Yuri mani shokeeja... Vispaar taapeec, ka redzams meitenes kruushu gals, tas laikam buus hentai. Japaanas cenzuura laikam taada. Citaadi parasts ecchi skaitiitos.
Ir vairaakas lietas, kas man nepatiik no stila, bet stils ir katra pasha izveeles jautaajums. Bet, ja jau probleemas meklee stilaa, tad pasham ziimeejumam iisti piekasiities nevar. Un tas jau ir liimenis.
Labi, par stilu.
Ieveero, ka tavos ziimeejumos ljautinji ir taadi nedaudz pasiivi. Vinjo neko nedara. Tev ir taads talants, bet tu ziimee Monu Lizu. Godiigi, taa ir talanta shkjeerdeeshana. Ja atteelo cilveeku, tad shim cilveekam ir jaabuut elpu aizgraabjosham. Kustiibaa, darbiibaa vai ar ljoti spilgaam emocijaam. Taads ir mans uzskats.
Man gribas, lai vinju sejaas vareetu saskatiit kaut ko spilgtu un dazhaadu. Kaut ko iipatneeju. Kaut ko. Iesaku pameegjinaat ziimeet no aciim. Patreneejies uz lapas ziimeet acis. Ziimee, kameer izdodas tajaas kaut ko saskatiit. Emocijas. Jo speeciigaakas, jo labaak. Kad sapratiisi, kaa uzziimeet acis, kuraas redzams tas ko edg grib (viss, ko es te muldu ir tas, ko es gribu, jo tas ir stila jautaajums un citi varbuut fano par to, kaa tu pashlaik ziimee), tad uzziimee shiis acis uz citas lapas un saac taam apkaart ziimeet seju un paareejo. Jaa, vareetu uzziimeet seju un acis peec tam, bet tad tev buus kaardinaajums ziimeet taa, kaa esi pieradusi. Atsakies no kaardinaajuma!
Veel man tavos ziimeejumos (es domaaju peedeejos) ne paaraak patiik tas, ka acis ir pataalu viena no otras. Gleznas ziimeejums ir iznjeemums.
Deguns. Sit mani nost - ja deguns buutu manaa gaumee, viss paareejais buutu siikumi. Shis man kaitina tavos ziimeejumos jau sen. Tas, ka tu degunam ziimee tieshi naasis. Ieveero, man tavi masterpiece liekas gleznas meitene un gultaa guljoshaa labajaa pusee. Deguns nekriit aciis - ziimeejums liekas lielisks.
Luupas. Tas mazais puljkjiitis zem mutes nosaka apakshluupas biezumu. Logjiski, ka arii augshluupu izteelojos proporcinaali normaalu. Bet dazhos tavos ziimeejumos taa augshluupa iznaak tik bieza... liidz degunam. Jaa, deguns vareetu buut augstaak. Nebuutu sejas viduu tik liels tukshums. Atceries animes, kur meitene sarkst. Kad vinja sarkst ne pa jokam, sarkums iet paari degunam. Tavos ziimeejumos tas iespeejams tikai tad, ja visi vaigi sarkani. Un es iesaaku ar luupaam... Luupas vareetu buut shauraakas. Tas arii viss.
Zods. Visur (iznjemot gleznas ziimeejumu. un taapeec man tas ljoti patiik, ka tajaa ir tik maz nepilniibu), gandriiz visur tas ir nobiidiits pa labi. Un ir par lielu prieksh taadas smalkas sejinjas. Varbuut mute nedaudz par augstu, taapeec tik liels izskataas. Varbuut deelj taa, ka tu citviet to iztiep garumaa deelj pirmaas kljuudas. Ak jaa, par pirmo kljuudu. Es tachu ar to saaku. Zods ir nobiidiits pa labi. Kaapeec? Pienjemu, ka ziimee no labaas puses. Tu uzvelc zoda labo pusi par iisu. Tas arii viss. Ja vilktu garaaku, mute vispaar sanaaktu sejas centraa. Kaa risinaat? Pa priekshu zods, mute peec tam. Ak jaa, aizmirsti taapeec, ko ieprieksh teicu, ka acis pa priekshu vajag un visu ap taam. Skjiet, ka tu jau taa dari. Tieshi otraadi vajag. Kaa es, respektiivi, visi maakslas gjeeniji (apzinies, ka es te par sevi smejos. pats ziimeeju kropliibas, bet staastu tev, kaa ziimeet. nozheelojami). Pa priekshu mati, tad sejas kontuuras, tad acis, tad mute, un tad deguns.
Tad veel apskati yuri ziimeejuma kresajaa pusee esosho meiteni. Zodu tu saac sen par augstu. Pat tas var buut stils, bet man kaut kaa... Gribas smukaak. Zoda liinijai jaabuut daudz zemaak. Smiekliigs piemeers, bet:
http://otaku.lv/uploads/20060507_152_barby9834.gif Seja iet uzleju un zoda liinija saakas tikai... Es paarbaudiiju spogulii. Man saakas mutes augstumaa. Un tas ir logjiski! Taa tachu ir apakshzoklja radiita liinija! Veel citos tavos ziimeejumos ir taa pati probleema. Viegli izlabot. Vienkaarshi jaasaak vilkt zoda liiniju mutes augstumaa. Nee, viegli patiekt, gruuti izlabot... Jo muti ziimeet pa priekshu diez vai varees. Vari pameegjinaat, bet man ir nelaaga nojausma.
Un kakla garums. Atkal stila lieta. Manupraat, smukaak buutu iisaaks kakls. Nav galvu uzreiz jaarauj plecos iekshaa, bet tikai nedaudz. Es nezinu, kur man taadas iedomas, bet liekas, ka labaak buutu nedaudz iisaaks...
Bet, ja tu veel neesi galiigi izbesiijusies, ka edg ir riebiigs kretiins, kam baudu sagaadaa izbojaat tavu veelmi kaut ko vispaar ziimeet, tad:
Yuri ziimeejumaa un gleznas ziimeejumaa mati ir vienkaarshi fantastiski. Un es esmu matu maniaks. Pirmais, ko meitenei ieveeroju vienmeer ir mati. Peedeejaa tavaa ziimeejumaa tie ir kaa salmi. Man ljoti patiik taisni mati, bet ne jau salmi. Yuri ziimeejuma labajaa pusee ir labs taisnu matu piemeers. Re, taadi pashi mati kaa tavaa peedeejaa ziimeejumaa, ir vienaa
manaa. Bet veejsh vinjus nepuush uz saanu vienaa aizdomiigaa klucii. Apskati savus ziimeejumus.
Sho un
sho. Pirmajaa mati ziimeeti pa vienam, taapeec, protams, viens otru paarklaaj. Un tad izskataas, ka nebuutu kjemmeeti. Otrajaa mees redzam tikai skjipnas, taapeec mati izskataas sakaartoti. Un pirmajaa mati atkal pashi no sevis paarkaapj gravitaaciju un liecas visi kopaa uz iekshu. Nav tachu draatis. Taatad salmi. Otrajaa arii tie liecas uz iekshu, bet var izteeloties, ka tie aizmuguree sasieti. Tad, kas iisti vainas tavam peedeejam ziimeejumam. Tas, ka veejsh matus puush uz saanu, bet pashaa galaa tie liecas atpakalj. Ja vinja arii tos matus ir uz saanu dabuujusi kratot galvu, tad kaapeec tikai pashaa galaa tie liecas preteeji? Zuud dabisku matu efekts. Gribas tos saukt par salmiem. Bac, un es gribeeju tieshi runaat par labo tavos ziimeejumos... Njaa. Atkaartoshu to, ko teicu pirms tam. Gleznas un yuri ziimeejumos mati ir fantastiski.
Par rokaam. Par shauru tev tikai yuri ziimeejumaa. Un tas arii stila jautaajums. Visur citur taas ir normaalas. Ja neskaita gurnu truukumu peedeejaa ziimeejumaa, proporcijas ir ljoti labas. Plecu liiniju tu ziimee ideaali. Acis ir skaistas. Bet, kas pats galvenais - eenojums ir elpu aizraujoshs. Es gribeetu, ka tu uzzimee ziimeejumu, kur eeno visu - pat taas vietas, kur eenojums liekas nevietaa. Tur tikai ieeeno viegli. Tev tas sanaak tik dabiski, ka nespeeju noskatiities, ka tu laid to postaa, ziimeejumos atstaajot neieeenotus laukumus, piemeeram, seju.
Labi, pietiks mana egoistiskaa murgojuma. Pirms laicinja es izstaastiiju Kikyou, kas man vinjas ziimeejumos nepatiik. Tagad tavos. Kas sekos? Nihilisms? Depresija? Pashnaaviiba? Ceru, ka tversi no manis teiktaa pashu labaako. Un, ja neesi dusmiiga, atsuutiisi man savus yuri un hentai pm. Luuuuuuuudzu, luudzu, luudzu, luudzu, luudzu, luudzu!!! Ehh, tas ir kaa dzheks nolasa meitenei referaatu par to, kas nav pietiekami garshiigs vinjas vakarinjaas, un peec tam prasa saldo eedienu. Stulbi.