Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 17 2010, 16:57
QUOTE(Tigra2 @ Apr 13 2010, 21:45)
Un atvainojos par savām haltūriņām, nenoliedzu, es tiktiešām pēdējā laikā smagi haltūrēju - ieguldu darbā maz laika un diži ne pie anatomijas, ne krāsošanas nepiedomāju. Ja man būtu vairāk brīvā laika, noteikti zīmētu vairāk, jo man ļoti patīk zīmēt. Diemžēl, augstskola prasa savu, tomēr apsolos pēc Sesijas, kurai pašlaik saspringti gatavojos, veidot saturīgākus darbus. Tas būs - pēc jūnija. Tad noteikti arī vairāk veidošu visādus zvērus un akvareļošos. ^^
Tomēr, tad, ja mani darbi nepatīk tagad, tad nepatiks arī vēlāk - cik skatos, tad, tā kā es zīmēju bērnībā, tā es zīmēju arī tagad, iekšējā doma nav mainījusies, ja agrāk tās bija kaķu meitiņas ar bantītēm visās malās(furriji XD), tad tagad tie ir zaķi, kas ietusē ar kabačiem.
Un nav runa ne par kvalitāti, ne reālismu, bet par sajūtu, ko rada zīmējums - tas patīk vai arī nepatīk.
Tiksi turēta pie vārda, citadi jau labu laiku un ne dēl sesijas vien, bet jau pirms tam,tiešām ir sajūta,ka progress nav diemzēl. Savā veidā pat žēl stils nemainās un neaug jau tik ilgu laiku, līdz ar to var pat piekrist EDG vienkāršotajam ETM izteikumam.
Kikyou
Apr 17 2010, 21:52
Au kamoņ tak cilvēkeam jāsīmē tāpēc, ka tas sagādā prieku nevis laik akutkādus jākļus tā kā jūs visus stulbeņus apmierinātu. kas jums visiem kaiš, morāli kropļi sadodīts komon negribāt vienrei piedzimt par cil'vekkiem, kamzīmēšana sagādā patiesu prieku?
Nafig jūs sakta visiem kā viņiem jāzīmē, a ja nu viņiem tā negribās zīme't ? Zajbal jau man ajfalksjlaksjflkajslfkj lohi
QUOTE(Kikyou @ Apr 17 2010, 19:52)
Au kamoņ tak cilvēkeam jāsīmē tāpēc, ka tas sagādā prieku nevis laik akutkādus jākļus tā kā jūs visus stulbeņus apmierinātu. kas jums visiem kaiš, morāli kropļi sadodīts komon negribāt vienrei piedzimt par cil'vekkiem, kamzīmēšana sagādā patiesu prieku?
Nafig jūs sakta visiem kā viņiem jāzīmē, a ja nu viņiem tā negribās zīme't ? Zajbal jau man ajfalksjlaksjflkajslfkj lohi
Es saprotu, ka tev citu teiktais aizvainoja, bet nu tāpēc jau nav esot galīgā ķēmā te jālamājas :>
Kikyou
Apr 17 2010, 22:40
A nub et galīt a cūcīa taču nu velnsparāvis BEIDZIES VIENREIZ TEIKT CILAĶIEM KO VIŅIEM IR JĀDARA kas jums kautka'ds fīrera komplekss fvai?
QUOTE(Kikyou @ Apr 17 2010, 20:40)
A nub et galīt a cūcīa taču nu velnsparāvis BEIDZIES VIENREIZ TEIKT CILAĶIEM KO VIŅIEM IR JĀDARA kas jums kautka'ds fīrera komplekss fvai?
Aber natürlich, mein Lieber!
QUOTE(Kikyou @ Apr 17 2010, 22:40)
Sieg-Chuuu!
Kikyou
Apr 17 2010, 23:04
Tigra2
Apr 20 2010, 21:02
SinYuki
Apr 20 2010, 21:27
Piemīlīga krūzīte!! ^^
Tigra2
Apr 21 2010, 18:48
Yee, nav dubultposts! XD
Paldies, SinYuki, prieks, ka patīk.
Te būs viens pavecāks, 2009.gada Septembris
FuschichO
Apr 21 2010, 20:34
ļoti interesanta kompozīcija utt, tomēr tie mati kaut kā.... nu kāpēc viņi ir salūzuši pa gabaliem? :S Un tādi resni kā bebra aste?
Tigra2
Apr 22 2010, 17:37
QUOTE(FuschichO @ Apr 21 2010, 20:34)
ļoti interesanta kompozīcija utt, tomēr tie mati kaut kā.... nu kāpēc viņi ir salūzuši pa gabaliem? :S Un tādi resni kā bebra aste?
Nuu.. ja apgriež šķīvi tā, ka zaķis augšā, var matos izlasīt vienu klišejisku vārdiņu. tāpēc arī mati tā veidoti. :3
FuschichO
Apr 22 2010, 20:18
aaa! Now I see.... yess.. Nu jā, tad skaidrs :3
Ja nu kādam interesē. :3
Te ir liela daļa no maniem pēdējā laika sketchiem. Diez ko daudz neizdodas pazīmēt, tomēr, kad izdodas, baigais prieks. :3
Iespējams dažus kaut kad uzlikšu uz porcelāna(viens jau ir uzlikts), kādu moš izkrāsošu uz datora tiri piri, bet tikai tad, ja uznāks luste.
2 360 x 2 068 pixels ir speciāli, lai iesmērētu man seja ka man nav naudas normālam monitoram, vai kā? Būtu daudz ērtāk skatīties, ja nebūtu jālieto horizontālais scrolls vai zooms.
Un obligatory: WIIII CIK SMUKIŅI VISSSSSS!
Atdali fakinās bildes citu no citas, Tev tak ir prasmes iekš PS!
Nekā jauna nav, tie paši zīmējumi, tajā pašā stilā, ar tādu pašu skila līmenī, tikai savādāki.
Tigras variācija par tēmu čells? :3
Kreisajā apakšajā stūrī...
Those legs are F'ing HUGE!
FuschichO
May 6 2010, 21:03
bet tieši tajā pašā kreisajā apakšējā ir vienkārši DIEVĪGS kaķis
Es tādu varētu pielūgt
Ai vispār baigi glītie skeči.
UN vēl tev pie manis jaatbrauc, varētu kūku kopā ieēst.
nabaga meiteens vinjai no minciisha njurciishanas rocinjas sanaaca pabojaat
QUOTE(Kikyou @ May 6 2010, 22:47)
UN vēl tev pie manis jaatbrauc, varētu kūku kopā ieēst.
Cerams, ka līdz jūlijam kūka izdzīvos :3
QUOTE(Kikyou @ May 7 2010, 16:37)
Briesmīgi tālu jūlijs.
Tālu gan. Bet es diemžēl līdz jāņiem pilnīgi noteikti esmu beigts, jāgatavojas sesijai. 5 eksāmeni šajā semestrī, visi prasa nenormālāko darbu un memorizing. Pat pie Zaķa, visticamāk, līdz sesijas beigām neaizbraukšu. >.<
Un tie pasniedzēji arī nav nekādi jaukumiņi, papildus tam, ka jāgatavojas eksāmeniem vēl jāpilda visādi mājas darbi, laboratorijas darbi utt. Un, ja ir kaut sīkākā kļūme, atdod atpakaļ un labošanu. x__x
Ja pagājušā semestrī nācās iegaumēt tikai 63 biļetes fizikā, tad šogad, papildus tam vēl arī 24 biļetes elektrotehnikā, turklāt man visas tās biļetes ir pašam jāizkonspektē un jāiemācās. Vispār.. Tehniskās universitātes-chans ir visai pasmags. >.<
Tā kā, visticamāk ka ātrākais kā varam satikties ir 27~28.jūnijs. Kas ir jau gandrīz tas pats jūlijs.
Vijoļkociņi. :\ Nu neko tad.
FuschichO
May 9 2010, 19:27
To var kaut kā arī praktiski izmantot?
(Un šie veidojumi nebeidz mani pārsteigt)
QUOTE(FuschichO @ May 9 2010, 19:27)
To var kaut kā arī praktiski izmantot?
Ja labi grib, jebko var izmantot, piemēram, piespraust kā brošu, tikai tad nabaga indiešu kabacis būs vēmēja pozā. XD Vai arī pielikt pie stīpiņas un nēsāt uz galvas.
Tomēr oriģināli, tam nekāds praktisks pielietojums netika paredzēts.
Bet, es laikam viņu tomēr pielikšu pie stīpiņas. Un nēsāšu uz galvas vasarā. ^^
Ahahaha, ak dievs, super! XD
Kā viņam tas mustašio stāv tik stabili? Kaut kur iemērcēji?
LOL
Šis ir kreatīvs, mhm.
QUOTE(Kikyou @ May 9 2010, 21:25)
Kā viņam tas mustašio stāv tik stabili? Kaut kur iemērcēji?
Nope, viņas vienkārši tā stāv. ^^
Tigra2
May 21 2010, 01:15
Hmm..izdomāju šeit iepostot savu vakardienas skici, kas tapa Enerģētikas pamatu lekcijas laikā. ^^
Šitamo, visticamāk, arī kaut kur apstrādāšu, nezinu gan vēl, vai tas būs uz porcelāna, vai ar akvareļiem, vai arī uz datora. Kādu veidu, tavuprāt, izvēlēties?
Un, jā, viņai ir kabača ēna! :3
Un, ja nu gadījumā kādam interesē manas skices, visādas, gan totaly crapīgas, gan pabeigti darbi, tad to visu ir iespējams apskatīt manā
Skiču blozgā :3
Ja runājam par iemesliem, kāpēc nelieku to visu šeit, tad, tas pavisam vienkārši ir tāpēc, lai saglabātu galeriju daudz maz tīru no briesmīgiem skečiem. XD
Vispār, jautājums, kā tu domā, vai man šeit likt tikai pabeigtus darbus, vai arī pa starpu arī kādu skici, vai arī postot visu, kas pagadās?
Tas tā, intereses pēc.
FuschichO
May 21 2010, 02:44
Man patīk gatavi darbi. Ļoti reti skices tiešām ir piesaistošas.
Par tehniku šim... ja vien tev nav gara slaida vāze vai zivju šķīvis, tad jau laikam es izvēlētos datoru, kaut arī akvareļi varētu šim tēlam piešķirt patiesi skaistu naivitāti un gaišumu. ty
Vēl, kas- man tas caurspīdīgais balons asociējas ar prezervatīvu. Jā, jā- tieši to es daru ar prezervatīviem. Nekam citam tie nav derīgi lol.
Tigra2
May 21 2010, 17:52
KuroRyuuD
May 21 2010, 18:55
^ Diezgan jauki!
Man patīk, bet ar apģērba krokām iesaku piestrādāt (pašam tas pats attiecas).
FuschichO
May 22 2010, 13:36
Celis nau labs. Man patīk fons, kas droši vien ir taisīts ar brushiem dažādiem
Kikyou
May 22 2010, 14:01
Šaubos, tās ziedlapiņas ir nevienādas, tā kā baidos, ka tigra tomēr pati visu zīmējusi.
Tigra2
May 22 2010, 19:42
Nā nā, tigrozaurs nava tik čakls, bet tie nav bruši. Tā ir fotogrāfija, kas dažādi sačakarēta, sagriesta, ar iekrāsotu fonu un laukumiņiem. :3
FuschichO
May 22 2010, 21:40
O, tad jau original content. Es esmu slinkāks :<
Tigra2
May 22 2010, 22:39
Izkrāsoju vienu no kādu laiku atpakaļ ieliktiem skečiem.
Izmantoju vienu zāles tekstūru backgraundam, lapas tekstūru kleitai un papīra tekstūru pāri visam.
Fonā mēģināju uzzīmēt kaut ko līdzīgu miglainai purenei. Procesā uztaisīju pureni sārtu, tāpēc purene vairs nemaz neatgādina pureni. :<
Janots
May 25 2010, 16:58
ideja laba, nedaudz nepatiik ka kontuuras ir paaraak asas. iipashi tas attiecas uz matiem - izskatas ka plasmasas kivere - ljoti prasaas viniem telpiigumu... un laikam nedauzd vairaak caurspiidiiguma prieks spaarniem, piem uz galiem nedaudz izdzeest starp dziislaam. un taa kreisa (no manas puses) kaaja, tomeer nevajadzetu ziimet tik masiivus celgala kaulus vai arii izmainiit eenojumu - uztaisiit to no citas puses. anatomiski it kaa taa arii vajadzeetu buut, bet eenu deel rodas sajuuta ka apaksstilbs ir nedaudz spiraaliski izlocies. bet es jau taa piekasos, to var izlaist
seja ljoti miilja
Tigra2
May 25 2010, 19:59
lilion
May 25 2010, 21:50
Ak mans dies'es sev mājās tādus traukus gribu. Ahahahah kaut kā padomju savienību man atgādina šķīvis ar rokās sadevušiem kabacīšiem >u<
Koneko
May 25 2010, 22:06
Tās krūzītes ir ūber-mega jaukas :3
Such kawaiiness! X3
Man šķiet, ka turpmāk es uz kabačiem skatīšos nedaudz savādāk ^__^
Tigra2
May 25 2010, 22:34
QUOTE(lilion @ May 25 2010, 21:50)
Ak mans dies'es sev mājās tādus traukus gribu.
Viens tāds trauks tieši gaida, kad pie tevis nonāks. Stāv plauktiņā un skumīgi domā, kāpēc gan neviens no viņa nedzer tējiņu. :3
QUOTE(injansoul @ May 25 2010, 22:06)
Man šķiet, ka turpmāk es uz kabačiem skatīšos nedaudz savādāk ^__^
Paldies! :3 Tas vien, ka man izdevies vēl vienu cilvēku uzvest uz pareizā kabaču ceļa, man sagādā patiesu prieku. ^^
Tie šķīvji dikti forši! Es ar tādu gribētu~
Kikyou
May 26 2010, 03:45
Man visvairāk patīk tā ELĪNA krūze un meitene ar lietussargu (man arī tādu gribās lietussargu)!
Minimālistiskais šķīvis ar maximālistiski daudzajiem kabačiem ir episkīgs. oDo
Tigra2
May 26 2010, 19:16
Paldies jums visiem par jaukajiem komentāriem, tie liek man smaidīt un vairāk censties. ^^
Hmm..man vienīgais gribējās uzdot jautājumu Lilionam. Vai varu savā galerijā ielikt to slepeno krūzīti, ko uztaisīju priekš tevis? :3
Tigra2
May 28 2010, 19:42
Kabacis no visvienkāršākās veidojamās masas, nokrāsots ar kaut kādām krāsiņām, kas man stāv mājās.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.