Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
rebel
tiigjereen,kas tad Tev iekodis?
ekhm,khmkhm... *gatavojas runai*
mediciina, you say? un tagad Tu grasies to briivo laiku,ko agraak teereeji ziimeeshanai, pavadiit..mm..studeejot mediciiniska rakstura graamatas? jauki, bet vai tad tas,ka esi samekleejusi jaunu aicinaajumu, noziimee,ka uzreiz viss vecais jaamet pie malas? un man shkjita,ka Tev tas patika,un Tu savus ziimeejumus raadiiji taapeec,ka arii pashai prieks par paveikto.. nez, un shis
QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 16:02)
tāpat jau nav talanta
jau izklausaas aizdomiigi. peec,taa teikt, padoshanaas. zini, cilveekam var buut vairaakas nodarboshanaas. un man Tavi ziimeejumi patika... hmmja. laikam jau gan nevajag meegjinaat Tevi paarliecinaat. gan jau pati izdomaasi,varbuut tomeer gadiijumaa ir veerts nepasludinaat ziimeeshanu par 100%paartrauktu, jo tas tachu taa kaa taa ir tikai valjasprieks, bet darba rezultaatu peecaak var paraadiit citiem sheit..
btw - kaadaa veidaa Tev taa mediciina padodas? (te nav nekaada ironiska vai veelsazinkaada tonja,man vnk interesee) tas ir,ko tieshi taadu dziednieciigu Tu dariisi ziimeeshanas vietaa?
Pakkun
nu b***************** es juutos vnk shokeets, kaa saciit jaasaka - pwned
kkas nedzirdeets! es neteikshu, ka mediciina slikta u.t.t. latvijaa nepiecieshami labi aarsti, bet kaapeec ziimeeshana jaamet pie malas? blink.gif es nesaskatu tevis teiktajaa jeegu dry.gif ceru, ka tev taa kkaada depresija vai kas tamliidziigs un paaries.
Tigra2
joooooooooooooooooooooooooooooooksssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
laugh.gif

uj, tas laikam bija offtopics, bet es priecājos, ka kāds responded, nekad nebuutu domājusi, ka kāds noticēs, nu bet labi...

(aaa, mediciina man padodas vien taadaa ziņā, ka man ir ļoti daudz zināšanu par tautas medicīnu(jeb man tiešām IR pacietība to visu lasīt), un taadaa veidaa, ka es varu pati sevi aarsteet ar gribu(kautkaads mahou gļuks) biggrin.gif )

Atmešanu domāju vien tā, ka es ar photoshop vairs nestrādāšu... dry.gif Nu a kam tas vajadzīgs tongue.gif
Pakkun
OMG!!!!!!11 *sasit* bljin, shitaa biedeet cilveekus.... nu b*aac! smile.gif
Psycholog
Starp citu, man personiigi vairaakumaa gadiijumu vairaak patiik paluukoties uz melnbalto skici, nevis kautkaadiem tur photoshopaa kraasotiem darbiem (ljoti reti kad tie manaa veerteejumaa izskataas labaak)
Kirara
Jaa, katrs savaadaak ziimee ar savaadaaku tehniku. Tev labi sanaak skices. Paliec pie taam! smile.gif
rebel
phew. ew, tigra2, shitaa vairs nedari. ^^
labaak ieliec kaadu skaistu skici. wink.gif
Tigra2
Lai šī skice liktos smuka, kārtīgi piedzerieties...
image
Pakkun
dariits, shon bija latvieshu val. exaamens un liekas smuka tongue.gif smuka, bet ne vairaak. centies!
Tigra2
image
zinu, sanaaca nelabs(taa tam arii jaabuut), jo taisiits tika adobe photoshop (pure photoshop, skices nemaz nebija)

Tāpēc esiet žēlīgi
Kirara
QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 20:28)
image
*

Man vinja liekas smuka, tikai ar matiem kaut kas nav kaartiibaa.

Par peedeejo darbu:
Jaabuut zheeliigiem? Ok!
Kaa man patiik taas meitenes teerpa kraasa! biggrin.gif
Tigra2
mani ir pārņēmusi bezcerība...
image
Ja nav tas iekšā, tad nav closedeyes.gif
P.S. ja kas, viņai nav kāju(puskāju)
Keydan
Bet kur ir asaras? Tas butu stipri!
P.S. Ar kleitu (vai kas tas ir uz zemes) ne vis ir kartiba!
Kazuki
acu skatiens taads hipnotisks, bet ja neskaita to ka nav puskaaju tad darbinjsh tiiri labs sanaacis.
Kirara
Kas tad nu ir..? Tev tagad ir kljuudas kuras es saskatu labi.. sad.gif

*Pret savu gribu bailiigi saak kritizeet*
Mute ir paaraak daudz uz saaniem un plaukstas ir neizprotamas... unsure.gif
edg
Njaa, labs skatiens...
Keydan, Asaras? Tu saldeejumu ar saali arii eed?
Kirara, mute nav par daudz uz saaniem. Taa ir sejas izteiksme taada. Ljauj man iztikt bez noraadeem uz profesionaaliem darbiem, kur shaadi dariits...
Un plaukstas... Tev pashai patiik pirkstus ziimeet? Vai kaadam vispaar patiik pirkstus ziimeet?
Kirara
Es nedomaaju pirkstus, lai tak tie tur nav.
Kikyou
*

Ok, atzīstās, kurš manai tējai alkoholu pielēja klāt!? >:(
Storm
Eu bet peedeejais ir loti maaksliniecisks sanacis happy.gif !

Rokas patreneejies un apgeerbu zimeet un tad buus reaali labi!! (un veel pameegini no muusu izcilajiem kraasotaajiem kaut ko izspiest sleep.gif ) XD!
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 13:12)
*

Ok, atzīstās, kurš manai tējai alkoholu pielēja klāt!? >:(
*

Tēja jādzer tikai no persōnīgās piušķes biggrin.gif (maita piu b.l.a.s.h.k.j.e.s nevis piušņes)

Anyway paldies par komentiem, i'm happy
edg
Es shodien shkjiiros cauri "my pictures" samestajai bilzhu chupinjai uz sava kompja, un, jaaatziist, taas bildes no 17-18.lpp un shkjiet 15? bija vienas no retajaam, ko es gribeeju fullscreen apskatiit. Kaut arii tajaa folderii ir arii profesionaali ziimeetas bildes. Fascineejoshi, bet dazhi tavi ziimeejumi, Tigra, tieshaam neticami pievelk. Ceru, ka buus veel taadaa garaa!
Tigra2
taa es redzu šīs pasaules četras stihijas, piekto uzziimēšu vēlāk. Kaa juus domaajat, kas ir taa piektaa? es zinu, a neteikšu.

image
image
image
image

ievērtējiet tauta, bet anyway, lai arii cik slikti tas jums liktos, man tas patiik, jau no 5 gadu vecuma ziimeeju uz melnaa fona, taa patiik izskats...
Aven
dabljuu ou dabljuu....neko atnjemt neko pielikt
Kazuki
baaaac tieshaam smuki. sevishkji tas peedeejais. rolleyes.gif
Tierra san
Man uudens elements vislabaak patiik. Vinjaa ir kaut kas magjisks.
Tigra2
kad saakumaa viņu ziimeeju biju domaajusi uzziimeet sevi iekšpusē, bet tad atklāju,ka viņa ir sasodīti līdzīga ūdenim, pie tam mana stihija ir ūdens(stihijas vien idiņi skaita pēc horoshopa, ja kas, stihijas skatās pēc tava tipa aka flegmatiķis - zeme; holeriķis-uguns; sangviniķis - gaiss; melanholiķis - ūdens)
bet tas tā informatīvi...

(kāds tu esi vari uzzināt http://raksti.daba.lv/testi/psihotesti/temps.html )
Pakkun
man vislabaak tiik uudens un uguns - manas stihijas peec pashsecinaajumiem un te arii visvairaak pievelk happy.gif
edg
Es meegjinaaju reproduceet to peedeejo bildi un bezceriigi.
Kirara
Zilaa vislabaak patiik melanholiskajai udensviira kundzei.
Taada ledaina acs vinjai..
Kikyou
Hihi man patīk pilnīgi visi, jo man ļoti patīk zīmējumi uz melna fona. happy.gif Neko atņemt, neko pielikt.
Tigra2
biki paskicēju un nolēmu iepostot
image
chars no mangas, kura nekad netaps...
labi, jau labi chari...
Kirara
Tie nav chari?
Man patiik vislabaak patiik taa lejaa pa labi kur vinja staav.
sakurachan
smuk...
man jaw patiiik....
nevaru kritizeet, jo pati neesmu jaw nekaada lielaa maaksliniece...smile.gif
Kikyou
Kāpēc nē? Ja es to varu (kaut gan absolūti nenopietni, bet TOMĒR!), tad tu arī.
Bet foršs character sheet. ^^
Sushi
Tigra, man ļoti patīk tavs zīmēšanas stils! smile.gif Smukas sejiņas!
Jā, man arī tā stāvošā vislabāk patīk!
Tierra san
Man patiik kaa tu maaki ziimeet cileevu seju izteiksmes. Smuki, liidz es tiktu liidz taadam liimenim buus ilgi jaagaida.
Dead Star
Man gan vislabāk patīk tā,kurai tik vienu aci redz happy.gif smukiņi..un iepriekšējie .. varu teikt,ka ļoti patīk zīmējumi uz kāda fona,jo sevišķi melna..arī izdevušies darbi ^^
Tigra2
image
uzziimeeju vienu lellīti, nezinu kā citiem, bet man patīk...
manu noskaņojumu nekāda kritika nespēs sabojāt!!!! tongue.gif

uj tiktiko pamaniiju, man no kāda pielipa deguna vietā punktiņu zīmēt, jo tā ir tik viegli... nekāda chakara... kolosāls izgudrojums...
...to laikam ''fuhrers'' pielipināja...kurš gan nezin, kas tas tāds... biggrin.gif
Kazuki
bet superiigs darbs! atgaadina elfen lied happy.gif rolleyes.gif
Pakkun
shaubos par elfen lied, bet darbinjsh labs, ar atmosfeeru. vieniigais taas zvaigzniites vajadzeeja retaak un pa vienai salikt ( ja vispaar vajadzeeja) un mosh citaa kraasaa arii.
Kirara
Kaut kas man patiik shajaa darbaa, bet kas...?
Kikyou
Man liekās, ka man vēl kādu laiku šitais murgos rādīsies...
Tigra2
image
nezinu, kāpēc gan es taadas ziimeeju, vnk kautkaa sanaak...

un te es skiceeju:
image
image
uj gandriiz aizmirsu:
te es uzziimeeju ziemu
image

edg
Varbuut tu "taadas" ziimee taapeec, ka nesanaak. Kaa izeju no situaacijas.
Tev neshkjiet, ka otrajaa skicee kruutis kaut kaa baigi lielaas. Netraucee dziivot?
Keydan
Atkal ecchi? Vel ir manams problemas ar... khem... FORMAM! Det jau daudz laaaabak!
Tigra2
kas jums ljaudis kruutiis nepatiik... man te viens reiz pieseejaas par to, ka mazas ziimeeju, tagad par lielu...
eh....

(jaa un man taas lelles vnk nesanaak... manupraat vieniigais veids iemaaciities ir cenšoties ziimeet)
Kazuki
man patiik taa pirmaa no skiceem un ziema.guljoshajai meitenei kruuts kreisajaa pusee ir par daudz uz augshu. guljosham kjermenim dabaa kruutis vairaak pieplakst pie kruushukurvja. nu labi, tagad es pati knapi saprotu ko pateicu blink.gif
ReD_FoXy
Ko muldat. Kruutis ir pareizi.
man tik neiet pie sirds pirmaas skices meitenes zods. nav riktiig tur kaut kas.
Cow
laugh.gif Kādas bildes.Es negribētu tā zīmēt. laugh.gif
Nē,bet ir krūtīm vaina apskaties labāk.
Tigra2
QUOTE(sasuke @ Jun 30 2006, 22:22)
laugh.gif Kādas bildes.Es negribētu tā zīmēt. laugh.gif

nē,bet ir krūtīm vaina apskaties labāk.
*

ph34r.gif I didn't get it....
luudz skaidraak, priekš muljkjiishiem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.