QUOTE(CirvjaKaac @ Oct 25 2008, 00:19)
Cilvēks var ar kāju sev noslaucīt dibenu?
Izklausās reālistiski, diemžēl googlee neko neatradu. Ja neviens nepiesakās eksperimentam, var sūtīt vēstuli uz MythBusters: "Es dzirdēju, ka ar kāju nevar noslaucīt sev pakaļu? Vai tā ir?"
Cowman
Oct 29 2008, 02:05
piedod bet man neliekas skaisti ..
neuzskatu ka liikji ir skaisti
Protams,ka līķi ir skaisti,vēl jābrīnās,kur tik daudz nekrofīlu ir pasaulē.
If they're unconcious,it means they're willing,realy.
Don't be a pusssieh!
QUOTE(Cowman @ Oct 29 2008, 01:05)
piedod bet man neliekas skaisti ..
neuzskatu ka liikji ir skaisti
kāpēc uzreiz līķi?
man ar WC zilo gaismu asociējas...
Keydan
Oct 31 2008, 01:17
Pantyshot... lol
Uzziimeeju kaarteejo kjeemu :3
Tas arii viss, gaidu komentus...
antuanete
Nov 9 2008, 04:15
tev labi sanaak ziimeet sejas un veel man tavos ziimeejumos loti patiik kraasas
, bet tikai shitam kaajas taadas paliikas izskataas
FuschichO
Nov 9 2008, 15:10
QUOTE(antuanete @ Nov 9 2008, 03:15)
bet tikai shitam kaajas taadas paliikas izskataas
Cilvēku kājas nav taisnas. Nu... skeleta līmenī. Tām ir lenķis. Jo tievākas kāja, jo labak tas redzams. Tā kā te attēlots bērns, kura dzimumu gan es baidos noteikt, tad viss kārtībā manuprāt. Nu varbūt ir nedaudz pārspīlēts, bet varbūt tā ir tā 'kawaii' stāja, kad cilvēks liekas bisķiņ aptaisījies
Kakls prasās mazdrusciņ tievāks un biksēs pretkrāsu mazliet vairāk, lai ēnas liktos pelēkākas, bet tie ir sīkumi. Man šis darbiņš ļoti patīk. Maigas krāsas kā allaž. Un balti/sirmi mati ir mana vājība
Laikam pati sev tādus dabūtu, piemēram, dodoties larpot uz kurzemes mežiem, bet man laikam nepiestāvētu
Foršs apģērbs
Ō man patīk. ^^
Gribētos teikt, ka tas ir viņš .. ? Bet baidos kļūdīties..
Mazliet atgādina vienu čaru no monochrome factor.. bet galīgi nedaudz.. laikam dēļ matu krāsas un auskara.
Smuki. ^^
man izskatās pēc Evas no Monster. skaisti. jauka matu krāsa
Shatako
Dec 13 2008, 11:30
fanoju par žaketīti! :3 ir jau, ir jau labs darbelis, bet mani netik ļoti piesaista kā pārejie tavi darbiņi. man šķiet, ka viņai ir pa persnu kakls, ķirbju bikses ir labas, bet man tā pat kkas nepatīk šajā zīmī. labi, nepiesiešos, zīmējumam nav nevainas. (katrā gad. es tā uzzīmēt nevarētu XD)
Tigra2
Dec 26 2008, 03:58
kautkāds randoms paintā.
Sākās ar
klikP.S. Tas dibens ir toč kā JLo.
Keydan
Dec 26 2008, 04:37
Oho... lie~els dibens!
Jā, iedomājies, kā viņa ar iztaisnotām kājām izskatītos? Godīgi sakot, es nevaru...
Red Devil
Dec 26 2008, 12:58
Jā kājas + kautkas ar krūtīm nav kā vajag, tikai īsti nevaru saprast kas
Tigra2
Dec 26 2008, 16:59
paņēmu to zaķi un nedaudz iztaisnoju kājas.
Uz pekaam atklājās, ka zaķa kājas ir diezgan garas, bet ou well, garas kaajas nav slikta iezīme.
P.S. kautkā nezin kāpēc esmu uzzīmējusi viņai milzīgu pēdu. XD
FuschichO
Dec 26 2008, 19:04
Pēda normāla. Galva par mazu, kakls nepareizs, ja viņa sēž, dupsim jānospiežās, lai arī cik tas liels nebūtu (varbūt viņa levitē), bet ja dibens liels, tad cisku arī vajadzēja attiecīgu. Ja sieviete ir ražena, tad tā ir konkrēti ražena, nevis viņai tikai dibena vaigi uzauguši nez kādi... un es tā arī nevaru iebraukt, kas notiek ar otru roku un krūti arī kreisā krūts neizskatās ņemama, plecs ir... nu tas nav plecs, ceļi arī kaut kādi neriktīgi. Vopšim- teiksim skaidri un gaiši- šitais fail. Bet seja man patīk.
Man personīgi baigi patīk zīmēt plikučus. Iesaku turpināt, tikai kādā vieglākā pozā varbūt?
Tavs taisnojums ir pazaudējis viņas dibena masu.
Ja es būtu miesnieks, liktu viņai apsēsties pirms nokaušanas, jo tad ap dibenu ir vairāk gaļas (sk 1 un 2)... Vēl es nevaru saprast, kur iztaisnotajā variantā viņai pēkšņi pazūd gurni (sk 3)! Man bija doma iegrūst viņus kājā iekšā, bet viņa taču nav autokatastrofas cietējs. No otras puses, es pieļauju iespēju, ka viņa nav īsti cilvēks un tauki ir satecējuši no dibena ciskā, jo stāvošajai tā ir resnāka (sk 4)...
Es mēģināju ar rotēšanu iztaisnot viņai kājas, un dibena attiecība pret cisku ir daudz redzamāk par lielu, pat tad, kad paliek mētājoties gaļas gabali.
Blood Lover
Jan 12 2009, 13:20
omg
tasi darbi ar akvareli - vnk super! tik vot tam pedejajam darbam - krutis šķības un pakaļa tik liela, ka nevienā kinoteātra krēslā viņa nelielīdīs
antuanete
Jan 13 2009, 22:51
kkaa jociigi vinjai kruutis iznaaca??? iisteniibaa es tur pat taadas neredzu
vampiregirl
Jan 14 2009, 18:32
QUOTE(Blood Lover @ Jan 12 2009, 12:20)
pakaļa tik liela, ka nevienā kinoteātra krēslā viņa nelielīdīs
mnjā... salīdzinājums
bet vsp ta tave vecene to4 ir anaomijas brīnums, krūtis nav vai arī super šķibās ( kā teica antuanete), dibens uzkačāts ar silikonu un ta pamatīgi + baiga piere viņai
Tigra2
Jan 20 2009, 00:56
Varžu princese.
ou well, te viens tāds, vēla vakara pajocīgs čibis. maziņš ķermenis liela galva, viss kā pienākas. XD
jā, jā tās peciņas ir izvietotas bikinj jancīgi... Bet vēls vakars, daudz darba, ceru, ka piedosiet. XD
Dārgā Tigra, tu būsi bērnu grāmatu ilustratore, jo man tā gribās. Tev labi sanāk tādi pozitīvie un mīlīgie darbiņi.
Šis ir jauks naivais darbelītis, bet nav dziļuma. Un tās rokas smieklīgas! ;D Bet man patīk tāpatās.
zeloco
Jan 23 2009, 01:12
Tā varde man dod idejas spilvenu dizainam
Jā, tas uz kā viņa stāv ir slīps un noslīdējis uz leju. :B
IT ARE OK!
man patik mati... lol... un ta liela juras varna...
Ļoti smuka seja un, jā, mti arī. ^^
Viss pārējais ir ok.
Varbūt viņai kaut kas uz muguras uzrakstīts, un kaija mēģina izlasīt. Vai arī kaija domā "Omfg, tāds dekoltē taču sen vairs nav modē!" Jebkurā gadījumā, esmu pārliecināts, ka kaija ir galvenais objekts.
Cowkiller
Feb 3 2009, 16:16
taa seja un mati!? ~.O loti atgaadina manu bijusho klasesbiedreni...
btw jauks darbinjsh!
FuschichO
Feb 3 2009, 17:08
Man arī viss patiktu, izņemot kompozīciju. Kaut gan tur skatāmi zigzaga elementi, tā tomēr nepārliecina- meitene drusku krīt ārā, laikam tāpēc kaija liekas galvenā. Bet interesanti, kad viss ir slīps un nav standarta divklasnieka divdimensiju zīmējums
FuschichO
Feb 4 2009, 10:05
QUOTE(edg @ Feb 4 2009, 04:13)
Kas ir zigzaga elementi?
Varbūt mana terminoloģija ir no pirksta izzīsta, bet tas ir tad, kad kompozīcija vada skatienu pa attēlu zigzagos (jo mēs visi zinām, ka bildei jāvada skatiens noteiktā punktā), kur tas apstājas kādā noteiktā punktā *kur divas slīpnes krustojās. Ai, es šodien nemāku izskaidrot
asamashii ritori banpaia
Feb 4 2009, 10:48
nu itkā jau parasti pieņemts likt kopozīciju tā lai perrsonāžs skatās uz atvērtu telpu - respektīvi, ja seja pagriesta pa kreisi, tad kreisajā pusē atstāj vairāk vietas.. vai kautkā tā un kaija tikpat labi varētu jau būt palidojusi garām meitenei un viāns dekoltē
viss ir oki, tik jā, mani mulsina ka viss tiešām saslīd uz kreiso pusi. principā ja dūdiņa būtu pavērsusi seju un ķermeni uz labo pusi būtu labāk.. un kaiju bik nost no viņas..
keep up the good work!
QUOTE(FuschichO @ Feb 4 2009, 09:05)
jo mēs visi zinām, ka bildei jāvada skatiens noteiktā punktā
Nezinām gan. Kāpēc to vajag?
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Feb 4 2009, 09:48)
nu itkā jau parasti pieņemts likt kopozīciju tā lai perrsonāžs skatās uz atvērtu telpu - respektīvi, ja seja pagriesta pa kreisi, tad kreisajā pusē atstāj vairāk vietas.. vai kautkā tā un kaija tikpat labi varētu jau būt palidojusi garām meitenei un viāns dekoltē
viss ir oki, tik jā, mani mulsina ka viss tiešām saslīd uz kreiso pusi. principā ja dūdiņa būtu pavērsusi seju un ķermeni uz labo pusi būtu labāk.. un kaiju bik nost no viņas..
keep up the good work!
Tas, ka viņa ir pagriezusies uz zīmējuma ārpusi, padara viņu netveramāku. Draudzīgs skatiens, bet ķermenis saka, ka tu, skatītājs, nepaņem visu viņas uzmanību. Pretēji šim, tas, ka viņa ieķērusies margās, manu uzmanību attālina, jo tā dara tie, kam patīk izjust vidi vai arī uztraukušies. Uztraukums ar tādu seju neiet kopā, tāpēc viņai droši vien ir kristāla sirds - pie visa pieķeras, naiva. Ja viņa skatītos uz bildes centra pusi, man būtu neērti, ka viņa uz mani skatās, jo es nevēlos viņas uzmanību augšminētā trūkuma dēļ. Toties tagad viņa var būt nekaitīgs ainavas elements un droši traucēt kaijas kailfoto. Secinājums: Viņas novietojums ir ļoti pareizs.
Shatako
Feb 7 2009, 12:16
viss ir baigi labi, ja neskaita to, ka tā laipa (vai kas tas būtu) ir tāda pašķība. Kaija un meiča rock's. good job. :3
Tigra2
May 19 2009, 20:13
paint. lol.
Scary. Reālisma moments kož acīs.
Tigra2
May 19 2009, 23:26
+
Tigra2
May 20 2009, 14:41
FuschichO
May 20 2009, 15:34
Tavi darbi ir tik... pozitīvi, naivi, dumji, gudri, nez... Vnk tie man katrreiz izraisa kaut kādu dīvainu, neaprakstāmu emociju- kaut ko starp wtf un 'mīļi'. Ja tie būtu nedaudz pārdomātāki, tos varētu drukāt lielus un pārdot kā moderno, konceptuālo mākslu un tad tu iepiķotu uz savu baklažānu un (man domāt tas violetais ir pingvīns) pingvīnu rēķina.
Kikyou
May 20 2009, 15:50
Galīgi depresīvi šitie. >:U
Bet tā rādās tev cakainas lietas iepatikušās. Kūl. Meiča ar pižiku = BESTEST.
Tigra2
May 20 2009, 16:05
QUOTE(FuschichO @ May 20 2009, 15:34)
kaut ko starp wtf un 'mīļi'.
Tādu emociju amerikāņu zinātnieki sauc par What The Heck XD.
QUOTE(Kikyoumens @ May 20 2009, 15:50)
Nav jau brīnums, man rīt sportā eksāmens. Kautkāda tur teorija, kurai vēl neesmu ķērusies klāt. /D
Jāiet vēl kāds uzzīmēt, nafig sportu.
Tigra2
May 20 2009, 16:59
Ta dā!
Kikyou
May 20 2009, 18:28
QUOTE(Tigra2 @ May 20 2009, 16:05)
QUOTE(Kikyoumens @ May 20 2009, 15:50)
Nav jau brīnums, man rīt sportā eksāmens. Kautkāda tur teorija, kurai vēl neesmu ķērusies klāt. /D
Jāiet vēl kāds uzzīmēt, nafig sportu.
Ha, man tas pats. :D Un es arī netaisos ķerties klāt. Cerēšu uz brīnumu.
Man ar gribās zīmēt. Bet neesmu mājās, un ar touchpadu zīmēt ir, nu, SĀPE. Lai gan prikola pēc varētu mēģināt. Hahahaha. Bet ir jau arī papīrs, bet tas jau uzreiz vairs nav tas.
Lai gan no otras puses:
BESTEST.
A vispār, tu tos augšējos ar peli?
Tigra2
May 20 2009, 19:41
A vispār, tu tos augšējos ar peli?
Nā~ Ilgas krāšanas rezultātā sakrāju tabletam. :B
Tagad vismaz ir ko postot, savādāk man visi zīmējumi uz porcelāna. Man tāaaada kolekcija jau ir sakrājusies. Tonna.
Bet ieskenēt nevar.
Kikyou
May 20 2009, 20:33
Ā, ta tomēr tablets. Rekā. Man likās, tev tīrākas līnijas bija. XD
Reāl smuka tā praida beibe, vienīgais kaut kas dīvains ir ar to daļu starp varavīksni un galvu, tikai nezinu kas tieši, jo pats ar to daļu nejēdzu zīmēt.
Tigra2
May 20 2009, 20:46
QUOTE(Kikyou @ May 20 2009, 20:33)
Reāl smuka tā praida beibe, vienīgais kaut kas dīvains ir ar to daļu starp varavīksni un galvu, tikai nezinu kas tieši, jo pats ar to daļu nejēdzu zīmēt.
Iespējams liekas, ka viņai galva bik pa tālu uz priekšu aizbīdīta. Vismaz man tā, uzmetot svaigu skatu, liekas.
Gan jau nākamreiz iznāks labāk. :B
P.S. Es nupat izlasīju to sporta teorijas grāmatiņu. yee~ nemaz tik traki nebija. :3
Tad jau laikam vēl kaut kas jāuzmočī pirms gulētiešanas.
+ uzmočīts
Isabel Carmin fon Edelhain
May 20 2009, 22:31
bishounens ar papīra rullīti labs sanācis.. varbūtās var ar salikt trauku bildes. ver jau safotografēt, ja kas
Kikyou
May 21 2009, 05:24
QUOTE(Tigra2 @ May 20 2009, 20:46)
+ uzmočīts
Viņam neapšaubāmi ir krūšu spalvas, tāpēc nokristu viņu par Haselhofu. D:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.