Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Misa
šitas zīmējums ir wnk super...dēļ viņa vakar vispār pie datora netiku. biggrin.gif Bet uzzīmēts ir skaisti un izkrāsots arī. smile.gif
Kikyou
O, ir skaisti. Mati īsts Shamtu. Feini feini. Vienīgais tas kimono/yukata (goda vārds neatšķiru) baigi nošņurcis izskatās, ēnu dēļ, nez?... Varbūt vienkārši kaut kāda dekorācija prasās.
Vēl kas, ko pagājušajā postā aizmirsu pateikt... Fons ir skaists (izņemot ūdens labajā pusē aiz koka, tur spīdums tā kā prasās un tie akmeņi starp koku un ezeriņu ar tādi pliki izskatās).

Bet tie jau visi tikai sīkumi. Darbs ir labs.
Tomoko
Šis zīmējums man tiešām patīk. Ļoti foršas krāsas, fons un protams arī pati meitene..:3
Okay, okay, šajā postā nelikšu klāt tekstu "ja es tā mācētu.." XD
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu jau ir krietni labāk. Tomēr kaut ko pamaniju... lietussargs ir nedaudz līks, bet tas tā.
Dead Star
ahh mati tagad tiešām daiļi :> Manis gribētās ēnas apģērbam..emm nošņurcis?nu moš tikai mazmazliet izskatās par lielu,bet nu ar šito tu mani esi iedvesmojusi uz to,ka ļoti iespējams,kad tikšu pie kastes,tavam skaipā šo to uzjautāšu ^.^ ,ja nebūs iebildumi.
xikes
Kas man patīk gandrīz visos tavos zīmējumos, tās ir acis un seja. Vienmēr, visos zīmējumos, lai nu kur varētu piekasīties un kļudas sameklēt, taču ne sejā un/vai acīs. Tās vienmēr ir labi sanākušas.
Storm
acis ir par zemu un seja vareeja buut smukaaka ja buutu garaaka un vairaak piestraadats pie zoklja liinjias xD. Actinjas gan smukas ^^
Tigra2
IPB Image
Njeku peku, reku nākamais, shodienas darbs, domāju, ka ar šo strādāšu photoshopā.
Isabel Carmin fon Edelhain
Ooo.. mīlīt, ja ta ir katana (vismaz ta saprotu) tad tev tā ir jāpielabo, resp., asmens un loks ar neizskatās īsti riktigs.
Tigra2
kad briivdienaas straadaashu ar to darbu katanu izlaboshu ^.^

Tā, šodienai Histeric mumies ep 2 (ep 1 tiks iepostota pēc 16.feb)
IPB Image
Cowkiller
tigraaaa!!!! YOU GO GET EM`!
tas darbinjsh ar meiteni un zobenu ir jauks!
gaidu ar nepacietiibu izkraasoto! laugh.gif
Bitter_me
Man ar tas darbs patiik, sanaacis ljoti skaists... Man patiik meitenes sejas izteiksme- maiga.. wink.gif Un taa izstieptaa kaaja ariii smuki ir izziimeeta, bet tai otrai man liekas, kaut kas biskjiit nav kaartiibaa... manupraat, vajadzeetu buut bisku vairaak uz prieksu... smile.gif
Mimi
Tagad laikam ir par vēlu, bet gribēju pateikt, ka man tā geiša patīk.
un arī tas komikss happy.gif
Ami
Es pārrēcos no tā komiksa. Bet par tām cīnītājām. Man abas patīk, bet tikai liekas, ka tai, kas pa labi, seja par apaļu. Bet laikam man vienīgajai tā liekas. wub.gif Labprāt sagaidīšu izkrāsoto. Jā. Geiša tev arī labi sanca, man patīk acis, mati un tas kalns. Tev labi padodas krāsot. Kur tu krāso? I mean, kādā programmā?
Tigra2
Gomenosai, ka kavējos. Mans nabaga HP-deskjet 3 vienā, nedaudz sagāja sviestā. Printeris nogāja pa sviestiem un līdz ar viņu arī skeneris... D:
Iepostošu šodien.
IPB Image (akvarelji + nedaudz guashas(baltas))
IPB Image (viņam ir ausis, OMG(parasti taas neziimeeju))
IPB Image (vēlviens banāls komikss par to, ko darīt, kad nav iedvesmas)

Nekas special jau netapa, jo nebija laika, tomēr kautkas tapa. Brīvdienās izkrāsošu figteres un pataisiishu to seedosho lielaaku. Tieshaam nelogjiski siika vinja izskataas.
Geishu kraasoju ar photoshop CS2 v9

ou aizmirsu biebaazt:
IPB Image (kas maacaas muusu vietaa?)
Kikyou, negribi izkraasot?
Ami
hmm.. taa, kas pa kreisi, liidziiga man veestures stundaa... tas ar akvarelkraasaam - patiik acis. loti. gaidu izkraasotu wink.gif
Misa
tā meitene ar tauriņu ļoti skaista izkrāsota kewl , un kas mācās mūsu vietā, nekad nebūtu iedomājusies ka tie ir kartupeļi, kabacis un pelmeņi.... ko lai saka -> sexuāli. ^.^
Cowkiller
omg! laugh.gif
acis ir perfekto!
un tas puikinjsh(melnbaltais) iists laachausis! biggrin.gif
loti patiik peedejaa guljoshaa meitene! cool.gif
Keydan
Tas ir vinš??? huh.gif No way... tongue.gif
Akvareles darbs - superb! laugh.gif
edg
Tas peedeejais jau velk peec skices shitam (no Kikyou topika):
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 8 2007, 23:43) *

... pretskataa skolas solaa galvu rokaa iespiedushu, piemiiliigi guljoshu meiteni (pavisam noteikti meiteni) atbilstoshaa uniformaa. ...

Daljeeja liidziiba.
Tigra2
Yap, sagribejaas guljosho uzskiceet peec taa izlasiishanas. ^^ Nav gan uniformā, un nav arii uuberkawaii, tomeer, jāatzīst tas man lika to iedomāties, lai gan,esmu jau agrāk zīmējusi kautko tamlīdzīgu.
Bet beigās viss aizgāja ar dārzeņiem saistīts.

un kuram gan nepatiik ziimeet kawaii guljoshas meitenes? ^.^
IPB Image
Keydan
QUOTE(Tigra2 @ Feb 10 2007, 00:10) *

un kuram gan nepatiik ziimeet kawaii guljoshas meitenes? ^.^

Piemeram man! Man vienkarši nesanak, tapec ari nezimeju! tongue.gif
Bitter_me
Viens akvarelj gleznoshanas nosleepums, ja grib panaakt to balto punktinju efektu(kaa gleznotajaa darbaa ar balto guashu) uzkaisi uz mitras akvarelj kraasas rupjo saali, sanaak interesants efekts.. smile.gif Un var pameegjinat vairaak pludinaat dazaadus tonjus.. smile.gif
Tigra2
IPB Image
Vēl viens akvareļzīmējums. :3

Bitter_me paldies par tipiem, nākamajā darbā pamēģināšu. ^.^
Un pārējiem, paldies par komentāriem.
Misa
smukiņš bilžuks začīt biggrin.gif Man patīk meitenes tērps, nedaudz atgādina par Kouguas tērpu no Inuyashas... seksīgs.(tērps un Kouga arī ^^) Sunītis arī mīļš izskatās, tās ausītes ir super. ^.^
Cowkiller
Xena- sieviete karotaaja! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Sorrow
Vilks kaut kā nepatīk - galvas daļa.
Meitene gan sanākusi ļoti labi.
Tigra2
IPB Image < - iemesls kāpēc nav laika
IPB Image < - mazs laika daudzums, lajuj maz uzziimeet
IPB Image < - to nevermind, paķēpājos.
Shumins
QUOTE(Tigra2 @ Feb 12 2007, 02:28) *

< - to nevermind, paķēpājos.

OOO...Haoss mana specialitaate dry.gif blink.gif
Kaadreiz mazam esot, visi sabraukushie Vaacieshi uz maakslas skolu bija sajuusmaa par manu domu lidojumu Avangarda maakslaa - civilizeetie un daudz maz ar galvu domaajushies cilveeki bija shokaa par manu domu lidojumu.

IPB Image

Normaalas gada laika mainjaas...Ziema un vasara...Vasaru papildina ziedi, tachu ziemas sniega garshu piedod sniega paarslas...Un ja tiem melniem smeereejumiem piedod nakts toni un tie spiidumi ir zvaigznes...Iznaak kaadas ainavas ateelojums vienaa bildee jebkura gada un dienakts laika...Un Tigra no augshas visu veero laugh.gif
Normaals megjinaajums salikt visu in one cool.gif

Tikai tie dazji lidojoshie koki laikam nevietaa - nepatiik, ja koki lido prom - kaa arii taa palma neiederas ainavaa...Nez kam to iemeti... dry.gif

Atljaavos izsviitrot to lielo sniega paarslu, jo taa ir paarak gigantiska un bojaa harmoniju, bet savukaart tas puukainaas ir dievs vinj zin kas ?! Pat ar savu slimo domaashanu nekaa nevaru pielikt klaat cool.gif

Norm...Man patiik laugh.gif
Mimi
kaapeec sho useru neliek pie sensejiem???? blink.gif tik dieviigi! taa meitene ar vilku - vispaar uuber, sasodiiti patiik, liekas, ka tas vilks ir tik puukains, gribas paglaastiit... ^^ taa meitene uz datora ritiig uzlabo gariigo, taa ar ziliem matiem jauka un miilja, bet tas backgrounds... vai nerdiiksteeshu to izmantot kaa backgroundu vienam manam toposham darbam??? oo tas ir UUBER.
Misa
Vo, Vo brāli vajag pie sensejiem ! Man patīk tā meitene pie datora... nu, bet, ja tā padomā ,visas pārējās arii biggrin.gif
Cowkiller
tagad ziiimee briesmiigu, gljotainu, kropliigu zombiju! PLIIIIIIZZZZZZZZZZZ! laugh.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Cowkiller @ Feb 12 2007, 19:23) *

tagad ziiimee briesmiigu, gljotainu, kropliigu zombiju! PLIIIIIIZZZZZZZZZZZ! laugh.gif

Get a life? Or maybe go and figth the boogey-man under your bed, or smth, kiddo. :3

Man pēdējā laikā ārprātīgi iekritis galvā tas kā tu zīmē acis. Dievīgi, izstrādāti, prasmīgi. Nav kur piesieties. Un galvenais DZĪVĪGI. Tu esi dzīvs pierādījums, ka bez treniņiem neko nepanāksi.
Tigra2
kef, kef paldies par komentiem ^^
Tā, nedaudz aizkavējos.... :3 bet te nu ir mans beernishkjiigais ziimeejums.
IPB Image
Akvarelji.... bez saals, ar guashu(nedaudz)un biskji pavilktas liinijas ar ziimuljiem ;3

Gljotains zombijs...njem siekalainu muumiju biggrin.gif
IPB Image
Misa
O yā, gļotainais zombijs ir perfecto. I like it.... Elfiks arī skaists, man patiik tas fons, un ausītes. ^^
Bitter_me
Tigras idejas ir vnk Tutti Fruttii.. laugh.gif Nee nudien.... Man patiik peedeejais darbs... Pat ja nav saals *snifff*..
biggrin.gif
Mimi
Vai jus man nevaretu pateikt kads prikols ar to sali? blink.gif not good at it
Sushi
Prikolus ar sāli tev nesaprast, Pearl. XD
Tigra, taviem zīmējumiem ir ļoti labas idejas, kā arī krāsas tev izdodas saskaņot.
BET, tev jāmācās pielietot akvareļi. :3 Ar akvareļiem var panākt ļoti skaistus efektus, kas izskatās mazliet savādāk, jo šeit var redzēt, ka ir izmantota guaša. Un, es ieteiktu nejaukt akvareli kopā ar guašu. :>
Bet, Tigriniek, izskatās, ka tu strādā pamatīgi. Veiksmi! smile.gif
Ami
tieshaam? kaut kas tika macits vizuaalajaa maakslaa, bet es ar aizmirsu. ko dod sals? ludzu pasakiet, ja vien jus neesat tik nejauki, ipashi pret tiem, kurus nepazistat. dry.gif
Cowkiller
saals piedod garshu! mmmm akvarelji..... *drooling*
no peedeejiem darbiem man visvairaak patiik tas naked CK! laugh.gif dun no wy
Tigra2

Krāsainais zīmulītis copypapīrs + tired me =
IPB Image

Kef paldies,par komentiem... saku uzreiz rītdien no manis buus maz... buushu maajaas tik ap 21 visu dienu skolaa nodarbiibas. =w=
shodien maz jo eju guleet...tagad...oyasumi
un lai ienestu veel dziivajiem cilveekiem kaadu uh -uh garu iepostoshu arii te savu shodienas muumiju
IPB Image
Keydan
Nice... bet, man liekas, kkas nav kartiba ar lupam (meitenei)...
Un ar zodu čalim.
Ami
laikam zinu, kas nav ar to lūpu... vismaz i think so. apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu, nu vai arī vienādi. apakšlūpa pārāk izstiepta. bet nu tās tikai manas domas... ^^ baigi labi sanāca acis. ta fruti mūmija ir kewl :3
Kikyou
QUOTE(┼Ami┼ @ Feb 13 2007, 23:45) *

apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu

Un tagad gribētos dzirdēt, kur tu kaut ko tādu izrāvi. o_ō
Meitenes zods ir vienīgā problēma, ko redzu, liekās, ka viņam jābūt nedaudz vairāk atvirzītam uz aizmuguri. Neko citu it kā uz momentu neredz, tīri smuki.
Ami
[quote name='Kikyou' date='Feb 14 2007, 08:00' post='101552']
[quote name='┼Ami┼' post='101523' date='Feb 13 2007, 23:45']
apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu
[/quote]

Un tagad gribētos dzirdēt, kur tu kaut ko tādu izrāvi. o_ō
Khem. Paskaties kaut vai anime bildes, vai arii uz sevi. apakshluupa nevar buut tik izstiepta. es nezinu. vismaz manaa ziimeshanas graamataa ir tieshi tapat rakstits. dry.gif Es neemu par piemeru kaut vai pirmo bildi, kas guuglee pagadiijaas -
IPB Image

viirieshiem varbuut taa nav, vinjiem driizaak ziimee vienaadas, bet sievieteem... pievienot vel kadu bildi? huh.gif
edg
Gaumes jautaajums, drop it off.
Tenma
QUOTE(┼Ami┼ @ Feb 13 2007, 23:45) *

apakšlūpai jābūt mazākai par augšlūpu, nu vai arī vienādi. apakšlūpa pārāk izstiepta.

Hm... dabā gan parasti apakšlūpa ir bik vairāk uz priekšu vai vienā līmenī, anime atkarībā no zīmētāja gaumes...
Ami
Tagad laikam sapratu, kas un kā, tikai grūti paskaidrot... Itkā tai apakšlupai jābūt dziļāk, un vēl... vienkārši augša apakšlūpai jābūt mazākai, jo to itkā piesedz augšlūpa. Jūs neko nesapratāt? Tas bij tieši tas, kas man vajadzīgs.
Es vienkārši izsaku savas domas nevis vienkārši ierasti rakstu - labs darbs... dry.gif Tā man tas darbs ļoti patīk. Bet nepiekāpšos pie tā, ka apakšlūpa izskatās izstiepta.
Shumins
QUOTE(┼Ami┼ @ Feb 14 2007, 12:11) *

...blaa...blaa...luupas kaut kaadas ne taadas...es domaaju...man liekas...

Sviests kaut kaads...Kad mazie pokemoni beidzot sapratiis, ka maaksla nav ikona...Laikam mazam esot to gruuti saprast, jo pasham nav nekaadas domaashanas un gribas visu izdariit taapat kaa to dara lielie. Tachu neveidojot garu spamu varu pateikt tikai vienu. Kaa gribi ziimeet, taa arii dari, kaada jeega ir ziimeet taa lai kaut kaadai personai patiktu? Nepatiik tavs ziimeetais deguns, vai luupas - skaties citas labaakas bildes. Un nak ko meegjinaat citiem uzspiest savas domas.

Nu citaas Animees augsheejaa luupa ir melna (1.1.att.), nu ko tagd iesaaksi? Kaadu tur logjika - domaa vinji visi no riita to uzkraaso taadu? Ne taapaac, ka tas ir konkreetais cilveeka ziimeeshanas stils un gribi skaties to, gribi skaties ko citu. Nav ko visiem izdabaat - ja nu vieniigi tas tev ir maizes darbs un veelies, lai peec iespeejas vairaak pirktu tavus meeslus Amiishi un citi pastulbie. Tad gan lien dibenaa bez ziepeem un ziimee kaa tev liek. Bet var arii ziimeet kaa liek citi, lai sanjemtu skaistus vaardus - kjip uzzime kaa es gribu un teikshu ka man patiik. Bet kaadu tur vairs maaksla? Tas jau ir sviets.

IPB Image
(1.1.att. f**king melna luupa)
Kikyou
QUOTE(┼Ami┼ @ Feb 14 2007, 10:10) *

Khem. Paskaties kaut vai anime bildes, vai arii uz sevi. apakshluupa nevar buut tik izstiepta. es nezinu. vismaz manaa ziimeshanas graamataa ir tieshi tapat rakstits. <_< Es neemu par piemeru kaut vai pirmo bildi, kas guuglee pagadiijaas -

Es runāju par izmēriem, nevis par izvietojumu. Šajā gadījumā izmēri ir pareizi, izvietojums nav, apakšžoklis ir pārāk izvirzīts uz priekšu.

P.S. Un tagad lūdzu pastāsti, kā uz sevi var paskatīties no sāna izmantojot tikai vienu spoguli un neizmantojot kameru. ;)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.