Klokjvaarpsta
Mar 29 2007, 01:46
Gari melni mati jau pashi par sevi ir tik piemiliigi, bet to veel papildina taas kautraas actinjas un gala rezultaataa es pat vairs nespeeju par to ziimeejumu objektiivi spriest. Mans neobjektiivais viedoklis - nu, dikti jau skaisti
Tavu projektu man nebuutu gruuti izpildiit (njemot veeraa, ka lietoju tikai ziimuljus), bet jaaskataas liidzi kaa tev ies. Veiksmi!
Tomoko
Mar 29 2007, 18:20
Ou, tas ziimeejums ir perfekts - kraasas, fons, pati meitene, un kaa jau klokjis teica - melnie mati.:3
Pamaniiju, ka tavi viskrutaakie darbi ir veikti ar ziimuli un akvareljkraasaas. Nu tad iesaku turpinaat. Shaadi tavi ziimeejumi sanaak.. kaa lai noformulee.. "pilniigi'. Ceru, ka saprati, ko domaaju.:3
Taatad, iisumaa - man shis darbs ljoti patiik.
metaphor
Mar 29 2007, 18:57
gjeniaali!
es zinaaju, ka te ziimeejas tikaj ziimeeshanas profi!
loti smuks ziimeejums - nav kur piesieties ..kewl ^^[piekritu klokjvarpstai un tomoko]
Kikyou
Mar 29 2007, 20:03
Tā, hmm. Lai gan man nepatīk kritizēt...
1) Mans domāt, ka spārni galīgi neiederās.
2) Krāsas tiešām ir ļoti skaistas.
3) Ej pamācies no Kloķvārpstas matus zīmēt; viņam zīmējumos mati vienmēr dabīgi, krītoši izskatās.
4) Rozes + kleita + seja = nice!
5) Nevari nedaudz lielāku versiju iedot? Varbūt vienkārši izmērs noslepkavoja zīmējuma kvalitāti.
6) Tagad man gribās zīmēt rozes. ._.
Tigra2
Mar 30 2007, 11:26
Kad būšu mājās aizsūtīšu lielāku versiju. Matus sabeidza resnaa ota, nevaru savu smalko mazo otinju atrast. Tomeer... jap, maaciishos ciitiigi, skiceeshu diaanu un ja shamaa bljaus, teikshu, man jaatrenneejaas ziimeet matus, kikyou teica, un tad shamaa niidees...
uu je... diaanas niideeehsna ir cooool.
Spaarni sanaaca plakani, kaa no papiira, :B
Nākamos taisīšu krutākus... labošos. :B
a zini ko, rozes ziimeet ir sasodiiti vinkaarshi... taa tikai liekas, ka sarežģīti, patiesiibaa riktiigi vienkaarshi. panjem kaadu rozes atteelu un uzzimee, domaaju uzreiz sapratiisi to triku. :3
Shumins
Apr 1 2007, 20:30
Tigras soliitais apriilja maratona iesaakums...
Slikta kvalitaate, jo bildees ar foto - man nav skanera, bet darbs ir un paliek darbs, Norm.
Un kaarteejas perveersijas pie manis virtuvee - 1. apriilja joks ne? Sviest
Prieciigu pirmo apriili
metaphor
Apr 2 2007, 15:52
nosaakuma izskatiijaas, ka tai meitene rokas ir tikaj zaka galva. [peec kada laika ari man pieleca] meitenite iznaaca smuka, bet kas tas otrais ir...
to ari jaakritizee..........
Mamma, manpromesot, pārkārtoja istabu un ir pazuduši pāris vadi, tāpēc skeneri nevar pievienot datoram. D:
Nekas īpaš jau nav, bet te būs viens FMA fanartjiks.
tā, manis nebūs Rīgā no rītdienas līdz svētdienai, tobish būšu laukos, tāpēc neko nevarēsu iepostot, tomēr, kad atgriezīšos, iepostošu visus darbus. ¦C tā viš i...
Shumins
Apr 3 2007, 23:05
Papeetiiju tavus ziimeejumus - liekas nav tagad iistaa motivaacija...
Tu vari daudz labaak, taaka sanjmies un pameegjini uzzimeet ko smukaaku. Bet shamai rokaas ir TV pults ?!
Bet patiik kaa tu ziimee acis...
Shumin, Ill guess tas ir shams XD.
Prasme ir augusi , bet varbuut vairaak jaameegina ziimeet plilnaa augumaa (kur ir peedas?
)
Yam, shumshum, pults. mees tak zinaam, kas tas par ieroci... :3
Vēljoprojām nevaru atrast to vadu... tāpēc ar fotoaparātu...
Sorry par kvalitaati.
Man patīk tā, kas otrajā zīmējumā pati lielāka. E(: Bet nepatīk otrajā zīmējumā apakšā tā meitene, zīmēta no sāna. Tai vai nu acis par mazu, vai arī pierei vajadzētu būt savādākai. Nu nezinu, kas tieši, bet kaut kas man tur nepatīk.
Heh, Tigra.
Un kar tad ir tas izkrāsotais cīnītāju darbs? Atceries, tas laikam bija zīmējums pēc geishas. Tu teici, ka krāsosi. :J
QUOTE(Tigra2 @ Apr 4 2007, 16:14)
Šitais ļoti patīk. Viņai ir zaķa ausis, vai arī man jāskalo acis?
Kas man atgādina, tavi skuķi baigi reti smaida. Nevari kaut ko smaidīgu uzzīmēt? :3
mmm skaisti, man jau patiik. komiksveida ziimeejums ir uuber :3
nepabeigts, tomeer paraadiits, es shamo veel neesmu pabeiguse, tomeer, iepostoju, lai juus redz pie kaa es straadaa. Kljuudinjas, vairumu jau redzu. :3 Domaaju pie shaa straadaat dazjas dieninjas :3 Lai nebuutu kaa vinmeer.. kjepu ljepu
pabeigts.
Uuun tas ir viens, kas pashai liekas uuberkruts. Patiik atteelotais stafs, patiik pansi. Lieku, jo patiik.
:3
Klokjvaarpsta
Apr 9 2007, 22:18
Iisi par peedeejo - nesaprotu pozas, dzheks liekas neveikls, jo roka savaadaa poziicijaa, shkjiet arii, ka vinjam kaaju nav, pansi pamatiigi. Prieksh pirmaas skices, nopietnam darbam, normaali
I am soo...
today
not creative.. tomeer.
Karamele
Apr 9 2007, 23:51
ir jau labi, bet tu sāc crappot un diezgan pamatīgi. tā kleita manvēlarvien liekas nesaprotama, bet pēdējā ar to meiču un čali gultā - poza tiešām nesakarīga un staffs uz grīdas ļoti plakans...
a kāmis vislabākais.
Dranzer_g
Apr 9 2007, 23:54
Tigra2
Apr 10 2007, 00:37
=.=
Karamel, Its not that i could help it... =.=
Dranzer.. hamsters always ownz ^.^
Karamele
Apr 10 2007, 19:30
QUOTE(Tigra2 @ Apr 10 2007, 00:37)
Karamel, Its not that i could help it... =.=
hahaha >.>
par pēdējo jāsaka, ka ir foršiņš, piemīlīgs n' so, bet tā cīsiņsardeļroka >.< c'mon tu takš vari labāk.
woot mati ga forši uzzīmēti ^^ visāvisumā patīk.
Tomoko
Apr 10 2007, 19:36
Yup, tur pilnībā varu piekrist. Sarkano krustiņu pāri rokai, un zīmējums ir palicis perfekts!
Man vislabāk patīk acis. Vī, acis... Kāmis arī ownz.
Starp citu, ja iedvesmas nav, varbūt kādu laiku vislaik vienkārši nezīmēt? Tas parasti palīdz atgūt idejas. Tas būtu labāk, nekā vislaik sevi spiest zīmēt..
Tigra2
Apr 10 2007, 22:53
Ilgojos pēc vasaras... ¦J
chikze
nekruta chikze, bet patiik kleita =.=
QUOTE(Tigra2 @ Apr 10 2007, 00:37)
Tikai pasaki ka tie cīsiņi ar kaut ko sarkanu galos ir domāti pirksti. Ne pārāk izskatās, bet meitenei seja smuka.
Shumins
Apr 10 2007, 23:38
Njaa...
Es tak teicu, ka veltot mazliet vairaak laicinja ziimeejumam var uzziimeet arii ko smuku. Shausmiigi shamais patiik - ar tiem depresiiviem zakjiem apkaart smaidoshsais smukums izskataas pavisam labi :3
Njap patiik kaa tu ziimee cilveecinjus, tie vienmeer ir tik miilji cutiigi. Viss fons backgroundaa izskataas kaa pasakaa, dikti patiik.
*Niideeshu kaa mazs siicis - pleaasee nevari man shamo atdot, lai varu pielikt pie sienas sev tukshaa istabaa
Esu gatavs uz visu, lai shamo dabuutu.
Tomoko
Apr 11 2007, 00:43
Tas vasarīgais zīmējums ir vienkārši lielisks! Attēlotais fons, bērni, līdz ar to prieks.. Apskatot šo zīmējumu nepamanīju, ka manā sejā parādījās smaidiņš. Jauks zīmējums. Uzreiz to redzot liekas - Tigra is back!
Resambles CO somehow.. Heheh.
cHikZaAm nav ne vainas, bet tās nobāl vasarīgā zīmējuma priekšā.
:3
Kagome
Apr 11 2007, 14:25
nice works!
njaa... kopsh taa laika kad te biju... daudz kas ir mainiijies, bet visaa visumaa tavi darbi ir labi
tas vasariigais darbinjsh vnk super.
P.S neesi vieniigaa, kura ilgojas peec vasaras
Tigra2
Apr 12 2007, 18:10
Fejia, kas praktiski tapusi skolā. tikai un vienīgi ballpens. Tā kā... ja kautkas nedaudz neprecīzi, ir attaisnojums, pa taisno vilkt uz papīra nav tik viegli... jo parasti tak manas līnijas, kas zīmētas ar zīmuli ir sašvīkātas. Tapis stundas laikā, kad mācījāmies par antiko dzeju. :b
upsā es darbu nedaudz šķībi ieskenēju... teksts galīgi greizi iet
. Bet tas nekas, vinlaicīgi zīmēt un paspēt pierakstīt nav tas vieglākais uzdevums.
btw, dabā darbs ir nedaudz apstrādāts ar sudraba gel pen, kas ieskenējoties izskatās crapiigi.. ._.
Cowkiller
Apr 12 2007, 19:08
jauks, patiik kraasas, bet meituks taads skjiibs
redzu ka esi meegjinaajusi vinju ieteerpt caurspiidiigaa lakataa...
un papiira visi ziimeejumi izskataas mazliet labaak nekaa un datora(manupraat)...
Sorrow
Apr 12 2007, 20:39
Dīvaini, ka taisni tiem cilvēkiem, kas prot zīmēt, parasti ir diezgan dranķīgs rokraksts...
Kaut gan tavējais vel nav galigi garām, saprast vel var...
Tigra2
Apr 12 2007, 23:53
QUOTE(Sorrow @ Apr 12 2007, 20:39)
Dīvaini, ka taisni tiem cilvēkiem, kas prot zīmēt, parasti ir diezgan dranķīgs rokraksts...
Kaut gan tavējais vel nav galigi garām, saprast vel var...
Es to centos saspiest pēc iespējas smalkāku, lai pietiek vietas ziimeejumam. Mans parastais rokraksts izskatās nedaudz savādāk. Lai gan, man nav rokraksta, vai arī to ir ļoti daudz...
QUOTE(Tigra2 @ Apr 12 2007, 23:53)
Es to centos saspiest pēc iespējas smalkāku, lai pietiek vietas ziimeejumam. Mans parastais rokraksts izskatās nedaudz savādāk. Lai gan, man nav rokraksta, vai arī to ir ļoti daudz...
Njā, man arī rokraksts ļoti mainās... Tiesa gan, nesalasāms ir gandrīz vienmēr
Kikyou
Apr 13 2007, 20:39
Šķībs drošvien tāpēc, ka tu leņķī zīmēji... Nu proti, lapa uz galda, acis skatās slīpi - izskatās taisns. Bieži iznācis tādā veidā iegrābties.
Bet sit mani nost, ja šis zīmējums nav skaists. Laikam man vienkārši patīk caurspīdīgas lietas, spārni and stuff...
Lai gan ir par ko piesieties, atkal to nedarīšu. Viss tik smuks un spīdīgs... Hī hī.
A ko jūs liek virsū viņas rokrakstam? Neredzu nekādas problēmas, pēc manām domām viņai ir skaists rokraksts. Šis nāk no cilvēka ar daktera rokrakstu... XD
Bitter_me
Apr 15 2007, 04:36
Jo talaak, jo labaak... Man patiik shie pieraksti, mana literatuuras skolotaaja par taadu gara darbu uzvilktu balli uz augshu...
P.S.. Par tiem rokrakstiem, taa,manuprat, nav patiesiiba, es paziistu loti daudzus, kuri ir talantiigi un veel izceljaas ar kartiigaam kladeem:)
Dead Star
Apr 15 2007, 12:52
Zīmējums ir glīšs, ļoti patīk tie baltie atspīdumi meitenes matos, bizbizmārei, ziedlapām %)
Kopskats tiešām ir smuks.Jā,rokrakstam nav ne vainas,draņķīgs noteikti nav.
Man patīk pati meitene, pats fons, īsāk, linearts, bet krāsojums nē.
Nezinu, tā ir pirmā reize, kad to saku tev.
Vai nu tā lapa ir nekārtīgi izkrāsota, sašvīkata, vai arī krāsas nav pierasti saskaņotas. O... es zinu iemeslu - es pieradu pie tā, ka tu krāso ar akvareļiem, fons tad izskatās tāds glīšs un maigs.
Neuztver nopietni.
Tigra2
Apr 19 2007, 16:28
Tā ja..
sunja punja gjenialitaati nesaprot neviens, samazinaaju atteeelu.. ;_;
Rozes sanāca ļoti forši. Ar ko tas viss ir krāsots?
Man kaut kā mati šķiet pārāk daudz izmazgāti ar Shamtū. ^-^'
Bet ja godīgi, manuprāt, tu kādreiz detalizēji un krāsoji zīmējumu labāk.
Izskatās, ka uz beigām tev apnikās krāsot. Nu nezinu. Nezinu.
Neuztverat manus vārdus nopietni, nooot. Roserette ir traka. Yuuup.
Kikyou
Apr 19 2007, 18:09
Flomasteri? Pildspalvas? Kas tie tādi ir? o_ō
Vislabāk izdevies fons (izņemot ūdens), it sevišķi tie akmeņi ar zāli. Visai nice. :3
Cowkiller
Apr 20 2007, 08:24
ooo meitene un panda!
suns baigi forsh! patiik, ka liels un spalvains
meitene arii forsha( maza, bet spalvaiina
joks!)
zeloco
Apr 20 2007, 17:48
QUOTE(Tigra2 @ Apr 6 2007, 02:21)
shitais patiik, tik kvalitaate ir maigi sakot suudaina
anyhow, pats darbs lielisks ^^
QUOTE(Tigra2 @ Apr 10 2007, 22:53)
Ilgojos pēc vasaras... ¦J
;DDD shitais mans favoriits - mazie fashistu beernelji
Protams, ziimulis (bez dzeesenes):
(kā redzams, spārni ne tur, jo nebij dzeesenes :
Nav tik daudz laika kā gribētos, neesmu tik bieži mājās kā gribētos, nav tik maz darba kā gribētos. Kā arī, kabaču armija nav apmierināta ar manu veikumu aprīlī, jo būtībā.. es neko jēdzīgu nemaz neuzzīmēju.
Turpmāk zīmēšu tikai sev pašai, tātad postošu krietni vien mazāk. Ja būs, kas uuber, iepostošu, bet neko tādu, kas pašai īsti nepatīk'. Ar tiem krapiem, krietni vien piespamoju savu topicu. turpmāk saglabāšu savu topicu tīru.
ar cieņu Tigras tante.
mmm, nebiju noveerojis ka tigrai tik jauka galerija - var just naakotnes meistara roku!
Klokjvaarpsta
May 2 2007, 01:02
Tik daudz, ko gribeetos komenteet, bet nav iespeeja orienteeties, mozh vajadzeeja nummureet
Bet rezumee shaads - dazhi labi, dazhi ne tik labi, bet videejais aritmeetiskais ir paarliecinoshi sekmiigs un pat pretendee uz stipendiju. Gliiti, tagad, kad esi satreneejusies, varbuut vari saakt kaadus individuaalos ziimeejumus taa nopitni izstraadaat liidz peedeejam siikumam
QUOTE(Tigra2 @ May 1 2007, 23:04)
XD...
Kāds sporta veids?
Huney Bunny
May 7 2007, 19:42
Man patiik, vienkaarshi patiik. Man tik ljoti patiik tas ziimeejums kur tie abi dejo *applause*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.