nju kāpēc man liekas, ka šim catgirlam rokas par lielu, kaut gan visiem catgirliem ir tik pat lielas ķepas, bet man šķiet, ka šim ir par lielu?
ā un jā..balona līnijas varēja arī izdzēst, bet acis ir kewl, as always.
Kikyou
Dec 11 2007, 23:50
Nop, tavas ketgirlas nerullz. ._.
Tigra2
Dec 20 2007, 03:04
well, yeah, i hate catgirls anyway... :3 Manus sarkasmus neuztver. :3
Bet tā viš i'
Lai nav spams - iepotošu vienu kādu laiku pastāvējušu darbiņu:
(btw, viš ir riktīgi mazs...mazāks par A6)
Kikyou
Dec 20 2007, 09:04
Uztvēru -> Nerēcu -> Ignorēju. Ak es. (:
Zīmējums, nja, šito jau biju redzējusi. Tev tie apaļacainie skuķi feini iznāk. Vienīgais nezināju, ka Shumim tik šķība virtuve, bet man vienalga, nav jau nekāds ūbertopsikretnopietns darbs.
Tik plata shamaa 100% nav.
Mhm, turklāt, gribās, lai tur ir arī tā flīzīte ar tējkanniņu virsū! :3
Sasodīti piemīlīga čiksīte, Tigrel. ^^
Tigra2
Jan 17 2008, 03:35
saa... nu es izdomāju, ka ielikšu arī te.
Skice porcelāna šķīvim.
šķība, bet tā nu viš ar tām skicēm sanāk. Kad šodien to uzzīmēju ar pamatkrāsu uz šķīvja, sapratu, ka izskatīsies pavisam savādāk, nu vispār jau līdzīgi pēc idejas, taču savādāk. Zaķis pārtapa par mazu lolikonu un uzradās visādas papildus detaļas.
Kikyou
Jan 17 2008, 09:01
Iesaku samazināt visu, citādāk ir redzamas šķirbas starp zīmuļa vilcieniem, un tas ir vairāk defekts nekā efekts. XD;
Par skicēm runājot, tavas krūžu skices toreiz pie manis mājās palika. ._.;
Tigra2
Jan 17 2008, 21:09
Ak. tad rekur viņas!
A mana adatainā suka arī nepalika?
samazināju, taču šķirbas nepazudīs - riktīgi nahaļņa krāsots. Kā jau teicu - skice. :3
Kikyou
Jan 17 2008, 21:40
Adatainā suka palika, bet to es iedevu Diānai, lai viņa tev nogādā. Acīmredzot aizmirsusi? owo;
Njā, atgādina, ka es arī pirms pusgada iesāku zīmēt meiteni pie spoguļa, kā savu mēģinājumu radīt kaut ko sakarīgu. Ap nākošo gadu jāsaņemas un jāpabeidz...
Klokjvaarpsta
Jan 18 2008, 09:06
QUOTE(edg @ Jan 17 2008, 23:07)
Njā, atgādina, ka es arī pirms pusgada iesāku zīmēt meiteni pie spoguļa, kā savu mēģinājumu radīt kaut ko sakarīgu. Ap nākošo gadu jāsaņemas un jāpabeidz...
Tu ko gleznot esi saacis?
Ak, jaa, Tigra, bilde gliita, bet izkraasots baigi savdabiigi, lai neteiktu vairaak (un neteikshu arii)
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Jan 18 2008, 08:06)
Ak, jaa, Tigra, bilde gliita, bet izkraasots baigi savdabiigi, lai neteiktu vairaak (un neteikshu arii)
Kas tur savdabīgs?
Klokjvaarpsta
Jan 18 2008, 16:40
QUOTE(edg @ Jan 18 2008, 12:37)
Kas tur savdabīgs?
Kraasojums par daudz izcelj "otraa plaana" detaljas un nedaudz aizeeno meiteni (nu, luuk tu piespiedi mani pateik vairaak)
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Jan 18 2008, 15:40)
QUOTE(edg @ Jan 18 2008, 12:37)
Kas tur savdabīgs?
Kraasojums par daudz izcelj "otraa plaana" detaljas un nedaudz aizeeno meiteni (nu, luuk tu piespiedi mani pateik vairaak)
Bilde nemēģina uzsvērt meiteni, tas arī viss. Otrais plāns arī runā.
Tigra2
Jan 20 2008, 06:05
FuschichO
Jan 20 2008, 11:32
zīmējums labs, bet izkrāsots pārāk slinki, turklāt meitene, kas klausās mūziku, izskatās mazāka par pārējām. pat ļoti. Un mašīnas.. mašīnas ir wnk lol. Ja tu tik izmisīgi gribi zīmēt mašīnas, tad vismaz ietrenējies, bet ja negribi trenēties, labāk nezīmē vispār. Manuprāt, neizdevusies tehnika jauc visu bildi, kura izskatītos daudz maz reālistiska, ja nebūtu TO. Un jā.. tas fons man laikam vispār nepatīk. Bet meitenes ir pat ļoti jaukas.
Par to mazo meiteni piekrītu. Ja vien tā nav kaut kāda frīkaina lolicon pasaule, meitenēm nevar būt attīstījušies gurni tik atšķirīgos izmēros.
Priecīgam zīmējumam rēkainas mašīnas gan piederas.
Kikyou
Jan 23 2008, 09:02
Kāpēc es tur redzu Tigru, Diānu un Tomo? Ak es.
Fonam īstenībā nav ne vainais līdz noteiktai vietai. Viss aiz krūmiem ir tāds dīvains, bet tai pusē, kur meitenes, viss ir kārtībā daudz maz. Hmm. Laikam portāls.
Neviens no viņiem nezināja noslēpumu, kas slēpās KRŪMU OTRĀ PUSĒ --- Aivars Vakarējais
Shumins
Jan 23 2008, 11:53
QUOTE(edg @ Jan 20 2008, 15:23)
Priecīgam zīmējumam rēkainas mašīnas gan piederas.
Cik nu rēkainas, tās ir veidotas pēc Amerikāņu kompānu standartiem...
Amīši būvēt auto citādāk (60-80 tie ir jau sen garām):
1. Airodinamika - tātad jāizveido auto kā ola.
2. Pieliekam mazus riteņus.
3. Un logi, lai var labi redzēt cauri, vai kur brīva vieta.
Tigra2 vienkārši ir Amerikānis savā esībā
Chevrolet Aveo 2008
FuschichO
Jan 23 2008, 13:53
Lai arī kas viņa ir savā esībā, auto izpildījums nav labs nav labs. Nu nekādi nevaru piekrist, sitiet kaut nost. Starp citu- man noteikti tas izdotos tieši tik pat tizli, ja ne tizlāk
Tomēr acis pierē man ir.
QUOTE(Kikyou @ Jan 23 2008, 08:02)
Kāpēc es tur redzu Tigru, Diānu un Tomo? Ak es.
tā bija mana pirmā doma ieraugot zīmējumu. mēs ar tigru un tomo vasarā atpūšamies uz soliņa aizmukušas no veca pedofīla XD
blondā meitenīte taču izskatās aizelsusies, brunete arī ar lielām acīm, a guļošā laimīga. viss sakrīt ^^;
un man patīk tās mašīnas...
Izkrāsot varēji rūpīgāk, citādi zīmējums man nešķiet baudāms.
an ma ri 2006
Jan 26 2008, 11:34
Er....malacis Tigra,tik smuki un krāsaini darbi.Un stils arī savādāks...
Moš,nepostosim savus zīmējumus citās galerijās?Jāizveido jauna useru galerijās.
Tigra2
Jan 27 2008, 02:20
Kei...
Meitene un viņas kabacis.
Ūdenskrāsas.
šoreiz nedaudz vairāk piestrādāju pie krāsojuma, taču... skeneris apēda to.
Oī, skaista tautu meita. >:O
Man patīk krāsojums. Ir labs.
Tanī ierāmētajā bildē viņi abi izskatās nu ļooooti mīlīgi. ^^
Kādēļ kabacis viņas rokās plata muti, viņa viņu žņaudz, vai kā? :?
Kabacis sasodīti piemīlīgs, haha.
Cowkiller
Jan 28 2008, 00:32
opaa naaaais! hahahaaa loool atcereejos savu peedeejo reizi pie kraasu traucinjiem... fui negribas to atcereeties!
Tomoko
Jan 28 2008, 07:59
..:3
Zīmējums baigi smuks, Tigrel, I like it! šeit lieliski ir parādītas bērna/kabača attiecīgbas, parādīts, kā bērns aug reizē ar kabaci.. Ak jā.. Vienīgais, meitenei tāds skatiens baigi auksts, tiesa, ja tu to gribēji panākt, tad tev tas ir izdevies.
Uuuuun, kabacis Džordžu atgādina, pietrūkst vēl tas smaids XD
Let me guess....
Abu attiecības var būt simbiotiskas,bet tās ir arī parazītiskas.Kabacis absorbē meitenes intelektuālās spējas un daļu apziņu,un dažas fizioloģiskas iezīmes.Tādejādi kabacis paliek gudrāks,un skaistā meitene tuvojas dārzeņveidīgam stāvoklim.Eksperiments tika veikts,lai noskaidrotu vai dzīvojot ar dārzeni,pats vari tāds kļūt.
Šeit ir parādīts rezultāts....
Secinājums - dārzenis ir labāks cilvēkam vēderā,nekā blakus pie sāniem.
P.S.
Dikti smuks zīmējums!
KAWAII~
dikten mīlīgs kabacīts.
nezinu kāpēc, bet man tā meitene nežēlīgi asociējas ar Sipenieci
Zīmējums tiešām mīlīgs
Bitter_me
Feb 2 2008, 02:27
Tas kabacis ir nezjeeliigi piemiiliigs un pati meitene arii.. man patiik kaa tu tagad ziimee..
aeonseraph
Feb 2 2008, 21:06
Nesaprotu kā var zīmēt ar krāsām... brrrr... man no tām ir alerģija, mūku pa gabalu XD nepatīk ka baigā ķēpa ar viņam sanāk. Bet ir respect pret cilvēkiem kuriem nervi ir pietiekami stipri lai ar tām strādātu un ka vēl kkas labs rezultātā sanāk.
Pēdējais zīmējums ir bezgalīgi mīlīgs :3 Ļoti patīk kā tu esi radījusi kabača piemīlīgo izsteiksmi, bet, manuprāt, meitene izskatās tā it kā taisītos paņemt,nozvetēt un pusdienās apēst uber jauko kabacēnu. Vispār es apbrīnoju kā var panākt, kaut ko tādu ar tik bīstami plūstošu lietu kā ūdenskrāsas,. Jauks akcents likās kabača un meitenes fotogrāfija pie sienas.
Shumins
Feb 8 2008, 18:23
''Kā mēs satikāmies''
Zaķis un pucis. Atsaucas uz veco labo puci no kljirbīštrases. :3
Ūdenskrāsas. A4
skeneris apēda krāsas, un es, izskatās, aizkrāsoju īkšķi. :3 Bet tā jau vish i' ar tām krāsām, neko īsti izlabot nevar. :3
P.S. again! sorry shumin! ;_;
Te Tigra
Heh izskatās pēc ķirbja, kon es nenozagu.....
Man kā cilvēkam kuram ir abpusēja nepatika pret ūdenskrāsām krāsojums šķiet labs, bet tikai vai kājas nav mazliet par īsām? Bet tā , manuprāt ir labi.
Pankūkas gribu tādu ķirbi sev :#
Divas lietas, kas iekrita acīs: debesis un koks.
Varēji tak kādu mākonīti vai divus iemest debesīs. Baigais tukšums. Koks... Tekstūra viņam ir, bet viņš ir no papīra. Kāpēc tā? Neviens koks nav perfekti gluds. Koks ir grumbains, un padziļinājumiem būtu jābūt tumšākiem pēc idejas.
Bet tas tā. Pārējais gan ir jauki nostrādāts. Kuuur tu rauj pacietību fonus čakarēt... Man negribās. Jautrs process, bet tīri slinkums.
Umm, kas vēl.. Zāle nevarētu būt tik gaiša, bet man patīk, kā viņa izskatās. Mazās puķītes ar jaukas. Un skujas. Meitenei trūkst ēnu, lai gan kas zin, kā izskatās dzīvē... Lai nu tur kā, māalacis. Bet padomā par to, ko es teicu.
Ā, starp citu, ja netīšām aizkrāso ciet, var mēģināt
a) noberzt krāsu nost
b) ar baltu pārkrāsot pāri, kad nožuvis, ļaut nožūt atkal, un salabot.
Protams, abos gadījumos riskējam sačakarēt zīmējumu, bet nu, tā jau tas vienmēr ir uz papīra zīmējot. Hm. Turpat vai pašam gribās pamēģināt ar slapjajām krāsām kaut kad kaut ko, lai gan es slapjās krāsas ciest nevaru. Netīras rokas, eep. Labāk zīmuļi vai flomasteri.
Tigra2
Feb 13 2008, 05:07
Valentīndienas tēma :3
Kas tik nenāk galvā tik agros rītos, ja ir paaugstināta temperatūra. :3
ak, kāda romantika, kāda romantika. :33
man arī 2 dienas atpakaļ ienāca prātā viena jaukumjauka Valentīndienas tēma,
nu vai nav jauki? :2
khhmm.. jauki jau jauki, bet es ar savu samaitaato fantaaziju nedomaju ka peedeejais ir ķirbacis
Kikyou
Feb 13 2008, 23:53
VISI VIENMĒR VISUR SASKATA TIKAI TO, SLIMĀ TAUTA. ;_;
Lol, bet nē, man ar likās, ka tas pēc metamā izskatās, kad pirms pāris dienām viņu ieraudzīju, eu nez kāpēc. XD
nez kāpēc, tas arī bija domāts tāds perversais dārzenis. XD
nu, bet es tachu jaw saku ka man samaitāta fantāzija... xD
Tigra2
Feb 15 2008, 11:35
man atkal ienāca prātā, ka tas ir kabacis princis, kas beidzot sācis ģērbties atbilstoši statusam, jo iemīlējies parastajā Misis Ķirbuaa.
Uzreiz prātā visādas jancīgas ainas.
Skalinja
Feb 15 2008, 13:05
Ak, jel, Tigra, Tu būt baigais ģēnijs un izcils dārzeņu krustotājs, tātad arī ģenētikas specs, kaut man būtu Tavs asais prāts
Pakkun
Feb 15 2008, 13:32
ķirbacis? more like kabibis!
bet vispār paldies. optimistiski, gaiši, labi sasmējos
Gribēju ienākt, kulturāli paskatīties uz mākslu, a te pimpji sazīmēti..
Nu gan tauta palaidusies.
QUOTE(anti @ Feb 15 2008, 18:49)
Gribēju ienākt, kulturāli paskatīties uz mākslu, a te pimpji sazīmēti..
Nu gan tauta palaidusies.
Laikam iistu dziivee nav naacies rdzeet taapeec taa spried
Man gan patiik visi daarzeniishi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.