ReD_FoXy
Oct 5 2006, 22:32
QUOTE(Tigra2 @ Oct 5 2006, 22:21)
visai vienkārš, bet piestāvētu avataram
(es taa priecājos, ka Red foxy atgriezās pie sava mīļā, jaukā , vecā ava ^^)
smuks, man patiik, labi pastraadaats
ja buus kaada versija kas man patiks labaak ceru ka neapvainosies, bet taveejais tieshaam ir lielisks.
par to avatar - uzdzen nostaljgjiju, ne?
neapvainošos, neapvainošos...
un btw.
Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad:
QUOTE(Tigra2 @ Oct 5 2006, 22:00)
neapvainošos, neapvainošos...
un btw.
Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad:
Jāā...
tur taču ir mans portrets!
lilion
Oct 16 2006, 16:47
Niekojos :
Ja kāds grib varu uztaisīt gan parakstu gan avu
man loti gribas signature ar WINX
Es te kko mēģināju izdarīt, taču sapratu, ka esmu patiešām šausmīga tapēc, ja kādam nav grūti, vai, lūdzu, nevarētu izveidot man parakstu no šī te attēla:
Būšu pateicīga, ja kāds man ko izveidos, lūgums, bez nekādiem vārdiem vai kā cita.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 8 2007, 22:02
Dažu minūšu kaut kas aiz gara laika...
miiilzu paldies!
Es visp neko veidot neprotu, tapē tiešām paldies ^^
damn, amnc uztaisiija smuku signu no taas bildiites ( duadzveediibai pashai harpy a patika, ta agadaas reti), bet nolaadeetais kompis nokaaraas >_<
Janimaru-kun
Jan 23 2007, 20:11
Būs kāds/a tik mīļš/a, un uztaisīs man sigu?
(avu ar vajadzeetu visp)
Tātad sigs:
Nara Shikamaru, chuunin vestee, kaa arii ar to "garlaicības" sejas izteiksmi.
Kraasa: Buutu labi kkas zaljgans.
Teksts: nezinu, kaa pareizi raksta, bet: "mendokso" (kjipa laikam, nevajadziigi satraucoshi)
un avam ideaali buutu
Naruto, veelams profilaa, ar beediigo sejas izteiksmi, kraasas pof, kaadas, utt
p.s.
Pats es photoshopaa esmu pilnigs auns
p.p.s, veelams dikti smukus vinjus
kads man arii nevareetu uztaisiit kaadu sigu? XD
teema - sh-ai
Mishelin
Jan 24 2007, 01:41
Da njem un pats saac kaut ko skribeleet
Nu vot taa kaa es
nuu.. tapec jaw ir sada sadalja XD lai paluugtu kaadam interesentam...
Shatako
Jan 25 2007, 11:01
Storm ieposto kkādu bildi no kuras tu gribi sigu!Es labprāt uztaisīšu!
2 Janimaru-kun:
p.s. nekaadus uzrakstus neliku, jo man uzraksti kaa suga nepatiik !
Shumins
Jan 28 2007, 19:58
Pinky, zinu tev nesen bija iekomenteeti stulbi jocinji, kad kjip tev no fotoshopa nekaa nesanaat & stuff, tachu nevari man uztaisiit ko interesantu no Anemones? Bez uzrakstiem ar kaadu interesantu Backgroun no Eureka 7, or kaadu citu labu? Man gan liekas tev norm sanaak, tapeec sagribeejaas arii ko sev smuku?
Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs!
Shumins
Jan 28 2007, 21:09
QUOTE(anti @ Jan 28 2007, 21:39)
Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs!
Njap, ja viss buutu tik vienkaarshi...
Vienmeer ko jaunu un skaistu...
Taapat ar Avatara bildi un signature, varu jau pats ielikt savu veco:
Vai to ko kaadreiz uztaisiija Tigra2:
Tachu laiks iet un apniik jau taas vecaas bildes...
Taaka Anemone ieptikaas, tad sagribeejaas to iespiest ieksh signature, lai kad skatos uz savu postu, or profilu - apakshaa tam dziivo Anemone
Un tad vari likt vienalga ko iekshaa...Man vaiga tieshi vinju...Un esmu gatavs uz visu, lai vinju dabuutu, basta...
Dziivei nebuus jeegas bez taas signatures
(Weird poeple)
shuminnjam:
Edit by Yume: fraaze tika dzeesta, jo taa satur citus biedrus aizskaroshus komentaarus.
Shumins
Jan 29 2007, 17:35
QUOTE(Pinky @ Jan 29 2007, 18:26)
shuminnjam:
Zinu, ka ar paldies vien nepietiks, bet ja ko izdomaa - palieku tev paraadnieks
Dziive gara, gan jau ko savajdzeesies paliidzeet
Reku Fonu esi atradis smuku un viss ir oki, tikai tev neliekas, ka Anemoni ir mazliet miglaina, vai arii man uz vakaru saak gljukot acis...Tur kaut ko fotoshopaa nevar izkorigjeet?
Kaut saglabaa lielaakaa izmeeraa, bet mazliet gribeetos to skaidraaku...
Ljoti taa lec araa uz dzidro fonu, vai arii tavam fonam, ja nekaa nesanaaks, iedoshu kvalitatiivaaku bildi...
em, fonu pats taisiiju. par miglu es to nenosauktu, vnk taads forshs spiidums, man patiik. uz mana monitora labi izskataas.
reku ir skaidraals:
pamaniiju, ka 1 pikselis pie pie raamja ir diezgan pabaleejis, taapeec uztaisiiju raamiiti leilaau:
Shumins
Jan 29 2007, 18:03
Iemineejies par to pixeli un pamaniiju. Taaka peedeejaa buus oki.
Shumins ir leets un paardodas par vienu signature
Bet fons tev tieshaam forsh ir sanaacis. Man patiik (laigan rozaa kraasa besii laukaa) - bet Anemonei fons vairaak kaa piestaav
(Ljoti patiik, njus kaadus 2-3 meen.)
BTW, lai nebuut chats, muusu sarunas var likvideet
(Kam citaadi tas veel interesees)
Tauta, Yume grib challange uz baneri..
kaad nav kaadas lielas veeleshanaas kautko dabuut banerii, ko pats nevar uzteisiit?
es tev varu pateikt, ko taisiit un peectam pateikt cik suudiigi tev tas ir iznaacis, bet es vinju nevalkaashu. der?
mhahaha, nee, tavu chalange es nepienemshu, tu esi viens no tiem cilveekiem, kas var tiki nolaist, taa pat ka es... es arii pati savu chalange nepienemtu..
anyone else?
ko noziimee "tikai nolaist" ?! protams, ka es varu nolaist, bet es varu arii pacelt! neveertee mani par zemu!
khem.... atkariigs no taa, ko celj...
bet praktiski, paskaties uz savu ieriekshejo postu, noveertee to objektiivi, un pasaki vai peec taada var padomaat kautko citu, kaa tikai to, ko es uzrakstiiju?
var, es vienkaarshi neko daudz no tevis negaidu
Bet tev jau ir vienkaarshi visas iespeejas pacelt manu... tevis noveerteejumu.
QUOTE(Pinky @ Jan 29 2007, 18:26)
anti, neapgruutini savus tuklos, tizlos pirkstus, sheit kaut ko rakstot. Tava stulbuma deelj es dabuuju vaarnu, kas mani reaali razdrazhaet.
Mm, zini, vispār jau vārnas piešķir par foruma noteikumu pārkāpšanu, nevis
manas vainas dēļ
Church
Jan 29 2007, 21:47
nee anti, neliedzies. pie visa ir vainiigi zhiidmasonju komunisti un jaa, jaa. - sievietes!
uuu, kaadu mees te visi draudziigi spamu sataisiijaam..
Sigfa- paldies par tik pozetivu noveerteejumu, loti pateicos un noveerteeju tavus centienus atveert man acis uz patiesiibu.
Keepaashos labaak es taalaak ar savaam urban landscape fotograafijaam un neliidiishu pie gudriem cilveekiem.
Anti - tikai atgaadijaajums - beerniem mees izmaniibu nepieveersham, bet draudziigi ignoreejam, lai peecaak mazaak spama buutu.
Yume, iechalandzhosim tev vienu taa riktiigi: Initial D kaadu no 2 sezonas downhill sceenaam kombinaacijaa ar Lineage 2. taa lai sadereetos. Can you do it?
khem... labi.. liidz naakamajam weekendam jo peec 12 stundu darba-dienas man nu tiktieshaam negribeesies mekleet tik izsmalcinaati saderiigas bildes.
khem... principaa es biju domaausi sev to kaa laika pavadiishano sodienai, kas nu au peec 13 minuuteem beigsies..
ETM- siikaka informaacija ir? teiksim chari? kaasas, izmeers?
kraasasi po. labaak ja charu no initial D vispaar tur nebuutu ^^, no l2 veelams ... dajebkas derees iznjemot darkelfus un orkus.
un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku.
Shatako
Feb 2 2007, 15:44
Jammm...Ja kāds vēlas norm sigu tad droši prasat man!Tad ja vēlies kādu sigu tad vienkārši iepsto kkādu bildi vai animes nosaukumu es ar lielāko prieku pagatavošu jaunu un svaigu sigu! ^^
QUOTE(ETM @ Feb 1 2007, 13:26)
un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku.
Daini..ja veel kas ir Linage un Initial D eszinu..tad manas zinaashanas ar to principaa arii beidzaas, kas ir tas peedeejais tevis mineetais , man nav ne mazaakaas sajeegas..
hehe, 'k...
juutu naakamajaas briivdienaas nam buus fun.. XD
a pagaidaam.. reku uz atru roka salipinaaju.. un ilgi priecaajos..
Girls VS Cars.. gaisma tunelja galaa..izdiivo tikai stipraakais..
Cik gan maz vajag beerna priekam!
nu, shtanceeto sigu liimeni, tu gandriiz esi sasmniegusi, tagad gaidiishu darbu kuram tika veltiitas vairaak kaa 5 minuutes (2 no kuraam ir programmu ielaadei).
tikko uzcepu svaigu signu - laikaam buus ilgaak par 5min
(lielaako laika dalju aiznjeema veelamo bildzhu mekleeshana) Es domaaju nav gruuti uzmineet no kurienes ir njemtas bildes.
vai kaads man luudzu vareetu uztaisiit sigu? es buutu ljoti pateiciiga
sheit ir dazhas miiljaakaas bildes no kuraam varat rast varbuut kaadu ideju lieliskam sigam, paldies
minta- tev ar uzrakstiem kādiem vai vnk bildīti?
bez uzrakstiem, ja nu vieniigi ar manu niku
sporta peec
oO, izskataas tik forsh, liels liels paldies
*hugs pinky*
QUOTE(Karate @ Mar 14 2007, 19:47)
5ucking spam
Šitos kāds arī bano??? Šis nav vienīgasi forums, kur šamie uzdarbojas...
When spammer was killed:
P.S. Administracija vismaz skatās
, kas te notiek, paldies viņiem
Haruka
Mar 19 2007, 02:47
Aaa nebij kko darīt nolēmu uztaisīt.!
nu kā.:
Haruka
Mar 20 2007, 20:43
Vēl viens ar L.!
Blackout
Mar 21 2007, 20:53
jums tieshaam visiem patiik taisiit milziigus signaturus?
man, personiigi, nepatiik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.