Nus, paldies par komentāriem. :3
Sen te tik daudz neviens nav sarakstījis. XD Lai vai kā, neesmu nekāds profs, tomēr cenšos kaut ko iemācīties un arī uzlabot, tāpēc.. pret kritiku nav iebildumu.
Protams, Isas kritika man iet vairāk pie sirds kā ETM veiktā, jo izteikta pozitīvi un ar labu ieteikumu, kuru centīšos ņemt vērā nākamreiz zīmējot līdzīgu rokas pozīciju.
ETM kritika ir vienkārši neveicinoša - nerada vēlmi ne laboties, ne censties. Vairāk jau sava viedokļa izteikšana - okei, tāds ir ETM viedoklis, es to pieņemu. :B Ja tas ir tā, kā Edg saka:
Droshi vien vinjsh meegjina pateikt, ka Tigra neattaisno muusu uz vinju liktaas ceriibas, un ir degradeejusies savu darbu kvalitaatee.
Tad esmu viegli pārsteigta. Bet mani jebkurā gadījumā priecē tas, ka ETM izsaka savu viedokli, pat tad, ja tas ir negatīvs.
Šis gan ir tāds fiksais zīmējums, tapis vakarā pēc matemātikas mājasdarba izpildīšanas, zīmēts ~2h, un par spīti kļūdām - man pašai dikti patīk. C:
Un kabačus (ar visiem radiniekiem) turpināšu zīmēt, jo man tie ir mīļi, kad redzu kabaci - man sejā parādās smaidiņš. ^^
Un atvainojos par savām haltūriņām, nenoliedzu, es tiktiešām pēdējā laikā smagi haltūrēju - ieguldu darbā maz laika un diži ne pie anatomijas, ne krāsošanas nepiedomāju. Ja man būtu vairāk brīvā laika, noteikti zīmētu vairāk, jo man ļoti patīk zīmēt. Diemžēl, augstskola prasa savu, tomēr apsolos pēc Sesijas, kurai pašlaik saspringti gatavojos, veidot saturīgākus darbus. Tas būs - pēc jūnija. Tad noteikti arī vairāk veidošu visādus zvērus un akvareļošos. ^^
Tomēr, tad, ja mani darbi nepatīk tagad, tad nepatiks arī vēlāk - cik skatos, tad, tā kā es zīmēju bērnībā, tā es zīmēju arī tagad, iekšējā doma nav mainījusies, ja agrāk tās bija kaķu meitiņas ar bantītēm visās malās(furriji XD), tad tagad tie ir zaķi, kas ietusē ar kabačiem.
Un nav runa ne par kvalitāti, ne reālismu, bet par sajūtu, ko rada zīmējums - tas patīk vai arī nepatīk.
Man tā ir ar Kikyoumenu - lai arī ko viņš neuzzīmētu - man patīk. Vai tie būtu tūtiņi, vai Herberti, vai lolīši. XD Tāpat arī visi Sushimona radījumi man patīk, un arī Shumina, un arī Edg'a, un arī Tomo-chana un daudzu citu man pazīstamu un nepazīstamu cilvēku darbi - tie vienkārši patīk, tos var likt pie sienas un priecāties. Ja nav patikšanas, tad tās arī nebūs, tāpēc nav jēgas skumt par to, ka es neesmu tik kruts kā tas vai cits - es esmu es.
Jurčikam, piemēram, galīgi nepatīk tas kā es zīmēju, un arī pēc pieciem gadiem domājams nepatiks, lai gan nešaubos, ka tad zīmēšu ievērojami kvalitatīvāk. Lieta nav kvalitātē - lieta ir patikšanā.
Anyway, paldies visiem, kas iekomentēja. Man patīk komentāri, kas saistīti ar maniem zīmējumiem.
P.S. Kikyoumen, tu esi pārāk jauks :3
Un, šī kā nekā ir mana galerija, tāpēc piemetīšu vienu nelielu krūzīti, kas tiko atgriezās no ziemas izstādes. Nasing spešal, tomēr bija lustīgi zīmēt.^^