QUOTE(Tigra2 @ May 7 2006, 23:39)
veel ne. Es saziimeešu jaunus, vecie bija visa sliktā kvalitātē un visai ehm vispār tie bija par... eee, vispār tie bija pārāk shausmiigā kvalitātē un tur bija gan tentakli gan dzīvnieki, suņi tieši, (bokusatsu tenshi grāmatiņa deva ideju) un fui vispār, nekas, tagad es uzziimēšu labākus un tepat sapostošu.
Nepuut man miglu aciis! Dod visu, kas tev ir - jaunu vecu, smuku, nesmuku, ar tentakjiem, sunjiem un vienalga ar ko! Ja negribi visiem raadiit, vari dot tikai man. Garanteeju palikt uzticiigs, nevienam nedot un apspriest tos ziimeejumus tikai un vieniigi ar tevi.
QUOTE(kahi @ May 9 2006, 16:15)
garraxtošajiem varbīt vnk ir zināmas problēmas izteikties kodolīgi un tā, lai man lasot, neliktos, ka jau diena pagājusi. tomēr... tas norāda uz cilvēka pacietību, un cieņu, kuru viņš velta 2.
Jaa, man ir probleemas izteiktie kodoliigi. Un, jaa, tik ljoti garsh teksts paraada manu cienju pret Tigras ziimeetprasmi. Bet es arii, domaajams, pateicu diezgan daudz, lai Tigrai nebuutu daudz pashai jaadomaa, kas tieshi no visa man nepatiik. Visu izliku, ko domaaju. Un tas ir labi, kaa Tigra piekrita.
QUOTE(Tigra2 @ May 10 2006, 21:42)
(jaaziimee lielaakas kruutis )
Nee! Paarspiileetas kruutis ir kaitinoshas! Kruutiim jaabuut normaalaam. Un tu taapat jau ziimee diezgan lielas. Un es runaaju par pieaugushas sievietes kruutiim. Pakkun varbuut fano par "boing boing" animeem, ja vinjam taadas kruutis, kaa tajaa ziimeejumaa, liekas mazas kaa mazai meitenei. Bet par to, ka uzrautas vinjam taisniiba. Kruutis tachu normaali kriit uz leju.
Par ieeenoto ziimeejumu. Eenojums paaraak vienmeeriigs. Kad tu normaali eeno ziimeejumus, tu ieeeno tikai taas vietas, kur tev liekas, ka tas vajadziigs. Es domaaju, ka ieeenojot visu, tu stingraak ieveerosi taas vietas, kur tev liekas, ka vairaak vajadziigs, un vaajaak - kur mazaak. Bet tu centies eenot vienmeeriigi... Bet arii taapat man ljoti patiik. Zheel tikai, kaa jau te izteicaas, paarsauljojusies. Nez, ir iespeejams vaajaak ieeenot?
Un galva labaak izskataas nedaudz pa labi. Kaut gan, varbuut arii nee. Striidiigs jautaajums. Tajaa, ka vinja ir nedaudz pa kreisi taa, ir sava roziiniite arii.
Shis ir vienkaarshs, bet tas skatiens mani fascinee. Un deguns arii smuks. Un noteikti ir labaa vietaa. Jaa, var buut arii augstaak, bet tad tikai kopaa ar muti. Vinja tad nedaudz miiljaak izskataas, bet skatiens zaudee savu fascineetiibu.
Tas peedeejais arii man, saliidzinot ar ieprieksheejiem ne tik labi. Ja tu taa kraasot, kaa ar ziimuli to ieeenojumu, vari uz datora, tad, luudzu, kraaso
sho. Gruuti iedomaaties, kaa vinja ar origjinaalaam kraasaam izskatiitos, bet, ja nebuus smuki, piespiediishu photoshop zinaataajus, lai paarkraaso prieksh manis blondu un ar gaishzilaam aciim