Shumins
May 13 2007, 20:58
QUOTE(Kikyou @ May 2 2007, 06:24)
XD...
Kāds sporta veids?
kabachu eeshana, otraa vieta atpalika tikai par vienu mini-fini kabaciiti :B
Par otro vietu... itin neviens taa iisti nepriecaajas... :3 taa vish i ^.^
Kikyou
May 30 2007, 13:24
Izskatīju cauri vēlreiz tavu galeriju. Pārņēma skaudība un prieks. Kas gan domātu, ka viens un tas pats cilvēks ir atbildīgs par
šo un
šo. :3 (Tos divus izvēlējos, jo ļoti līdzīgas pozas, tāpēc uzskatāmāk var redzēt atšķirību.)
Ā, gandrīz aizmirsu. Drīkst kaut ko ļoti bezkaunīgu palūgt? Vari priekš manis uzzīmēt kaut ko smuku un uz kaut kādu CO tusu atnest? Man istabā baigi tukšas sienas. ._.
Tigra2
May 31 2007, 12:52
hou hou...okei, no problem :B nezinu vai buus gatavs uz šo sestdienu, taču tad, kad iespers mūza pa dupsi tad noteikti kautko izdomāš' :3
Kikyou
May 31 2007, 15:08
Aha, visa dzīve priekšā. Nav nekur jāsteidzās. XD
nu vienkārši glīši. neskatoties uz to, ka spārni nepareizā vietā zīmējums pats par sevi ūber.
nākošais zīmējums ar baigi patīk. visi cilvēki vienādi - proporcionāli. tas ir labi!~
nu isāk sakot - they rock.
Paskatīju dažus tavus darbus... c00l kruta tev iznāk jo sevišķi meitņu sejas!
meitene kura skatās savā atspulgā ir top gun tavā galerijā'!
pamēģini kko izkrāsot!
keep it up i dare you!
Tigra2
Jul 12 2007, 01:00
Ārprāc! Es tik labi redzu, cik ļoti tev ir prasmes izaugsme, un cik ļoti tev mainījās stils. Pirmkārt, acis. Tās ir lielākas, apaļākas.
Otrkārt, mati - dzīvīgāki, spīdīgāki.
Treškārt, detalizējums - nē, detalizējums tev vienmēr bija labs...
vislabāk man laikam patīk pēdējais darbs, vienkārši ideāla sanāca seja. Un vēl man patīk geiša, bet tā, kas visvairāk pa kreisi. ^^
Otrais zīmējums arī būtu foršs, ja vien kājas nebūtu tik sārtas, itkā uz pannas apdegušas...
xD Vnk vajadzēja nedaudz gaišāku uztaisīt.. :I
Tas arī viss. Starp citu - man jau likās, ka neposto, jo pavisam aizmirsi zīmēšanu..
zeloco
Jul 14 2007, 12:51
Ljoooti patiik peedeejie priekshpeedeejie darbi.. detaljinjas, detaljinjas ^.^
pashaa peedeejaa beibe liekai baigi kokainaa... k-kas tur nav... bet priekshpeedeejie *o* <3
Pinkpanther
Jul 15 2007, 11:09
pie japaanju noskanjas darba pielipu uz kaadaam 5min [posta rakstiishanas laikaa 3 reizes atrullee uz augshu papeetiit to smuko ziimeejumu] patiesi izstraadaats darbs. ja es vareetu atljauties pie kaut kaa nebuut piesieties, tad taas buutu trepes.
engjelim graciozi spaarni un pati smuka... ar akvarelljiem ziimeetajai man patiik, ka kjermenis kustiibaa, bet neduraas aciis ne taadas proporcijas. baig smuka kleitinja pat par spiiti tam, ka roozaa!(personiigas antipaatijas pret sho kraasu)
Par geišiņu paradīzi - man patīk. Sejas tev tiešām ļoti mīlīgas sanāk. Pie visa kā forši piestrādāts. Zīmulīšus nemaz nežēloji, par to prieks. ^^ Dāmām smuki tērpi un tie augi tur arī baigi labie. Tādi sapņaini, vispār, darba noskaņa tāda sapņaina, kas man ļoti patīk. Bet tagad - Sushi piesienas. XD Pirmkārt, nepieciešama kaut kāda veida izcelšana. Šajā gadījumā priekšējais čars saplūst ar fonu, radot tādu kā hmmm, putru.
Būtībā, tas arī vienīgais, pie kā varu tā piesieties. Jo ir neliela nepieciešamība pēc kaut kā akcentēšanas. :]
Gudrā blondīne ļoti skaista. Seja viņai tāda maiga, meitenīga, kas izskatās forši. Proporcijas arī diezgan labas. Par šiem diviem pirmajiem darbiem tev varētu piešķirt ''Zelta Kabaci'' (ļoti vērtīga balva :3). Vienīgais, otrajā skatu nedaudz bojā tā māja, kas blakus un viņas rozīgās kājas. Bet, kā jau teicu ''nedaudz'', jo kopumā izskatās labi, tas tomēr svarīgāk.
Tigra2
Jul 23 2007, 15:19
fočēts ar telefonu, tāpēc izskatās visai jancīgi ;P Dzīvē izskatās daudz, daudz labāk. Krāsots ar ūdenskrāsām.
Brunhilde.
Ommmg, tas taču ir riktīgākais māsterpīss o_õ!
Man patīk viss, ēnas, abģērbs, proporcijas...
Žēl, ka tik pāķīga kvalitāte... xD
Un kur palika tavs skeneris? :?
Tigra2
Jul 23 2007, 23:28
Ommmg, tas taču ir riktīgākais māsterpīss o_õ!
Man patīk viss, ēnas, abģērbs, proporcijas...
prieks, ka patīk.
Un kur palika tavs skeneris? :?
mans skeneris dziivo pie manaam maasaam. ;_; bišķiņ sabojājies un netieku tam klāt.
mans skeneris dziivo pie manaam maasaam. ;_; bišķiņ sabojājies un netieku tam klāt.
Ou māi gāš, tavs skeneris ir riktīgākais Kazanova, krāpj tevi ar tavām sisēm.. xDDD
Shatako
Jul 28 2007, 17:46
Melnbaltajā versijā grūti saprotams ko dara kreisā roka (kur atrodās plauksta) XD Un meitene stāv tādā diezgan nereālā un stīvā pozā. Nu karoč kļūdiņas ir, bet citādi darbs labs. Patīk seja, frizūra nu galva.
Fanoju par violetajām acīm! ^__^
Kikyou
Jul 28 2007, 23:48
Izņemot tas, ka meitenei ir ļooooti neatbilstoša sejas izteiksme (tāda: "Eeeeeeh, atkal jākaujās.... Velns, būtu mājās palikusi, televizoru skatīties...") un viegli nošļukuši pleci priekš karotājas, šis darbs man tā vai tā patīk, it sevišķi viņas tērps. Krāsojums uz zobena arī ir labs - vai nu tā ir kameras vaina, vai kas, bet tiešām izskatās pēc metāla. Kas vēl... Baigi stīvas viņai tās bizītes, a tas jau sīkums.
Izskaidroju tās sejas izteiksmes un pozas noziimi. :3
tas zakjis tach vinkaarshi mieg ciet. Izvilcis zobenu, bet acis jau verās ciet un pats jau šķiebjas uz vienu pusi. Ja buutu animeets, tad zakjis noveltos un aizmigtu momentāli. Shamam taada baala sejas izteiksme visu nakti geimojis, speeleejis insaniquarium un tagad, kad kauja klaat, smais vnk veljas nost. XD
Mm. Tas daudz ko izskaidro. XD
Tigra2
Sep 29 2007, 22:56
ES tiku pie Skenera! Yeeee. I luv birthdays! :3
Sazīmēts gan visautkas, taču nav nekā īsti kruta, tāpēc iepostošu to, kas pašam baigi patīk, zīmēts gan kādu laiku atpakaļ, taaaču, ir okei.
Tagad gan pašam baigi maz laika, skola ar referātiem beidz nost. Kā arī pēdējā laikā vairāk zīmēju kautko citu ne anime, nesen apzīmēju cuutiigu koka kastīti, un pabeidzu vienu klusās dabas darbu, taču tie nav pie manis. Ja radīsies izdevība nofotogrāfēšu.
nu, jebkurā gadījumā, tā kā man ir skenerītis, zīmēšu nedaudz vairāk. :3
Vai arī liksi vecās skices un zimējumus...
Atkal spēlēji JRPG?Zīmējums ir pārāk blāvs,paspiežam zīmuli arī,vai ne?Detaļas prasās būt izceltas un tumšākas.Un yup...izskatās pēc skices.
Baigi patīk?Pabeidz!
kakene
Sep 30 2007, 10:35
MM... zimejums tiri labs!!
Tikai naba manuprat ir par augstu uzzimeta (vai ari bikses par zemu) un kreisas rokas elkonis ir bishku par augstu !!
Details - awsome!
P.S.
Daudzlaimes dzimšanas diena!
Tigra2
Oct 11 2007, 20:47
Uzzīmēts pirmdien, domāju to krāsot, no sākuma biju domājusi, ka pagaidīšu, kad būš laiks izskrāsot, un postošu tik izkrāsoto, taču kautkā skatoties citu galerijās sajutos tāds.. nepostojošs, tāpēc.. nu jā...
izdomāju iepostot, tomēr.
Nupat man tika uzdots vēlviens projekts, jāsaraksta lugas gabals desmitajām klasēm , tas nu tā priekš 18. novembra pasākuma teātra pulcinjam... tāpēc nezinu, kad man būs laiks to izkrāsot. Lugas deadline ir nākamā ceturtdiena, tā kā saspringti.. @.@
Iespējams vēl nevar saprast, kas tur īsti domāts, jo nav krāsu. (ēnojuma nav, jo zem ūdenskrāsām baigi neglīti izskatās zīmuļa ēnojums) Bet gan jau tāpat var noprast, ka viņa guļ uz ūdens un līnijas apzīmē vietas, kur ūdens izies virs viņas, apkārt ūdensrozes, ūdenszāles un trepes, kas ved ūdenī. nu tā..
kakene
Oct 11 2007, 21:00
Zīmējums labs, bet tikai tev vajadzēja piestrādāt pie plaukstām (jo man liekas ka tās bišku izdalās no zīmējuma kopskata - neparāda darbību!!)
CirvjaKaac
Oct 11 2007, 22:22
Proporcijas, detaļas un viss pārējais Tev sanāk nu ļoti glīti un izsmalcināti, īpaši vēlētos uzteikt simpātiskās sejas, bet darbiem trūkst orģinalitātes.. viss šķiet jau k-kur redzēts.
Esmu foršs!
Kikyou
Oct 12 2007, 00:22
Kaut kas šķiet stipri par mazu, bet es nevaru saprast kas.
Vēl kaut kas šķiet baigi stīvs, tās laikam būs rokas.
Neskatoties uz to, darbs ir ļoti skaists, un šķiet būtu, nu, ideāls krāsotā veidā. Bet arī tāpat ir labi; skatoties pats varu iztēloties visas krāsas un ko vēl ne...
hm es nebiju pamanījusi, ka viņa guļ uz ūdens pirms neizlasīju, uztvēru to kā savdabīgu pļaviņu ^^
uzzzīmēta skaisti it īpaši seja.
Man nezkāpēc izskatās, ka kkas ar rokām nav tā, kā vajadzētu, bet pēc proporcijām itkā ir kā vajadzētu , nesaprotu >>
ā nē tomēr var saprast, ka guļ ūdenī, jo mantu galiņi izskatās mitri .
Man patīk . Lentes arī izskatās ūbercool. way to go ^o^
Hee yeee~ tigra ir back! kārtējā kaka, aptaustiit nevarat, bet smaku varat iztēloties. XD
Man jau tīk. ļoti patīk tas, ka lapa ir reljefaina un tas zīmējumam piešķir vajadzīgo noskaņu.
Oho. Nav jau labakais avs darbas bet 8+ ir.
ne - ko! ne - ko! pirmais ko es ieraudzīju.
atgādina man čaru no vienas mangas. (nosaukumu neatceros) skaistas krāsas, nepārspīlēti kontrasti. noprotu, ka tās ir akvarēļu krāsas. apbrīnojami labas pārejas un ēnojums. smalkās detaļas mani vienkārši fascinē. tik tā fona pļava prasījās nedaudz ne-tik-klucīga. meitenei ir skaista un pievilcīga seja.
bet ir viena lieta ko es nevaru saprast - kas ir tas vāver-ast-veidīgais radījums pie koka zara. vai tā tiešām ir vāvere? ok, bet man dikti piemīlīgi tie gliemeži liekas.
undux, es nezinu, kā var būt reljefaina lapa, bet teikšu godīgi man viņa traucē. nu bet ja ir sasiešanās ar akvarēļiem nekas cits jau neatliek,kā tikai ņemt šādu lapu. labitas bija pilnīgs offtipic.
tam kokam fonā prasās vairāk krāsu maiņu un ēnu. tam brūnajam kaķim nav acs. kaut kas nav kārtībā arī ar meitenes labo kāju. pie ceļa man tā izlieks pārāk apaļa. (tieši apakšpusē)
conclusions - kawaii.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 3 2007, 23:45
Kas ir padevies, tad tā ir seja un kaķīši, bet kleita gan atstāj iespaidu, ka drēbniekam drēbe aptrūkusies un atstājis priekspusē krietni palielu robu. Ja esi mēģīnājusi efektu, ka kleita saravusies uz augšu, tad ar ēnojumu tas ir galīgi sabeigts.
Shumins
Nov 4 2007, 15:59
Ķirbīštrase.
Līdz sacensību beigām palikušas vien dažas sekundes. Saspringums jaušams līdera - puča sejā. Zaķis sajūt uzaras garšu sev uz mēles, jo zin, ka pretiniekiem vairs nepanākt. Trucis priecājas par brāļa uzvaru, taču tā saimnieks jūt, ka šūdīgi ies un galveno balvu - 3m augsto kūku un milzīgo māla bļodu ar rosolu tam nedabūt.
:3
augšējais posts ir mans, atkal aizmirsu izlogoties no shumja profil :3
gomenosai shumi :3
Šis ir smuks, vienīgais kustības tā pamaz... Prasās pāris līnijas, kas norāda uz to, ka tie ķirbji kustās. Visādi citādi ideja rullz. Izskatās, ka mums pēdējā laikā uz pilnīgu silly randomu velk, ne? XD
par priekshpeedeejo - viss super, bet kompozicionaali labo pusi aiz gliemezhiem var droshi griest nost - taa ir pilniigi lieka papiira izshkjieshana..
Pirmais, kas iekrita aciis, ir priekshplaana meitenes mute. Kaut kas tur nav kaartiibaa, bet iisti nepateikshu, kas. Zobi varbuut?
Tā meitene izskatās ļauna. Vai tas tābija domāts?
Nezinu kādēļ, bet man tevi iepriekšējie darbi patika labāk.
Piemēram, tā meitene - lelle, ābeļu dārzā, ar bintēm un asinīm.. Tas viss bija tik dziļi izstrādāts, ar tādu dziļu domu, tur bija tā kā ieguldīta dzīvība.. negribēju izteikties pārāk mākslinieciski.
Bet piemēram tavs pēdējais darbs - nekas īpašs, vājš fons un maz īpašas domas zīmējumam. Vairāk velk uz kaut ko absurdisku. Protams, zīmēt tev padodas labi, to pat apspriest nevar, bet tie zīmējumi zaudēja to savu darba ieguldīšanu. To rozīnīti, visus izstrādājumus, centību piestrādāt pie katras detaļas.
Tā ir gaumes lieta, bet man tiešām iepriekšējie patika labāk. xS
No offence. ^^
Man šķiet, ka ir tieši otrādi - iespējams pie darbiem tika pavadīts pārāk daudz laika, čakarejot visas tās sīkās detaļas, un tajos nedadz pazuda dzīvīgums. Visdzīvākie, emocionālākie darbi top ļoti īsā laika sprīdī - tas saucās noķert mirkli un uzmest uz papīra. Ja mirkli stiepj garumā, tad vairs nav tas.
Bet kāda vaina pēdējam darbam? Tur tieši tas ir - emocijas, bērnišķīga nevainība - velk uz bērnu grāmatu, un tā man šķiet apmēram arī bija domāts, tāpēc man viņš arī patīk.
Nothinga
Nov 8 2007, 17:51
Lēnā garā izsoļoju cauri visai galerijai un secināju, ka tev padodas zīmēt sejas, nereti apģērbu, pēdējā laikā labi iznāk arī ķermenis, vietumis pie rokām vēl jāpiestrādā, bet citur atkal tās sanākušas labas. Apģērbs - kā kur, bet kopumā normāls. Man patīk detalizētie zīmējumi, bet citviet tie šo to pazaudējuši, kas savukārt ir krapīgajos un ne tik detalizētjos švīkājumos ^^
Kopumā - šajā pavedienā var redzēt kā esi augusi un, varu teikt, ka augusi esi labi ^^ Ir vēl kur augt, bet kopumā skils ir labs, manuprāt ^^
Turpini!
zīmējums ar kaķīšiem ir foršs, no tā vien, ka tur ir kaķi. ^^
bet meitenei ir resnas potītes. xD
apskatot ķirbīš darbu, var nojaust, ka tava fantāzija vēljoprojām strādā ļoti labi, nabaga ķirbji uz kuriem jāj ;.;
Shatako
Nov 11 2007, 13:48
Man patīk, ka Tu savus zīmējumus krāso ar akvarleļiem! ^_~ Lūk, arī peirādijums, ka akvareļus izmanto ne tikai mazi bērniņi savām ķēpām, bet arī
kam nopietnākam (nejau kkādi sīki knēveļi XD). Zīmējums ar āboļiem rullē! :3
FuschichO
Nov 11 2007, 17:51
Es te baigi ne pa tēmu, bet man patika sākumlapās esošais izkrāsotias Seššomaru. Un es te ielieku vienu manu paint darbu, heh, vecu kā pasaule
Aizmirsu piebilst, Tigra tu esi tik uzkačājusi savu skilu, ka man pat piu plīst pozitīvā nozīmē
Tigra2
Nov 20 2007, 23:49
Njaa, taa kaa jau citi sāk manā galerijā savus artus postot, tad sapratu, ka vairāk jāposto. :3
Tancotāja, jo man pašam tik ļoti patīk tancot.
Krāsots ar zīmuļiem, šoreiz matus izkrāsoju nedaudz savādāk, bet nu tas tā.
Tā jau viss kā vienmēr, ceru, ka patiks. :3
Nothinga
Nov 22 2007, 15:32
Rokas sanākušas mazliet neveikli un svārki pie vidukļa neizskatās īsti labi, bet kopumā ņemot, man patīk ^^ Krāsas acij tīkamas, seja un mati labi izdevušies ^^
Acis, lūpas un vaibsti ir vienkārši lieliski.
Mati superskaisti, izskatās dzīvīgi, kā shamtoo reklāmā.
Tigra2
Dec 11 2007, 01:45
Skatījos, kā citi zīmē catgirlus un sapratu, ka mani drawingi ir galīgi garām, iedvesmojos no catgirliem - tie taču ir tādi pūkaini ar lielām, mīkstām ķepiņām un maigi. Turpmāk no manis - tikai catgirli. :3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.