Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
ReD_FoXy
QUOTE(Tigra2 @ Oct 5 2006, 22:21) *

visai vienkārš, bet piestāvētu avataram

(es taa priecājos, ka Red foxy atgriezās pie sava mīļā, jaukā , vecā ava ^^)

smuks, man patiik, labi pastraadaats smile.gif ja buus kaada versija kas man patiks labaak ceru ka neapvainosies, bet taveejais tieshaam ir lielisks.

par to avatar - uzdzen nostaljgjiju, ne? laugh.gif
Tigra2
neapvainošos, neapvainošos...

un btw.
Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad:
IPB Image
IPB Image
Ragana
QUOTE(Tigra2 @ Oct 5 2006, 22:00) *

neapvainošos, neapvainošos...

un btw.
Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad:
IPB Image
IPB Image

Jāā...
tur taču ir mans portrets! blink.gif
lilion
Niekojos :

IPB Image

IPB Image

Ja kāds grib varu uztaisīt gan parakstu gan avu tongue.gif
Lalī
man loti gribas signature ar WINX
Kaede
Es te kko mēģināju izdarīt, taču sapratu, ka esmu patiešām šausmīga tapēc, ja kādam nav grūti, vai, lūdzu, nevarētu izveidot man parakstu no šī te attēla:

IPB Image

Būšu pateicīga, ja kāds man ko izveidos, lūgums, bez nekādiem vārdiem vai kā cita.
Isabel Carmin fon Edelhain
Dažu minūšu kaut kas aiz gara laika...

IPB Image
Kaede
miiilzu paldies! smile.gif happy.gif Es visp neko veidot neprotu, tapē tiešām paldies ^^
harpy
damn, amnc uztaisiija smuku signu no taas bildiites ( duadzveediibai pashai harpy a patika, ta agadaas reti), bet nolaadeetais kompis nokaaraas >_<
Janimaru-kun
Būs kāds/a tik mīļš/a, un uztaisīs man sigu? rolleyes.gif (avu ar vajadzeetu visp)
Tātad sigs:
Nara Shikamaru, chuunin vestee, kaa arii ar to "garlaicības" sejas izteiksmi.
Kraasa: Buutu labi kkas zaljgans.
Teksts: nezinu, kaa pareizi raksta, bet: "mendokso" (kjipa laikam, nevajadziigi satraucoshi)

un avam ideaali buutu
Naruto, veelams profilaa, ar beediigo sejas izteiksmi, kraasas pof, kaadas, utt smile.gif

p.s.
Pats es photoshopaa esmu pilnigs auns biggrin.gif

p.p.s, veelams dikti smukus vinjus biggrin.gif
Storm
kads man arii nevareetu uztaisiit kaadu sigu? XD

teema - sh-ai laugh.gif

ph34r.gif
Mishelin
Da njem un pats saac kaut ko skribeleet smile.gif
Nu vot taa kaa es smile.gif
Storm
nuu.. tapec jaw ir sada sadalja XD lai paluugtu kaadam interesentam...
Shatako
Storm ieposto kkādu bildi no kuras tu gribi sigu!Es labprāt uztaisīšu! wink.gif
Pinky
2 Janimaru-kun:

IPB Image

p.s. nekaadus uzrakstus neliku, jo man uzraksti kaa suga nepatiik !
Shumins
Pinky, zinu tev nesen bija iekomenteeti stulbi jocinji, kad kjip tev no fotoshopa nekaa nesanaat & stuff, tachu nevari man uztaisiit ko interesantu no Anemones? Bez uzrakstiem ar kaadu interesantu Backgroun no Eureka 7, or kaadu citu labu? Man gan liekas tev norm sanaak, tapeec sagribeejaas arii ko sev smuku? wink.gif

IPB Image
anti
Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs!

IPB Image
Shumins
QUOTE(anti @ Jan 28 2007, 21:39) *

Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs!

Njap, ja viss buutu tik vienkaarshi... dry.gif
Vienmeer ko jaunu un skaistu...

Taapat ar Avatara bildi un signature, varu jau pats ielikt savu veco:
IPB Image

Vai to ko kaadreiz uztaisiija Tigra2:
IPB Image

Tachu laiks iet un apniik jau taas vecaas bildes...
Taaka Anemone ieptikaas, tad sagribeejaas to iespiest ieksh signature, lai kad skatos uz savu postu, or profilu - apakshaa tam dziivo Anemone laugh.gif

Un tad vari likt vienalga ko iekshaa...Man vaiga tieshi vinju...Un esmu gatavs uz visu, lai vinju dabuutu, basta... cool.gif Dziivei nebuus jeegas bez taas signatures ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif (Weird poeple)
Pinky
shuminnjam:

IPB Image

Edit by Yume: fraaze tika dzeesta, jo taa satur citus biedrus aizskaroshus komentaarus.
Shumins
QUOTE(Pinky @ Jan 29 2007, 18:26) *

shuminnjam:
IPB Image

Zinu, ka ar paldies vien nepietiks, bet ja ko izdomaa - palieku tev paraadnieks dry.gif
Dziive gara, gan jau ko savajdzeesies paliidzeet laugh.gif
Reku Fonu esi atradis smuku un viss ir oki, tikai tev neliekas, ka Anemoni ir mazliet miglaina, vai arii man uz vakaru saak gljukot acis...Tur kaut ko fotoshopaa nevar izkorigjeet?
Kaut saglabaa lielaakaa izmeeraa, bet mazliet gribeetos to skaidraaku... dry.gif
Ljoti taa lec araa uz dzidro fonu, vai arii tavam fonam, ja nekaa nesanaaks, iedoshu kvalitatiivaaku bildi...
Pinky
em, fonu pats taisiiju. par miglu es to nenosauktu, vnk taads forshs spiidums, man patiik. uz mana monitora labi izskataas. smile.gif

reku ir skaidraals:

IPB Image

pamaniiju, ka 1 pikselis pie pie raamja ir diezgan pabaleejis, taapeec uztaisiiju raamiiti leilaau:

IPB Image
Shumins
Iemineejies par to pixeli un pamaniiju. Taaka peedeejaa buus oki.
Shumins ir leets un paardodas par vienu signature laugh.gif
Bet fons tev tieshaam forsh ir sanaacis. Man patiik (laigan rozaa kraasa besii laukaa) - bet Anemonei fons vairaak kaa piestaav laugh.gif
(Ljoti patiik, njus kaadus 2-3 meen.)

BTW, lai nebuut chats, muusu sarunas var likvideet smile.gif (Kam citaadi tas veel interesees)
Yume
Tauta, Yume grib challange uz baneri..
kaad nav kaadas lielas veeleshanaas kautko dabuut banerii, ko pats nevar uzteisiit?
Sigfa
es tev varu pateikt, ko taisiit un peectam pateikt cik suudiigi tev tas ir iznaacis, bet es vinju nevalkaashu. der?
Yume
mhahaha, nee, tavu chalange es nepienemshu, tu esi viens no tiem cilveekiem, kas var tiki nolaist, taa pat ka es... es arii pati savu chalange nepienemtu..
anyone else?
Sigfa
ko noziimee "tikai nolaist" ?! protams, ka es varu nolaist, bet es varu arii pacelt! neveertee mani par zemu!
Yume
khem.... atkariigs no taa, ko celj...
bet praktiski, paskaties uz savu ieriekshejo postu, noveertee to objektiivi, un pasaki vai peec taada var padomaat kautko citu, kaa tikai to, ko es uzrakstiiju?
Sigfa
var, es vienkaarshi neko daudz no tevis negaidu biggrin.gif Bet tev jau ir vienkaarshi visas iespeejas pacelt manu... tevis noveerteejumu.
anti
QUOTE(Pinky @ Jan 29 2007, 18:26) *

anti, neapgruutini savus tuklos, tizlos pirkstus, sheit kaut ko rakstot. Tava stulbuma deelj es dabuuju vaarnu, kas mani reaali razdrazhaet. sad.gif

Mm, zini, vispār jau vārnas piešķir par foruma noteikumu pārkāpšanu, nevis manas vainas dēļ smile.gif
Church
nee anti, neliedzies. pie visa ir vainiigi zhiidmasonju komunisti un jaa, jaa. - sievietes!
Yume
uuu, kaadu mees te visi draudziigi spamu sataisiijaam..

Sigfa- paldies par tik pozetivu noveerteejumu, loti pateicos un noveerteeju tavus centienus atveert man acis uz patiesiibu.
Keepaashos labaak es taalaak ar savaam urban landscape fotograafijaam un neliidiishu pie gudriem cilveekiem.

Anti - tikai atgaadijaajums - beerniem mees izmaniibu nepieveersham, bet draudziigi ignoreejam, lai peecaak mazaak spama buutu.
ETM
Yume, iechalandzhosim tev vienu taa riktiigi: Initial D kaadu no 2 sezonas downhill sceenaam kombinaacijaa ar Lineage 2. taa lai sadereetos. Can you do it?
Yume
blink.gif khem... labi.. liidz naakamajam weekendam jo peec 12 stundu darba-dienas man nu tiktieshaam negribeesies mekleet tik izsmalcinaati saderiigas bildes.
khem... principaa es biju domaausi sev to kaa laika pavadiishano sodienai, kas nu au peec 13 minuuteem beigsies..

ETM- siikaka informaacija ir? teiksim chari? kaasas, izmeers?
ETM
kraasasi po. labaak ja charu no initial D vispaar tur nebuutu ^^, no l2 veelams ... dajebkas derees iznjemot darkelfus un orkus.
un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku.
Shatako
Jammm...Ja kāds vēlas norm sigu tad droši prasat man!Tad ja vēlies kādu sigu tad vienkārši iepsto kkādu bildi vai animes nosaukumu es ar lielāko prieku pagatavošu jaunu un svaigu sigu! ^^
Yume
QUOTE(ETM @ Feb 1 2007, 13:26) *

un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku.

Daini..ja veel kas ir Linage un Initial D eszinu..tad manas zinaashanas ar to principaa arii beidzaas, kas ir tas peedeejais tevis mineetais , man nav ne mazaakaas sajeegas..
Yume
hehe, 'k...
juutu naakamajaas briivdienaas nam buus fun.. XD

a pagaidaam.. reku uz atru roka salipinaaju.. un ilgi priecaajos..
Girls VS Cars.. gaisma tunelja galaa..izdiivo tikai stipraakais..

IPB Image
ETM
Cik gan maz vajag beerna priekam!

nu, shtanceeto sigu liimeni, tu gandriiz esi sasmniegusi, tagad gaidiishu darbu kuram tika veltiitas vairaak kaa 5 minuutes (2 no kuraam ir programmu ielaadei).
exile
tikko uzcepu svaigu signu - laikaam buus ilgaak par 5min biggrin.gif (lielaako laika dalju aiznjeema veelamo bildzhu mekleeshana) Es domaaju nav gruuti uzmineet no kurienes ir njemtas bildes.
IPB Image
minta
vai kaads man luudzu vareetu uztaisiit sigu? es buutu ljoti pateiciiga
sheit ir dazhas miiljaakaas bildes no kuraam varat rast varbuut kaadu ideju lieliskam sigam, paldies smile.gif

IPB Image
Kaede
minta- tev ar uzrakstiem kādiem vai vnk bildīti?
minta
bez uzrakstiem, ja nu vieniigi ar manu niku smile.gif
Pinky
sporta peec smile.gif

IPB Image
minta
oO, izskataas tik forsh, liels liels paldies smile.gif
*hugs pinky*
Dero
QUOTE(Karate @ Mar 14 2007, 19:47) *

5ucking spam

Šitos kāds arī bano???

mad.gif Šis nav vienīgasi forums, kur šamie uzdarbojas... mad.gif

When spammer was killed:
P.S. Administracija vismaz skatās ph34r.gif , kas te notiek, paldies viņiem wink.gif
Haruka
Aaa nebij kko darīt nolēmu uztaisīt.! biggrin.gif
nu kā.:
IPB Image
Haruka
Vēl viens ar L.! smile.gif
IPB Image
Blackout
jums tieshaam visiem patiik taisiit milziigus signaturus?
Pinky
man, personiigi, nepatiik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.