Tigra2
May 28 2009, 23:18
XD
Shumins
May 29 2009, 01:21
Kaut kā nepatika tai meitenē... Tāpēc nokilloju to
Pārējais gan smuks (veiksmi turpmākiem darbiem iekšs CS4), domāju, ka ja tev atradīsies brīvs brītiņš, tu mani noteikti pārgsteisi.
Jūras zvaigzne īpaši stilīga (krabīš a) ;P Taisni sagribējās pagulēt pludmalē...
Seja un mati loti labi uzziimeeti! visnotalj labaak nekaa ziimeejumi ieksh paint`a.
Saimons
May 29 2009, 08:57
Rainie
May 29 2009, 13:45
meitene smuka ^^
Paskatoties uz fonu gribās ātrāk tikt pie jūras
Tigra2
May 30 2009, 00:02
Kikyou
May 30 2009, 00:16
Kāpēc tik digitāli kļūstam? ō_ō Akvareļi novecoja?
Veiksmi augt!
Shumins
May 30 2009, 01:14
Smuks paklājs un gultas veļa. Tikai tie kabači un lāči tev šoreiz sanākuši tādi gejiski.
Un tas pirkts meitenei izskatās pēc ******. Laba ideja toties sienas krāsojumam.
Būtu logi zīmējumam apaļi, teiktu, ka šis turpinājums iepriekšējam darbam
Liekas, vaiga vairāk treniņa ne uz datora, ne?
QUOTE(Shumins @ May 30 2009, 01:14)
Un tas pirkts meitenei izskatās pēc ******.
Laicīgi brīdinu no acīmredzamiem uzbraucieniem šuminam atturēties!
Btw, ļoti atbalstu, ko tu izdarīji ar to pludmales bildi!
Tigra2
May 30 2009, 11:51
QUOTE(Kikyou @ May 30 2009, 00:16)
ō_ō Akvareļi novecoja?
Nā, akvareļi palika Kuldīgā. Reunion notiks pēc monstrozās nākamās eksāmenu nedēļas.
Hēi, es mēģināšu iebāzt šķīvi skenerī.
Iznāca ellīgi briesmīgi, nevar ne lustras redzēt, ne krāsu. ;_;
Šitais šodien tiks uzdāvināts mammai kopā ar līdzīgas tēmas vāzīti, kuru diemžēl skenerī nevar iebāzt.
Ou well...šis eksperiments norāda uz to, ka porcelānu skenēt ir dumji, porcelāns jāskata dzīvajā.
Shumins
May 30 2009, 12:07
QUOTE(Tigra2 @ May 30 2009, 11:51)
...Šitais šodien tiks uzdāvināts mammai...
Njaaa, skaudība baigā, kaut arī tava mucha
Rožlapiņas izskatās itkā nokritušas uz šķīvja, tas pats labākais :3
Saimons
May 30 2009, 14:31
Man patīk, kā tu zīmē
FuschichO
May 31 2009, 01:04
tas šķīvis liekas baigi foršais. Tie svārki domāti spīdīgi? Jo vienkārši es vienā vietā redzu tādu kā spīdumu- tad vnk skeneris nepaņēma to perlamutrīgumu vai kas nu tas ir?
Jebkurā gadījumā ir labs. Tas ir zīmēts ar kaut kādām speciālajām krāsām? Mani interesē, vai tās krāsas ir izturīgas pret lietošanu, piemēram, mazgāšanu, karstumu un dakšiņām.
Kikyou
May 31 2009, 01:30
QUOTE(FuschichO @ May 31 2009, 01:04)
Mani interesē, vai tās krāsas ir izturīgas pret lietošanu, piemēram, mazgāšanu, karstumu un dakšiņām.
Neesmu gan Tigra, bet manā īpašumā ir viena Tigras apgleznota krūze un varu droši teikt - JĀ! Neskaitāmas reizes mazgāta un pat kripatiņa nav nonākusi nost.
Bitter_me
Jun 1 2009, 01:32
Es te miljards gadus neesmu bijusi un varu dereet neviens mani te neatceras... Bet gribu teikt, ka wow... Man riktiigi patiik, ka esi pamatiiigi progreseejusi, kops peedeejo reizi Tavus darbus redzeeju... Loti patiik meitene un juura...
Uzciitiiba laba lieta..
10 minūtes mūžīgās pedro kabača mīlas attēlošanai.
Super profils. Līniju krāsa īpaši nesaista, bet netraucē. Interesanti. ^^
DarkDevilCat
Jun 9 2009, 23:47
the last one is cute one ^^
antuanete
Jun 11 2009, 13:55
nezinu vai tas ir uzbrauciens, bet man tomeer tavi akvarelju darbi patiik labaak. Un peedeejaa - kaa jau vienmeer man patiik kraasas, domaaju ja piestraadaa var kkas ljoti labs iznaakt. Par to pludmali - man liekaas, ka meitenei tur nav ne vainas, bet fonam gan.
Saprotu, ka progress utt, bet es labpraat te redzeetu kaadu jaunu akvarelju darbu, bet lai nu kaa tu esi malacis.
Kritizeet nemaaku maaku tikai pateikt - patiik vai nepatiik
Tigra2
Jun 12 2009, 11:51
FuschichO
Jun 12 2009, 12:06
Ak, tie dzeltenie cāļi ir tik burveklīgi. No dabas zīmēji, vai ne?
Ainavām gan vēl pietrūkst dziļuma un patiesuma izjūtas. Iesaku zaļumu konstruēšanā izmantot arī citas krāsas, ne tikai zaļo. Vēlams kādu pretkrāsu iejaukt, sevišķi ēnās. Man gan patīk, kā tu pēdējā darbā izdomāji attēlot lapas. Tā ir kaut kāda birstīte?
Keydan
Jun 12 2009, 22:10
Pretty chikens! Nom nom nom...
Oooii, tev tik jauki sanāk ar akvareļiem. >w< Man ar akvareļiem galīgi neiet kaut kā.
Man tāāā patīk tas šķīvis. *plāno zagšanas operāciju*
Un tas pēdējais digitālais darbs - ļoti patīk.
Tigra2
Jun 27 2009, 00:12
tādās viegli grieķiskās noskaņās.
MS paint, kādas 2 stundas.
Kikyou
Jun 27 2009, 04:56
Tīri normāli, tik man krāsas galīgi neiet pie sirds. Bet tas tā, baigi labi priekš divām stundām.
Tigra2
Jun 27 2009, 16:01
Izdomāju ķerties pie 100 mangas tēmu izaicinājuma.
Un te nu būs pirmais.
1. Introduction.
+Edit
Tā kā negribās taisīt dubultpostu, tad pielikšu šeit nākamo.
2. Love
Saimons
Jun 27 2009, 23:23
Wow ļoti patīk
Anyway gribēju pateikt, ka man ļoti patīk darbiņš ar to jūru fonā, tur kur tā Grieķīgā noskaņa
FuschichO
Jun 28 2009, 00:14
omg- kas džekam ar ķermeni? O.o
DarkDevilCat
Jun 28 2009, 09:40
QUOTE(FuschichO @ Jun 28 2009, 00:14)
omg- kas džekam ar ķermeni? O.o
es to pasu
p.s
vinam kakls no gumijas, ka luffi'jam?
Tigra2
Jun 28 2009, 12:41
QUOTE(edg @ Jun 28 2009, 11:33)
Tetovējums XD
Lestats
Jun 28 2009, 14:34
shokolāde
Tigra2
Jun 28 2009, 16:55
3.Light
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 28 2009, 16:59
kaut kas tam dzekam ar roku nav pareizi... nevaru pateikt kas, bet neliekas dabā tā iespējams
Tigra2
Jun 28 2009, 18:28
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 28 2009, 16:59)
kaut kas tam dzekam ar roku nav pareizi... nevaru pateikt kas, bet neliekas dabā tā iespējams
like, tā ir par lielu? C:
Te būs nākamais
4. Dark
DarkDevilCat
Jun 28 2009, 19:32
QUOTE(edg @ Jun 28 2009, 11:33)
augonis
Tigra2
Jun 28 2009, 20:56
5. Seeking solace
Saimons
Jun 28 2009, 21:56
Tigra2
Jun 29 2009, 00:12
6. Break away
XD
FuschichO
Jun 29 2009, 00:53
Pēdējais ir vienkārši ĢENIĀLS. Es pat sasmējos pa ilgiem laikiem.
Seeking solace- vai cilvēki, meklējot mierinājumu allaž smaida? Vispār.. man slinkums šķirstīt šo topiku, bet vai tā nav teju vienīgā sejas izteiksme (ar variācijām), kādu tu izmanto savos darbos?
(putniņa sejas/purna/knābja izteiksmes atskaitot)
Tigra2
Jun 29 2009, 01:44
Ne gluži vienīgā, tomēr visbiežāk izmantotā, jo man patīk, kad cilvēki smaida. :B
Nus tad nākamais, veltīts pedro kabača mūžīgajai mīlai. XD
7. Heaven
Un tas tā starp citu, lai netaisītu dubultpostu.
Vēlviens tā starp citu, lai netaisītu dubutltpostu.
Tigra2
Jun 30 2009, 19:05
Close-up
+Edit. Ielikšu šai postā vēlvienu.
+Edit2. Ielikšu vēlvienu. Jancīgi, man kautkā baigi daudz zīmēt gribas pēdējā laikā.
DarkDevilCat
Jul 1 2009, 10:49
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz
man jautajums, ar roku tu ziimet ar maki, vai tikai uz pc? =/
jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha un tad vel vari pie reizes taisiit muvikus, ja ir velme, vismaz tad bus skatamas bildes, bez tiem sausmiigajiem graudiem O_o
p.s
parlaimi pedejas bildes vismaz tadas nava ...
+ pirmspeedeejaa bilde ir loti smuka :333
FuschichO
Jul 2 2009, 01:59
QUOTE(hollow @ Jul 1 2009, 10:49)
zime smuki, BET WHAT THE FUC~ are taam graudainajam bildem, man jau zb.. >.< acis koz
jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha un tad vel vari pie reizes taisiit muvikus, ja ir velme, vismaz tad bus skatamas bildes, bez tiem sausmiigajiem graudiem O_o
Tas ir PAINT. Ja tu noliedz PAINT spēku, tad... man trūkst vārdu.
(Man riebjas Flash, bet diez vai kāds pacels roku, lai man pievienotos)
Jā, tam pirmspēdējam ļoti skaista krāsu gamma pēc manām domām. Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe...
DarkDevilCat
Jul 2 2009, 06:18
QUOTE(FuschichO @ Jul 2 2009, 01:59)
Tas ir PAINT. Ja tu noliedz PAINT spēku, tad... man trūkst vārdu.
(Man riebjas Flash, bet diez vai kāds pacels roku, lai man pievienotos)
Jā, tam pirmspēdējam ļoti skaista krāsu gamma pēc manām domām. Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe...
par to pirmspedejo piekriitu
un fuschi ... negluzi noliedzu
bet ja ziime ar paint jazime ta, lai nava viss pectam tads graudains >.<
un flasha ir loti smukas krasas, ja mak pareizi ziimet ar to
pac protams nemaku, bet esmu skatijies 100x chibi darbus uz flasha taisitus, vini ir vnk super, nava pat tuvu to ko var uz paint uzrazot
jau jau ziime uz pc, izmanto ko normalaku nevis kautkadu aizvesturu programu, bet ieteicams ziimet uzreiz uz flesha
Gaumes jautājums, man personīgi patīk kā izskatās paintā radīti darbi. Piekrītu Fuchim, man arī diez ko neiet pie sirds tās flash-bildes.
Nuu, ja tev nebūtu slinkums paskatīties dažas lapas atpakaļ pamanītu, ka agrāk es zīmēju tikai ar roku.
QUOTE(FuschichO @ Jul 2 2009, 01:59)
Es tavā vietā uztaisītu ko megalītiskāku, bet tā es saku visiem, kas daudz ražo. Pati neko nedaru khe khe...
Galīgi trūkst iedvesmas kam megalītiskam. Varbūt pēc kāda laika uznāks, tad uzbliezīšu. Pagaidām tikai tādi dažu stundu varianti. :B
DarkDevilCat
Jul 2 2009, 23:46
man kautka pie sirds neiet 62 lpp skirstiit uz atpakalu, srry ^^
Tamashi
Jul 3 2009, 00:08
Myaa.. ja vien tavu zimejumu formats butu citadaks(parastais jpg, gif), man ar butu ko pakomentet.
Nothinga
Jul 3 2009, 00:40
atvainojos, ka iejaucos, bet nemaz tik tālu nav jāsķir, lai redzētu tradicionālos zīmējumus
lpp62
posts #920lpp61
posts #910lpp59 utt...
Tas, ka pēdējie darbi nav ielikti tradicionālajā veidā nenozīmē, ka cilvēks neprot tā zīmēt
Par pašiem darbiem runājot - msaidošus cilvēkus ir jauki zīmēt, taču man reizēm pietrūkst spēcīgāku emociju. Break away bija labs XD Taču meitenes gandrīz visos darbos šķeit nedaudz apātiskas.
Lai nu kā - zīmē tu labi un ar katru darbu kvalitāte uzlabojas. Pēdējajos gan tas nav tik daudz manāms, jo tur laika posms no viena darba līdz otram ir mazāks, spriežot pēc update ātruma ^^
P.S. Tavus akvareļus māku tikai apbrīnot ^^
Tam smukajam zīmējumam ar mākoņiem ne tikai krāsas ir labas:
* Mati ir vairāk pakļauti gravitācijai un vējam kā citos, tāpēc zīmējums dabiskāks izskatās.
* Ir iezīmētas matos strīpiņas, lai neizskatītos pēc plastalīna parūkas (šķiet, vienīgais trūkums meitenei ar zemenēm), bet nav pārspīlēts līdz salmu līmenim kā nākošajā (kur tie baltie mati).
* Viņa smaida ar acīm, tāpēc vismaz kāda emocijas pile. Taisnība, viņa smaida tikai ar labo aci, bet jau Da Vinci taisīja trikus, ka dažādas sejas puses uzvedas dažādi...
Par nākamo aiz šī un par iepriekšējo pirms zemeņmeitenes - tie reāli līdz pusei pievērtie plakstiņi liek domāt, ka viņas ir sanarkojušās. Ja pieliek nedaudz iztēles - acīs sārtums arī atbilstošs... Un - kas īsti notiek tai salmu meitenei ar pleciem? Varbūt es esmu tas, kurš ir sanarkojies? Tā ir augstā māksla?
Tur pirms mākoņmeitenes ir tāda uzkrāsojusies un aprotājusies viena, bet pasaki, kāpēc viņa visa izkrāsojusies, bet lūpas palikušas nekrāsotas? Spogulī taču skatījās?
P.S. "Break away" no sērijas pagaidām vislabākais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.