Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
SheWr
Es kaadu laiku atpakalj saaku straadaat ar Sigiem. pats tos taisu. Nodomaaju, ka baigi labs treninsh man buutu taisiit pasuutiijuma Signatures. Taapeec - luudzu, prasiet man kaadus sigus juus gribeetu, lai es jums uztaisu. Man jaazin ir shaadi parametri: Kraasu tonis (kaada kraasa/kraasas dominees sigaa), Stock (kas buus uz siga, kaa bilde/bildes), Teksts (kaadu tekstu juus gribat) un izmeeru...

Rekur dazhi mani necilie darbi:

image

image

image

image

image

EDIT: Rekur veel viens, jaunaakais:
image
Batou
Batou no GitS ar melnu fonu un txt 'Batou'. bet izmērus samazi bikiņ - teiksim lai ir 70x250
SheWr
Shitas ir tas pareizais Batou?
image
SheWr
Nu tad rekur sigs:
image
Batou
paldies. ar ko tu šos taisi ja nav noslēpums smile.gif?
un it kā biju jau sataisījies pats taisīt avataru no scrēnšota, bet varbūt tu varētu arī Batou izgriezt 100x100?
eh, es pat sviesta cibai (journal.bad.lv) taisu avatarus ar paintu smile.gif "fotoveikalam" vienkārši nav vietas uz cietņa sad.gif
ja kas, inetā ir viena tāda adrese kur ar ļoti vienkāršiem paņēmieniem var tīri ciešamu avataru uztaisīt: http://www.quickblog.com/avatarmaker/
SheWr
Uz jaunaa Photoshopa. Prasi veel, ja gribi.

paprasiet luuduz man vienkaarshi kautkaadus sigus, kaadus juus gribeetu zinaat kaa izskataas, ja negribat pashi sev sigu.

re kur avatars prieksh Outlawz - image
Batou
liels paldies.
Sigfa
Hmm, mani vienmeer ir intereseejis ar kaadaam tehnikaam tos backgroundus taisa. Esi tik laipns, pastaasti.
SheWr
Pasuuti sigu, tad pateikshu laugh.gif
Sigfa
Haha, man jau nevaig- taadas lietas pats taisu, bet nu ja nav ideju ko uztaisiit tad- Patriotisku sigu, ar sarkan-balt-sarkano karogu fonaa pliivojam, un priekshplaanaa to keksu no full metal panic staavot goda sardzee. tongue.gif
SheWr
kaa to keksu sauc?
jurc
SheWr tu gadījumā neesi viens no tiem kas nemāk ieraudzīt pogu Edit? Neliekas kautkā jocīgi ka ik pēc katra netavējā posta nākamie 3 ir tavējie? Un kautkur pats vēl sūdzējies ka visi floodo, labāk pats apskaties ko tu dari! dry.gif
SheWr
Gomem... tagad visu izlaboju laugh.gif . Vienkaarshi tie bij 3 dazhaadi teksti par dazhaadaam citaam lietaam.... un editotos parasti neieveero, bet nekas, naakamo reizi editoshu nevis spamoshu. Un veel kas - negribi sigu Jurchik? (tev tas nav obligaati jaaizmanto)
Sigfa
Hmm, nu cik atceros visi vinju sauca par "Sagara"
jurc
Nu nav man tik līkas rokas lai pats sev signaturi uztaisītu!
Te iepriekš no Sigfas izskanēja jautājums ar kādām tehnikām tu tos backgroundus taisi. Īstenībā man ar tas intresē. Varētu pateikt? Ja nu tu nesaki nepasūtot signaturi, ta ok, uztaisi man kautko ar Chii un pasaki kā tu backgroundus taisi!
Ghoul
Taa bilde kas Jurchikam signature steev ir vienkaarshi super ( uzraksts.. uzraksts...pieveershat uzmaniibu uzrakstam.........!!!!!!! laugh.gif )
Dzonis
SheWr: lai dabuutu veelamo signature, tev bilde jaaaizsuuta, vai pietiek ar apraaxtu un tu pac ko atrodi? (pasham viens ir galvaa, bet nevar bildi uziet vaidziigo..sad.gif)
SheWr
Taa...rekur sigi :

image

image

Par tiem backgroundiem - Jums vaig pumpeet brushus! Rekur viens links :LINK Sapumpeejiet tur kaadus brushus gribat un tad redzeesiet cik viegli taadus uztaisiit.

EDIT: Bildi es pats veesi atradiishu.
CloudX
smile.gif Var man arii pameiginaat kaadam sigu uztaisiit?

Re dazhi mani darbinji

image
image
image
SheWr
atnaaca profinsh...liels tev paldies! tagad neviens vairs negribees manus sigus... laugh.gif
Nuin
Oj kāds no jums abiem var uzštukot sigu ar Vašu un Woolfvudu vienā bildē. Bekgraundu var tādu malnu ar sarkanu smile.gif .
Paldies.
Sigfa
ok luuzeri, taisiet dueli- tas arii dabuus darbinjus tongue.gif Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani laugh.gif Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu tongue.gif laugh.gif
CloudX
QUOTE(Nuin @ Feb 9 2005, 17:40)
Oj kāds no jums abiem var uzštukot sigu ar Vašu un Woolfvudu vienā bildē. Bekgraundu var tādu malnu ar sarkanu smile.gif .
Paldies.
*

image Nu taa kautkas jau sanaaca,nekas dizhs.

QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 18:24)
ok luuzeri, taisiet dueli- tas arii dabuus darbinjus tongue.gif Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani laugh.gif Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu tongue.gif laugh.gif
*

Labpraat piedaliitos duelii,bet tikai tad ja tu ar piedaliitos. smile.gif
Sigfa
tad tas nebuutu duelis laugh.gif
Yume
Ūuu, Sigfa, kāds tu gudrs, pilnīgi arbitrs. biggrin.gif Un tagad visi kam nav slinkums ķersies pie darba, taisīs sign., un aptaujas.
Starp citu, kautkur kautkas tāds līdzīgs bija ilikts, es neatceros, kas lika, bet kāda meitene lika sign. ko taisīja, vai tik tā nebija Kikyou

Hehe, nu tas pilnai laimei, šito es taisīju pagaišgad kā velentīndienas baneri draudzenei. biggrin.gif ( Tas ir tā, iespaidam, cik dažadas mēdz būt gaumes)
image
Nu un šis ir my favorite. Plane and simple, bet man patīk sejasizteiksmes.
image
deleted-ray
Nu tad kameer ir iespeeja pasuutiishu arii kau4ko. Taatad:
kraasa - taada melna mijas ar tumshi violetu
charakters - kenshins (veelams no OVAS pirmaas (Reminiscance))
Tad vareetu tur veelkaut kur iebaazt to textu kas man signaturee ir smile.gif
Sigfa
ak dies... vaidzees man arii salikt visas taas fignjas ko sen atpakalj esu sataisiijis laugh.gif
deleted-ray
Tencinu MaakoniX par signu ")
edg
Neiesim niekoties!
Gribat pieraadiit, ka maakat taisiit gjeelas?
Uztaisiet avataru - Chii traktoraa!
Avatara lielums neiet aaraa no raamjiem!
Un es gribu taadu kaartiigu traktoru!
Un taa lai izskatiitos, ka Chii tieshaam ir traktoraa!
Un ne jau piekabee, bet vadiitaaja vietaa!
Un sejai jaabuut skaidri saredzamai (normaalaa lielumaa)!
Traktors var nebuut viss, bet jaabuut nepaarprotami, ka tas ir traktors!
Chii vietaa der arii Arcueid no Tsukihime, hmm, pagaidaam nenaak praataa citas versijas.

Veiksmiigu bezceriigu taisiishanu!
Sigfa
QUOTE(edg @ Feb 9 2005, 23:50)
Neiesim niekoties!
Gribat pieraadiit, ka maakat taisiit gjeelas?
Uztaisiet avataru - Chii traktoraa!
Avatara lielums neiet aaraa no raamjiem!
Un es gribu taadu kaartiigu traktoru!
Un taa lai izskatiitos, ka Chii tieshaam ir traktoraa!
Un ne jau piekabee, bet vadiitaaja vietaa!
Un sejai jaabuut skaidri saredzamai (normaalaa lielumaa)!
Traktors var nebuut viss, bet jaabuut nepaarprotami, ka tas ir traktors!
Chii vietaa der arii Arcueid no Tsukihime, hmm, pagaidaam nenaak praataa citas versijas.

Veiksmiigu bezceriigu taisiishanu!
*

normaals challendzhsh. Es gan ar to nenjonjemshos, sho to citu tagad taisu- daudz pamatiigaaku biggrin.gif lai tas tiek maakonim ar shewr.

lol, itkaa es buutu pieteicis savus pakalpojumus XD gosh...
Rune
Izejmateriālus jāpiegādā vai kā? smile.gif Anyway, gribētos Kabuto iz Naruto uz tāda melna backgrounda, bet bildi vajadzētu, kur viņš tāds īpaši ļauns. Tik grūti tādu atrast dry.gif
SheWr
Prieksh rune:

image
Rune
O, Paldies, bet vai tik nevarētu to sigu uz pusi samazināt, lai nav tā, ka sigs aizņem vairāk vietas nekā posts.
Hideki
QUOTE(Rune @ Feb 10 2005, 09:11)
sigs aizņem vairāk vietas nekā posts.
*

Tas jau labi, būs kā ārzemju forumos, ja atbildē tikai divi vārdi vai smailiņš, tos tā uzreiz nemaz nevar pamanīt starp animētām un ne- animētām bildītēm. laugh.gif tongue.gif
SheWr
Dazhi darbi ko tikko uztaisiiju:
image

image

image

image
SheWr
QUOTE(Nuin @ Feb 9 2005, 16:40)
Paldies.
*

nevaru jau sacensties ar CloudX (pagaidaam!), bet tomeer pameeginaaju uztaisiit:
image
edg
Bet traktoru neviens veel nav vareejis uztaisiit... tongue.gif
Kikumi
Hm, vai kāds priekš manis nevar uztaisīt signature ar Robinu no Witch Hunter Robin? unsure.gif
SheWr
kaadu kraasas paleti? kaads tekts? kaads izmeers?
Kikumi
Ēee, melns kopā ar sarkanu, izmērs... hm, standarta (tjipa tāds kā jums visiem ir). Nju un teksts: Hell's Gate lies open... smile.gif
Sigfa
QUOTE(SheWr @ Feb 10 2005, 22:55)
kaadu kraasas paleti? kaads tekts? kaads izmeers?
*

._O taadas lietas jau tev pasham buutu jaaizveelas ...
SheWr
prieksh kikumi
image

Sigfa, es treneejos taisiit uz pasuutijuma - taatad uztaisiit labu jebko, ko juus prasat.
Sigfa
ok, tad padoms. Bildes layeri liec pashaa augshaa, lai taas liinijas neiet paari- nesmuki izskataas. Un kur kompoziicija?

UPDT: Ok, es izdomaaju, ka gribu salikt dazhus vecos gabalus, kurus reiz esu taisiijis...
image

image

image

image
shitais ir pavisam vecs. Taisiiju cg.image.lv , bet vinjiem, protams nepatika. Nav ne tuvu tas liimenis smile.gif

image
viens no jaunaakajiem.... iemeegjinaaju jaunus trikus biggrin.gif

image

image
Shitais te bija uz pasuutijumu, harija potera vasaras nometnei. Publiceets internetaa smile.gif

image
pavisam vecs, bet nu...

image
Un nosleegumam tad valentiindienas banneris, gadu vecs biggrin.gif

Un neaizmirsiisim, to kas man pashlaik ir- viennoziimiigs liideris. Vislabaak patiik.
Kikumi
Nju, paldiesinnjsh! smile.gif Kad pati iemācīšos kārtīgu sigu taisīt, tad ielikšu šā vietā... rolleyes.gif Un tas varētu ilgi vilkties...
SheWr
Mans jaunaakais darbs:
image

EDIT: Un rekur veel viens jaunaakais -
image
CloudX
image

smile.gif soska-kun
SheWr
Kakashi-sensei! (tikai ar manu vaardu...)
image
Yume
Hehe, nu tev aparkstā tagad stāv Gaara... arī ar tavu vārdu. biggrin.gif
SheWr
Kakashi man ir citaa forumaa kaa sigs, bet te ir Gaara. A kursh sigs tev labaak patiik - kakashi vai gaara?

Yume, tev sigu nevaig? Tev tas nav jaaizmanto, vienkaarshi smukumam.
Sigfa
QUOTE(CloudX @ Feb 11 2005, 15:55)
image

smile.gif soska-kun
*

Good sh*t man... good sh*t...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.