Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Tigra2
Mans zīmēšanas blociņš ir sasodīti maziņš tapēc arī darbus grūti uzzīmēt. Pie tam es dzēšgumiju pazaudēju tapēc nevaru izlabot.
Zinu rokas ir kokainas bet ko var darīt? Es tās nemāku zīmēt īsti tā kā vajag. Mani tak neviens nemāca. viss jādomā pašai. Nezinu ne tuotriālus, ne grāmatas. Neko.
Būtu labi, ja kāds mani iemācītu rokas zīmēt. Jo man tiešām nesanāk uzzīmēt rokas 10 līdz 15 cm garam cilvēkam. (Lielākam arī īpaši labi nesanāk, bet labāk jau ir)
Kaede
Pēdējam patīk sejas izteiiktmse, nez kapēc. Vienkārši patīk un viss.
Tigra2
Zīmējumiņš paintā, nav jau diez ko, lielisks, bet paveikts pusstundā
Minako
QUOTE(Tigra2 @ Dec 7 2005, 13:51)
image
*

rokas pa garu...bērnam galva pa mazu, ķermenis pa lielu, blink.gif , sievietei galviņa biškucīt pa kantainu, nu un ja atskaita pārējās nepilnības, tad...nu... huh.gif ....tīri ciešami, un par kādu tavu iepriekšējo darbu...
tas bija krāsains. meitene ar gariem matiem, huh.gif , baltu blūzīti, it kā pāri krūtīm. Tev sveicieni no visas devītās klases: "Kur tai čiksai krūtis pazuda?! blink.gif "
Tigra2
Vispār jau tā tika domāta kā krūze... aizmūrēta no abiem galiem. Māla ķeglis. viņa tajā iemīlējās (to es centos parādīt ar sejas izteiksmi) un darbs ir ļoti maziņš tāpēc grūtāk uzzīmēt labi. 3x mazāka nekā ielikta te. pie tam es to darbu pazaudēju tāpēc, nevaru izlabot.
Tragedy
zini ko , tu ziimee labi, tikai tev pie tiem darbiem ir vairaaak jaapiestraadaa, un tad viss buus labi!
Tigra2
image

Galva, kas zīmēta paintā.
kazeminarocloud
unsure.gif Who draws these?
Pinky
guess 3 times ph34r.gif
Aven
galva ir vienk KAWAII!! tongue.gif man patiik
LeoR
opaa, paintaa shaadi izkraasot! Saak likties ka driiz photoshopu nemaz vairs nevajadzees. biggrin.gif Seja vienkaarshi lieliska un taas acis... super!
Kaede
Pēdējais ļoti labs, Tigra2!
Ļoti patika acu skatiens! rolleyes.gif
Sushi
Man arii peedeejais riktiigi iepatikaas. Vinjas skatiens ir tieshi taads, kaadam jaabuut! smile.gif
Kazuki
kaut ko taadu dabuut augshaa u8z painta... tur ir jaabuut iekshaa... labais
Tigra2
Ja man būtu photoshop, ak, ja man būtu photoshop...kāds man nevar atsūtīt.
Btw, tas tika kā zēns domāts.
Red Devil
ak, vai tad tev nav dc++, ak, vai tad tev nav abc,bitcomet vai kaa taada? Use the comp Tigra2 wink.gif
Pinky
nee, es paintaa taa nevaru izpausties kaa uz baltas lapas, var arii ruutinju lapas smile.gif

cepums tev, Tigra !
Red Devil
Pinky... tu vismaz vari izpausties... man piemeeeram vispaar nesanaak... ja es kauko meegjinu uzziimeet tas galiigi nesanaak. vieniigais ko es varu uzziimeet ir kautkaads mazs cilweecinjsh, kas man pasham kaut mazliet patiik.
Sushi
He,zeens... Tieshi tad, kad rakstiiju iedomaajos: ''A ja nu tas ir zeens? Ai nekas, gan jau Tigra izlabos! smile.gif )
Tigra2
image

Atkal paint.
Nolēmu, ka ja jau nevaru dabūt labāku programmu, tad trenēšos tik ilgi, kamēr paintā sanāks labāk kā meistariem photoshop. rolleyes.gif
Kaede
Jauki jau, tomēr sejā k-kas nelikās pareizi. Nezinu, kāpēc... huh.gif
Sushi
Eiii! Tieshaam smuki! Probleema sejai ir taas labajaa pusee, pie zoda...
Galva ir ljoti laba. Vairaak piestraadaa pie kjermenja! smile.gif
LeoR
Baac, matu kraasojums mani vienkaarshi paarsteidz, jaabuut baigai pacietiibai lai kaut ko taadu dabuutu paintaa. Ja par seju tad viss kas tur ir jaaizdara ir jaapabiida deguns un mute mazliet pa labi un acis taa mazliet vairaak pa labi un tad izskataas loti jauki smile.gif
Tjen
Labs zimejums bet vairak japiestrada pie seras detaljam(kursh gan to saka sleep.gif ) ...
Tigra2
image
Kārtējais paint. smile.gif
Ar roku tagad galīgi nekas jēdzīgs nesanāk.
Un citu programmu nevaru dabūt.
Update: Tagad ir uzacis
LeoR
Enojums un aadas kraasa izskataas loti labi, arii seja ir OK, gribeetos, lai liinijas buutu taadas gludaakas, liidzenaakas (par matiem) aa un jaa es iisti nezinu, bet man liekas, ka labi izskatiitos, ja buutu redzamas uzacis, daudzaas multenees taas spiid cauri matiem pat ja taas tur nebuutu jaaredz, bet izskataas, ka tavaa ziimeejumaa to vienkaarshi nav. Un jaa veel ausis vajadzeeu mazlietinj savaadaakas, paskaties bildiites kuraas ir redzami multenju personaazhi no priekshpuses, redzeesi, kas ir savaadaak.
Bet vienalga par visu, manupraat, kakla eenojums ir sanaacis vienkaarshi lielisks happy.gif

Niks
Varu piedāvāt Corel Draw Graphics Suit 12.
P.S. LILOME, kopš kura laika mazā mīkstā draza pilnībā atbalsta alfa kanālu?
Update: Es nekur MS Paint`ā nevaru atrast iespēju strādāt ar daudzslāņu attēliem, tādēļ nav vispār nozīmes, vai jamais atbalsta alfa kanālu, kas nodrošina caurspīdīgumu.
LeoR
Niks: "P.S. LILOME, kopš kura laika mazā mīkstā draza pilnībā atbalsta alfa kanālu?"

Tieshi kuraa briidii es pamaniijos apgalvot kaut ko taadu? blink.gif
Kaede
Mati, pēc manām domām, varēja arī nebūt zaļi, bet tā- ļoti skaisti. Acis vnk super! smile.gif
Niks
...labi izskatiitos, ja buutu redzamas uzacis, daudzaas multenees taas spiid cauri matiem...

Gribu redzēt, kā tu, neizmantojot alfa kanālu, dabūsi caurspīdīgumu.
Sushi
Tu jau vari saglabaat PNG formaataa, tad nekropljos.
Peedeejais ziimeejums ljoti smuks. Mati taadi baigi lielie, nav iisti matu efekta. Acis- perfektas un kakls arii! smile.gif
LeoR
Niks, ar to es domaaju daudz vienkaarshaak, ka uzacs dalai, kas ir zem matiem ir redzamas kontuurlniijis un kraasa taada pati kaa matiem vai arii mazliet tumshaaka kaa matu kraasu, bet get gaishaaka kaa uzaciim kuras neapsedz mati. kaut kaa shaadi
http://otaku.lv/uploads/20051231_172_netikspabeigtssk.jpg
Bet varbuut tieshaam labaak ir arii neziimeet uzacis...
Tigra2
image
Nau gan īsti anime, bet tā ir mana māsīca. Vismaz tādu es viņu uzzīmēju...
anishuara
joptcik!!!!!! <c>!!!! super ziimeejumz.... happy.gif man nereaali patiik!!!! laugh.gif
Tigra2
image
atkal paint
Angelina
eeeuuu! shis tieshaam ir vien labs darbs paintaa!!! vnk WOw blink.gif
Sushi
Tieshaam!!! Tigra, super! smile.gif Gruuti noticeet, bet cool!
Jaaiemet kkas garshiigs tavaa kraatinjaa par shitik smuku darbinju! blush.gif
LeoR
Va vells, bet tev sanaak smile.gif cepuriiti nost!!! Shitaa jaukt paintaa ar kraasaam... (Briizhiem bez maz vai gribas teikt: beidz maaniities un nestaasti ka kraasoji paintaa) happy.gif
Tigra2
Nju, ja čakarējas 5 stundas ar vienu darbu tad nav brīnums, ja man būtu photoshop es to izdarītu 5x ātrāk, bet paintā man tie toņi... no sākuma jāatrod glīts pamattonis ādai tad pa 5 toņiem uz augšu uz apakšu(priekš ādas) un tā kādi 4 labi toņi, tad 3 toņi priekš matiem (tumšākais tonis klāts ar paintbrush), cepurei izmantoti 5 toņi no melna līdz pelēcīgam, acīm - > 6 brūnie toņi, divi pelēcīgie, melnie, divi zili baltie,

Click to view attachment
Solis pa solītim, kā top mans zīmējums. Amatierim gan nevajadzētu tootriālus likt, bet ja nu kādam interesē...
silk
Acis....acis ir ļoti skaisti sanākušas ^^
Tjen
Nja man jau loti patik blink.gif
Red Devil
Darbs ir uz URRAAAA! bet mani interesee kaapee ziimeejums ir taads kaa ruutains?
Tigra2
Tas tāpēc, ka Gif formāts, Jpeg formātā zīmējums ir vēl vairāk sakropļots tāpēc es tagad pati nezinu kādā formātā likt

Update: Tagad uzliku PNG formātu, paldies, Sushi, par padomu
Sushi
Peedeejaa laikaa visus darbus glabaaju PNG formaataa. Mazaak kropljo!
kaitou-lala
Zini ko tu vareetu uzziimeet kkaadu zeenu...tev paarsvaraa ir meitenes un nebutu slikti ja tu uzziimeetu kko citu!!! laugh.gif
Kaede
Pēdējais darbs ir vnk superīgs! Man nav vārdu... rolleyes.gif
Tigra2
image
boys
image
and girls again tongue.gif
sory par haltūru ar tām kājām, man bija slinkums. pirmoreiz šeit postoju tik ātri uzzīmētus darbus katr prasīja 5. min
Sushi
Zeeniem ljoti skaistas, mieriigas sejas. Vieniigi auss (tam lielaakajam) par tuvu acij. Njaa... tam pirmajam veel jaapiestraadaa pie proporcijaam. smile.gif
It iipashi smuka meitene ir taa ar luupinjaam. smile.gif Guljoshajai taadas diivainas kruutis un gari augshstilbi...
Bet neskatoties uz to, man patiik tavi ziimeejumi!
kahi
baigi patika!!!!!!!!! tie pirmie taa, bet peedeejais...vienk. burviigi...var redzeet, kaa esi pilnveidojusies... biggrin.gif
Fausts
Superīgi darbi! laugh.gif Kaut es mācētu zīmēt meitenes blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.