Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Shatako
tātad šis darbs būtu tīri jauks, ja būtu kārtīgākas ēnas un skaidrāka mute. nu viņš jau tā pat ir jauks, kā lielākā daļa tavu darbu. :3
IPB Image
fanoju par to darbeli ar zaļo fonu, ar blondīni. (paint) ;3
Tigra2
Paldies par komentāriem. :B

Te būs nākamie, diemžēl fotogrāfēti, jo ļaunas likteņa sagadīšanās dēļ esmu palikusi uz laiku bez skenera. :3 Tāpēc atvainojos par kvalitāti un pirkstu XD.

IPB Image
Rij, gliemezi, rij. XD

IPB Image

Kad atgriezīsies skeneris, izlabošu šo postu.
DarkDevilCat
well for me, they bouth are super mega great :33
emm... bet ta suna kaja, nujaa biggrin.gif
nepiesiesos ^^
but this i like much much better c(:
dmonster
Izskatās, ka beidzot jābeidz būt lurkerim.
Līdz šim jaunākie darbi tīri ok.
Man patīk pēdējie 2 akvareļa darbi kopumā. Bet nu jā, ar "man patīk" Worlds Biggest Bastard konkursu neuzvarēju:

#1 - Spārni, teiktu izskatās itkā nāktu arā no dibena/zemākās mugura daļas; labās rokas apakšdelms kreisajā pusē visai kropls liekas, pat, ja tiek saspiests; TIE NAV ELKOŅI BET AUKSTIE IEROČI, VAJAG UZSILDĪT; kreisās rokas (taj labajā pusē) pleca bumbulim (patīkami zināt visus modes terminus, paldies, ka jautājat) vajadzētu parādīties, pat šajā perspektīvē; kreisās kājas papēdis liekas, ka ir izzudis vai arī tas ieiet kastē iekšā. FU GLIEMEZIS |-|/\X0R !!!!

#2 - Viņas rokas liekas pārāk garas priekš estētiska skaistuma; viņas frizūra mazliet šķība pie pieres liekas; HOLY FARK ELKONIS; meitenes ar 4 kreisās rokas pirkstiem uzbudina, itsevišķi, ja tikai 3 no tiem var redzēt; suņa labā auss pašlaik liekas kā viens liels krāsas pleķis, būtu bijis baigi skaisti, ja līdz galam būtu sataisīts; generic waves are generic; pie tam man nepatīk papīra formāts un tas, ka tavs paraksts ir tik tālu malā iespiests.

Labojiet mani, kur esmu kļūdījies.
edg
Cik zinu, lapsenēm spārni nāk tieši no vidukļa. Tas, ka cilvēkam viduklis ir tuvāk dibenam kā citām lielām mušām, ir normāli. Spārni ir vietā.

Paraksts ir autora uzdirsiens savam darbam pēc principa "Jo es vienīgais to drīkstu", tāpēc piekasīties pie tā novietojuma ir bezjēdzīgi.

Gribu piebilst, ka tā kleita ir zvaniņš. Nemet krokas vispār - kaut kāds dīvains viduslaiku biezais audums un stils?
IPB Image

P.S. Sunīts rullē. (kreisā kāja gan nav...)
dmonster
QUOTE(edg @ Jul 7 2009, 10:58) *

Cik zinu, lapsenēm spārni nāk tieši no vidukļa. Tas, ka cilvēkam viduklis ir tuvāk dibenam kā citām lielām mušām, ir normāli. Spārni ir vietā.

Paraksts ir autora uzdirsiens savam darbam pēc principa "Jo es vienīgais to drīkstu", tāpēc piekasīties pie tā novietojuma ir bezjēdzīgi.

Gribu piebilst, ka tā kleita ir zvaniņš. Nemet krokas vispār - kaut kāds dīvains viduslaiku biezais audums un stils?

Šeit bija attēls.

P.S. Sunīts rullē. (kreisā kāja gan nav...)

Par spārniem piekritīšu, parakstu arī, jo to es izteicu, jo nebija citviet, kur piekasīties, bet par krokām gan ne. Ja ieskatās var redzēt, ka kleita met krokas, problēma ir tā, ka tās ir grūti atšķirt no pārējā auduma, pieļauju, ka pie tā daļēji vainojams tas, ka tas ir fotouzņēmums.
Tamashi
Nmjaa... ta meitene ar 3 pirkstiem un "laci" izskatas taa neko, bet lauminjas(ja es nejaucu) zimejums ir labaks, bet taa kastite uz ka meitene sez... persekiive naw pareiza.
Wisuma jau izskatas forshi.
DarkDevilCat
QUOTE(Tamashi @ Jul 7 2009, 13:33) *

Nmjaa... ta meitene ar 3 pirkstiem un "laci" izskatas taa neko, bet lauminjas(ja es nejaucu) zimejums ir labaks, bet taa kastite uz ka meitene sez... persekiive naw pareiza.
Wisuma jau izskatas forshi.

ev 4ista, tikai 3 pirksti xD
nebiju pamanijis, sabojaji man to skatu :s
Tigra2
IPB Image
dmonster
WHEN YOU SEE IT, YOU'LL SHIT BRICKS!!

Pilnīgi negaidīta pirksta atrašanās vieta, bet, pat ja tas pirksts tur ir, pirkstu kopējais novietojums/leņķis ir baigi kreiss plaukstai.
Tamashi
Tagat izskatas ka tas pirksts butu ieaudzis nabaga "lacim" purnaa, brinumi tiesam notiek biggrin.gif
Tigra2

IPB Image

fočēts.
Klokjvaarpsta
Ljoti pietruukst dziljuma izjuutas, taapeec kaajas izskataas kautkaa ne gluzhi pareizi. Taa kaa kaapurs. Tas visdriizaak deelj raksta, jo uz saliektajaam kaajaam tie gliitie aplji galiigi greizi izskataas. Vairaak man patiik atsevishkjas detaljas - matu rota, labaa roka uz tai blakus esoshai zieds (tas tachu ir zieds?) un kalna pakaaje fonaa esoshajaa gleznaa. Ljoti laba kraasu izveele eenojumiem.
Tigra2
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Jul 10 2009, 14:11) *

Ljoti pietruukst dziljuma izjuutas, taapeec kaajas izskataas kautkaa ne gluzhi pareizi. Taa kaa kaapurs. Tas visdriizaak deelj raksta, jo uz saliektajaam kaajaam tie gliitie aplji galiigi greizi izskataas. Vairaak man patiik atsevishkjas detaljas - matu rota, labaa roka uz tai blakus esoshai zieds (tas tachu ir zieds?) un kalna pakaaje fonaa esoshajaa gleznaa. Ljoti laba kraasu izveele eenojumiem.

Nu ar to dziļuma izjūtu man ir kā ir, cerams, ka ar laiku pieleks. :B
Un jā, tas ir zieds, tā saucamā mīlestības puķe, man divas te apkārt aug, viņās barojas tādi milzīgi naktstauriņi. Te gan nevar īsti noprast zieda formu, tomēr standara situācijā tās izskatās kā manā zīmējumā. Tas tauriņš ir aptuveni 8 cm garš.
IPB ImageIPB Image

Ā, un vēl es pievienošu nelielu, vienkāršu zīmuļdarbu, tā lai garāks posts XD

IPB Image
Tamashi
Tas pirmais zimejums (ar blondo meiteni) izskatas smuki, wienigi kreisas rokas plauksta tada ka saskjiebta, izskataas ka lauzta. blink.gif , bet kas attiecas uz kajam... nu naw traki, tik (atkal)kreisa kaja... maa.. chotto hen desu zo. wink.gif
Bet tik un ta forsh darbinsh smile.gif
Tigra2
IPB Image
edg
Meitenei kimono man nepatīk tas, ka galvas/sejas kontūra ir grumbuļaina. Tas piestāv tikai veciem cilvēkiem, un tagad izskatās pretrunīgi. Patīk tas, ka ir visi pirksti... (joks!!!). Patiesībā, viņa izskatās pēc Sushi nedaudz (frizūras dēļ droši vien). Ja tā ir domāts, tad tas man patīk, bet ja nē (un patiesībā visos gadījumos) - tie kalni gleznā ir tiešām kruti. Krokas tu parasti nezīmē, un tiem kalniem viņas ir tiešām smukas, gribas ar roku ieķerties. Tobiš torti tev un visu pārējo par tiem kalniem (kuriem tu droši vien pati īpašu uzmanību nepievērsi) happy.gif

Pēdējo zīmējumu es nesaprotu. Ko viņas debesīs dara ar naudu? Ja man ir jāmin, tad viņas taisās iet uz klubu, bet neapzinās, ka Dievs viņām sados pa kaklu, ka vazājas vēlu apkārt, nevienam nepasaka un ož pēc alkohola. Es būtu nikns un lamātos.
DarkDevilCat
QUOTE(edg @ Jul 11 2009, 03:12) *

Pēdējo zīmējumu es nesaprotu. Ko viņas debesīs dara ar naudu? Ja man ir jāmin, tad viņas taisās iet uz klubu, bet neapzinās, ka Dievs viņām sados pa kaklu, ka vazājas vēlu apkārt, nevienam nepasaka un ož pēc alkohola. Es būtu nikns un lamātos.

money = weed = fly biggrin.gif
Tigra2
Nu ar tiem zaķiem ir tā. Ja sekojam korāna nevis bībeles koncepcijai par paradīzi, tad dzīve debesīs īpaši neatšķiras no dzīves uz zemes, tikai tur, jo labāks tu esi bijis, jo vairāk ir naudas tur. Tāpēc klubi iespējams ir radušies arī debesīs. :B
Reku viens close-up, lai iečekotu kāda tā nauda ir debesīs. (Tā lai skaidrāk - viens kabacis ir Super viva saldējums ar zemeņu ievārījumu :B ~50 sant) Debesīs visa nauda ir segta ar saldējumu, kas debesīs tiek glabāts mākoņu ledusskapjos.
IPB Image

Jā, nešaubos, ka viņas dabūs pa kaklu no dieva. :B Dievam nepatīk, ja viņa zaķi iet tusēt ar citiem večiem. wink.gif Greizsirdība, zinies.
Tenma
pēc Korāna spriežot, var jau būt, ka šīs ir kādas no tās 72 debesu jaunavām (houri), ko Allāhs apsolījis saviem piekritējiem paradīzē tongue.gif
edg
QUOTE(Tenma @ Jul 13 2009, 19:52) *

pēc Korāna spriežot, var jau būt, ka šīs ir kādas no tās 72 debesu jaunavām (houri), ko Allāhs apsolījis saviem piekritējiem paradīzē tongue.gif

Mhm... jaunavas...

IPB Image

Nu, labi, ticēšu, bet ne uz ilgu laiku.
Tenma
un kāpēc gan lai nebūtu jaunuves? (elementārs pamatojums apakšējā komentā...) laikam esi pārāk augstās domās par nevainību, citādi sanāk, ka visi 4chan sēdošie ir vainīgi. ph34r.gif
ETM
IPB Image
Tigra2
IPB Image
anti
Pedobear?
FuschichO
Pedobear vai nePedobear, bet darbs ir labs. Īpatnais ēnojums vai nu liecina par to, ka māksliniekam ir visai krokainas smadzenes vai nu par to, ka tas ir izmantojis kaut kādu foto refrenci
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Jul 16 2009, 22:55) *

Pedobear vai nePedobear, bet darbs ir labs. Īpatnais ēnojums vai nu liecina par to, ka māksliniekam ir visai krokainas smadzenes vai nu par to, ka tas ir izmantojis kaut kādu foto refrenci

Nā, Es vienkārši iedomājos ielikt nedaudz kontrastainākas ēnas, lai neizskatītos tik sasodīti soft. :3 Tā jau nekas nav mainījies, tās pašas kļūdas kas vienmēr. c:
Un vai tas varētu liecināt, ka man ir kļuvis pa vienu kroku vairāk? Laikam jau ne. XD

Ā, nu lai nav tik tukšs posts. Te būs viena zīmuļskice, ar sasodītu FAIL sejas vietā. Eksperimentēju ar apgaismojumu, izmantoju savu kāju.

IPB Image
edg
Arī piekrītu, ka kontrastainais ēnojums piestāv. (Bet tikai tad, ja padomā, šķiet, kreisās rokas augšdelmam vajadzēja būt ēnotam). Visādi citādi - 100%, ka pedobear.
zeloco
oi, shitas traki jauks. izkrāso, lūdzu ^^
Tigra2
QUOTE(zeloco @ Jul 18 2009, 21:02) *

oi, shitas traki jauks. izkrāso, lūdzu ^^

IPB Image
Nav jau grūti izkrāsot, tomēr tā seja ir kapitāls FAIL. XD
FuschichO
Glīti, glīti- tikai svārki kā netīri izskatās sad.gif Oh well
zeloco
nenene... šitāds ātrais nederēs... don't be sloppy...
seja nav fail, bet otrā sanākusi labāk... ēna uz rokām ir fail.
We want quality!
Tigra2
"Kvalitāte, švalitāte" (Edg) XD

Nu okei, te būs nākamais. Tas peldkostīms tāda interesanta piegriezuma, lūgums ņemt to vērā. :3

IPB Image

Un vēl daži skicīgi darbiņi. cool.gif
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Tenma
labā roka met pārāk šauru ēnu, varbūt arī kreisā. man liekas, ka kaut kas nav kārtībā ar viņas labo gurnu - vai nu zem tā ir paslēpta viņas soma, vai nu kaut kas ir noklibojis ar perspektīvu un ēnojumu. matiem vajadzētu uzgulties uz muguras, nevis neticami biezā slānī levitēt virs tās. a vispār man tas zīmējums patīk smile.gif pirmspēdējā skicē meitenei laikam lauzts apakšstilbs? kaut gan tas varētu būt savietojami ar ciešanu izteiksmi viņas sejā...
Keydan
Wa~ait... that's not the Baltic sea!!! blink.gif
Still... nu ļoti labi! smile.gif
Tigra2
IPB Image
IPB Image
Arta
http://otaku.lv/uploads/20090727_952_magone.png

Pirmais no taviem digitālajiem, kas man tiešām patīk. Nav tāds garlaicīgs krāsojums. yes.
Kikyou
Man ļoti patīk abi pēdējie, tikai otrajam ne pārāk tīk tā fona krāsa, bet tas jau tikai es (nekad neesmu varējis ciest to briesmīgo zili violeto x_x). Es būtu stūros taisījis viņu tumšāk zilu. Nu, kaut ko uz ■■■■■ pusi.
Bet tāpat man viņi abi patīk, jap. Smukās acis. +_+
Tigra2
IPB Image
IPB Image
DarkDevilCat
man patik ta puke :3
Tigra2
IPB Image
IPB Image
IPB Image
FuschichO
Dis is awsum!

Nost ar copy-pasta meitenēm. Vairāk dabas.
Arta
Jāa...
lūk šis ir tavs lauciņš, jā!
Tamashi
Oho, nu shie tiesam smuki.Varbut tev vajadzetu uzzimet meiteni zidos(vai zidu lauka) edot darzenus(piemeram burkanu) smile.gif
FuschichO
Jā, uzzīmē meiteni žīdu vidū, kas ēd burkānu
Kikyou
Glīši!
Runājot par meitenēm ar puķēm un dārzeņiem un ko vēl ne, atceries to melnbalto darbu 258218 miljons lapu atpakaļ, kur bija meitenes seja, bet matu vietā viņai bija ziedi? Pamēģini izkrāsot to. Varbūt.

Edit: Vo, atradu!
IPB Image
Un vēl pa ceļam atradu šito un šito un sapratu, ka man tie abi joprojām simpatizē.
edg
http://otaku.lv/uploads/20090727_157_meness.png
Kas kaķim pie auss ar viņas kleitu notiek? Mēs ar kaķi nesaprotam.

http://otaku.lv/uploads/20090730_755_sleeeeee.png
Avatarā tev uzacis taisa liekumu uz otru pusi.
IPB Image

+1 izkrāsošanai. (ļoti gaišās krāsās)

P.S. Man, atšķirībā no Kikyou, kaut kas tajās acīs nepatīk. Spēlējos photoshop, un izskatās, ka man patīk, ja ir baltā daļa acīm vai vismaz ilūzija, ka tai tur ir vietas.
IPB Image

Gribēju pārzīmēt pa virsu pa savam, bet aizspēlējos ar liquify... Ceru, ka neļaunojies.
IPB Image
Tigra2
Ar liqufy izskatās labāk XD

To Arta: Loģiski, ka dārzeņi un ziedi, kas pēc savas būtības ir vienkāršāki, neprofesionālim iznāks labāk. :B Pie tam, tie neiebilst papozēt. Domāju, ka, ja atrastos kāds cilvēks, kas man pozētu, es arī cilvēkus zīmētu labi. :3
To Kikyoumens: Nā.. negribās krāsot :~

Ā, jā, varat visi mani apsveikt, es sākot no septembra studēšu RTU, būšu elektriķis :3. Tad varbūt parādīsies iedvesma darbiem ar elektības tematiku XD
edg
Kas vainas fotografēt un tad zīmēt no fotogrāfijas? No pozēšanas tas neatšķiras ne ar ko.

Apsveicu, ja tu tiešām gribi būt elektriķis, nevis vadies pēc šūmina un krīzes!
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Aug 4 2009, 12:49) *

Ā, jā, varat visi mani apsveikt, es sākot no septembra studēšu RTU, būšu elektriķis :3

Euuuu, tad jau pēc gadiem četriem tu ar Šuminu un Ksaikiju roku rokā varēsi strādāt! <:3
Bet kas notika ar arhitektiem?

Ai, vispār, nav labi topikos randomā sist klaču. 9_6
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.