Ha
... es meeeginaaju. kartigi izshkobi acis
tikai lai neizkriit. bet es lielus panakumus neguvu
Tigra2
Feb 15 2007, 02:13
Hapy valentines day! (kas bija yesterday :
Bitter_me
Feb 15 2007, 17:02
Nice Valentine...
Runaajot par taam lupaam(es ar atljaushos pateikt savas domas), manupraat tur viss ir kaartiibaaa un piekritiishu edg, ka tas ir tiiri gaumes jautaaajums...
So... Visi visu nevar ziimeet vienaadi, jo tad zuud maakslinieka individuaalais stils... *lallallaaa*... taa luuk...
Tigra2
Feb 16 2007, 00:47
gomen, aizchatojos... uzziimeeju triis vientuljas beibes, origjinaalais ir melnais paarejaas.. nju var saprast.
Klokjvaarpsta
Feb 16 2007, 10:45
Iteresanta ideja (kjipa copy&paste gluzhi kaa matemaatikaa saiisinaashana ar lupatas metodi) un izdevies izpildiijums, jo sevishkji taapeec, ka ar peli ziimeets. Nu, baac, cik preciizai jaabuut rokai, lai shitaa ar peli ziimeetu (*skauzh)
Tigra2
Feb 20 2007, 16:41
Tā, ļoti atvainojos, ka neesmu postojusi jau 5 dienas. Bet man ir labs izskaidrojums, nē pat divi izskaidrojumi. Un viens no tiem ir letāls ;_;
1. Man tagad ir projektu nedēļa, reaali bija jaasaak straadaat novembrii, bet es, slinkais latvis taads, visu veicu peedeejaa briidii. Muus skolaa projekta darbi ir ljoti nozimiigi, taapeec neatliek laika.(Bet es jau tikuntaa ar akvareljiem kjeepaajos
)
un otrais, latālais:
Mans combainiic, printer, scaner und copierrer, galiigi nojuudzaaas, taapeec neko nevaru ielikt, fotoaparaatu negribu izmantot, paarmeeriigi kropljo darbu. Nezinu pat kaa izprinteeshu savu projekta darbu, laikam naaksies maksaat krietnu summinju ;_;
Risinājums.
Paejot 7 dienaam nepostoshanas, atsaaku postot, jo projekts beidzies, tradicional media darbus redzeesiet tad, kad salabos manu combainiiti. Bet taa... sakaraa ar to, ka buus vairaak laika digital media darbs buus katru dienu.
Savu apnjemshanos nost nemetu. straadaashu arii marta pirmo nedeelju ^.^
Soo... ceru uz sapratni.
Btw. man uz galda staav dazji riktiigi uuber akvareljdarbi ;3 , MyLove var apliecinaat.
Tigra2
Feb 21 2007, 00:34
Lab, es neiztureeju, nofotograafeeju savu šodienas zīmējumu.
Te nu viš' i'
viņa guļ pļavā un labi pavada laiku, nemaz nemana, ka ir savainota un viņai tas ir vienalga,jo viņa neko nejūt, viņa ir tikai dumja lelle, kas tikai ļauj sevi savainot un nereaģē, jo viņai pašai savās acīs, nav vērtības.
salīdzinājums ar mentāli savainotajiem.
Keydan
Feb 21 2007, 00:47
Bloody! I love it!
Kikyou
Feb 21 2007, 08:14
Šis... ir... vienkārši... dievs... O_O
Ja ļoti ilgi skatās, tad var pamanīt lietas, kuras ne īpaši patīk, tomēr, es viņas neuzskaitīšu. Ja jūs domājat, ka man šis zīmējums patīk tomātu sulas dēļ, tad varu uzreiz pateikt - es no sākuma vispār nepamanīju, ka tur kaut kas tāds ir. Skaists, bāc...
Klokjvaarpsta
Feb 21 2007, 08:34
Cute
Kaa jau teikts, nemaz negribas kjerties klaat kljuudu siikumiem. Ljoti patiik kaa uzziimeetas peedas un acs.. un proporcijas dikti labas
nezinu ko teikt, KEWL ^.^laikam vislabāk apraksta šo zīmējumu. Njā jauki pavadīt dienu pļavā var jau arī bez kājas..... ja esi lelle. No sākuma likās ka tā ir wnk mazahistīte. :3
Un tomēr kāds par viņu rūpējas, pat ja viņa pati ne: brūces ir apsaitētas
Tigra2
Feb 21 2007, 22:14
savaidzeejaas jaunu avataru.
Cowkiller
Feb 22 2007, 01:00
baigi skaistaa seja! gribeetu nogriezst gabalinju...
btw it wuld be lovely if she wuld lay there naked!
with out any injuries!!!!!
forsh darbinjsh un es zinu kaa nonaaci pie secinaajuma: ahh buus jaaziimeee lelle...
(sanaaca kleksis uz acs un negribeejaas tiiriit to nost taapeec pieziiimeejam asinis un woula!
em i right? (prooly not...
))
nevareeju nepamaniit shokolaades zakji! lol
Kaa jau tigrai tipiski - kewl proporcijas, ne tik tigrai tipiski - awsome eenojums/gaismojums, un fons arii owns... Un veel - met peli museraa!
Vieniigais truukums, kas traucee ir taa mugura. Viss cits pat peec iistaam kljuudaam neizskataas.
P.S. Vai es jau teicu, ka eenojums ir awsome?
Klokjvaarpsta
Feb 22 2007, 12:33
QUOTE(edg @ Feb 22 2007, 03:15)
Vieniigais truukums, kas traucee ir taa mugura. Viss cits pat peec iistaam kljuudaam neizskataas.
Kur tu tur redzi kljuudu? Tici vai nee, bet taa apmeeram arii izskataas shaadi izliekta mugura, tiesa gan taa to prot tikai meitenes, jo dzhekiem ir stiivaakas muguras un tik graciozi tas toch neizskataas. Man shkjiet, ka no anatomiskaa viedoklja shis ziimeejums tik tieshaam owns
Tomoko
Feb 22 2007, 18:37
It.. is.. cute..
Tas akvareļzīmējums ir sasodīti labs.. And I really mean it..
Mūmijas arī ir cool.:3
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 22 2007, 11:33)
QUOTE(edg @ Feb 22 2007, 03:15)
Kur tu tur redzi kljuudu? Tici vai nee, bet taa apmeeram arii izskataas shaadi izliekta mugura, tiesa gan taa to prot tikai meitenes, jo dzhekiem ir stiivaakas muguras un tik graciozi tas toch neizskataas. Man shkjiet, ka no anatomiskaa viedoklja shis ziimeejums tik tieshaam owns
Man gan taa mugura izskataas salauzta...
Kikyou
Feb 22 2007, 20:26
Ai nu, iedomāsimies, ka viņa ir lelle, kurai viduklis saplīsis, bet par to viņai arī vienalga. *norāda uz asiņu peļķi viņai zem vēdera* Redz? Varbūt man taisnība.
Klokjvaarpsta
Feb 22 2007, 22:50
WTF, Kikyou, tev arii shkjiet, ka ar muguru kaut kas nav kaartiibaa?? Bljaaviens, cilveeks taa var, es zinu, treninjos ne to vien esu redzeejis
Ja tā būtu lelle, viņa neaisņotu. Bet darbs ir vienkārši Kūl.
^-^ Vienkārši Ūberīgi!!!!!
Manupraat pat nejuutot saapes vinjai vajadzeetu jau nigiibt no asinju zaudeejuma
. Vajadzeeja vairaak piezhuvushu asinju uz kermenja, kaa arii dazhus zilumus un sapleestas dreebes , jo pagaidaam bildei truukst ticamiibas momenta. Jaa un es buutu prieciigs ja zakiitim buutu shizofreenisks smaidinjsh un nazis labajaa kjepaa, tas cilveekiem uzreiz liktu aizdomaaties.
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 22 2007, 21:50)
WTF, Kikyou, tev arii shkjiet, ka ar muguru kaut kas nav kaartiibaa?? Bljaaviens, cilveeks taa var, es zinu, treninjos ne to vien esu redzeejis
Nav runa par atliekumu kaa taadu, bet gan par taa nevienmeeriigumu. Par to, cik tas ass lejas daljaa un nekaads augshdaljaa. Ja pienjem, ka jakai uz muguras ir izkuukums, tad viss ok. Tikai taads izkuukums pats par sevi neliekas reaals.
Cowkiller
Feb 23 2007, 19:12
dziive ir iluuzija kaa videospeele: garafika laba, bet sizhets kaka!
taapeec nedomaaju,ka tur kaada vaina jaameklee...
Pinkpanther
Feb 23 2007, 21:02
Baig baig smuki! nepiesieshos nekur, jo kopumaa izskataas riktiigi cooliigi. nesaprotu kaa taa var maaceet darboties ar akvarelljiem, vnk cepuri nost...
oooo... O.O pedeja ir baigi smuka!!
Tigra2
Feb 27 2007, 14:48
owkay, jaasaak kautkas postot.
savaadaak es te pie viena maza projektinja seeezju un neko nepostoju
uun te vislielaakais artworks....
un no kikyou arii...
ceru, ka vakardienai pietiks.
shodienas darbus gaidiet riit, vai varbuut veelu, veelu vakaraa.
Karamele
Feb 27 2007, 14:51
wow tas pēdējais ar zīmuli o_o man žoklis tagad mētājas uz informātikas klases grīdas. vnk wow man ļoti patīk acis, izskats tiešām dzīvas ^^
par tiem gifiem. nav ko teikt... *shoots herself*
metaphor
Feb 27 2007, 14:56
cik skaisti uzziimeets!
te laikam apgrozas tikai pashi labaakie ziimemeetaaji
man nespiid
veel tikaj nedaudz varaak eenu un buutu pati pilniiba
Klokjvaarpsta
Feb 27 2007, 15:30
Skaisti gan, skaisti izveeleeta galvas forma, acu, deguna un mutes atrashanaas vietas kaa arii proporcijas, bet gribaas jau arii anitomiski pareizas eenas, nu vienkaarshi gribas vairaak, gribas, GRIBAS! Un kur ir mati, normaali mati, nost ar taam pukjeem, man izskataas, ka vinja sleepj savu plikpauriibu, bet ko tad es zinu.. Taas acis, taas burviigaas acis un arii mute, nu shajaas komponentees es vareetu iemiileeties, bet mati... (*saak skalji shnjuksteet*)
Tomeer piebildiishu, ka downloadeeju sho bildi savaa mapee "Bildes no kuraam maaciities ziimeet", jo taas acis tieshaam burviigas. Looking forward to your latest artwork
Keydan
Feb 27 2007, 16:49
Nice eyes!
Cowkiller
Feb 27 2007, 19:43
juugens?
metaphor
Feb 28 2007, 15:40
gan jaw tigra2 beidzot tiks sensejos un mees veel visi to dienu nosvineesim. tas nebuus tik ilgi kaa domaa pati tigra2 ^.^
QUOTE(Cowkiller @ Feb 27 2007, 18:43)
juugens?
toch izskataas peec juugena. mums skolaa uchene staasta, ka visaam skolaam un klaseem ir jaamaacaas juugenas stils
Taam aciim nav skropstu par daudz? Tiiri skaita zinjaa. Raada vinju zveeram kaadam liidziigu nedaudz. Veel pieskaitaas tas shtrunts, kas tur, kur vinjas labajai ausij jaabuut. Izskataas peec zveera auss. Iists zveercilveeks. Bet, protams, taa ir nevis kvalitaates, bet ziimeejuma analiize.
metaphor
Feb 28 2007, 21:58
Taam aciim nav skropstu par daudz?
taas ir vnk dabigi kuplas skropsta vai ari pieliktas veel maaksliigaas, jo autobusa pieturaa redzeeju vienai sirmai tantinjai veel kuplaakas skropstas
taas token bija maaksliigaas
bet shajaa gadiijumaa pie vainas ir stils, jo ir tuukstoshiem stilu un kaut kur es kaut ko tml esmu redzeejis
Klokjvaarpsta
Feb 28 2007, 22:04
QUOTE(edg @ Feb 28 2007, 20:50)
Veel pieskaitaas tas shtrunts, kas tur, kur vinjas labajai ausij jaabuut. Izskataas peec zveera auss.
Man ar taa saakumaa likaas, bet, ja labi piedomaa, taa tieshaam saak izskatiities tikai peec pukjes
Shumins
Feb 28 2007, 22:16
Smuks man patiik. (Taurinjsh uzreiz piedod citu garshu - nebuutu to ieziimeejusi, buutu konkreeta salaatu kaudze)
Bet kas tur veel par ausiim. Skatos cik tik ilgi gribu, tachu ausu nav...
(Juus kaut ko nav sajaukushi)
Izdomaaji saviem ziimeejumiem jaunu parakstu?
un variaacijas motiivam.
Šodien nekas special,tikai trenninji un motiiva mekleejumi, galiigi nebija iedvesmas, jo maasa slima... ;_;
(nedriiksteeja muuziku iesleegt un bez muuzikas kautkaa gruutaak paziimeet maajaas seezjot xD )
tikai chupa sakjeepaatu lapu...
akja paldies visiem par komentiem un jauku kritiku, par to juugendstila meichu, nezinu, kaa gan man tas izdevaas.. O.O
acis - kaa stirninjai... juugendstilam taa vaig
auss - naa, tas ir tulpes pumpurs
paraksts - diezin vai, tas noziimee zeme....
es parasti tach parakstu nelieku virsuu.
Btw. Sensejos es tikshu labi, ja peec gada... paluurotsenseju topicos saproti, ak tev veel taals celjs ejams, pie tam, ja es tur iekljuushu paaraak njemshu pieree, un no paarsteiguma pakaarshos pie lampas un tad atnaaks mamma un teiks.. nabaga lampa, atkal norauta... (cik labi ir praatot parto, kas buutu, ja buutu)
Izskataas peec haltuuras un nenormaalas peles spaidiishanas.
QUOTE(Tigra2 @ Feb 28 2007, 23:03)
... no paarsteiguma pakaarshos pie lampas un tad atnaaks mamma un teiks.. nabaga lampa, atkal norauta... (cik labi ir praatot parto, kas buutu, ja buutu)
vai, vai, vai! Kaadi mees jauki cilveeki, to vien veelamies, lai par mums kaads paardziivotu = kaadam buutu _slikti_! Buutu labaak ruupeejusies, lai kaadam buutu labi!
edg man uzbrauca... ;_; ar traktoru,
Yup, tā ir vistīrākā haltūra, bet man vnk nav iedvesmas.... ;_;
tikai sketchus varu piedaavaat. ;_; jopcik popcik, kaa lai iedvesmu izsauc?
Shumins
Mar 1 2007, 15:17
QUOTE(Tigra2 @ Mar 1 2007, 13:30)
Jopcik popcik, kaa lai iedvesmu izsauc?
Njus ar iedvesmaam ir kaa ir. Taa atnaak peekshnji nemanot, kad tu vari stundaam ilgi nodoties savam hobijam...Vai atkal tev viss piegriezjas un negribas dariit nekaa
Nezinu nevienas tabletes, kuras izrakstiitu un saaktos iedvesma - ja nu vieniigi Ectasy
Vienkaarshi tev vaiga labaak atpuusties...Paguli gultaa ilgaak sestdien un sveetdien kaa es liidz 14:00 -15:00 un iz paareejo dienas laiku vari nosist paniikstot pie Tv skatoties kaadu draamu. Vai vari ar draudzeneem kur izskriet uz kaadu Kinci or teejas naminju paraust cepumus. Get a life.
Un kad buusi labi atpuutusies un atbriivojusi galvinju no visa tur uzkraataa sviesta - parasti uznaak veelme ko izdariit. Buus vairaak laicinja dariishu tieshi taa, kaa nekaa gribas pabeigt to staastinju par tiem kakjiem. Tachu zinu, ka darba un personiskaas probleemas visu laiku noveersh domas un nekaa nesanaak..
metaphor
Mar 1 2007, 20:16
skatoties tavos ziimeejumos, izskataas, ka lai tu ziimeetu forshi tev nevajag iedvesmu
palaujies garstaavoklim
vai kaa es. saaku kaut ko murgot uz baltas papiira lapas un rezultaats = sashviikaata laba ar visaadiem kjeeminjiem
redzot visus tos aktiivos ziimeejumus, kuri visulaiku paraadaas katru dienu, izskataas, ka tu visu dienu tikaj ziimee 24h no vietas.
atpuuties un izsleedzies pie kausa alus
Es veejaa saucu, man atbalso... ej TU DEEET! - kaarteejaa fraaze no manas iedvesmas.
Labs i, nobastoju shodien skolu, jo gribeejaas paguleet, pamodos pavazaajos pa maaju, paeedu un uzziimeeju supergirl! ^~^
Kentaishi
Mar 2 2007, 16:09
Man ļoti, ļoti patīk mati un acis, ehz... kā vienmēr ^^ Smuka viņa, smuka...
Hahahahhahahaha... XDD
Nu moins... Šis labs, šis labs...
Klokjvaarpsta
Mar 2 2007, 21:48
Shitaa taisnvirziena, nepaarprotamaa divdomiiba kicks ass!! Bet tu veel meegjini ieskaidrot, ka tevi iedvesma pametusi
Shatako
Mar 3 2007, 20:37
HaH! XD XD XD
Nu jaa Tigra SUPERGIRL!!! XD
Pervii pervii...
Par ziimeejumu...Patiik sejas izteiksme nu ir ok.
Tākaa izmantots arii kriitiņsh vareeja apvilkt visam kontuuras ar to kriitu! ^^
Pervs will rulle the world!! lol!!
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Mar 2 2007, 20:48)
Shitaa taisnvirziena, nepaarprotamaa divdomiiba kicks ass!! Bet tu veel meegjini ieskaidrot, ka tevi iedvesma pametusi
es teiktu, ka tā jau ir konrēta viendomība
Tigra2
Mar 29 2007, 00:31
Izdomāju nepostot šo pagaidām, taču, tomēr iepostošu (tapis pirms pāris dienām)
Tad nu... šoreiz, ne ar tādu zmetekstu kā pagājušo reiz,tomēr arī kruta mērķa vadīta pasāku mēneša ikdienas zīmēšanas projektu.
visu Februāri,katru dienu uzzīmēju un iepostoju ko jaunu (pēdējā nedēļa gan nojuka ZPD dēļ. Es kā jau visi slinkie visu veicu pēdējā brīdī, bet tā nu viš i XD)
Mēnesis pa vidu ir pagājis, un tagad, ''atpūtusies'' no zīmēšanas, atkal ķeros klāt.
Apņemos Visu aprīli, katru dienu iepostot, ko jaunu! ^.^Kaut vai mani sāus nost, es kautko iepostošu.
Ja kāda diena izpaliks, tad uzzīmēšu nākamajā dienā divus darbiņus un iepostošu tos.
Šie mēneša ikdienas zīmēšanas prokjekti ir vairāk kā kruti, tāpēc, iesaku visiem vismaz vienu mēnesi izmēģināt, pašam prieks par savu izaugsmi.
^.^
Sākot nopirmā aprīļa, nepalaidiet garām!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.