Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Aug 4 2009, 16:53) *

Bet kas notika ar arhitektiem?

Man nav naudas. Skola prasa 1075 Ls drošības naudu. Bet tā kā esmu nabadzīgs cilvēks, nevaru uz sitienu tādu naudu dabūt, kredītu neviens nedod, ne no viena aizņemties arī nevaru.
RTU ir tāda interesanta politika, kas atsijā tos, kam nav naudas. Protams, ja notiks brīnums un līdz rītdienai nauda uzpeldēs, tad jau jā... bet tā kā brīnumi nenotiek, tad ... ou well, nāksies būt par elektriķi.
Nu neko darīt, tā nabadzīgi cilvēki dzīvo, kļūst par to, kur iespēja mācīties bez maksas.

Ā nu jā, lai nesistu klaču par manām problēmām, varat apspriest manu jauno uuberārtu.
IPB Image
Tapis ar peli, manā skricelīgajā paint rokrakstā.
edg
Balodim kājas nav pareizās proporcijās un klucis ir nožēlojams.

Sāksi kā elektriķis, par nopelnīto naudu vakarskolā mācīsies arhitektus. Tā nevar? 9_6 <- nevarēju atteikties neizmēģināt šito mega smailiju...
Shumins
IPB Image
Tigra2
Sorry, Shumin. Tas augšējais ir mans posts.
:B
Tenma
kaut kas nav ar tā baļķa perspektīvu attiecībā pret lāci...
Sushi
QUOTE(Tenma @ Aug 6 2009, 01:15) *

kaut kas nav ar tā baļķa perspektīvu attiecībā pret lāci...

Tur ir baļķis?

Jauks, piemīlīgs un ļauns lācītis tev sanācis. ;D Bet bez tās ZĀLES jau nevar. ;D
Tenma
aiz lāča - gaiši brūns baļķis...
Kikyou
Man šķiet, tas nav baļķis, tas ir gaismas stars, kas nāk no augšas.
Bet tikpat labi tā varētu būt radioaktīva gāze, kas izplūdusi no lācēna tūpļa. ō_ō

QUOTE(edg @ Aug 5 2009, 00:55) *

Tā nevar? 9_6 <- nevarēju atteikties neizmēģināt šito mega smailiju...

IPB Image
Sushi
QUOTE(Tenma @ Aug 6 2009, 05:07) *

aiz lāča - gaiši brūns baļķis...

Ā, es jau domāju, ka tu runā par to brūno ar rozā vaidziņiem.

>_>
FuschichO
ĀRPĀC- tik mīlīgs lācēns!!!! SRSLY! Un man pat nav labs garastāvoklis. So cuuute!!!

I loled about smiley
Tamashi
Aha, tagat skaidrs. Tie kuri grib labas atsauksmes un uzslavejumus no Fuschich0, zimejiet piemiligus lacisus. biggrin.gif
DarkDevilCat
ev tiktiesam smuks lacitis :333 wiii*** ^,^

tigra, uzime tikpat piemiiliigu kakkiiiti ludzu =^,^=
Tenma
man vienalga, kaut vai gaismas stars, bet tad es nespēju tam noteikt virzienu, jo neviens, kuru es cenšos iztēloties, neder tongue.gif
Tigra2
Pašportrets, ik pa laikam uzmetu aci savai fotogrāfijai.
IPB Image

Nū, aptuveni tā es arī izskatos. Bet kā jau vienmēr, pats sevi cilvēks redz savādāk kā to redz apkārtējie.
Sushi
Uuu, nu ir līdzīgi, ir gan! Tikai tev ir nedaudz pufīgāka seja. ;D Un varētu to seju arī telpiskāku pataisīt. Jā! Sejas forma galīgi nav. Bet skatiens, lūpas.. ļoti tigrīgi.
dmonster
Ruhuhuu, patīk tavas acis, piekrītu Sushi par seju.
Tomoko
Damn girl, tev ļoti skaisti darbi izcepušies!
Pēdējais, jā, tas tiešām izskatās pēc tevis. Kā jau Sushi teica, tas skatiens, tas skatiens. Uzmetot aci man jau likās, ka tu esi iemiesojusies manā datorā, haha!
Skaisti!
FuschichO
Ļoti labs stils pēdējam. Par līdzību nevaru spriest gluži saprotamu iemeslu dēļ. Man reiz kāds teica:"Kad pirmo reizi tevi redzēju, tu skatījies debesīs." I don't really know if that's related to this though.
Tā kā portrets kaut teorētiski attēlo ne tikai miesu, bet arī garu, tad ne gluži bez pamata jādomā, ka esi sapņaina un atraisīta meitene.

Es gan daudz vairāk sajūsminātos, ja plecu daļa arī būtu kaut cik kārtīgi iezīmēta. :C
Bitter_me
Patiik, portrets, tikai bisk prasaas tomeer, lai arii kermenis buutu izstraadaataaks.
Un fons vareetu buut ne tik statisks, bet driizaak ar dzilumu, lai pats teels naak uz aari. smile.gif

Bet taa nice. smile.gif
Tigra2
Paldies par komentāriem, šitam gan neko nelabošu, bet centīšos ņemt vērā veidojot nākamos darbus. :B
Nu jā, tagad uzmetot aci, priecājos, ka daba man ir izveidojusi nedaudz apaļākas formas seju, ar ovālu seju es izskatos pēc citplanētieša. XD Bet visādi citādi ir okei.

Nus ta, te būs nākamais, tāds ne visai nopietns.
IPB Image
Tigra2
Dubultposts :3
IPB Image

+update
IPB Image
edg
Wallpaperim man patīk seja, mati un apģērba izvēle - atgādina vecas animes, smaids sejā uzreiz. Nepatīk nelīdzenas pirkstu malas, kreppapīra kleita un tas, kas redzams zem kleitas. Taisnība, novērš uzmanību no lauztās muguras (kas tur ap gurniem notiek?), bet viņas skatiens arī to dara visai labi.

Pie ugunskura man patīk(?) kā tu aizvieto sejas zīmēšanu ar smailija zīmēšanu sakāmajā...
Kikyou
Man ļooooooti patīk tas pirmais. Tiešām, smuks un gluds. +_+
Vispār tava galerija mani rosina zīmuli cilāt, jo es arī gribu tik smuki.
Tigra2
IPB Image
DarkDevilCat
pedeji 3 darbi baigi feini :3
baigi patik happy.gif
iteviski tas campings* ^^
Tigra2
Un te būs maza haltūriņa.
Ar drēbēm:
IPB Image
un bez
IPB Image
XD
Es esmu losis, ne?
Keydan
loliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloli
loliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloliloli
loliloliloli... ph34r.gif
Kikyou
Trenējamies priekš galge, ko. ō_ō
Tigra2
Aha, like,
-Misaki-chan, why are you wearing wet clothes.
-I'm cleaning the floor oniichan.
-Take them of.
-Okei blush.gif
Kikyou
"Oniichan"?!
Fuuui.
Fuuuhuhuhuhuhhuuuui.
FUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui. XD
Sigfa
Woo, wincest!

EDIT: nav piemeerotas bildes O_O
dmonster
"Hey guys! I got laid!"
"Yay!"
"With a 13 year old!!"
"Nay!"
"It's okay, shes my sister!"
"Lolzwut!?"
Tigra2
IPB Image
:3
FuschichO
what I see is... u'r better than me. Es gan nezinu, vai tas ir kompliments un vai tas vispār skaitās kaut cik labi, bet tā laikam ir.
Tigra2
Tāds sportisks zaķis. :B
IPB Image
Kikyou
Opā, es tā bez krampjiem nemācētu.
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Aug 19 2009, 22:49) *

Man gan vēl pagaidām sanāk :B
Gan jau ar vecumu pazudīs lokanums.. ._. XD
edg
Sejām ēnojums... citur ēnojums... neizskatās, ka tev vispār gaisma no nosakāmas puses kristu. Neesmu ļauns, kritizēju tā, it kā tu jau būtu sensejos. Neprasu, lai tu visos darbos ieguldītu tik daudz darba kā tajā wallpaperī, bet tikai acīs krītošas lietas.
Tenma
eu, kāpēc plikajam/apģērbtajam meitietim ir tikai viena krūts? vismaz normāli redzama?
Tigra2
IPB Image
:3
edg
Grūti noticēt, ka traktoru vada smuka meitene sad.gif
Tigra2
IPB Image
DarkDevilCat
viiii :3 cik skaisti
butu ideali ja vina smaidiitu happy.gif
Tamashi
Es te ta domaju... cik nu daudz tavus zimejumus esmu redzdjis, visi(vai lielaka dala) ir tadi.. 2D, es gribeju teikt, lielakai dalai tavu charu sejas ir no priekspuses, vai tev ir kadi zimejumi kuros sejas(u) zimeji 3/4 'lenki/poza'(or what ever it calls)?
Don't hate me for this post.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Kikyou @ Aug 19 2009, 22:49) *

bez lauztas kājas ar tā nevarētu.. vai arī ar kauliem kas arī lokās
Tigra2
Memme
IPB Image

Well, tēli atšķiras, un nomainiet SAD uz HORNY. XD
Tigra2
IPB Image
IPB Image

kopdarbi, uzminiet, kas un ko zīmēja? XD
FuschichO
Domāju, ka meiteni, kurai bail no ūdens zīmēja Sushi, vidējo tu, un to pēdējo pirmajā bildē- Kikyou. Par otro- nav ne jausmas ಠ_ಠ
edg
Otrais ir viegli, pat, ja neskatās uz krāsām.
IPB Image
Kikyou
Acīgais traktorists mūs visus kā savus bērnus pazīst. <:3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.