Nothinga
Feb 22 2008, 16:48
Dārzeņus ne visi zīmē (patiešibā ļoti maz kurš zīmē) tāpēc preicājamies, ka varam tādus aplūkot ^^
Man patika pēdējais ar krāsām veidotais ^^ Laba poza meitenei un aina arī simpātiska. Pie fona gan vēl deŗētu šo to pielabot, bet kopumā ir labi, es necentos iedziļināties.
Tigra2
Jul 22 2008, 13:21
Arhitekta darbagalds. :3
Viņa izpilda reveransu, tāpēc arī tāda nedaudz pašķība liekas. Haizivis ēd teletūbijus. :3
FuschichO
Jul 22 2008, 13:36
Es teiktu, ka man patīk vairāk 1mais aquarelis. Un vēl es teiktu, ka tev ir ķēriens.
Kikyou
Jul 22 2008, 13:53
Shit, tev vien ar labāk sanāk!
Par pirmo - neesmu jau īsti mācīts, bet man šķiet ir sasodīti labs.
Otrais vienkārši spārda pakaļu. Kuģis labais. XD Un kaut man būtu kleita ar tādu rakstu... Vopš, ir labi!
Cowman
Jul 23 2008, 00:34
ugu kaads ir pacenties
Shatako
Jul 23 2008, 09:39
1. ir dikti labs. nav kur piesieties. tiešām. ;3
2. SUPER! kuģis!! XD un kleita vienkārši super! vienīgi tu varēji uz kleitas arī kādu kalmāru vai omāru uzzīmēt. tad būtu vēl labāk. XD
Cowman
Jul 23 2008, 11:49
cik sapratu tur jau ir sarkans astonjkaajis
Shatako
Jul 23 2008, 12:00
QUOTE(Cowman @ Jul 23 2008, 11:49)
cik sapratu tur jau ir sarkans astonjkaajis
astoņkāji mani neinteresē. VAIG OMĀRU! XD un tas zellis, kas tai haizivij mutē vispār iespārda! :3
Oy,labs darbi!
Patīk istaba,tomēr visām lietām ir tendence būt apaļīgām.Dāma ari ir laba,uz kleitas ir zviedru galds.
Tiesa,nepatīk kuģis uz galvas,varēja labāk paurī iecirst enkuru.
Neliekas,ka būtu no kārtīgajiem darbiem,bet baudāms.
Cowman
Jul 23 2008, 12:15
kas tev tas par noslieceem uz omaariem?
bet 4alis haizivs mutee 1mkaart ir liliputs 2kaart taa ir!!! THE GREATH WHITE SHARK!!!
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 23 2008, 22:08
Rokas par tievu un plaukstas pārāk kokainas, un kleita par smagu, lai reāli spētu turēt to tādā veidā. Domāju par masu noteikti netika piedomāts, bet visādi citādi liekas ok.
Tigra2
Jul 29 2008, 15:43
Vienkārši tāpat.
Un, jā, es lieliski zinu, kas nav kārtībā. :3
FuschichO
Jul 29 2008, 16:11
Lauzta roka? Bet forši skatīt kaut ko reālistiskākā stilā.
Cowman
Jul 30 2008, 08:25
nu gan.. es ieteiktu vismaz liinijas uzvilt taadas lai tas ziimeejums neizskataas peec uudensziimes
Kikyou
Jul 30 2008, 10:50
Vai arī, ja reiz tāds vājš piesitiens, pēctam tumšāku uztaisīt:
Bet īstenībā es arī pirms tam varēju normāli redzēt. Nu tā, man galīgi nepatīk viņas seja, bet visādi citadi ir ok. Glītas pēdiņas. :3
Tigra2
Jul 30 2008, 11:40
tāds sasodiiti gaish, jo nesen paarinstaleeja windows un nekaadas normaalas skeneeshanas progas veel nav. Tikai microsoft scaning wizard. ._.
Paldies, ka uztaisiiji tumšāku kikyoumen :3.
Tigra2
Jul 30 2008, 15:24
Atvainojos par dubultpostu :3
FuschichO
Jul 30 2008, 15:33
Baigi labais, tikai pudele jocīga, bet kabacis atsver visu!
Nu jā, pudele patiešām izskatās pēc tūtiņas, kas nokrāsota šampanieša pudeles krāsās.. ¦D Bet vispārībā darbiņš tāds vienkārš, skaists un pozitīvs.
Toties iepriekšējā dikti čigānmeitīga.
Kikyou
Jul 30 2008, 17:09
Kāpēc man viņa pēc sejas tik drausmīgi atgādina My Chemical Romance solistu? XD
Glīts zīmējums. Ā, tik jautājums, vai viņai aiz muguras ir siena? Citādāk nākamais kadrs būs kā viņa sev pa seju iesit ar šampanieša glāzi un pudele lido pret tuvāko sienu. ō_ō
Smuki gan.
Riktīgi patīk tas, cik saprotu, kabacis.
Vnk tā ne pa tēmu, kkur parādās tāds zaļš krīčers. xD tas ir foršais.
Tigra2
Jul 31 2008, 15:56
Cilvēki kārtējo reizi apliecina savu nežēlību un neiecietību pret citām sugām.
seksīga rudmate xD nopietni. pēc sejas ļoti smuka(arī tā, kas iepriekšējā zīmējumā) tikai tās rokas tādas bišķiņ dīvainas.
labi, ir manāms progress, kopš pēdējoreiz skatījos tavus darbus.
Cowkiller
Jul 31 2008, 18:46
rokaam abos ziimeejumos nav ne vainas, beeeet 2. ziimeejumaa vinjai acis laikam pa taalu viena no otras...
Tigra2
Jul 31 2008, 19:00
QUOTE(Cowkiller @ Jul 31 2008, 18:46)
rokaam abos ziimeejumos nav ne vainas, beeeet 2. ziimeejumaa vinjai acis laikam pa taalu viena no otras...
Nā, viņa vienkārši ir uroģina XD
FuschichO
Jul 31 2008, 23:23
Izskatās, ka esi atradusi savu fav sejas tipāžu- makten vienādas. Tas nav fanarts uz sevi? (Sorry, ja nošāvu greizi- nezinu tavus vizuālos parametrus)
Nope, uz sevi gan nav. Es zīmēju kautko, neezin ko, ''my chemical romance solistu'' moš XD.
Un mans fav sejas tipāžš mainās ik pa laikam, tikai frizūra pārsvarā ir tāda kā man.
Ir cilvēki, kuru darbi tiktiešām ļoti atgādina autoru piemēram
=
Cerams erik4xp nepamanīs, ka es viņa fotku ieliku XD. Liekas viņš nav parādījies jau mēnešiem ilgi, interesanti, kas ar viņu notika...
FuschichO
Aug 1 2008, 11:35
lol, es teiktu ka autors ir simpātiskāks, paldies dievam XD
Cowkiller
Aug 1 2008, 12:36
QUOTE(Tigra2 @ Aug 1 2008, 11:16)
Liekas viņš nav parādījies jau mēnešiem ilgi, interesanti, kas ar viņu notika...
Peedeejo reizi vinju redzeeju kad pashkjiiraamies Riigas stacijaa...
Erik4xp
Aug 1 2008, 15:40
Šis man atgādina to reklāmu... "Internetā tu esi kā uz skatuves..." ROFLMAO~
Varbūt viņam uzkrita siera rullis o.O
Kad tu izaudz un beidz ar viņiem spēlēties...
Red Devil
Aug 1 2008, 16:20
Darbs ir vienkārši super tikai kaut kas drusku nav kārtībā ar redzamo plecu, un tev labi sanāk krāsot ar akvareļiem (cepums)
Taj otrajā durvis ir par šauram mazliet. Bet vispār zīmējumi ir lieliski.
P.S. pēdējais ir tāds pozitīvs
Ahh, dievīgi enģelīši. +_+
Pārējie ar jauki, bet enģelīši laikam mans favorīts. Tiešām jauki. </izsmeļošs komentārs>
QUOTE(Tigra2 @ Aug 1 2008, 15:47)
[..bilde..]
Kad tu izaudz un beidz ar viņiem spēlēties...
kāpēc kabacim tik sašokēta sejas izteiksme? burvīgs skats taču paveras! XD
par sejas ti-pāžu: man arī izskatās, ka sejas makten līdzīgas(neteiksim vienādas, jo divu vienādu lietu uz mums zināmās pasaules nav) un nešķiet, ka tas ti-pāžs mainītos. bet varbūt es kļūdos. varbūt tu varētu te iemest kādus savus darbus, kur sejas tip-āži atšķiras?
FuschichO
Aug 2 2008, 17:14
I agree... ir smuki, bet es zinu, ka var vēl labāk (Stephanie P.M.L. fan)
Shumins
Aug 2 2008, 17:24
who the heck cares, ka sejas līdzīgas... o_o
reku būs viena traki šķība bilde :3 Negribas pārskanēt ._.
Sorry, shumin, atkal no tava profila iepostoju.
Tas augšējais posts ir mans, tā ja.
Kā man patīk tavas akvareļu krāsas - tik mierīgas & precīzas.
Pēdējā darbā tā akmeņu mala/siena tāda aizdomīga liekas..
QUOTE(Shumins @ Aug 2 2008, 17:24)
who the heck cares, ka sejas līdzīgas... o_o
tie, kas par to ieminas.
Hahah
dievinu kabaču cameo tavās bildēs
kabacis ar spārniņiem ir tagad mans oficiālais favorīts
Izskatās tāda šokēta, jo no vannas sāk uzrasties zivtiņas.
Neviens zaķis, ne debesīs ne zem zemes, nespēj pretoties Pedro kabača valdzinājumam. Viņs ir tāds playboy.
Ir jau ok. Lai gan man ne pārāk iet pie sirds visi tie rozīgo, kustīgo, dzīvojošo, runājošo, staigājošo dārzeņu elementi, bet tas jau gaumes un idejas jautājums.
Izskatās, ka akvareļi būs kļuvuši par tavu stihiju.
Tā tik turēt~
Ohh, man pēdējais patīk. Jo Pedro kabači ir vienkārši neatvairāmi. Bet, jēziņ, tagad tev ir tik smuks, tīrs krāsojums un skaidri saprotams, kur ir kas. Man patīk tas progress, tiešām.
Tā meitene ar gliemi gan tā nepārāk, pirmkārt, jo visi toņi ir dikti līdzīgi. Visas krāsas atgādina jogurtu.. =w= Kontrastiņu vairāk vajag. Otrkārt, tās saldējumīgās sienas (uz kā tas gliemis stāv) perspektīve ir galīgi no-no.
Ahh un man ļoti patīk tā killere. X3
hahaah nav labi likt citu bildes netaa ( ko zin mosh es esmu maniax)
Cowkiller
Aug 8 2008, 07:34
pusiit tu neesi ne tuvu maniakam, tev nikaa nav killer... xDD taa mums iistajiem maniakiem ir paziishanaas ziime...
Tas laikam ir visgejiskākais, kas man jebkad ir sanācis. It īpaši tie niggas. XD
Laikam nedaudz nošķiebies >.<
FuschichO
Aug 8 2008, 20:08
Šitas gan kaut kā ne īpaši. Ir ideja, bet nav fīla. Varbūt dēļ samērā crapīgās ēnošanas. Vari labāk. Vispār apbrīnojama pacietība- to ķieģeļu sienu pusminūtē točna nevar uztaisīt.
Nothinga
Aug 9 2008, 09:12
Tev lieliski sanāk darboties ar akvareļiem. Darbi interesanti un krāsojums albs, lai gan dažās vietās der piestrādāt, tomēr progress ir redzams. Vienīgais, kas man ne pārāk patika, ir tas, ka visi darbi šķiet nedaudz vienveidīgi. Teju visām meitenēm vienas un tās pašas sejas izteiksmes, nekā jauna, īpaši daudz. Iesaku pastrādāt ap emocijām ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.