Cowkiller
Aug 9 2008, 22:09
looool
vnk paarsmeejos par to uzrakstu uz sienas, jo pashlaik man arii top norakstiita siena(ziimeejumaa)...
Tigra2
Aug 11 2008, 23:06
Pūces gurķojas ar zaķiem pie ūdens ¦3
Kikyou
Aug 11 2008, 23:17
Ūdenskrāsu dieeeeeeeeeevs!
Skaists zīmējums. Sūdzība tik viena... Kā parasti, telpa.
Šo gan es dzirdēju 4. klasē, tāpēc iespējams kļūdos vai kaut kā tā. Tālumā zāle nav zaļāka, tā ir gaišāka. Jo tuvāk pie skatītāja, jo objekts tumšāks un spilgtāks, un otrādi. Eku, kā, pēc manām domām, vajadzētu būt:
^ Labojums fotošopā 3 sekundēs, bet galvenais, lai domu saproti.
Tigra2
Aug 11 2008, 23:25
Nu jā tā jau laikam ir gan, man laikam vajadzētu beidzot uzinstalēt photoshop. XD Jo kautkā, kad krāsoju, galīgi nepiedomāju.
Bet anyway, paldies, centīšos piedomāt. :3
Mūžu dzīvo, mūžu mācies.
FuschichO
Aug 11 2008, 23:32
Ļoti skaists atmosfērīgs darbiņš ^^
vampiregirl
Aug 13 2008, 15:52
oh, pedejais vnk super ^^ bet tu man izstāsti - kā tu tā ar akvareļiem vari tik precīzi izkrāsot????? man vienmēr viss tek garām un pāri
Kirara
Aug 13 2008, 16:23
Tu laikam vienmēr atradīsi vietu, kur iezīmēt kabaci. ^^
Shatako
Aug 13 2008, 21:50
viņas ir spoki, ka viņām nav atspulgu ūdenī? XD un tās pūces ar kabaci ir superīgi. tiešām jauks un labs darbelis. :3 kā tev tik labi izdodas ar akvareļiem strādāt? visi akvareļu darbi iespārda. ^^
Shumins
Aug 13 2008, 22:16
QUOTE(Kirara @ Aug 13 2008, 16:23)
Tu laikam vienmēr atradīsi vietu, kur iezīmēt kabaci. ^^
Droši vien. XB
QUOTE(vampiregirl @ Aug 13 2008, 15:52)
oh, pedejais vnk super ^^ bet tu man izstāsti - kā tu tā ar akvareļiem vari tik precīzi izkrāsot????? man vienmēr viss tek garām un pāri
Ja negrib, lai izplūst, pirms katras nākamās klāšanas jāpagaida lai nožūst iepriekš uzklātais. Un vēlams lietot akvareļpapīru, tad viss ļoti ātri un forši nožūs un lapa nekrokosies. (Lai gan, ja ļoti pārspīlē ar mitrumu var arī sakrokoties X3.)
Mana apsveikuma kartiņa omei dzimšanas dienā(sasodīti maza, kādi 5 cm.)
Kautkāds fiksais:
Tigra2
Aug 13 2008, 22:18
Ou RAR! Kad es beidzot iemācīšos izlogoties pirms postošanas.
Sorry, shumin-chan, tas nebija tīšām.
Augšējais posts ir mans, cetīšos laboties un iečekot, kas ir ielogojies.
Cowkiller
Aug 13 2008, 22:31
nezinaaju ka meitenei no apļa ""The Ring"" ir draudzenes!
FuschichO
Aug 13 2008, 22:44
Nu tie pēdējie izskatās pēc 'nev ko darīt, zīmēt arī negtibās', tikai pirmais patīk.
Tigra2
Aug 13 2008, 22:46
QUOTE(FuschichO @ Aug 13 2008, 22:44)
'nev ko darīt, zīmēt arī negtibās'
well, tas izklausās visai apvainojoši.
Cilvēki nemēdz zīmēt, ja negribās, un man ir visai daudz ko darīt.
FuschichO
Aug 14 2008, 00:10
Nu tā tas nebija domāts, bet man nepatīk glaimot, tāpēc jāsaka, ka tomēr ir nedaudz nolažots.
Tigra2
Aug 14 2008, 02:01
QUOTE(FuschichO @ Aug 14 2008, 00:10)
Nu tā tas nebija domāts, bet man nepatīk glaimot, tāpēc jāsaka, ka tomēr ir nedaudz nolažots.
Tā arī jāsaka. Un viss.
Cowkiller
Aug 14 2008, 02:55
Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight Chick fight
..cowkiller. pfft. xD
Man patīk pēdējais visvairāk. ^^
Tigra2
Aug 15 2008, 18:54
diezgan jauki =)
mazākās māsas lasa lielās māsas mīlestības vēstules =)
hehe
8/10 par ideju
Kabacis arī iesaistīts procesā.. xD Unikāli. ^^
Cowkiller
Aug 16 2008, 03:10
meiteniite pa kreisi ir aiznjeemusies pakaļas silikonu no meiteniites pa labi xD esmu mazliedz dzeeris un monitoors ļoti gaiš, luudzu piedod.
FuschichO
Aug 16 2008, 04:51
Vai visi vienmēr pasaka, ka viņi ir dzēruši? Es neatceros- es to esmu teiktusi? Nākošreiz noteikti pieminēšu XD
Par bildi: Gribu kontrastus padomju savienības stilā!!!!
Tā bilde tuksnesī... Tas skatiens? Tie skatieni? Man baigi patīk, it īpaši, ja lielais zvērs skatās uz meiteni nevis mazo zvēru.
Pakkun
Aug 16 2008, 08:16
QUOTE(Cowkiller @ Aug 16 2008, 03:10)
meiteniite pa kreisi ir aiznjeemusies pakaļas silikonu no meiteniites pa labi xD esmu mazliedz dzeeris un monitoors ļoti gaiš, luudzu piedod.
es gan neatvainošos, jo man ir paģiras un man arī tas par to silikonu tā liekas! kā tur bija.. "I like big butts and I cannot lie" (da labi, es to dziesmu gandrīz visu no galvas zinu : D)
vajag kā ar plastalīnu - samīci kopā, izdali uz pusēm un būs labi!
Cowman
Aug 17 2008, 11:54
resnā piu
a blondiine kas ar seju ret mums nav pa zokli dabuujusi?
FuschichO
Aug 17 2008, 18:27
What's wrong with being chubby?/? T_T
Tie horoskopi man šķiet ļoti interesanti.
Ui, ui, it sevišķi man patīk žurkas. ^^
Ar tējas krūzīti kaut kas nav kārtībā, ja nu vienīgi viņa ir stipri ovāla. Bet izskatās jau ļoti glīti.
Ak, un samazinātā veidā grāmatzīmītes krietni vien pievilcīgākas izskatās. :3
FuschichO
Sep 5 2008, 14:17
Žēl ka čūskulēns tāds bāls
Bet man patīk tas, ka tur ir tāds kā pleķains fons visur.
Krūzīte izskatās kā no dabas zīmēta, bet pozeris diemžēl neizskatās īpaši atslābināts un guļošs, turklāt nevar saprast kādā stilā tu biji to domājusi veidot- it kā anime bet it kā ne. Man jau laikam tā pat ir, tāpēc es te varētu paklusēt
pupi...pupus lielakus...luuudzu..paldies
bet ta...man patik
antuanete
Sep 5 2008, 22:23
horoskopi ir interesanti , aita man patiik vislabaak
FuschichO
Sep 5 2008, 22:35
Vēl viena lieta. Kā gadījumā ar mērkaķi un vistu- ķermenis nekļūst dinamiskāks, ja viņam paceļ roku vai kāju, no tā nekas nemainīsies- kustība slēpjas citās ķermeņa daļās.
x-x lai tik kāds pamēģina pateikt, ka tām meitenītēm (un, jā, meitenītēm pupiem tā kā dabiski nav jābūt lieliem, ankhu.) nav vienādas sejas! es teiktu, ka tā ir viena un tā pati meitenīte dažādos ietērpos un pozās un ar dažādiem augumiem.
pozerim, cik pēc zīmējuma saprotu, dvielītis, kas ap gurniem, ir domāts tāds kā caurspīdīgs, ja? ja tā, tad kaut kas trūkst.
pūķis un mērkaķīši forši! tikai mērkaķīši pārāk pēc kāmjiem izskatās : D. mazliet savādākas sejas formas vajag.
QUOTE(Pakkun @ Sep 6 2008, 12:27)
x-x lai tik kāds pamēģina pateikt, ka tām meitenītēm (un, jā, meitenītēm pupiem tā kā dabiski nav jābūt lieliem, ankhu.) nav vienādas sejas!
*pamēģina*
Bet pat ja būtu, labāk vienādi piemīlīgas, ne vienādi atbaidošas.
Cowman
Sep 13 2008, 13:14
drakons taads forshs izdevies
kaapeec veersha vietaa ir kkaads telsh?
(es ir veersis
)
FuschichO
Sep 13 2008, 13:43
Vēl pie tam nenormāli spalvains teļš. Viņam laikam pubertāte sākās, spalviņas dīgst un tā...
Cowman
Sep 13 2008, 16:46
ahahahahhahha
briedums naak
skjiet ka tad kad veidoji bildi ar zirgu (pievienojot z.tiiklus) esi iespaidojies/usies no filmas Bralji Grimmi
Randoms.
FuschichO
Oct 6 2008, 18:52
Smukas krāsas tam randomam, kā jau tev parasti tas izdodas, tikai tāds bišķiņ šķībs izskatās, laikam dēļ galvas. Seja smuka, bet, ja galvai novelk viduslīniju, tad forma ir pārāk īpatna. Ā, auss nav tur, kur viņai pēc dabas likumiem būtu jāatrodas-varbūt tur tā vaina, un puķe nedaudz ne pa tēmu- vai tu centies ar viņu noslēpt kādu defektu?
gratulaacijas .. skaisti
galva tieshaam par lielu
dmonster
Oct 6 2008, 20:18
Patiešām skaists ar jaukām zīmuļu krāsām. Tik trīs lietas kautkā man neiet pie nierēm: Kreisajai acij vajadzētu būt mazliet mazākai un arī mazliet augstāk, jo viņa ir galvu pagriezusi, tamdēļ "acu līnija" nav horizontāla un acu lielumi nav vienādi; galvas dāļa virs nāsīm ir pārāk plaša vai arī apakšžoklis būtu jāpaplašina; auss ir pārāk maza - vajadzētu būt viņai no apmēram nāsīm līdz mazliet zem uzacs.
Tāpat es ar neko nezinu :< .
Tigra2
Oct 17 2008, 22:44
skičas.
Tramvajs
Oct 17 2008, 22:54
Ooh, pirmais man nenormāli patīk. Dibens gan kautkāds jocīgi plakans vai kautkā tā. Bet tā seja. Pat mazliet šķībās acis piestāv. ;D ^^
OHh.. pirmais ļoti smuks zīmējums. Patīk. :]
vampiregirl
Oct 18 2008, 20:52
ta pirmā, kā tu teici - skice pēc tadas nemaz nesizkatās
nereāli forši sanācis
klau negribi ko gotiskā stilā uzmalēt?
Tamashi
Oct 23 2008, 14:03
Pirmajos zīmējumos kājas jocīgas bet visumā nav slikti.
antuanete
Oct 24 2008, 20:59
forsh meiteens un skaists kraasojums, tie ir kritinji???
Alexa De Šarlote
Oct 24 2008, 22:55
Pantsy, pantsy, pantsy....
CirvjaKaac
Oct 25 2008, 01:19
Kāpēc jaundāmai no bikšelēm lien ārā krāniņš?
Ir jau dikti glīti, bet ja plāno attēlot tik (nosacīti) delikātas ķermeņa daļas, tad gan labāk piestrādā pie detaļām, jo lielākā daļa izmisušo ķēmu (es) tieši slēpjamās daļas neapzināti apskatīs pirmās.
Darbi tīri labi, sāk veidoties savs rokraksts, ho-hooo.. Slauz abas rokas!
Cilvēks var ar kāju sev noslaucīt dibenu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.