Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Kagome
nu ja tu gribeeji saakumaa lia iznaak zjirafe, tad uzreiz vareeji taa teikt biggrin.gif tongue.gif
Tigra2
Labāk vēlāk nekā nekad. happy.gif
Tigra2
Jau kādu laiku neesmu neko postojusi, tagad zīmēju šāda veida acis, man liekas, ka izskatās labāk nekā tās milzīgās apakštasītes.
image
Kagome
labi sanaacis, tu progresee smile.gif
Sushi
Jaa! Tigra2, tu baigi smuki ziimee! smile.gif pirmais ziimeejums shinii lapaa ir ljoti skaists! biggrin.gif Kaa arii taa meitene, kurai fonaa debesis! biggrin.gif
Tigra2
Mans fanart komikss, zinu nav jau diez ko labs, bet tomēr...

Alcohol is bad
image
Kagome
wooooow, super, tu tieshaam saac ziimeet ar vien labaak un labaak biggrin.gif
angiina
man tomeer kkaa netiik..nau prezitaatee un pareiza izjuuta. waru patiekt wienu nosleepumu..ziimejot cilweekus es wienmeer skatos spogulii, jo tad war redzeet wisas cilweeka kjermenja iipashiibas wink.gif
Tigra2
Vai viss, ko zīmēju ir, tavuprāt, neproporcionāls? Vai arī tu domā tos tupos ģīmīšus? Tie ģīmīši jau tā arī tika domāti, ja kas. Lūdzu vērtējot norādi uz kuru zīmējumu tiek attiecināta kritika, vieglāk saprast.
Tigra2
Jau labu laiku neesmu neko šeit likusi
image
Tigra2
kāds negrib novērtēt. Pat ja dranķīgi vismaz pasakiet, ka dranķīgi...
Kazuki
paaaraak maz darba ieguldiits shajaa darbinjaaa. iesaku vairaak piestraadaat pie eenaam un tad buus ok. smile.gif
Tigra2
QUOTE(dark_angel @ Oct 19 2005, 19:37)
paaaraak maz darba ieguldiits shajaa darbinjaaa. iesaku vairaak piestraadaat pie eenaam un tad buus ok. smile.gif
*

patiesībā tas ir tik mazs darbs ka tas ir sarežģīti, tikai 7 cm garš
Kazuki
aaa nu taa vish ir... uz tik maza gruuti eenot. biggrin.gif naakamreiz uzziimee lielaaku . smile.gif
Ghoul
man patiik peedeeja darba seja, tieshaam skaista, bt paareejais ir vienkaarsh un neinteresants, bet tas tomeer ir 7cm liels, taa ka ir Ok.! smile.gif
Kagome
Tigra tu progresee smile.gif , tikai iesaku piestraadaat pie apgjeerba ziimeeshanas, savaadaak tev vnk ziimeejumos sanaak paaraak gludas dreeebes wink.gif
AKIRA
nau nevainas... 1. lapaa smuki...
yorsa-kun
Sud'am biggrin.gif taisniiba seja ir sanaakusi tiiri OK, paareejais taa... Bishku kaajas pa garaam, rocinjas taadas, nekaadas; spaarni a butaforiski, nejuut apjomu. Lielaaka izmeera darbi panaaks savu!
Ghoul
QUOTE(yorsa-kun @ Oct 20 2005, 09:39)
Sud'am biggrin.gif
*

jaasaka S.U.D visos lociijumos, tad nebuus arii peec teiktaa jaaliek " biggrin.gif " biggrin.gif
Tigra2
Nevajag manu purva raganas feisu likt iekšā! Es tak tiku nofotogrāfēta 7 no rīta! biggrin.gif Kuram gan interesē kā izskatās izspūrusi tigra. dry.gif
Reku mans pasteļkrītiņu darbiņš.
image
Pārāk liels lai ieskenētu, tapēc fotogrāfēts.
AmnE
Bet ar ko ir fons? Tach nav ar pastaljkriitinjiem, ne?
Tigra2
Tas ir ceriņkāsas krāsainais kartons. Man ļoti patīk zīmēt uz krāsaina kartona.
AmnE
mm nu jaa.. tas ir interesanti. Aah starpcitu - tieshaam smuki! wink.gif
gramozeks
QUOTE(Tigra2 @ Oct 31 2005, 18:38)
Nevajag manu purva raganas feisu likt iekšā! Es tak tiku nofotogrāfēta 7 no rīta! biggrin.gif  Kuram gan interesē kā izskatās izspūrusi tigra. dry.gif

nu diezgan laba bilde un nemaz tik 6ausmiigi neizskataas, kaa tev liekas. tikai man vajadzeeja to mazliet preciizaak salikt. laugh.gif
Suu
man jau patiik, kaa jau teca 2...ziimeejumaa rocinhas nedaudz pa mazu, bet ja turpinaasi ies arvien labaak un labaak laugh.gif
Tigra2
Tagad zīmēju pavisam savādāk. Tiem pirmiem varat nepievērst uzmanību.

viens no pēdējā laika zīmējumiem. Fotogrāfēts. Par lielu lai skenētu, tāpēc kvalitāte nav īpaši. Gribēju izkrāsot un piedalīties animefesta konkursā, bet pēdējā brīdī uznāca mazvētības kompleksi...
image
image
Dero
Acis izskatās lieliski smile.gif
Zuzix
Wow... tā nu gan ir skilla uzlabošanās! O.O ieliec wēlkko... papriecē manas acis ^^
zeloco
OOoo o.o chmuki, kaadi veel mazveertiibas kompleksi? muljkjiibas! tev viss superiigi sanaak smile.gif
Tigra2
Tikai nu jau par vēlu. Nākošajā festā noteikti ar kaut ko piedalīšos. Ja atkal nesākšu domāt ar ne to vietu ar kuru vajag... biggrin.gif
Kikyou
o_o Kā man patīk tas pirmais no tava pēdējā posta... Smuki...
nitra
wow... Smuki tie divi pēdējie, tev tiešām labi sanāk! smile.gif
X_Kamui
Jup, neliela, bet nu tomer atšķiriiba ir redzama... rolleyes.gif
Taa ari turpini...

Otrais ir baigi labs... piekriitu dero acil forši sanaaca... ,)
Kaede
Pēdējie divi. Nevaru izteikt nevioena slikta vārda, tas man nesanāktu! smile.gif
Ļoti labi! smile.gif
Miki
peedejie divi bija patieshaam smuki....piestradaajusi pie visa esi... happy.gif
Tigra2
Iepostoju vienu vecu zīmējumu, no laika kad nezīmēju anime stilā un nemācēju zīmēt rokas. Tas salīdzināšanai. Rokas vēljoprojām īpaši labi nezīmēju. Tas ir apmēram gadu vecs, bišķi mazāk.
image

Šis zīmējums ir Neriktīgs, jo tai meitenei rokas nogrieztas!
Tragedy
pirmais bija normaals, tikai acis taadas tukshas...
dmonster
QUOTE(Tigra2 @ Nov 15 2005, 18:00)
IMG IMG
*

Labaas acis var redzeet to darbu baigo maaku, kas tika pielietota to taisiishanaa.
iewucis
...progress redzams....
Kagome
ziimeejums labs, tikai rokas biski pa mazu wink.gif vai man tikai taa liekas....
Tigra2
QUOTE(Kagome @ Nov 23 2005, 23:08)
ziimeejums labs, tikai rokas biski pa mazu wink.gif vai man tikai taa liekas....
*

Ir pa mazu, tas ir vecs zīmējums, pie kura īpaši nepiestrādāju, kā sanāca tā sanāca rolleyes.gif . Es jau minēju, ka rokas nepratu zīmēt. tongue.gif Zīmējums domāts salīdzināšanai.
Kaede
Nju...pēdējais kaut kā likās...ne tāds...
gramozeks
Tev par godu uztaisīju Gifiku. nu kaa patīk??? happy.gif ???
Tjen
Hey Tigra2 pamegini uzimet kautkadu cilceku(meiteni labak jo tev baigi labi sanak) kustiba smile.gif ... Un tavi darbi ir loti labi ..zel ka es ta nemaku zimet... unsure.gif
Tigra2
Im realy not good at this.
Skicīte skriešanai.
image
Kaede
Kapēc Tu saki, ka neesi tajāvisā laba? Nu, taču foršīņš zīmējums sanācis. rolleyes.gif
Tigra2
QUOTE(Angelic @ Nov 29 2005, 23:07)
Kapēc Tu saki, ka neesi tajāvisā laba? Nu, taču foršīņš zīmējums sanācis.  rolleyes.gif
*

nju, vienkārši cilvēki kustībā ir mans ahileja papēdis.
Kaede
QUOTE(Tigra2 @ Nov 29 2005, 23:10)
QUOTE(Angelic @ Nov 29 2005, 23:07)
Kapēc Tu saki, ka neesi tajāvisā laba? Nu, taču foršīņš zīmējums sanācis.  rolleyes.gif
*

nju, vienkārši cilvēki kustībā ir mans ahileja papēdis.
*

Nu, nav tik lsikti! Viss kārtībā! Zin, es vispār zīmēt nemāku, tāpēc... rolleyes.gif
Tigra2
image
iewucis
rokas paaraak sttivas jeb ''kokainas'' izskataas!!!>...un ar to plecu ar k-kas nav kaartiibaa....mazliet par...nju nemaaku pateikt....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.