Beidzot veel kaada ljoti laba seerija. Es shito kaa mangu biju jau izlasiijis tad, kad vispaar pats biju pie 40ajaam seerijaam...
Naaviigi skaisti ciinjas skati.
Patika. Nu, interesanti gan, ka sand atnaaca paliigaa- es biju domaajis, ka to kekesu meistari atnaaks, gluzhi kaa shikamaru atminjaa.
Rejoice, Gaara fanclub members, juusu elks ir klaat!
nu tu jau mazliet paspiloji...
Dazhi varbuut veel nav noskatiijushies, bet nu mani tas neskar...
Tu tieshi piemineeji Gaara fanclub...paskaties kas man www.narutomania.com forumos ir:
(Gaaras fankluba members...)
Miru nost liidz apskatiiju Lee drunken fist ciinju
+Chibi+
Mar 4 2005, 10:30
Woah, lai cik ļoti mani uzjautrinātu Lee un lai cik daudz es par viņu aī neņirgātos, tas puika lieliski cīnās.... Bauda acīm. Es ar' tādus gribētu, heh.
QUOTE(Sigfa @ Mar 3 2005, 20:08)
Well OF COURSE, hah hah. Kas var būt labāks par mazo smilšu monstriņu? XD
Un jā. Gaaram jauns outfits. Heh heh.
deleted-ray
Mar 5 2005, 22:24
QUOTE(Ray @ Mar 5 2005, 22:24)
Afiget,varbuut tas ir kautkaads joks vai parodija,bet nevar jau buut ka
otrs muuviks un pie tam veel tik driiz! Hehe ,bet tik un taa ar prieku gaidiishu .
Es jau par to daudz lasiiju citos forumos. Jaa, taa buus otraa filma, bet man iisti nepatiik kaa iskataas tas vecis ar vairogu - ne-naruto-stilaa...
+Chibi+
Mar 5 2005, 23:41
Super, līdz mums vēl pirmais pat nav nonācis....
Ito no Kazuki
Mar 6 2005, 01:21
QUOTE(Sigfa @ Mar 3 2005, 20:08)
Hip-hip-hurrrrah! New and improved! Gaara saves the day!!! *love love*
Bet 124. mani ļoooti apmierināja, no doubt, no doubt - but I've always fancied Lee...ok, almost always *svilpo* Un Kiba ārā no ūdens, pladies dievam...Citādāk tajā brūcē no atmiekšķēšanās jau gangrēnai vajadzēja iemesties...Un Sakon-kun atkal izskatās pēc cilvēka...Viva la vita ^^
un atkal jaunaa serijaa Tevi liek stresot vel uz vienu nedelju, un taa katru nedelju!
4dienas ir ljoti labas dienas, no rita naruto vakara trance, vienkarshi priecajos par 4dienam!
Ievucis
Mar 9 2005, 22:49
Kā tad ir ar Naruto vecākiem , vai vispār kādiem radu raxstiem?
izskataas ka viņš radies no zila gaisa!
UUuUuuUUUuuu jaunaa seerija kaartiigi ierullee
Tieshi tas ko visi gaidiija
Naakamaa vispaar buus mega giga sugoi
-nDigo-
Mar 10 2005, 10:23
cilveeki, no kurienes juus kachaajat jaunaakaas seerijas?
Spectre
Mar 10 2005, 12:06
-nDigo- paskaties sadlaa sources tur ir diezgan padaudz labu anime torrent lapu bet nu ja jau reiz saaku postu .....
http://www.gotwoot.net http://www.animesuki.com http://www.baka-updates.com http://www.tokyotosho.com
shii peedeejaa seerija bija nepaarspeejama... It iipashi man patika kaa temari ar to eenu puiku sadarbojaas... un muuzika... salikta tieshi kaa vajag.
Nu cik to var saukt par sadarboshanos....
Man personiigi Kankuro izgaajiens labaak patika...
-nDigo-
Mar 10 2005, 23:36
a vareetu kaut ko ne torentoto?
labaak buutu kaadu http vai ftp adresi
QUOTE(-nDigo- @ Mar 10 2005, 22:36)
a vareetu kaut ko ne torentoto?
labaak buutu kaadu http vai ftp adresi
Diezvai atradiisi kaadu http vai ftp kur var briivi dabuut sakariigus ripus.
Visvienkaarshaakais un parasti aatraakais variants ir caur irc, atrast saberu irc kanaalu adreses domaaju ka speesi pats, ja domaa pameeginaat, vai arii izmanto ed2k tiiklu, tikai tas nebuus gluzhi tik aatri.
www.narutomania.com - parastais direct downloads. Tur jaapameklee downloads sekcija.
+Chibi+
Mar 11 2005, 20:21
Konohas shinobi seem so weak, heh. Anyway. Yosh, labās sērijas ir sākušās!!! Tie fights, ko es tā gaidīju, yes, yes, yes...
Kikyou
Mar 11 2005, 21:23
Beeeeeidzot!
Tagad vairs nebūs 3 cīņas paraēli + vēl Naruto pakaļdzīšanās... x__X
Kamēr skatījos vienu saaaavādu lietu pamanīju.
I mean, Temari nošķēlēja tai flautai vienu gabalu, a pēc kāda laika atkal tā flauta ir vienā gabalā. o_0
sasuke321
Mar 11 2005, 22:29
QUOTE(Kikyou @ Mar 11 2005, 21:23)
Beeeeeidzot!
I mean, Temari nošķēlēja tai flautai vienu gabalu, a pēc kāda laika atkal tā flauta ir vienā gabalā. o_0
a tas nekas starp citu kaads irc irc nekam neder labaak www.narutofan.com viss ir 4dien no riita ir seerija ar sub 3dien vakaraa japaaniski tur tikai piereggistreejies un tik kaccaa mangu anime utt
Kikyou, mangu neesu lasiijis, bet domaaju, ka vinjai taa flauta nav vnk koka gabals- visticamaak super-mega regjeneraacijas speejas.
QUOTE(sasuke321 @ Mar 11 2005, 21:29)
QUOTE(Kikyou @ Mar 11 2005, 21:23)
Beeeeeidzot!
a tas nekas starp citu kaads irc irc nekam neder labaak www.narutofan.com viss ir 4dien no riita ir seerija ar sub 3dien vakaraa japaaniski tur tikai piereggistreejies un tik kaccaa mangu anime utt
1. - saac normaali un salasaami raxtiit
2. - irc ierullee, tev nets ir hlams vai arii tu nemaaki ar ircu riikoties
3. - 4dien no riita vienalga ir seerija ko var caur bt nosuukneet
QUOTE(Sigfa @ Mar 12 2005, 00:15)
Kikyou, mangu neesu lasiijis, bet domaaju, ka vinjai taa flauta nav vnk koka gabals- visticamaak super-mega regjeneraacijas speejas.
domaaju, ka vinai flautu ir pa pilnam, kaa nekaa pati teica - flauta ir vinas vieniigais ierocis
+Chibi+
Mar 12 2005, 03:07
QUOTE(Rob_X @ Mar 12 2005, 02:05)
Domaaju, ka vinai flautu ir pa pilnam, kaa nekaa pati teica - flauta ir vinas vieniigais ierocis
U-hu. That's a good point. [Kas tās par 60 zīmēm? Kopš kura laika?].
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 12 2005, 02:07)
QUOTE(Rob_X @ Mar 12 2005, 02:05)
Domaaju, ka vinai flautu ir pa pilnam, kaa nekaa pati teica - flauta ir vinas vieniigais ierocis
U-hu. That's a good point. [Kas tās par 60 zīmēm? Kopš kura laika?].
Shiis ir taas 60 ziimes, kopsh 9. marta.
yupp floodot vairs nevarees pa rindinai
BET jau ir uzradushies galiigi nejeedziigi posti kuros pat saprast neko nevar
un taa arii palika nesaprasts - nospraaga tie 2 vai nee ?
(luudzu no mangas nespoilot, te runa par anime, tikai domas un izdomas
)
Spectre
Mar 12 2005, 04:34
Nu taa spoileroshos liidz besim Narumatrix wan't coool at all ne cik issteiibaa reaali iekaapa nervaa necik nepatika reekinoties ar to ka naruto was one of the first manaam animeem, naruto was bad guy ... tas jau neder ............. taa luuuk bet tas otrs gabals atgaadinaaja mana frenda produkciju ko tamlidziigu varu kur uzuploodeet tikai ........ war craft muuviju apvienojums ar ........... azimirsu loti popularu rok grpu peedajaa laikaaa bija ^^ vinam iisteniiibaa salikums neskatoties uz amatiera limeni bija sanaacis labaak ....................... SPOILERISSSSSS esu taads sit kaut vai ar cirvi pa pieri nureaals spoilers SUXXXXX nerulz ne viens ne otrs gabals ............
abiem gabaliem Shift + Del taa luuk ..... netiek iekauti manaaa naruto kolekkcijaa ............ pat zem amatieru liimena tie muuviji netiek iemesti
Bet nu peedejaa serija mmmmmm Tenamari rocks ........... coolaakais sievieshu teels visaa naruto ne sakura ne inoe ne kada cita pat hokage nav tik cool kaa tenamari ^^
Nu Tsunade jau ar ir jauka oba-chan, bet Temari neapšaubāmi sper..
Ito no Kazuki
Mar 13 2005, 01:16
Hai, hai, Temari never dies...IMHO, varēja mazliet vairāk parādīt Gaaras ultimate spēku, bet tam būs veltīta nākamā sērija...De plus, gandrīz nemaz nebija paša Naruto -___- Man viņa sāk pietrūkt, par Sas'kīti nemaz nerunājot...
+Chibi+
Mar 15 2005, 21:47
QUOTE(Ito no Kazuki @ Mar 13 2005, 01:16)
*smejas kaa kutinaata*
Nevar sagaidiit, kad Naruto vinju beidzot panaaks... Nu come on... PAT Gaara nav taas gaidiishanas veerts.. Vareetu naakamo episode sadaliit starp Gaaras fight un Naruto vs. Sasuke.
+Chibi+
Mar 15 2005, 22:00
Ceturtaa, ceturtaa, ceturtaa!!!!!!!
Man pashai lielaakoties tikai tie nopietnie gifi.. Nu, tur, ar fighting utt... {neesmu maajaas, neavru daliities....
, maajaas uz liaku nav PC...]
he...ja tev vaig simtiem Naruto gifus, tad luudzu --->
Iisti daargumi! Aizej uz multimedia sadalju un animated gif sadalju un tur par katru characteru ir kaudze ar animeetiem gifiem....
+Chibi+
Mar 15 2005, 22:09
OMG!!!!!!!!!!!!
Vinekaarshi perfekti. Mmmmm.... Dabuushu atpakalj PC, ieliidiishu uz nedeelju Photoshopaa un, goda varde, sataisiihu TONNU ar icons! XD
Heh... 126 seerija bija baigi labaa. Kaut arii cereeju ka saaks jau raadiit Sasuke vs Naruto... Nu nkeas - jaagaida naakamaa seerija kur buus 1h speacial!
naakamaa seerija buushot 2h special ._O weird...
nu shii seerija bija baigi labaa... gaara, maita taads, pienjeemies speekaa un draudziibaa- tagad vinjsh pat runaa
a kas kimimaro par kropli? spekulaacijas? (jaa, es zinu, ka vinjam treshais levels iestaajaas)
treshais....? tas jau tikai otrais ir... Tad vinjam tikai tas laasts bija virsuu....
deleted-ray
Mar 17 2005, 18:45
QUOTE(Sigfa @ Mar 17 2005, 15:21)
naakamaa seerija buushot 2h special ._O weird...
NEz, man liekas ka 2h buus abiem anime, tjip 1h Naruto un 1h tai tenisa animei
CloudX
Mar 17 2005, 20:02
sugoi laba epizode cerams ka naakoshaa buus veel labaka .
Kaads veel pamanija ka Gaara palika runiigaaks?
QUOTE(CloudX @ Mar 17 2005, 19:02)
sugoi laba epizode cerams ka naakoshaa buus veel laaak .
Kaads veel pamanija ka Gaara palika runiigaaks?
Hehe... jaa. Beidzot vinsh kautko runaa neieturot kaadu stundas intervaalu... kaut pirms tam jau ar daudz muldeeja par savu eksisteni - taas jau ar bija garas runas...
Ito no Kazuki
Mar 19 2005, 01:51
Wiiiiiiii, Gaara, Gaara, viņš jau paliek bīstami draudzīgs, jā, pārāk runātīgs jau
Bet visu viņa "Desert tink-tink-tink" pleijāde bija breathtaking...Nez, es jūtu līdzi arī Kimimaro - viņš tomēr ir kawaii, arī tad, ja visas ribas izspiedušas uz āru
Naruto dzīšanās pakaļ Saskei jau sāk izskatīties pēc LSD murgiem x_x Hontoni, pēkšņi atmiņā uzpeldēja Serial Experiments Lain
Kikyou
Mar 19 2005, 09:34
QUOTE(Ito no Kazuki @ Mar 19 2005, 00:51)
Hontoni, pēkšņi atmiņā uzpeldēja Serial Experiments Lain
Moins, nemaz neatgādini.... x__x; Pēc SEL man vēl 2 dienas murgi rādījās...
Kimimaro mīļš izskatījās tad, kad viņš bija jauns.... ;o;
Es jau juutu Naruto beigu tuvumu, viss serials saak apvienoties, jo buus jau arii laiks, jo tik izversti cik jau tur aizgaja pedejaa 1/2 gada laika, varetu vel 20 gadus raadit, bet domaaju, ka taa nebus, domaaju, ka mums vairs naruto labakajaa gadijumaa ir lidz nakamajam gadam!
Eeeh....gix.... naruto seerijas iet peec mangas... un manga jau ir sizhetiski diezgan taalu... un manga veel tik turpinaas, taapeec uzskatu ka vel ilgi raadiis naruto... Un shiis noteikti nebuus beigas, jo jau laiku atpakalj lasiiju ka ar 131 seeriju saaksies jau naakamaa sezona...
Esmu lasijis mangu, un tur salidzinot ar seriaalu, nu maigi sakot nava paraak daudz kaa kopiiga, jo mangaa ljoti minimali tiek iztaisits tas, ko serialaa izversh!
bet, es jau nerunaaju, ka serials beigsies pec nedeljas vai menesha, bet vienkarshi jutu, ka iet uz galu, jo pamaniju sizheta apvienoshanos ar iepriekshejiem notikumiem, taa teikt gredzenveida kompuzicija!
mangai mazs sakars ar seriaalu?
Es esmu lasiijis un tur notiek tieshi tas pats kas mangaa... tik viena seerija ir kaadas 3 mangas... Un tas ka sizhets apvienojas nenoziimee ka viss beigsies...vinji izdomaas jaunu sizhetu un vispaar - kur tad palika Atsuki? tagadad tik vel raadiis visu ar vinjiem, taatad veel ir daudz ko raadiit...
Kikyou
Mar 19 2005, 16:17
Nē, nu ir jau arī tādi gadījumi, ka vienkārši beidz zīmēt sērijas un atstāj tikai mangu.... ._.; Jācer, ka šitais nebūs viens no tiem... o_o;
Es gan teiktu ka seriaals nevis mangu vairaak izveersh, bet vienkaarshi izstiepj... bet tas nu ir mans viedoklis.
Kas attiecaas uz 'cik ilgi ies' - tas atkariigs no popularitaates ratingiem. Kameer buus izdeviigi taisiit - tikmeer seriaals turpinaasies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.