Pēdējais darbs, nu tie divi ar roku zīmētie- kvalitatīvi un patīkami. Interesantri un labi veidoti!
Tigra2
Jan 24 2006, 23:03
šoreiz photoshop (man beidzot izdevās dabūt)
Seju nolēmu nekrāsot, man nezkāpēc liekas, ka tas visu sabojās.
Sejai nav arī ēnojuma, bet es galīgi negribu ēnot, ne tāpēc, ka slinkums, bet vienkārši negribu
Sejas izteiksme ļoti jauka un labi padevusies, spalviņas arī labi iederās kopējā bildē.
Righorn
Jan 25 2006, 00:39
Tev taa ziimeeshanas speeja baigi svaarstaas... tad labi tad slikti..tad atkal labi tad atkal slikti... iisti nezinu ko teikt...
Oh, lieliski izkraasotas acis. Es arii savos ziimeejumos censhos kaut ko taadu dabuut gatavu tik liidz shim nav sanaacis.
Tigra2
Jan 25 2006, 02:11
righorn, varbūt vienkārši es dažus darbus daru ķepu ļepu, pie dažiem strādāju ilgi.
Vai pēc tavām domām šis pieder pie tiem sliktajiem?
Righorn
Jan 25 2006, 17:06
Par pēdējo vienīgais ko varu pateikt ir "Skaistas acis"
kaitou-lala
Jan 25 2006, 17:21
Jee eidzot tu uzziimeeji zeenus...good!!!!
un peedeejais ziimeejums man ljoti patika!!
taa esmu es, jaunībā, labi, tā vairāk ir līdzīga manai mazajai māsai, man ir nedaudz garāka seja un lūpas savādākas, deguns nedaudz atšķiras u. c.....tā ir mana māsa, kas līdzīga man
kādas kļūdas?
kakls liekas pa garu, nu taac kaa biki nedabiigs. paareejais itkaa ok.
Pēdējais darbiņš sanācis diezgan labi, tomēr, tajā kaut kā trūkst. Īsti nezinu, kā, bet tomēr kaut kā...
Tigra2
Feb 12 2006, 23:08
backgraunds crapz, es zinu, bet es nemāku vinjus ziimēt...
noteikti ir daudz, daudz kļūdu...
vispaar, gaidu vērtējumu...
Marekso
Feb 12 2006, 23:29
nu tam pedejam acis mazliet izskatas shkības bet visā visumā labs darbs..
Chobis bez ausiim! smuks,kljuudas neredz, bet es tak noobs XD
QUOTE(Aven @ Feb 13 2006, 00:30)
Chobis bez ausiim! smuks,kljuudas neredz, bet es tak noobs XD
es gan pa pillo redzu
Ar ķermeni kautkas nav kārtībā. krūtis ir nedabīgas, mazas utt
viduklis, rokas, matu kritums, šķiba seja....ehh, sodien kritisks garīgais....
Njaa, liekas ka Tigra ziimeejot nepaskatiijaas, kaa izskataas pagriezhot par dazhiem graadiem pa labi ziimeejumu, pavisam noteikti, ka tad viena dala kluudu nebuutu. Bet nu man vienalga, smuks ziimeejums, patiik kraasas.
Ilgi te neko neesmu postojusi...
Kaapeec taads beediigs skatiens?
Piesaista protams, it iipashi kopaa ar acu skatienu. Vinjas riiciiba peec sekundes ar pusi buus kaut kas impulsiivs.
kaitou-lala
Mar 9 2006, 21:56
Divi peedeejie darbi patiik...wo progress!!!
Ar pildspalu zīmēts.(tāpēc sory par kļūdām, nevareeju izlabot)
gaidu komentārus.
Oho, pēdējie darbi ļoti iespaidīgi. ^_^
Tā catgirl mīlīga.
Un pats pēdējais... Āaa, nevaru izteikt vārdos, cik ļoti man patīk pildspalvas zīmējumi. *-* Ideja arī laba. Uzreiz šajā sniegainajā dienā rodās vasarīgs garastāvoklis - tagad man galvā kaijas skan, hahah. XD
EDIT: Oo, nupat kautko ievēroju. Tas pēdejā pa kreisi man atgādina Ed no Cowboy Bebop. XD Tērps laikam? Un poza ar.
Njā, man arī pēdējie Tigras zīmējumi riktīgi patīkās...
Shounan-ai- nu jā, diezgan labs, tā teikt, uzmetums. Vienīgais, man šķiet, ka tam zēnam ir tāds plakans profils vai pārāk mazs deguns. <('',)>
Catgirl- Meitene, kuras skatiens tiešām tev labi sanācis. Baigi garenā sejas forma, bet tas nekas. Bet kopumā labs, īpaši skatiens.
Pats pēdējais zīmējums vispār super! Man patīk zīmējuma noskaņa.. vispār, man ir diezgan grūti saprast to fonu un sejas baigi līdzīgas (pat ar tavu avataru).
Tjā, nu tās manas domas par taviem pēdējajiem.
pats peedeejais darbs ir vienkaarshi apbriinojams!
paareejie arii skaisti bet peedeejais man tomeer labaak patiik.
paldies par komentāriem.
Ar sejām kā ir tā ir slinkums pēdējā laikā tās zīmēt.
Bet ar to fonu domāts tā- tās meitenes ir kalnā un pilsēta ir redzama no augšas(vispār vinjas dzīvo reti kalnainā apvidū) ja es izkrāsotu viss kļūtu daudz skaidrāks, bet man ar to krāsošanu kā ir tā ir, pietam tur es biju domājusi, ka tas ir samērā vēlu un vinjas apspīd saulriets un tad ar to krāsošanu ir aaaaa, shausmas.
Rufucis
Apr 6 2006, 20:49
Labs nav coment ,seviski tadēļ ka visu izdarīji ar pirmo reizi.
Njaa... bet kaapeec tik garas un tievas?
nju, nezinu, wispaar winjas naw diezko garas, galwa proporcionāli pret ķermeni ir tikai 1:6 garām meitenēm ir 1:7~8. tiewas tāpēc, ka anime meitenes parasti ir tiewas, pie tam tiewaas ieglāk uzziimeet.
Nē nu es tā apm sapratu, tikai nesapratu, kas tajā krastā īsti ir...
QUOTE(Sushi @ Apr 7 2006, 07:00)
Nē nu es tā apm sapratu, tikai nesapratu, kas tajā krastā īsti ir...
Taa ir osta, un tie ir, kur kugjim piesiet tauvas, kad piestaaj.
nu, var redzēt, kā cilvēks ir audzis no paša pirmā posta. tik tiešām skaisti darbi, it sevišķi pēdējais, ļoti patīk fons un kompozīcija vispār! arī tie divi (geji, vai?) ir ļoti smuki sanākuši. vēl jau ir šādas tādas kļudas, bet tās nava manāmas uz visa pārējā!
Rufucis
Apr 7 2006, 23:23
Kahi jau visu pateica ,galvenais turpini
Tigra2
Apr 16 2006, 00:29
gaidu komentārus.
zinu, nav nekas īpaš, bet tomēr.
Pakkun
Apr 16 2006, 00:41
smuki, bet kkas nav ar lemkjiem... galva itkaa no saana, bet pleci no priekshas. kakls iespeejams bish par shauru- nav attieciigi pret galvu. bet man taapat patiik^^
Ja godīgi, nepiekrītu Pakkun ne par to, ka kakls par šauru, ne par to, ka tā galva.. utt.. Man liekas, ka poza un tā viss ir baigi labi. Pat ļoti!
Varbūt man tā vnk rādās, bet manuprāt ir ļooooti labs zīmējums. Portrets.
Zheel, ka to ar pildspalvu ziimeeto neapstraadaaji fotoshopaa un neizkaraasoji, baigi smuks ziimeejums (rada patiikamu noskanju). Peedeejais, lai arii liekas taads vienkaarsh, bet nu man patiik, kaa sanaacis.
Kirara
Apr 16 2006, 10:59
Tieshaam smuki iznaaca!
Kikyou
Apr 16 2006, 14:49
Pēdējais pēc manām domām ir labākais, kas tev pašlaik iznācis. :3 Man patīk.
Angelina
Apr 16 2006, 20:13
manupraat acis ir ljoti ljoti skaisti sanaakushas, bet kreklinjam vareeja buut mazliet vairaak krocinju un negludumu.
man šķiet,ka mati tādi plakani viņas labajā pusē.gribētos mazliet kuplākus, bet acis ir superīgas!
Tigra2
Apr 17 2006, 15:00
QUOTE(mdr7 @ Apr 17 2006, 13:56)
man šķiet,ka mati tādi plakani viņas labajā pusē.gribētos mazliet kuplākus, bet acis ir superīgas!
tas ir zeens...
Nja, man jau likās, ka man tie zeeni paaraak meiteniigi sanaak...
Centīšos laboties, ziimeešu viirišķīgaakus.
Bet mati taadi sanaaca, jo es krāsai, kuru uzgāzu virsū neuzliku nemaz transperecy(laikam nepareizi uzrakstīju) tas noziimee caurspiidiigumu.
Kikyou
Apr 17 2006, 17:52
Nez, es vismaz uzreiz sapratu, ka tā nav meitene. o.ō Tu meitenes parasti savādāk zīmē.
Tigra2
Apr 19 2006, 18:14
nju kā?
p.s. milzonīgs paldies Kikyo!!! ar layeru paliidziibu es šo izdariiju 3 stundu laikā.
Šigeru
Apr 19 2006, 18:47
Nu līdz īstai mangai vēl tālu ,bet labi, ka centies, tā turpini....
3 stundas, wow tev laikam mājās nav ko darīt.
Zini, Tigra, arvien labāk un labāk!
Zīmējums tāds gotisks un meitene tāda vampiska, bet man patīk.
Interesanti vērot, kā tu esi eksperimentējusi ar tooliem!
Es pareizi sapratu? Viņa ir domāta stāvoklī?
Tigra2
Apr 19 2006, 18:52
QUOTE(Šigeru @ Apr 19 2006, 18:47)
Nu līdz īstai mangai vēl tālu ,bet labi, ka centies, tā turpini....
3 stundas, wow tev laikam mājās nav ko darīt.
vispaar jau cilveeki neziimee taapeec, ka maajaas nav ko dariit.
Un es nemaz necenšos ziimeet mangu.
3 stundas skaitaas maz priekš viena photoshop ziimeejuma.
un vispaar, ko gan no taas peles var gribeet...
Kazuki
Apr 19 2006, 18:53
fons ir vienkaarshi fantastisks ( apskauzhu ), bet izskataas, ka kruushu vinjai vispaar nav un kaut kas iisti nav ar matiem.
Kirara
Apr 19 2006, 20:10
Ja paskataas, tad tieshaam ierauga gruutnieci, ja neskataas uz to tad ierauga skaistu kraasas kombineejumu.
Apgjeerbs ir neizprotams. Izskataas ka tai meitenei ir ljoti garas rokas.
Tigra2
Apr 19 2006, 21:11
meitene ir stāvoklii, kruutis vnk neizceļas. rokas viņai normālas viņa vnk ir ietinusies augeklā.
Man bija viens stāsta plāns par to meiteni. tjip, viņa ir 14 gadus veca, viņu izvaro un viņa paliek stāvoklī. vecāki nespēj to pieņemt, izmet viņu no mājas, jo netic, ka meitene izvarota. ja kas, meiteni izvaro viņas pašas brālis. tā kā visai pasmags story... un tad viņa... ai labi, vai nav vienalga
Pakkun
Apr 19 2006, 21:30
interesanti... smagi staasti mielo garu
bilde arii forsha, ir sava noskanja panaakta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.