Karamele
Jun 30 2006, 22:30
waah ,man patīk šitie zīmējumi. pirmajā ir visai abstrakkti mati bet man patīk ^^ otrajā kaut kas nav labi ar zodu bet ķermenis ļoti labs. trešajā liekas ka viss kātrībā ar ķermeni, un zīmējums man ļoati patīk. ceturtais ir vnk apburošs
QUOTE(sasuke @ Jun 30 2006, 21:22)
bet ir krūtīm vaina
guļošajai meitenei labajai krūtij varētu būt vaina,ja nebūtu manāms,ka viņa to pietur ar roku. jo normāli guļot krūts tā kā nedaudz "saplok", t.i. - izplešas pa krūšukurvja virsmu, tādējādi nedaudz samazinot savu augstumu. bet,ja meitene to tur ar plaukstu,tad krūts var pret to atbalstīties un būt tik izteikta un apaļa,cik attēlota zīmējumā.
man jau šķiet,ka tā guļošā varētu pārtapt visai labā zīmējumā,ja kājas izstrādātu, jo..ai,man nav pamatojuma.
un ziema - vii,man patīk! gan ziema,gan Tavs tās attēlojums. ^^
Kailajai meitenei galva pa mazu (ai, ai tik nesāc stūrēt uz šito Tigra! Es jau mocos izlabojot tās lielās galvas, bet tev ir ačgāni
)
Labā krūts nav ok.... nav ar biš pa mazu.. nez.. tur kādu modeli vaig *evil grin* Un dibens varētu būt formīgāks... bet tu tā drosmīgi zīmē.. man prieks ^^ Ziema patiesi smuka
Tigra2
Jul 10 2006, 23:48
vasara(hehehe, man patīk haltūrēt
)
QUOTE(Tigra2 @ Jun 30 2006, 02:20)
Mmm... šitie tev sanāk. Klausi mani - šie tev sanāk!!! Gaidu vēl ko tamlīdzīgu
Rāmīts ir skaists
Nu bet arī zīmējums ir skaistais
Tigra2
Jul 12 2006, 21:49
pie šī nosēdēju ļoti ilgi, pāris dienas, un man iznākums pašai ļoti ļoti patīk, domāju,ka tagad ir sanācis.
Ja kas tā ir kārtēja lelle, tāpēc balta āda.
Un anyway var apskatīt arī oriģinālo izmēru
Kikyou
Jul 13 2006, 02:23
Pirmāmkārtām - smuks, līdzens krāsojums.
Otrāmkārtām - acis rullz.
Trešāmkārtām - lelles vispār ir super. ^^
Tiešām smuks darbs. Samazināšana rullz, uzreiz visas līnijas izskatās daudz līdzenākas. ^^
Jāā.. šitas labs.. Es vispaar photoshop nerubīju
, tapēc apbrīnoju tos kuri var labus darbus uzzīmēt uz to..
Kājas ir nogriestas?
Drošvien!
Tigra2
Jul 13 2006, 18:45
nee tak, taas vnk ir aarpuss skata
vai tieshaam man taada guro maakslinieka slava?
AaiiKate
Jul 13 2006, 20:40
ir, ir
tik tās asinis, kas uz pleca man asociējas jau ar sakaltušam, kas no deguna jau sen tek
nē, ir labi, kopumā
Dead Star
Jul 13 2006, 21:09
o jā .. es fanoju par acīm un svecēm .. šīs abas lietas dikti patīk zīmējumā
Asini gan tādas nuuu ..ee ..bišku nereālas.. mjā un matus ar tu dīvainā viedā krāso,nesaku ,ka slikti,bet dīvaini nu jau ir
Kikyou
Jul 13 2006, 21:40
Pff, kas tur dīvains. Es bieži esmu redzējusi, ka matiem līnijas nemaz nevelk. Savā ziņā tā pat labāk izskatās.
Dead Star
Jul 13 2006, 21:50
Nu ar to dīvaini domāju to,ka viņa izmanto,piemēram,to kļavas tool,lai krāsotu matus,bet nevis to,ka nav līnijas vilktas...
Keydan
Jul 14 2006, 00:15
Man nepatik asins!!! To ir parak maz!!! VAIRAK ASINS!!!
Kirara
Jul 14 2006, 09:34
Beidzot atradu arii kaadu kljavas lapinju matos, haha!
Izskataas, ka asinis ir kkaadi tur sarkani tvaiki, bet man ljoti patiikvinjas skatiens.
Tigra2
Jul 16 2006, 19:22
Mīla
Stihija, kas tur kopā visas piecas stihijas(piektā vēlarvien ir noslēpums, bet kāds jau zin, es arii, to zinu... hi hi hii)
man patīk kā sanāca...
Kirara
Jul 16 2006, 20:14
Miila ar ledainu skatu...hehehe, forshi!
Keydan
Jul 16 2006, 22:10
Mazlietiņ haltura bet normali!
Tigra2
Jul 16 2006, 22:28
ja par matiem, tad taa tas ir domaats...
un vai tad visi šie stihiju ziimeejumi nav haltuura?
manupraat ir,jo ziimeeju tos tikai savam priekam.
ku ku kuu un peedeejaa stihija
zināšanas
tagad var visus savienot.
Keydan
Jul 16 2006, 22:35
Bua! Mutants!!!
Vel viena haltura!!! Bet var ari teikt ka tas ir tavs ipatneis stils!
Erik4xp
Jul 17 2006, 00:09
HIILIGHTS... Labi izskatās...
Rozaa variants bija daudz labaaks.
Tigra2
Jul 23 2006, 02:31
saaku gifot...
pirmie darbinji:
.
(un viens laachpleesha komiksaa)
ui man vinjsh pazuda...
Pakkun
Jul 23 2006, 11:19
acs forsha, bet .. kas ir OC?
Kikyou
Jul 23 2006, 11:23
...goda vārds, Tigra, kas ir OC? Open Canvas? CO! CO, DAMNIT!!!
Keydan
Jul 23 2006, 14:36
Kadu programu tu izmanto lai taisit GIFus?
Tigra2
Jul 23 2006, 17:33
adobe image ready,
bet OC ir uuberklubs, kaa gan kluba biedri to vareetu nezinaat
.
(tā tak ir reklāma)
Upsss... sajaucu burtus vietaam ... he heee... eju labot.
Tigra2
Jul 23 2006, 17:39
tagad iistais
Caur flash var advancēwtākus gifus taisīt.Tikai palasi tutorials.Un zīmēšana nav tik grūta ka Fotožopā.
P.S. Smuki gifi,tikai pamēģini ar dažādām krāsām.
Keydan
Jul 23 2006, 18:16
Image Redy es nesaprotu... Tur kad taisu jaunu fraimu un daru kautko tad vis ko es daru uz jauna ari attiecas uz pirma.
Tigra2
Jul 23 2006, 22:38
es uztaisiiju uuberprimitiivu tuotriaalu: kaa taisa gifu adobe imageready.
Domaaju, ka vareetu paliidzeet, jo man saakumaa nesanaaca, jo es neiedomaajos par ''aciim''.
ooh.wow.taa lelle,ja nebuutu kaajas kkaadas biish nohaltureetas,buutu vnk perfekta! jaa,man patiik... super. un stihija - miila - SUGOI! apburbuljojshi., turpretii zinaashanas gan man nepatika. taa acs pieree taada...aaraa no konteksta,atshkjiriiga no kopteela kkaa..nemaaku paskaidrot,bet nu jaa. ^^
Tigra2
Jul 29 2006, 22:46
njupat, 5 min laikaa photoshopaa uzmeistaroju siiku darbinju. (ja iemanaas, tad var baigi aatri... kikyou laikam shitaadi veel aatraak iet... )
un soo... kaa patiik noskanja?
Arfija
Jul 29 2006, 22:48
liekas ziemiigi!!hehe...bet taa 5min laikaa!!baig aatri un nava nemaazaam slikti!!malacis!!
X_Kamui
Jul 30 2006, 11:17
Sanaaca pat ljoti smuks darbinjš^^
Es pa 5 min vispar neko neuzzimeetu xDDDDDD
hypnotize
Jul 30 2006, 13:09
heh...bik jociigi izskataas...ta4u noskanja tieshaam tev labi izdevusies....taadaa veesaa...
Click to view attachment Click to view attachmentClick to view attachmentjaanis paraavis nepietiek vietas, veel viens posts jaataisa...
nebija pieejami balta papiira resursi, sory.. bet shie ziimeejumi jau taapat bija trenninjsh...
update: njeee tomeer ir vieta(ja nelieto atachmentus):
protams, ka ir veel, bet man tiktieshaam apnika chakareeties
pie tam: ES atcereejos savu paroli, so im happy!
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 3 2006, 01:16
Godīgi sakot tavējie man patīk. Diezgan pasmalki darbi.
P.s ka noprotu fotografēts. Viens padoms: paliec zem llapas uz kuras ir darbs vienu tīru lapu nākamos zimejumus lai cauri nesit.
Taa... meegjinaashu saveerteet, lai skaidri redzams, kuri man labaak patiik.
1. 6/10
2. 8/10
3. 7/10
4. 10/10
5. 4/10
6. 5/10
Ieveero, ka lielaa meeraa pie veerteeshanas piedaliijaas mana diivainaa gaume. Nedomaa mekleet kljuudas ziimeejumos.
Zini, kas ir fantastiski? Ka 2. un 4. ziimeejumam cauri spiidoshais naakamais ziimeejums veido smuku randoma eenojumu. Kaa ieplaanots... Bet citaadaak taa cauri spiideeshana vienlaiciigi ieintrigjee, bet arii traucee (it iipashi 5.).
he... Interesanti
man vislabaak patiik 1 un 2...
Tik tam peedeejam [portretam] auss ir par zemu...
Man baigi patiik ats kur taa meiteniite pakaaraas..cmuki,cmuki!!
Piekriitu Arfijai, Pakaartaa rulz!
atliek vien noliekt galvu, es atkal un atkal ievēroju, kā darbiem līmenis ceļas.
man kaut kā ļoti,ļoti tā otrā patika, laikam tāpēc, ka poza ir salīdzinoši sarežģīta, labi izdevusies!
un vispār...prieks skatīties.
3.4.5. vnk apburbuļojoši...
baaig labie..
Tu un tavi erotiski zimejumi(es neesmu pret tiem, turpini zimet!
). Ķedes tu zimet nemaki! Pameigini uszimet kadu PUIKU!!!
Progres ir normali pamanāms
Tikai nevajag palaisties. Preikspedejais vis labaikais no mana redzes lenka
edg saka: nemeegjini ziimeet puikas, ziimee vairaak meitenes. Taa kaa edg ir 10 balsis pret Keydan 1 balsi, rezultaats ir izlemts neapgaazhani.
Nē, edg, zēni jāzīmē - patīk tev vai nē. <.<
Anyway, pēdējās skices reāli labas. Rūtiņpapīrs nemaz netraucē. ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.