Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Dead Star
Nu krūtis manuprāt ir par zemu, būtu vajadzējis bišku augstāk. Ar seju šķiet viss ir puslīdz kārtībā,nu vismaz es ar savu netrenēto aci nekādas īpašas kļūdas neredzu,mati ir normāli,varēja tikai krāsojot vairāk paēnot.Kreisās rokas saliekuma līnija pie elkoņa kaut kāda pagara,un vispār tā ir pārāk ieliekta uz augšu,neizskatās reāli pārāk...emm nu cerams tu saprati,ko ar to domāju..
Vēl ļoti patīk kā acis izkrāsotas happy.gif
Sushi
Mhm! Acis ir ļoti smukas, tieši tā, kā vajag! Matiem spīdumu varēji gaišāku atstāt (jo viņai vispār tāds nav).
Krūtis, pēc manām domām, nav par zemu, jo pati apm tā zīmēju. :3
Njā, rokas, sākot no elkoņa, līdz plaukstai ir nepareizi uzzīmētas, bet, par cik teici, ka šis ir viens no taviem fiksajiem zīmējumiem, centīšos pārāk nepiesieties! smile.gif
Un vēl man liekas, ka varēji gurnus biški iezīmēt!
Bet redz kā, ar diviem krāsainajiem un vienu parasto, var tīri normālu zīmējumu uztaisīt.. happy.gif
Kirara
Cik tur ir krāsu?! blink.gif ...tikai divas?
Nemaz taa neizskataas.
Piekriitu, ka acis iznaaca smuki, bet man liekas, ka matiem nav ne vainas.
Nerine
Ew Tigra, bet tu taču zīmē baigi lieliski! Vismaz man tā liekas! Man jau nu ļoti patīk tavi darbiņi! happy.gif baigi smukie. Ļoti labi un vispār kawaii! happy.gif ļoti gaidu kad būs vēl kādi!
rebel
saliidzinot ar parasto matu kvalitaati Tavos ziimeejumos,shiten tie ir visai nesanaakushi.taadi...nedabiigi.ljoti.kaa cepure.
vinja pati taada drusku kaa izstiepta,ja padomaa,kaada izskatiitos uzziimeeta visaa augumaa - baaaaigi izstiidzeejusi. pusaudze,laikam,augshanas paatrinaajums,ja? XD
un zods vareja buut ne tik trisstuurains,bet tas jau tikai gaumes jautaajums,tur patiesiibaa nav ko piesieties.
un tas nekas,ka pa fikso un tik ar triis ziimuljiem,piekasiities var tikuntaa.man labaak patiik redzeet tos,pie kuriem piestraadaats. tongue.gif
zinkaa,Tev liimenis aug,aug arii veerteetaaju prasiibas. vairs netiksi cauri ar ziimeejumiem "pa fikso". ^^
edg
QUOTE(Tigra2 @ May 7 2006, 23:39)
veel ne. Es saziimeešu jaunus, vecie bija visa sliktā kvalitātē un visai ehm vispār tie bija par... eee, vispār tie bija pārāk shausmiigā kvalitātē un tur bija gan tentakli gan dzīvnieki, suņi tieši, (bokusatsu tenshi grāmatiņa deva ideju) un fui vispār, nekas, tagad es uzziimēšu labākus un tepat sapostošu.
*

Nepuut man miglu aciis! Dod visu, kas tev ir - jaunu vecu, smuku, nesmuku, ar tentakjiem, sunjiem un vienalga ar ko! Ja negribi visiem raadiit, vari dot tikai man. Garanteeju palikt uzticiigs, nevienam nedot un apspriest tos ziimeejumus tikai un vieniigi ar tevi.

QUOTE(kahi @ May 9 2006, 16:15)
garraxtošajiem varbīt vnk ir zināmas problēmas izteikties kodolīgi un tā, lai man lasot, neliktos, ka jau diena pagājusi. tomēr... tas norāda uz cilvēka pacietību, un cieņu, kuru viņš velta 2.
*

Jaa, man ir probleemas izteiktie kodoliigi. Un, jaa, tik ljoti garsh teksts paraada manu cienju pret Tigras ziimeetprasmi. Bet es arii, domaajams, pateicu diezgan daudz, lai Tigrai nebuutu daudz pashai jaadomaa, kas tieshi no visa man nepatiik. Visu izliku, ko domaaju. Un tas ir labi, kaa Tigra piekrita.

QUOTE(Tigra2 @ May 10 2006, 21:42)
(jaaziimee lielaakas kruutis )
*

Nee! Paarspiileetas kruutis ir kaitinoshas! Kruutiim jaabuut normaalaam. Un tu taapat jau ziimee diezgan lielas. Un es runaaju par pieaugushas sievietes kruutiim. Pakkun varbuut fano par "boing boing" animeem, ja vinjam taadas kruutis, kaa tajaa ziimeejumaa, liekas mazas kaa mazai meitenei. Bet par to, ka uzrautas vinjam taisniiba. Kruutis tachu normaali kriit uz leju.

Par ieeenoto ziimeejumu. Eenojums paaraak vienmeeriigs. Kad tu normaali eeno ziimeejumus, tu ieeeno tikai taas vietas, kur tev liekas, ka tas vajadziigs. Es domaaju, ka ieeenojot visu, tu stingraak ieveerosi taas vietas, kur tev liekas, ka vairaak vajadziigs, un vaajaak - kur mazaak. Bet tu centies eenot vienmeeriigi... Bet arii taapat man ljoti patiik. Zheel tikai, kaa jau te izteicaas, paarsauljojusies. Nez, ir iespeejams vaajaak ieeenot?
Un galva labaak izskataas nedaudz pa labi. Kaut gan, varbuut arii nee. Striidiigs jautaajums. Tajaa, ka vinja ir nedaudz pa kreisi taa, ir sava roziiniite arii.
imageimage

Shis ir vienkaarshs, bet tas skatiens mani fascinee. Un deguns arii smuks. Un noteikti ir labaa vietaa. Jaa, var buut arii augstaak, bet tad tikai kopaa ar muti. Vinja tad nedaudz miiljaak izskataas, bet skatiens zaudee savu fascineetiibu.
image

Tas peedeejais arii man, saliidzinot ar ieprieksheejiem ne tik labi. Ja tu taa kraasot, kaa ar ziimuli to ieeenojumu, vari uz datora, tad, luudzu, kraaso sho. Gruuti iedomaaties, kaa vinja ar origjinaalaam kraasaam izskatiitos, bet, ja nebuus smuki, piespiediishu photoshop zinaataajus, lai paarkraaso prieksh manis blondu un ar gaishzilaam aciim smile.gif
Tigra2
ai labi ko tur kaulēties, pabrīdināju, ka briesmīgi un pietiks.
(uztveru visus vienlīdzīgi tāpēc lai skatās visi)
tapis labu laiciņu atpakaļ, tāpēc kvalitāte un viss pārējais ir suudiigs.
xxx. was here
varu saderēt, ka tik sūdīgus hentai juus redzat pirmoreiz.( Turpināt? vai mest nost, talanta truukuma dēļ )
Keydan
Oh my god!
Откровенный хентай? Смело! smile.gif
Но ошибочки есть! Руки например. Не помишало бы ещё фразы сверху написать. Ну что-то вроде: "No please!" "Ahhh" "I'm too young..."... smile.gif

*Ecchi*Ecchi*Ecchi*Ecchi*Ecchi*Ecchi*Ecchi*Ecchi*
kahi
labi, ka tu māki zīmēt sliktāk par prof. hentai zīmētājiem. citādāk es neizturētu. sejas labas, bet ķermeņi daudz par stūrainu. gurķīši un aliņas arī!(if you know, what i mean)
LeoR
Man jau liekas, ka tu paarshaavi paar striipu glare.gif
Tigra2
kaa jau teicu, tas ziimeets laiciņu atpakaļ, tagad sieviešu ķermeņus zīmēju tā:
image
Tigra2
es vnk nemaaku savu fantaaziju uzziimeet. varu rakstiit redzes gleznas lai kaads cits ziimee, es vnk neesmu tik labs ziimeetaajs, lai vareetu domaat par fantaaziju, bet es centiishos.
un varbuut kautkad es uzziimeeshu kautko labaaku par fufelu ! (kaads man sanaak pashlaik)
''Man jau liekas, ka tu paarshaavi paar striipu dry.gif ''
ou nezinu kaadaa veidaa. Tajaa fufelaa pat neko nevar normaali saprast. biggrin.gif
LeoR
ou nezinu kaadaa veidaa. Tajaa fufelaa pat neko nevar normaali saprast. biggrin.gif

Hmm, laikam tad buusu tikai paarpratis (tpu cik man samaitaata izteele), patiesiibaa taa meitene vienkaarshi aizsedza sunim skatu, un tad shim nekas cits neatlika kaa piecelties pakalkaajaas un lai nenokristu atbalstiities pret meiteni. smile.gif
Kikyou
QUOTE(LeoR @ May 15 2006, 18:22)

Hmm, laikam tad buusu tikai paarpratis (tpu cik man samaitaata izteele), patiesiibaa taa meitene vienkaarshi aizsedza sunim skatu, un tad shim nekas cits neatlika kaa piecelties pakalkaajaas un lai nenokristu atbalstiities pret meiteni. smile.gif
*

Haha, labais! laugh.gif

Man gan hentai galīgi neiet pie sirds, bet ir ok. :3
Erik4xp
Es ātri un īsi.... Bija tāda VIRS 18 sadaļa...! ph34r.gif

Man gan hentai galīgi neiet pie sirds, bet ir ok. :3

Šitais mn izsauca smieklu lēkmi.... biggrin.gif
Tā interesanti skan un viss neapvainojies...
Kikyou
QUOTE(Erik4xp @ May 16 2006, 17:02)
Šitais mn izsauca smieklu lēkmi....  biggrin.gif
Tā interesanti skan un viss neapvainojies...
*

Kāpēc? Kaut gan man hentai nepatīk, es tikuntā droši varu pateikt, ka viņai tīri ok sanāk.
Es cenšos nevērtēt pēc tā, kas man pašai patīk vai nepatīk. Piemēram, bildē ir sarkans ābols, a man labāk patīk zaļi. Bet sarkanais ābols ir labi uzzīmēts, kas ir arī viss, ko citiem vajag zināt.
rebel
QUOTE(Tigra2 @ May 15 2006, 17:48)
kaa jau teicu, tas ziimeets laiciņu atpakaļ, tagad sieviešu ķermeņus zīmēju tā:

viduklis par garu, ļooti par garu, tieši tā daļa no krūtīm līdz nabai. un atkal apakšdaļa nesavienojas ar augšdaļu,iespējams tieši šī vidukļa dēļ,nezinu. un seja nedaudz par mazu tai galvai, vismaz manuprāt. bet sejiņa kā tāda ir ubermīlīga, un ēnojums ir glīts,un man īpashi patīk viņas labā krūts.
edg
Njaa, veerojot cilveeku reakciju, varbuut tieshaam shaadas bildes jaaliek zem Adult sadaljas. Tur var uztaisiit topiku "Pashziimeets hentai".

Manupraat, nav slikti. Nemaz nav slikti. Par ziimeejumu kvalitaati neko neteikshu (kaut pats nemaaku arii taa uzziimeet). Pati tachu teici, ka ziimeeti sen. Bet par daudzveidiibu... Es varu veel, aizverot acis, noticeet, ka meiteneem var patikt normaals (leetais?) hentai. Bet ar izvaroshanu un sunjiem... Esmu apjucis un kasu pakausi, un tajaa pashaa laikaa tas mani fascinee. Nee, tavs hentai nav aizraujoshs. Tas tieshaam nepilda savu funkciju. Tie ziimeejumi lielaakoties vareetu pat tikt uzskatiiti kaa maakslas ziimeejumi, kuros tiek paraadiits kailas sievietes skaistums utml.

Man ljoti iepatikaas shis ziimeejums. Pie kaajas paareejo, tieshi shii galvas-matu dalja. Kaapeec? Hm... Tikliidz meegjinu to noveerteet, piekjeru sevi glaazhainaam aciim vienkaarshi blenzhot uz to ziimeejumu. Skaists. Pie tam, man vienmeer bija licies, ka meiteneem siksna ap kaklu izskataas debiili. Bet shinii ziimeejumaa kopaa ar to sejas izteiksmi, skatienu, matiem,... - briinishkjiigi!
image
Tas vien jau buutu zaudeejums, ja neuploadeetu to savu "veco" hentai.

Un shitais, kaa Shumins teica - suns funs, man uzreiz momentaa atgaadinaaja vilku/suni no multenes "Kabata". Tas paraadaas tikai vienaa epizodee, kur vinji beigaas dejo. Uzluudz, shkjeit, aitu uz deju. Bet tieshi taads pats purns.
image
anishuara
njuz ko lai skak mna patiik ka tu meigini dazhaadi ziimeet... man taapat kaa edg iepatiikaas tas jaukais meitenes ziimeejums... nja bet hentai sorry me... huh.gif tas buutu jaaliek zem 18 ..... biggrin.gif laugh.gif bet taa ir jauki.... taapeec dafaj ziimee vel lai labotos.... tongue.gif
Tigra2
image
taada veca aizraušanās...
luugums, nevarat luudzu savienot šīs detaļas un izveidot darbiņu, gribu apskatīties, vai šitie darbojas.
Tigra2
omg. neapvainojies, bet izskatās reti rēcīgi XD
Varbūt vēl kāds grib iemēģināt laimi?
es ar pameegjinaaju, savu veikumu lietot, sanaaca eeew, bet tikuntaa, reeciigi.
image
Kirara
Nu sheit man meegjinaajums ^.^

Ar matiem bija probleemas taapeec es kko pieziimeeju klaat matiem.

image

Bez extraktiem
Keydan
image
image
Dead Star
Eeeee nu es ar iemēģināju , tikai nezinu kāpēc ... Nu te tikai pa paint umn šā tā ne pārāk rūpīgi ... smile.gif
image
edg
image
CirvjaKaac
^
| Lieliski! Nekas labāks vēl šajā topikā nav redzēts (No offence Tigra) biggrin.gif
Kirara
Edg iznaaca vislabaakais portrets!!! laugh.gif
Kikyou
QUOTE(edg @ May 18 2006, 22:15)
image
*

Omfg, seksīgākais sūkļugalva ever!
Cow
Man raustijas roka tadel man ir tads meness un zvaigznes. glare.gif

image

rebel
nja - to,ka viss gjeniaaalais ir vienkaarshs, sheit neviens laikam neapstriidees. laugh.gif
edg
QUOTE(Kikyou @ May 19 2006, 13:42)
Omfg, seksīgākais sūkļugalva ever!
*

Es biju paarliecinaats, ka tur rakstiits "suukuljgalva". Bish tachu atgaadina lollipop.
Cow
biggrin.gif Man liekas ka edg ir vis skaistakais cilvecins!
Tigra2
image
Tā top esejas...
Kazuki
wow. shitas tieshaam ir ljoti smuks darbinjsh. sejas izteiksme wienk. super ^^
Keydan
Viens vards: NICE!
kahi
tjipa tu domājot eseju?? njaa, ir pat ļoti smuks kaut nedaudz atgādina prof. līmeni. literatūras stunda?

ko var zināt par edg galvu... varbūt vnk mati pielaizīti kā uz izlaidumu?
Pakkun
waax! *pwned* tas peedeejais ir vnk awesome!!!! adoreliigs tongue.gif
Kirara
Tik forshi! Es nezinu ko teikt, bet es sho tikko pateicu, lai mans posts nebuutu tik iiss.. tongue.gif
edg
Vai ir jeega piesieties siikumiem, ja ziimeets ar instrumentu, ko nav iespeejams dzeest?
Nerine
ritīgi labas bildes un zīmējumi! laugh.gif bet iepriekšējie bija arī smuki...lūc turpini, man ļoti patīk tavi zīmējumi!
Tigra2
QUOTE(edg @ May 23 2006, 11:41)
Vai ir jeega piesieties siikumiem, ja ziimeets ar instrumentu, ko nav iespeejams dzeest?
*

Ir jeega, tad naakošreiz varbuut to kļūdu nepieļausi(aaa un ko es te salidu grīstē? mati atgādina lupatu, kas? )

btw. es šo krāsoju uz photoshop, taapeec vari pateikt.
Tigra2
image

zinu, ka neesmu nekāds krāsošanas ģēnijs, bet tomēr gaidu vērtējumu
btw. auskari pazuda radošajā procesā...
Kirara
Es kaut kaa pakjeeziijos ar Tigras darbu.

image

Ja man rakstiski ir pieljauta kaada kljuuda, tad nenjemiet to veeraa. cool.gif

Ok, izskataas jau jociigi tas kjeeziijums, bet tas taa..
Pakkun
piedo, bet skice manupraat izskataas daudz labaak par kraasoto darbu. tajaa ir zudusi darba aura. acu izteiksme kkaada savaadaaka un matu pieres un paura dalja par augstu, biezu, apjomiigu. fu kaads es riebiigs, shitaa pateicu tongue.gif cik cilveeku, tik viedoklju.
edg
Skice tieshaam ieveerojami labaaka par kraasoto. Daudz detalizeetaaka. Pilniigi viss ir detalizeetaaks. Kraasojot tas viss paarveertaas par lieliem kraasas plankumiem.
Par kljuudaam. Es jau teicu, ka tie visi ir siikumi. Vislielaakais no siikumiem ir tas, ka pie zoda liinija izliecas kaut kaa nereaali uz otru pusi. Un vispaar... kaapeec man uzskaitiit siikumus, ja lielaakaa dalja tos taapat nepamana?
Tigra2
ok, vairs nekrāsošu. Es jau zināju, ka man nesanāk tongue.gif
Kikyou
Lol, Tigra. Krāsojumam nav ne vainas.
Lieta tāda, ka krāsošanas procesā tu šādas tādas lietas pamainīji un rezultātā sanāca sliktāk. Tas, ka skice ir detalizētāka, tas pats par sevi... Ar peli ir grūti dabūt šauras līnijas, kas priekš tādām sīkām detaļiņām, kā, piemēram, auskariem, ir vajadzīgas.

A skice ir uz goda. smile.gif
Šokolāde
Ļoti smuki ir visi darbi! Un salīdzinot ar tiem, kas bija sākumā...wooow! Tāds progress! Nu malacītis esi... smile.gif Krāsainajām bildēm nav ne vainas..turpini arī krāsot, jo patiešām iznāk smuki!
Un dēļ pāris uzbraucieniem, nevajag domāt, ka tu nemāki krāsot... wink.gif
Tigra2
Es sapratu, ka mans aicinājums ir medicīna(diedniecība), tāpēc vairāk nezīmēšu, tāpat jau nav talanta. dry.gif (un forumā arī būšu daudz retāk)
Tāpēc vairāk laikam nezīmēšu.(skicēt jau skicēšu, bet ar skicēm te nevienam nepietiek, tāpēc nepostošu)
Topicu ciet neslēgšu, varbūt kāds gribēs pakomentēt iepriekšējos, visp konkurence foruma ziimētājiem zuud.
Un varbūt kādreiz(kad sapratīšu, ka man galīgi nepadodas medicīna, lai gan man it kā padodas), ķeršos pie photoshop un izkrāsošu kaadu skici un iepostošu.
fussy
bet kaa var iemeeciities kaut ko nedarot...

tawiem ziimeejumiem nav ne vainas un tie tieshaam manaa uztveree ir labi! ar laiku naak tehnika un izaugsme un tici man naaks arii tava tehnika un izaugsme!!! rolleyes.gif par to es esu paarliecinaata!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.