Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Tigra2
IPB Image
Tigra2
IPB Image

Bija jābūt caurspīdīgam! D:
Nu vismaz citās saitēs ir caurspīdīgs. http://tshuki.deviantart.com/#/d2xerps
Keydan
QUOTE(Tigra2 @ Aug 26 2010, 23:38) *

IPB Image

Holly shit yuri!
Tigra2
QUOTE(Keydan @ Aug 28 2010, 02:56) *

Holly shit yuri!

Nope, tikai maigs hints un Shoujou ai. ._.

IPB Image
Koneko
Man ļoti patīk tā meitenīte ar zaļajām acīm, zaļo kleitu un brūnajiem matiem :3
TIIIIIIIIK~ mīlīga =w=
Tigra2
QUOTE(Koneko @ Aug 28 2010, 18:19) *

Paldies! :3

Ā, pārmaiņas pēc - boobies! XD

IPB Image

3rdHalf
He, He! ...Mnjāā - bOObs R nice!
happy.gif
FuschichO
Tieshaam forshi pupi. Es neesmu homo, bet tas mani daudz vairaak saista
Keydan
Lol... face 13yo... body - 20... pedobear - confused
yukito-San
QUOTE(Tigra2 @ Aug 28 2010, 23:32) *

Ā, pārmaiņas...

Pēdējais protams ir jauks, bet runājot par pārmaiņām man liekas ka liela daļa Tigras darbi ir visai līdzīgi (izņemot dažus eksemplārus) ņemot vērā to ka tie ir ļoti daudz .
Kautvai ja paskatās uz sejām acis un deguns =

IPB Image
Koneko
man liekas ka liela daļa Tigras darbi ir visai līdzīgi

Tas nozīmē, ka viņa ir atradusi un turās pie sev patīkama stila.

Ir forši. Man patika pēdējais :3 Foršas krāsas un krūtis arī ^^
Tigra2
QUOTE(Koneko @ Aug 29 2010, 21:08) *

man liekas ka liela daļa Tigras darbi ir visai līdzīgi

Tas nozīmē, ka viņa ir atradusi un turās pie sev patīkama stila.

Paldies! Es domāju tieši tāpat. ^.^
Man liekas, ka tieši tas pats novērojams jebkuram cilvēkam, kas jau krietnu laiku zīmē anime stilā. Tas īpaši novērojams Shoujou mangās. :3

Tigra2
IPB Image
Koneko
Ohohoho! I spy with my little eye some shoujo-ai ;3

Bet, ja nopietni, tad šis man šķiet ļoti jauks. Tāds patīkams svaigums pēc visām pedo-lācim tik mīļajām meitenītēm ^^
Kikyou
Tā tumšmatainā glīta konkrēti. +_+
Sigfa
mhm, tumšā meitene sanākusi glīši.
Tigra2
IPB Image

Viens Requests no Deviantarta. Phoenix Wright un viena biedra OC. :3
Un tā nav domāta krastmala, jo tad būtu redzams akmens tilts, tad dzelzsceļa tilts, un tālumā - zaķusala ar salu tiltu. Zīmēts iekš SAI.
Keydan
IPB Image

"He is one of my people."
Sigfa
vilciens brauc okeānā, laiva apstājusies tur, kur nevar pie tās tikt, celiņš ir precīzi taisns un stiepjās bezgalībā. soliņi gan tikai divi, bet vismaz ar masīvu marmora pamatni. čalim pogas nu dikti šķības (zaļas pogas pie zila uzvalka, oh gawd) un šķiet, ka viņš ir sajaucis kurā kājā kurš apavs jāvelk. lol par pričeni. akmeņu uzbērums liecina par vēlmi lažot un nezīmēt atvērtu fonu.

uz citas nots, man patīk gradients debesīm.
Arta
QUOTE(Sigfa @ Sep 8 2010, 09:22) *
čalim pogas nu dikti šķības (zaļas pogas pie zila uzvalka, oh gawd)

AT LEAST SOMEONE KNOWS FASHION, YES!

:'D

kk. Pirmais impacts bija patīkams, tā sāvādāk, atšķirīgāk no iepriekšējiem darbiem, man šķiet, ka man patīk, t.i., jauka ilustrācija. Un Sigfa jau viskko uzskaitīja. =D
Tigra2
QUOTE(Sigfa @ Sep 8 2010, 09:22) *
...

Paldies. :3 Šoreiz, tu tiešām pateici visu kā ir! XD
Maz esmu zīmējusi infrastruktūru, tāpēc, jā, naivisms (un nevērība, protams) - centīšos vairāk pievērst tam uzmanību, paskicēšu infrastruktūru, ainavas un piedomāšu pie tā vairāk.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Tigra2 @ Sep 8 2010, 01:07) *

Un tā nav domāta krastmala, jo tad būtu redzams akmens tilts, tad dzelzsceļa tilts, un tālumā - zaķusala ar salu tiltu. Zīmēts iekš SAI.

atkarībā no kuras vietas skatās uz dzelzceļa tiltu wink.gif no šā skata punkta akmens tilts ir aiz muguras tongue.gif
Tenma
QUOTE(Tigra2 @ Aug 2 2010, 00:07) *

<bilde ar meiteni uz motocikla>

pa ilgiem laikiem iepeldēju. šis man iepatikās, nolēmu, ka ir vērts komentāra. pārējie lielākā daļa samērā vienveidīgi. ā, vēl patika
IPB Image

Edit: Lūdzu, nequotējiet 28736857 bildes jūsu komentāros, tas ir traucējoši citiem un padara topiku grūti pārskatāmu TIZLI.
Keydan
<bilde ar meiteni un puisi tumsā, kuru nupat jau noquotēja Tenma>

Come 'er biach, it's rape time! laugh.gif
Tigra2
IPB Image

Neliels requests no deviantarta.
Man paprasīja uzzīmēt Allenu Walkeru un viena membera OC, kuru sauc Dallas.
Taisīts iekš SAI.
Tigra2
IPB Image
SinYuki
kkas ar rokaam nav riktiigi!1 bet taa baigi forshi!! ^^
Hideki-E.D.Z
Zīmējuma kur puisis ar meiteni chillo uz soliņa visas zīmētas perspektīvas ir pilnība aplamas blink.gif .Nav slikti mēģināt attēlot kādu pilsēt ainavu fona...bet labāk jau būtu ja tu iemācītos ka to kārtīgi zīmēt. Interneta ir pilns ebooku. Domāju atradīsi ko pa tēmai smile.gif

p.s:pie reizes par kompoziciju ari pamekle
tiptops
QUOTE(Hideki-E.D.Z @ Mar 2 2011, 23:25) *

Zīmējuma kur puisis ar meiteni chillo uz soliņa visas zīmētas perspektīvas ir pilnība aplamas blink.gif .Nav slikti mēģināt attēlot kādu pilsēt ainavu fona...bet labāk jau būtu ja tu iemācītos ka to kārtīgi zīmēt. Interneta ir pilns ebooku. Domāju atradīsi ko pa tēmai smile.gif

p.s:pie reizes par kompoziciju ari pamekle

Lai arī perspektīva ir diezgan greiza, es nezinu kādēļ, bet man tomēr ir patīkami skatīties uz to bildi smile.gif Varbūt tādēļ, ka laukā ir -100 grādi, bet tur zaļi koki...
aruka_sei
Tigra2 рēdējais zīmējums ir diezgan foršs IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.