Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zīmējumi un veidojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Kikyou
Hm, krāsojums - ēnas varētu nedaudz tumšākas un dažviet viņas iziet no līnijām. (Tigra gan ir baigā... Krāso pāri maliņām - ūuu...)
Deguns un mute varētu būt *neeeeeedaudz* augstāk. Kaut kas nav arī ar kaklu un... Man tā tikai liekās, vai arī agrāk tu tiešām rokas zīmēji labāk?

Bet kopumā man patīk!
Storm
man patiix, bet tikai taapeec ka iepostots tiesi taadaa laikaa. biggrin.gif
Keydan
Ļoti skaisti (man patik) bet ja ta aprast mazliet tad ari, varu teikt, parasts zimejums. Haltureja mazliet, ne? biggrin.gif
Sushi
Hmm.. šis ir ļoti tigrīgs zīmējums! Jā, kakls ir pa resnu. Nja, vispār ir riktīgi nohaltūrēts..
Bet skatiens smuks! happy.gif un krāsas!
Tigra2
IPB Image
(neparādās ķēms tāds!)
IPB Image
njuu galvenais, lai pašai patīk, ne?
ar rokām bija chakars, bet tiku galā, manuprāt, visai labi.
Tas nav linearts, bet gan scetch, so par draņķīgajām līnijām nepiesieties.
Cowkiller
loti patiik tas photoshop darbs... laugh.gif
kakls bish skjiibs! tongue.gif
Tigra2
nju.. tas, ka neko nepostoju nenoziimee, ka neziimeeju, vnk kautkaa nebij ne laika iipashi daudz, ne arii kas iipashi kruts sanaaca.
Skolā vakar uzziimeeju vienu džekinju uz angļu valodes izdales lapas otras puses, ar ziimuli. Tapis starpbriizju un ne tikai starpbriizju laikaa, taa kaa seezju pirmajaa skolaa, iipashi daudz stundu laikaa ziimeet gan nesanaaca.
Varētu teikt, ka mans ideaals, vismaz domas zinjaa. okeei.
IPB Image
gribeetu nedaudz komentaaru... esmu maniijusi, ka mani iipashi nekomentee, neuzdzeniet man mazveertiibas kompleksus.
Photosopā krāsot?

(un ap roku ir caurspiidiiga lente, un jaa, tie ir svaarki... atrodas nedaudz nost no mieas, kaa nekaa fantasy)
Cowkiller
darbs nav izstraadaats tomeer piemiiliigs! laugh.gif
vai esmu vinjam liidziigs?
IPB Image
tagad esmu nopietnaaks un sakopies!
taa bija vasara un visi bija traki!
Keydan
Parak daudz halturas...
Iepriekšeji darbi labak tev izdevas.
Tomoko
Jū, cik foršs zīmējums :33 Nav taisnība, ka agrākie zīmējumi bija labāki - tagadējie ir tikpat ģeniāli~!
Btw, viena lieta, kas iekrīt acīs - tās bikses nedaudz jocīgi turās.. :B Bet varbūt arī normāli turās.. XD
Kazuki
shtrunts ar bikseem. biggrin.gif viss paareejais ir super. vienmeer esmu apskaudusi tigras speejas uzziimeet TAAADAS acis rolleyes.gif
tas krusts kkaa nedaudz atgaadina angel sanctuary openingu... :3 ...beet varbuut taas ir tikai mnas slimiigaas iedomas.
Kikyou
Prasās nedaudz konkrētākas līnijas uz matiem. Protams, var jau zīmēt reālistiskus matus, bet kaut kāds kontrasts (tā tas saucās?) šā vai tā prasās.
Visādi citādi, not bad. Izkrāso. :3
Karamele
goodie Tigr' vēlviens bishii no tavas puses. biku atgādina emokidzz XD bet i like it :333 vienīgi viņš leikas ļoti...plakans XD pancake girls will rule the world.
P.s. es zinu, ka mani komentāri ir sviestaini un nesakarīgi XD
Tigra2
IPB Image

Izdomāju uzzīmēt kautko nedaudz vairāk detalizētu, varior n'stuff. Protams, ka priekš Dojo.
Man tikai nezkāpēc atgādina viena šī paša foruma uuberaart mākslinieka pirmos zīmējumus... ._.
Kikyou
Uz zābakiem un cimdiem ir smuki daudz detaļas. Uz pārējā apģērba nav. Visādi citādi tīri jauks, izņemot, ka krūtis aug no padusēm? Drīkst izkrāsot? :B
Tigra2
protams, ka driikst, es pati arii kautkaa pa photoshop sho meegjinu makareet bet man logjiski, ka nesanaak biggrin.gif
labaak kraasoshu savu mazo meiteniiti.
X_Kamui
QUOTE(Kikyou @ Dec 18 2006, 21:01) *

Uz zābakiem un cimdiem ir smuki daudz detaļas. Uz pārējā apģērba nav.

Kad taa ziimee izskataas baigi smuki....
protams latviski es nevaru paskaidrot kaa tieši...jopt X)))))

Bet ziimejums sanaacis ļoti labi, gandriiz perfekti priekš anime stila rolleyes.gif

tikai plaukstas paraak nedziivi to spieki tur wink.gif
Keydan
Good... Very good...
Tigra2
Jau labu laiku neko neesmu postojusi. Te būs viens portretiņš.
IPB Image
atkal atnāca garīgais zīmēt lelles...jeee...
Keydan
Nekas ipašs prieks tevis...
Dead Star
īpašs,neīpašs.Man tik un tā ļoti patīk.gan mati,gan acis,gan kopaina.Mati pat ļoti.varbūt tā lente ap pleciem ir pārāk taisna,es saprotu,ka viņa domāta tāda nostiepta,bet man zūd tas reālistiskuma efekts,vajadzētu maziet kaut kur kādu ieliekumu.bet nu jau teicu,man patīk :3
zeloco
peedeejais riktiigi labs happy.gif
Erik4xp
Tigra...
Par pēdējo darbu es uz tevi skatīšos vēl šķībāk... Jo... Kautkā par maz vardarbības... laugh.gif
Ped par to detalizēto meiteni ar kruto spieķi rokās esmu sajūsmā... Baigi patīk tērps un proporcijas ar vietās...
Kājas varēja mazliet labāk izveidot... unsure.gif
exile
Kopumaa meitene in red man patiik, vieniigi vareeja uztaisiit meitenei labaak acis - bet njemot veeraa ka tas gleznots ar guasha kraasaam, tad laikam labaak nevareeja, un tiiraakus matus - matiem iespeejams nevajadzeeja taisiit to eenojumu ar melnu kraasu. P{ameegini izmantot kaadu citu kraasu veidu, kaut vai akvareli vai akrilu
Tigra2
Adobe photoshop, ne guaša krāsas!
Lente, paldies dedstar, ka norādiji, tā ir mini kļūdiņa no manas puses, nākamreiz centīšos nepieļaut.
Mati ir tādi, jo man patīk, tie tādi.... ar melnu ēnojumu un šķipsiņām.
Acis, arī domātas neskaidras, tomēr paldies, ka pateici savu viedokli par tām.
Me ir halturchix... ko no manis var gribēt? biggrin.gif

Lai nebūtu offtopics ievietošu savu pēdējo haltūriņu... biju domājusi nelikt, ai nu labi...whateva
IPB Image

Mimi
IPB Image
[/quote]

Ufff... forshi.. bet man tomeer liekas, ka varetu but vairak detalizets... baa, acis tev nu gan baigi labi sanaak...
Cowkiller
hehehe
forshi! laugh.gif
Karamele
jē kārtējā ūber-optimistiski-smaidīgā skuķe. man patīk. XD derētu tev gan uzzīmēt kko pamatīgāku & vairāk detalizētu un.... [garlaicīgu uzskaitījumu jūs varat iedomāties]
Piekrītu, ka haltūriņa, maza un jauka, bet nedaudz neievērojama, zinu uz ko tu esi spējīga. Go go Tigra~
Asuka
O GOD! tigra tas sesshomaru ir ļoti labs. waaau. tiešām labi. man jau patīk ^^
Tigra2
IPB Image
Orģijas ar fuwa fuwa elfu.
naw gan nekas jauns, tapis jau kaadu laicinju atpakalj. Bet domaaju, ka active Februāra atklāšanai derēs. Vienkārši šodien nepaspēšu pabeigt savu šodienas darbinju ^.^
Bija deju konkurss, maajaas tiku tikai deviņos. Jāizmācās.
Catgirl
oooo....cik daudz kljuudas peedeejajaa ziimeejumaa! blink.gif
citeeshu dazhas no taam tongue.gif :

1. melnmatei galvas atrashanaas staavoklis neatbilst saakotneejam kakla staavoklim(bet tas tak siikums laugh.gif )
2. atkal uzbraukums melnmatei....vinas seja izskataas pee viirieshu sejas!
3.(baigi sitas aciis)kaaja aimuguree seedoshajai meitenei izskatass kaa nogriezta... dry.gif
Kikyou
Ej cirst tostermaizes, Catgirl, sejai nav ne vainas.

Drīzāk jau būtu ko piesieties pie kājām/rokām...
...a man pofigs. Man šitais zīmējums patīk, varbūt tāpēc, ka atsauc atmiņas par pēdējo tu-khm, tējas dzeršanu. Vai arī varbūt tāpēc, ka viņš vienkārši ir labs.
Misa
tas zīmējums ir cool, jav no tā vien, ka sākumā tas elfs bija domāta sieviete, bet pēc tam pārtapa par elfu ar apaļīgām formām. ! YeeY! Ir viss kas man sakāms biggrin.gif bet kāja tiešām bisku kā nogriezta..... smile.gif
Cowkiller
hehehe forshais! laugh.gif
tigru varo elfs! biggrin.gif
Catgirl
varbūt tāpēc, ka atsauc atmiņas par pēdējo tu-khm, tējas dzeršanu

teejas dzershana tev asoceejas ar peedeejo ziimeejumu????? blink.gif

Ej cirst tostermaizes, Catgirl, sejai nav ne vainas.

kur tad dabuushu taas tostermaizes??? laugh.gif

P.S. baigi patiik pirmspeedeejais ziimeejums^^
Tigra2
Paldies par uzmundrinaajumu Kikyou , peec Catgirl posta izlasiishanas sagribeejaas vakar noshauties, ziniet cik nelabveeliigi veseliibai ir lasiit kritiku pirms miega, ja vien.. taa nav ljoti gara, detalizeeta kritika, kas uzskaita gan plusus, gan miinusus. ^.^
Paldies Brāļuk un FuuUuk(es biju draugiem.lv, zinu tavu iesauku >:) muhahahahahaa)
Tā, es vēljoprojām neesmu pabeigusi savu 1 datuma darbu(vinjsh tiek kraasots photoshop), tāpēc ielikshu shodienas sketchus. Jeb to lapu no taas kaudziites apkjeeziito lapu un komiksu par muumijaam, kura man likaas vis.. eem, normaalaakaa.
{ Ak jā, kāds grib redzēt komiksus par muumijaam? ja jaa, tad riitaa iepostoshu }
Tā, shodienai: Bellydancers scetches.
IPB Image
(ehee, izskataas,ka stickmeni nav prieksh manis :B, viss tapis bez tiem )
Bitter_me
A taas veederdejotaajas ir piemiiliigas, buutu interesanti taas redzeet kaa gatavus darbus.. smile.gif Meitenei, kura ir priekshplaanaa gan bisku kkas nav ar pacelto roku(man liekas ka attieciibaa pret plecu nedaudz pa zemu), bet taa super. Keep fighting?! laugh.gif
Keydan
Nice... "Kage Bunshin no Jutsu"? biggrin.gif
Cowkiller
"Sexy no Jutsu!" laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Catgirl
peec Catgirl posta izlasiishanas sagribeejaas vakar noshauties,

tas jaw nebija taa domaats.....>.< sorry sad.gif iisteniibaa tev patieshaam labi izdodas! smile.gif
Tigra2
Catgirl, ir ok, ir ok, nav jau tā, ka esmu dusmiiga or somtin' . Ja kautko posto taču vienmēr jārēķinās ar to, ka būs kritika. *nje, tikai nedomāju, ka vajadzēja tās vēderdejotājas postot pie artiem ._.*

Paldies par komenāriem Cowkiller, Keydan un Bitter_me.

Tā, iepostošu tagad to, ar ko chakarējos visu šodienu. ^.^
Skice tapa otrdien skolā(vai vismaz daļiņa no tās) un pārējais tika pabeigts šodien, arī vakar kautkas tika izdarīts, bet tas tika zaudēts(mistiskos veidos O.O )

Tā, darbs kurš, kā mana māsiņa mazā saka, ir līdzīgs man(ja vien būtu brūni mati un zili-zaļas acis ^.^)
IPB Image

okei, kraasoto imageshack paarmeeru samazinaaja un photobucket pretii nenjeema, arii otaku pretim nenjeema, laikam jau, ja neraadaas, nav lemts.

Update:
Parpostoju lielāku.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.

Shumin,
Atdot komentaaru, tas uzlaboja gariigo, it iipashi patiesais koments par latvieshu otaku. Ou maan,nekad, nekad, nekad, nekad, nekad netaisiishu autoru pieziimes. Ja jau deelj taam pazuud shumina posti, tad nekad, nekad, nekad! >.<

uu jee, photobuckets panjeema pretim yay! (tas laikam ir visvairaak editotais posts manaa dziivee biggrin.gif )
IPB Image
Arts
Nice....Man skice patīk labāk.....Pamēģini izkrāsot photošopā klājot vairākas krāsas slāņus....Paskaties http://youtube.com/watch?v=tBY8AAvUPqw izmanto wacomu,bet tu varētu arī bez tā.....
Shumins
Nokomenteeshu vairaak...Sorre mad.gif
Es tevi jau sen buutu iemetis pie Sensei wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ha ha es zinu kādu brushu tu izmantoji, vismaz zālei noteikti. Godigi sakot ir diezgan pat pamanāms. Vispār jau nedaudz gribēju piekasīties matiem,bet citadi tu esi progresējusi.
Vilksviņzin kad pēdējoreiz te ko skatijos. Liekas piesaistīja tava apņemšanās progresa vārdā likt ko jaunu katru dienu.
Sorrow
ļoti patīk kalna un tilta krāsojums.
meitenei varbūt varēja nedaudz vairāk tērpu izēnot un viņai zods ir drusciņ šķībs.
Kikyou
Pēdējais ir jopcikpopcik feins, vienīgais matiem atspīdums kaut vai nedaudz prasās. Ja es tā mācētu...
Vēderdejotājas arī super, kaut gan tai priekšējai toč roka par īsu šķiet. Fight-o!
Dead Star
mjāa..pēdējam trakoti patīk fons.Ļoti,ļoti glīši,manuprāt.Piekasīties varētu pie pašas meitenes krāsojuma,precīzāk-ēnojuma,kuru vaidzētu vairāk.Tiem pašiem matiem kaut kādus atspīdumus,apģērbam kaut vai tur,kur labā roka saliekta-vairāk ēnojuma,lai nesaplūst viss kopā.Bet visādi citādi man patīk wink.gif
Cowkiller
wov! blink.gif *stuned* blink.gif
izkraasotais ir super!
ja vien man buutu taada kraasu izjuuta, tachu es redzu visu taapat kaa suns (melnbaltu)...
nezinu ko lai saka, varu tikai apbriinot!
Tigra2
paldies par komentāriem.
Un tā kā manai geishai ir neliels ēnu trūkums centos nedaudz pielabot. ^.^
IPB Image
(ja tikai... man izdotos uploadot pilnaa izmeeraa *.* (dreamin) )
edg
Un labojums ir visnotalj patiikams. Lai arii diivaini, ka eenojums skicee un galarezultaataa dazhaads.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.