Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Kikyou
Paliek vien ar labāki šie te. Pērlītes ir ļoti labs papildinājums. Vispār jauktas tehnikas spārda.
Lielā lapa atgādina koropokkurus.
Keydan
Smuki smuki beeeeeeet... MORE DRAWINGS! >:C
Tigra2
IPB Image

Šitamais draugs ceļos uz Londonu :3
Tigra2
IPB Image
Apsveikuma kartiņa..arī uz Londonu.
FuschichO
Tev Londonā radušies pircēji or what? Pastāstiet pl0x
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Jan 28 2010, 19:09) *

Tev Londonā radušies pircēji or what? Pastāstiet pl0x

Nā, nā, pircēji man ir Latvijā. Šis vienkārši ir domāts ceļojumam uz Londonu, kā dzimšanas dienas dāvana vienam cilvēkam. :3
Tigra2
Hmm, neko nopietnu uzzīmēt man laika nava, tomēr, tā kā šeit nekas anime-isks sen nav bijis, iepostošu dažus doodļus no lekciju pierakstiem.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Hā, hā, tikai viens no šitiem ir anime-isks. Haaa..
MmmCokkies
oho!
Skatījos no pirmās lapas uz priekšu... biggrin.gif
Pirmie zīmējumi bija tādi drusku šķībi, bet ar katru nākamo bija jauki redzēt ka paliek ar vien labāk un labāk wink.gif
Es vairs nezinu kurš man patika viss labāk pārāk daudz biggrin.gif Kaut kur uz 20desmito lapu tie gulbji bija forši wink.gif
Keep it up
Tigra2
IPB ImageIPB Image
IPB Image
Kikyou
Filcēts? Baigi glīts.
Tigra2
IPB Image
Keydan
I'd eat that.
Tigra2
IPB Image
Kikyou
+_+ Tā tase...
Dead Star
tie tavi porceļāņi gan parasti ir dikti jauki~
Sushi
Tas šķīvītis tik foršs. Patīk, patīk!
Tigra2
IPB Image
IPB Image

Tigra2
Dubultposts, yeee~

IPB Image

Un, jā es zinu par to kāju. Diemžēl, pamanīju tikai pēc pirmās apdedzināšanas un tad jau bija par vēlu ko mainīt.

Lai vai kā, paldies tiem, kam patīk mana krūzīte, mani tas priecē. rolleyes.gif Tā, kā, ja patīk, tad droši to arī saki! C:
Vienmēr priecāšos arī par konstruktīvu kritiku, jo vēljoprojām daudz ko nezinu un nemāku un dažreiz, savas kļūdiņas pat nemanu, vari man palīdzēt, tās norādot. :3

FuschichO
Nu tad es ierakstīšu, ka smuki :3
Acīs nekas šausmīgs nedurās, tā ka galīgi negribās kritizēt. Un par pašu tehniku es galīgi neko arī nezinu, tā ka... žēl, ka apkārt visi tādi muļķi ne? biggrin.gif
Tigra2
IPB Image
Kikyou
Haha, tas lācis izskatās tik profesionāls! Nu tāds, kuram es varētu lūgt, lai salabo manu izlietni un tad viņš teiktu "ho ho, neuztraucies mazulīt, tulīt jau būs!"

Tu kaut kādas tekstūras izmantoji, ka viss tāds faktūrains?
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2010, 22:36) *

Tu kaut kādas tekstūras izmantoji, ka viss tāds faktūrains?

Jēs, beibe. Man patīk kā tās tekstūras izkatās.
Tā bija papīra tekstūra.
anti
Labs. Tik kur meitēnam kājas?
Tigra2
Zem svārkiem. :3
Tigra2
IPB Image
Maziņa pauzīte no mācībām. Tagad turpināšu ņemties ar fiziku. :3
Kikyou
Apenes! \o/
Keydan
Krasas - yey.
Kājas - ney.
FuschichO
QUOTE(Keydan @ Mar 21 2010, 02:50) *

Krasas - yey.
Kājas - ney.

+1
Piedevām tekstūra yey
Arts
I see underpants. ph34r.gif
Tamashi
Izvirtulji tadi... zem brunchiem skatas! biggrin.gif
Zimejums super, background iskatas ka aplikaciju papirs, ne. Keblitisha kajas gan ka no papira izgrieztas.
Tigra2
QUOTE(Tamashi @ Mar 21 2010, 13:38) *

Zimejums super, background iskatas ka aplikaciju papirs, ne. Keblitisha kajas gan ka no papira izgrieztas.

Paldies. ^^
Par ķeblīša kājām, tiktiešām, kaut kā nepiefiksēju, kad zīmeju. :>

Paldies visiem par komentāriem, prieks, ka patīk.^^
Par kājām gan es nezinu, kas tur šķērsām, grūti izsecināt no ''ney'' XD
Tigra2
Mani jaunie porcelānīši :3
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Janots
interesanti izdomaats - lustras lietus wub.gif
Tigra2
IPB Image
Isabel Carmin fon Edelhain
Hurrrrrrrr.. pīrāgi ^^

jauka meitene. vienīgais kur var piesieties, it tas, ka roka,kas bez rokas sprādzes ir kā no gumijas. Tur prasās pēc ēnas kādas, lai būtu rastos iespaids kā tā ir saliekta uz priekšu.
Viņa noteikti ar pati sev griež čolku XD liekas tā bija domāta kā taisni griezta,tomēr galvai atrodoties tajā leņķī mazliet ir šķība uz vienu pusi ^^
ETM
Jauka meitene ar kroplajām rokām, kroplajiem pirkstiem, šķībacainību, labo plecu platāku par kreiso, notašķīto priekšautu (jo ēnas tā nekrīt), šķībajām bļodām, kas pie visa atstaro gaismu katra savādāk un, galu galā, ķīmiski nestabilo vielu, kas dīvaini pleķaini nokrāsojusi galda virsmu.

Un tur ir par maz kabaču ar tizlām rociņām un kājelēm.

Sensei of ar my ass.
edg
Vai shoreiz vaards "brutaali" pielieto savu buutiibu?
Kikyou
Sveiks, troļļa kungs.
edg
Spriezhot peec ETM agraakiem, ne tik publiskiem izteikumiem, shis nav trollisms.
Kikyou
Tā pēdējā rindiņa gan bija lieka, jo neba jau tā, ka Tigra sevi par nenormālo profu sauktu, vai arī sevi sensejos ielika.
edg
Droshi vien vinjsh meegjina pateikt, ka Tigra neattaisno muusu uz vinju liktaas ceriibas, un ir degradeejusies savu darbu kvalitaatee.
Kikyou
Vai varbūt viņš vienkārši ir homoseksuālis. ;_;
ETM
Ok, ja tas posts izskatījās pēc troļļošanas, tas droši vien tāpēc ka esmu sirdī zaļādains radījums, tacu pati būtība ir tajā, ka man pieriebies random google meklējumos uzdurtyies uz otaku.lv vecām jūzeru galerijām, kur ir vienkārši fenomenāli darbi, savukārt kāds ir iebakstījis dažu labu kā baigo mākslinieku, neskatoties uz to, ka lielākā daļa postu sastāv no visusmēra trešklasnieka līmnī zīmētiem "kabačiem" un to radiem un atlikušā daļa ir meitenītes ar greizām ķermeņa proporcijām.

Atkārtošos: Sensei of art my ass.
Kikyou
Oh! Oh! Do me next!
http://otaku.lv/index.php?showtopic=157&st=1500
ETM
QUOTE(Kikyou @ Apr 13 2010, 00:44) *

Es nebūtu interesējies vai tu veic pasūtījuma darbus, ja neuzskatītu ka tu zīmē labi.
Kikyou
Just saying, kroplās rociņas u.c. tikpat ļoti attiecās uz mani.

Man gan patīk, kā Tigra zīmē.
IPB Image
FuschichO
QUOTE(Kikyou @ Apr 13 2010, 00:52) *

Just saying, kroplās rociņas u.c. tikpat ļoti attiecās uz mani.

Man gan patīk, kā Tigra zīmē.
IPB Image

Un tas ir, tipa, labais piemērs, kurā nav kroplību vai kā?
Man jau ar patīk sleep.gif
Kikyou
Nē, tas ir, tipa, labais piemērs, kurš man patīk!
Tigra2
Nus, paldies par komentāriem. :3

Sen te tik daudz neviens nav sarakstījis. XD Lai vai kā, neesmu nekāds profs, tomēr cenšos kaut ko iemācīties un arī uzlabot, tāpēc.. pret kritiku nav iebildumu.
Protams, Isas kritika man iet vairāk pie sirds kā ETM veiktā, jo izteikta pozitīvi un ar labu ieteikumu, kuru centīšos ņemt vērā nākamreiz zīmējot līdzīgu rokas pozīciju.
ETM kritika ir vienkārši neveicinoša - nerada vēlmi ne laboties, ne censties. Vairāk jau sava viedokļa izteikšana - okei, tāds ir ETM viedoklis, es to pieņemu. :B Ja tas ir tā, kā Edg saka:
Droshi vien vinjsh meegjina pateikt, ka Tigra neattaisno muusu uz vinju liktaas ceriibas, un ir degradeejusies savu darbu kvalitaatee.

Tad esmu viegli pārsteigta. Bet mani jebkurā gadījumā priecē tas, ka ETM izsaka savu viedokli, pat tad, ja tas ir negatīvs.

Šis gan ir tāds fiksais zīmējums, tapis vakarā pēc matemātikas mājasdarba izpildīšanas, zīmēts ~2h, un par spīti kļūdām - man pašai dikti patīk. C:
Un kabačus (ar visiem radiniekiem) turpināšu zīmēt, jo man tie ir mīļi, kad redzu kabaci - man sejā parādās smaidiņš. ^^

Un atvainojos par savām haltūriņām, nenoliedzu, es tiktiešām pēdējā laikā smagi haltūrēju - ieguldu darbā maz laika un diži ne pie anatomijas, ne krāsošanas nepiedomāju. Ja man būtu vairāk brīvā laika, noteikti zīmētu vairāk, jo man ļoti patīk zīmēt. Diemžēl, augstskola prasa savu, tomēr apsolos pēc Sesijas, kurai pašlaik saspringti gatavojos, veidot saturīgākus darbus. Tas būs - pēc jūnija. Tad noteikti arī vairāk veidošu visādus zvērus un akvareļošos. ^^

Tomēr, tad, ja mani darbi nepatīk tagad, tad nepatiks arī vēlāk - cik skatos, tad, tā kā es zīmēju bērnībā, tā es zīmēju arī tagad, iekšējā doma nav mainījusies, ja agrāk tās bija kaķu meitiņas ar bantītēm visās malās(furriji XD), tad tagad tie ir zaķi, kas ietusē ar kabačiem. rolleyes.gif Un nav runa ne par kvalitāti, ne reālismu, bet par sajūtu, ko rada zīmējums - tas patīk vai arī nepatīk.
Man tā ir ar Kikyoumenu - lai arī ko viņš neuzzīmētu - man patīk. Vai tie būtu tūtiņi, vai Herberti, vai lolīši. XD Tāpat arī visi Sushimona radījumi man patīk, un arī Shumina, un arī Edg'a, un arī Tomo-chana un daudzu citu man pazīstamu un nepazīstamu cilvēku darbi - tie vienkārši patīk, tos var likt pie sienas un priecāties. Ja nav patikšanas, tad tās arī nebūs, tāpēc nav jēgas skumt par to, ka es neesmu tik kruts kā tas vai cits - es esmu es.
Jurčikam, piemēram, galīgi nepatīk tas kā es zīmēju, un arī pēc pieciem gadiem domājams nepatiks, lai gan nešaubos, ka tad zīmēšu ievērojami kvalitatīvāk. Lieta nav kvalitātē - lieta ir patikšanā.

Anyway, paldies visiem, kas iekomentēja. Man patīk komentāri, kas saistīti ar maniem zīmējumiem.

P.S. Kikyoumen, tu esi pārāk jauks :3

Un, šī kā nekā ir mana galerija, tāpēc piemetīšu vienu nelielu krūzīti, kas tiko atgriezās no ziemas izstādes. Nasing spešal, tomēr bija lustīgi zīmēt.^^
IPB Image

Kikyou
Smukā krūze, bet kur gan meitenītes un zvēriņi paslēpušies?

QUOTE(Tigra2 @ Apr 13 2010, 21:45) *

P.S. Kikyoumen, tu esi pārāk jauks :3

Tik kopš februāra beigām, heh.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.