Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Karamele
waah ,man patīk šitie zīmējumi. pirmajā ir visai abstrakkti mati bet man patīk ^^ otrajā kaut kas nav labi ar zodu bet ķermenis ļoti labs. trešajā liekas ka viss kātrībā ar ķermeni, un zīmējums man ļoati patīk. ceturtais ir vnk apburošs
rebel
QUOTE(sasuke @ Jun 30 2006, 21:22)
bet ir krūtīm vaina

guļošajai meitenei labajai krūtij varētu būt vaina,ja nebūtu manāms,ka viņa to pietur ar roku. jo normāli guļot krūts tā kā nedaudz "saplok", t.i. - izplešas pa krūšukurvja virsmu, tādējādi nedaudz samazinot savu augstumu. bet,ja meitene to tur ar plaukstu,tad krūts var pret to atbalstīties un būt tik izteikta un apaļa,cik attēlota zīmējumā.
man jau šķiet,ka tā guļošā varētu pārtapt visai labā zīmējumā,ja kājas izstrādātu, jo..ai,man nav pamatojuma. laugh.gif
un ziema - vii,man patīk! gan ziema,gan Tavs tās attēlojums. ^^
Ayumi
Kailajai meitenei galva pa mazu (ai, ai tik nesāc stūrēt uz šito Tigra! Es jau mocos izlabojot tās lielās galvas, bet tev ir ačgāni biggrin.gif )
Labā krūts nav ok.... nav ar biš pa mazu.. nez.. tur kādu modeli vaig *evil grin* Un dibens varētu būt formīgāks... bet tu tā drosmīgi zīmē.. man prieks ^^ Ziema patiesi smuka happy.gif
Tigra2
image
vasara(hehehe, man patīk haltūrēt happy.gif)
jurc
QUOTE(Tigra2 @ Jun 30 2006, 02:20)

Mmm... šitie tev sanāk. Klausi mani - šie tev sanāk!!! Gaidu vēl ko tamlīdzīgu smile.gif
Cow
Rāmīts ir skaists laugh.gif Nu bet arī zīmējums ir skaistais smile.gif
Tigra2
image

pie šī nosēdēju ļoti ilgi, pāris dienas, un man iznākums pašai ļoti ļoti patīk, domāju,ka tagad ir sanācis.
Ja kas tā ir kārtēja lelle, tāpēc balta āda.
Un anyway var apskatīt arī oriģinālo izmēru wink.gif
Kikyou
Pirmāmkārtām - smuks, līdzens krāsojums.
Otrāmkārtām - acis rullz.
Trešāmkārtām - lelles vispār ir super. ^^

Tiešām smuks darbs. Samazināšana rullz, uzreiz visas līnijas izskatās daudz līdzenākas. ^^
ayame
Jāā.. šitas labs.. Es vispaar photoshop nerubīju tongue.gif , tapēc apbrīnoju tos kuri var labus darbus uzzīmēt uz to.. smile.gif
Cow
Kājas ir nogriestas?
Drošvien!
Tigra2
nee tak, taas vnk ir aarpuss skata biggrin.gif
vai tieshaam man taada guro maakslinieka slava?
AaiiKate
ir, ir smile.gif
tik tās asinis, kas uz pleca man asociējas jau ar sakaltušam, kas no deguna jau sen tek biggrin.gif
nē, ir labi, kopumā happy.gif
Dead Star
o jā .. es fanoju par acīm un svecēm .. šīs abas lietas dikti patīk zīmējumā happy.gif Asini gan tādas nuuu ..ee ..bišku nereālas.. mjā un matus ar tu dīvainā viedā krāso,nesaku ,ka slikti,bet dīvaini nu jau ir laugh.gif
Kikyou
Pff, kas tur dīvains. Es bieži esmu redzējusi, ka matiem līnijas nemaz nevelk. Savā ziņā tā pat labāk izskatās.
Dead Star
Nu ar to dīvaini domāju to,ka viņa izmanto,piemēram,to kļavas tool,lai krāsotu matus,bet nevis to,ka nav līnijas vilktas...
Keydan
Man nepatik asins!!! To ir parak maz!!! VAIRAK ASINS!!! smile.gif
Kirara
Beidzot atradu arii kaadu kljavas lapinju matos, haha! laugh.gif
Izskataas, ka asinis ir kkaadi tur sarkani tvaiki, bet man ljoti patiikvinjas skatiens.
Tigra2
image
Mīla
Stihija, kas tur kopā visas piecas stihijas(piektā vēlarvien ir noslēpums, bet kāds jau zin, es arii, to zinu... hi hi hii)
man patīk kā sanāca...
Kirara
Miila ar ledainu skatu...hehehe, forshi!
Keydan
Mazlietiņ haltura bet normali!
Tigra2
ja par matiem, tad taa tas ir domaats...
un vai tad visi šie stihiju ziimeejumi nav haltuura?
manupraat ir,jo ziimeeju tos tikai savam priekam.

ku ku kuu un peedeejaa stihija
zināšanas
image
tagad var visus savienot.
Keydan
Bua! Mutants!!! smile.gif smile.gif smile.gif

Vel viena haltura!!! Bet var ari teikt ka tas ir tavs ipatneis stils!
Erik4xp
HIILIGHTS... Labi izskatās... ph34r.gif
edg
Rozaa variants bija daudz labaaks.
Tigra2
saaku gifot...
pirmie darbinji:
IPB Image
IPB Image .
(un viens laachpleesha komiksaa)

ui man vinjsh pazuda... IPB Image
Pakkun
acs forsha, bet .. kas ir OC? biggrin.gif
Kikyou
...goda vārds, Tigra, kas ir OC? Open Canvas? CO! CO, DAMNIT!!!
Keydan
Kadu programu tu izmanto lai taisit GIFus?
Tigra2
adobe image ready,
bet OC ir uuberklubs, kaa gan kluba biedri to vareetu nezinaat biggrin.gif .
(tā tak ir reklāma)
Upsss... sajaucu burtus vietaam ... he heee... eju labot.
Tigra2
image
tagad iistais
Arts
Caur flash var advancēwtākus gifus taisīt.Tikai palasi tutorials.Un zīmēšana nav tik grūta ka Fotožopā.

P.S. Smuki gifi,tikai pamēģini ar dažādām krāsām. wink.gif
Keydan
Image Redy es nesaprotu... Tur kad taisu jaunu fraimu un daru kautko tad vis ko es daru uz jauna ari attiecas uz pirma.
Tigra2
es uztaisiiju uuberprimitiivu tuotriaalu: kaa taisa gifu adobe imageready.
Domaaju, ka vareetu paliidzeet, jo man saakumaa nesanaaca, jo es neiedomaajos par ''aciim''.
rebel
ooh.wow.taa lelle,ja nebuutu kaajas kkaadas biish nohaltureetas,buutu vnk perfekta! jaa,man patiik... super. un stihija - miila - SUGOI! apburbuljojshi., turpretii zinaashanas gan man nepatika. taa acs pieree taada...aaraa no konteksta,atshkjiriiga no kopteela kkaa..nemaaku paskaidrot,bet nu jaa. ^^
Tigra2
IPB Image
njupat, 5 min laikaa photoshopaa uzmeistaroju siiku darbinju. (ja iemanaas, tad var baigi aatri... kikyou laikam shitaadi veel aatraak iet... )
un soo... kaa patiik noskanja?
Arfija
liekas ziemiigi!!hehe...bet taa 5min laikaa!!baig aatri un nava nemaazaam slikti!!malacis!!
X_Kamui
Sanaaca pat ljoti smuks darbinjš^^

Es pa 5 min vispar neko neuzzimeetu xDDDDDD
hypnotize
heh...bik jociigi izskataas...ta4u noskanja tieshaam tev labi izdevusies....taadaa veesaa...smile.gif
Tigra2
Click to view attachment Click to view attachmentClick to view attachment
jaanis paraavis nepietiek vietas, veel viens posts jaataisa...

nebija pieejami balta papiira resursi, sory.. bet shie ziimeejumi jau taapat bija trenninjsh...

update: njeee tomeer ir vieta(ja nelieto atachmentus):
IPB Image
IPB Image
IPB Image

protams, ka ir veel, bet man tiktieshaam apnika chakareeties

pie tam: ES atcereejos savu paroli, so im happy!

Isabel Carmin fon Edelhain
Godīgi sakot tavējie man patīk. Diezgan pasmalki darbi.

P.s ka noprotu fotografēts. Viens padoms: paliec zem llapas uz kuras ir darbs vienu tīru lapu nākamos zimejumus lai cauri nesit.
edg
Taa... meegjinaashu saveerteet, lai skaidri redzams, kuri man labaak patiik.
1. 6/10
2. 8/10
3. 7/10
4. 10/10
5. 4/10
6. 5/10

Ieveero, ka lielaa meeraa pie veerteeshanas piedaliijaas mana diivainaa gaume. Nedomaa mekleet kljuudas ziimeejumos.

Zini, kas ir fantastiski? Ka 2. un 4. ziimeejumam cauri spiidoshais naakamais ziimeejums veido smuku randoma eenojumu. Kaa ieplaanots... Bet citaadaak taa cauri spiideeshana vienlaiciigi ieintrigjee, bet arii traucee (it iipashi 5.).

Taison
he... Interesanti smile.gif
man vislabaak patiik 1 un 2...

Tik tam peedeejam [portretam] auss ir par zemu...
Arfija
Man baigi patiik ats kur taa meiteniite pakaaraas..cmuki,cmuki!! tongue.gif
mms61
Piekriitu Arfijai, Pakaartaa rulz! biggrin.gif
rebel
atliek vien noliekt galvu, es atkal un atkal ievēroju, kā darbiem līmenis ceļas.
man kaut kā ļoti,ļoti tā otrā patika, laikam tāpēc, ka poza ir salīdzinoši sarežģīta, labi izdevusies!
un vispār...prieks skatīties.
ayame
3.4.5. vnk apburbuļojoši... smile.gif baaig labie..
Keydan
Tu un tavi erotiski zimejumi(es neesmu pret tiem, turpini zimet! smile.gif). Ķedes tu zimet nemaki! Pameigini uszimet kadu PUIKU!!!
Miky
Progres ir normali pamanāms laugh.gif Tikai nevajag palaisties. Preikspedejais vis labaikais no mana redzes lenka wacko.gif
edg
edg saka: nemeegjini ziimeet puikas, ziimee vairaak meitenes. Taa kaa edg ir 10 balsis pret Keydan 1 balsi, rezultaats ir izlemts neapgaazhani.
Kikyou
Nē, edg, zēni jāzīmē - patīk tev vai nē. <.<
Anyway, pēdējās skices reāli labas. Rūtiņpapīrs nemaz netraucē. ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.