Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
harpy
QUOTE(Righorn @ Jan 8 2006, 17:48)
Bilde riktiigi forsha bet burtus nevajg!!! cool.gif
*

o.k. sha novaaks..nu ja Ps saaks briinumainaa karataa darboties laugh.gif
image
image
image

QUOTE(Winry @ Dec 17 2005, 23:08)
Jā.....bet varbūt bez Chrno Crusade...(pārdomāju)...sigu ar tidus no ff 10! biggrin.gif
Tas būtu baigi jauki ja varetu tādu uztaisīt kāds! biggrin.gif
*

nu ja man zilaa kraasa kautaa aizraava...
image
image
image
nu taa ire taa Tidus persona, ja? manc naf ff fans...
nju un shitas ir aa pat aiz naf ko dariit laugh.gif
image
gez tur veel taa seksiigaa lulu beibe vai kaa vinju, bet to mees neraaiisim shodien galiigi greizi kautkas a vinju iet laugh.gif veel greizaak nekaa shitie....
Righorn
Kruti laugh.gif , paldies Harpy!!!!
dmonster
+_+'
image
QATRO
luudzu kads uztaisat man sigu ar kisaku uzmelnbalta fona un bez teksta
Shatako
Kaa lai shito ieliek par signaturi?
image
Niks
CODE
[img][/img]

Neder?
Winry

nu taa ire taa Tidus persona, ja? manc naf ff fans...
nju un shitas ir aa pat aiz naf ko dariit

gez tur veel taa seksiigaa lulu beibe vai kaa vinju, bet to mees neraaiisim shodien galiigi greizi kautkas a vinju iet veel greizaak nekaa shitie....[QUOTE]

Ak dies paldies....tas nu ir kruta(betes gan fanoju par ff...tnx cool.gif biggrin.gif ) biggrin.gif
QATRO
reku dazas bildes lai kaadam no jums buutu vieglaak uztaisiit sigu ar kisaku uz melnbaltafona:
image

image
Pinky
nafig tev signaturee kkaads vecteevs ? blink.gif labaak pameklee kaadu forshaaku bildi, iemet vinju te, un es meegjinaashu kko uztaisiit. buutu veelams kaadu wallpaperu !
Ghoul
QUOTE(Pinky @ Jan 20 2006, 23:38)
nafig tev signaturee kkaads vecteevs ?  blink.gif  labaak pameklee kaadu forshaaku bildi, iemet vinju te, un es meegjinaashu kko uztaisiit. buutu veelams kaadu wallpaperu !
*

tas vecteevs no baigaas animes... laugh.gif kisaku biggrin.gif
Pinky
animeDB saka, ka tas ir hentai...
harpy
QUOTE(Pinky @ Jan 21 2006, 01:24)
*

nju un ka hentai? kameer uz sign nefiguree pliki pupi vaishu kaajstarpes tas naf aizliegts laugh.gif
AA, kameer neaimirst, tef veel ir tas wall no kura izgriests tavs sign? mana persona vinju ir pazaudejeusi sad.gif

Pinky
taa vai taa tas vecteevs nevalda. smile.gif
Sigfa
QUOTE(harpy @ Jan 21 2006, 01:49)
*

nju un ka hentai? kameer uz sign nefiguree pliki pupi vaishu kaajstarpes tas naf aizliegts laugh.gif
*

arii tas nav aizliegts, tikai neuzkriitoshaas un nekaitinoshaas devaas.
harpy
QUOTE(Pinky @ Jan 21 2006, 02:28)
taa vai taa tas vecteevs nevalda.  smile.gif
*

tam gan es piekriitu wink.gif pats hentai ar naf nekaads labais, pilniibvaa nozagts ticamiibasmoments... laugh.gif

QUOTE(Sigfa @ Jan 21 2006, 02:30)
QUOTE(harpy @ Jan 21 2006, 01:49)
*

*

arii tas nav aizliegts, tikai neuzkriitoshaas un nekaitinoshaas devaas.
*

buuut zinaat tagadinjaas smile.gif
Mo gan taakaataa pliki pupi etc ieksh sign/ava nefascinee laugh.gif
anishuara
image

nju tas ir vieniigais un pirmais sigs ko es uztaisiju... happy.gif meigjinu apguut sigu taisiishanas maakslu....
Sushi
Hm, interesants fonts! Un burti baigi izceljas. smile.gif
anishuara
QUOTE(Sushi @ Feb 4 2006, 18:50)
Hm, interesants fonts! Un burti baigi izceljas. smile.gif
*

thx es centos, driizumaa meiginaashu staisiit vel kaut ko... happy.gif
Niks
QUOTE(anishuara @ Feb 4 2006, 18:31)
nju tas ir vieniigais un pirmais sigs ko es uztaisiju... happy.gif  meigjinu apguut sigu taisiishanas maakslu....
*
Pāris ieteikumi:
  • nākamajiem darbiem izvēlies mazākus izmērus;
  • obligāti jābūt border;
  • vai nu man acis ir totāli sap****s, vai arī teksti izskatās kā bez anti-alising'a, turklāt tie neiekļaujas attēlā (slikta krāsas un fonta izvēle, nav nekādu papildus efektu, piemēram, inner/outer glow, stroke, tikai paturi prātā, ka tie ir jāizmanto, lai attēlu padarītu interesantāku un/vai saistītu tā daļas vienotā kompozīcijā, tādēļ lieto tos ar mēru);
  • ja attēlā kaut kas nav kā vajag, piemēram, malas ir stūrainas, ļaunākajā gadījumā labo "ar rokām" pikseli pa pikselim, bet nekādā gadījumā nesmērē brāķi!
harpy
QUOTE(anishuara @ Feb 4 2006, 18:31)
image

nju tas ir vieniigais un pirmais sigs ko es uztaisiju... happy.gif  meigjinu apguut sigu taisiishanas maakslu....
*

msukaak man liekaa sbuus, ja buus maigas kraasu paarejas, pameeghini fonam uzmest smart vai surface blur ja lieto ps vinjuveidoshanai un burtus vienk piemeklee piemeerotaa tonii, might look better....
anishuara
image
Pakkun
Shausmiigi patiik shii bildiite. Baigi miiljaa tongue.gif
(un Elfen Lied man arii patiik biggrin.gif )
Sushi
Ehh.. jātaisa jauns, pavasarīgs sigs... Kāds negrib uztaisīt? rolleyes.gif
Church
pavasariigs? par teemu - sniegi nokuust .. menti atrod pirmos podsnjezhnjikus
Lust
image

Gribu sigu ar shito dzekinu. (ja te vel kaads taisa)

Augsheejaa kreisajaa stuurii uzraksts - Join The Dark Force

Un Lejaa labajaa tas avatara veciitis un uzraksts - Lust
Niks
QUOTE(Sushi @ Mar 16 2006, 16:19)
Ehh.. jātaisa jauns, pavasarīgs sigs... Kāds negrib uztaisīt? rolleyes.gif
*
Ceru, ka patīk.
image
Update: pievienoju border.
kahi
man vispār nav siga, tāpēc jūtos tāda apdalīta!!!!!!! varbūt, ja kādam ir laiks un varēšana un gribēšana ar to noņemties, lūdzu, izpalīdziet!! nu, bilde apmēram tāda-
haruno sakura, vēlams vijoletos toņos (ne uz rozā pusi, bet arī ne ļoti tumšu, vai indīgu, ka acis žilbst!!!) nu, kaut kur stūrī (īstenībā, pilnīgi vienalga, ka tik iederas kompozīcijā!) manis pašas nokristītais vārds - kahi (dieva dēļ, tikai ar maziem burtiem)... nu, ja kādam tas liekas sakarīgi, un vispasaulei uztverami... sad.gif
Sushi
Paldies, Nik! smile.gif Uz kādu laiciņu paturēšu!
Madara
kāds man nevarētu lūdzu uztaisīt sigu ar sakuras vai orhidejas ziediem un uzrakstu Madara?
harpy
QUOTE(kahi @ Mar 16 2006, 21:10)
man vispār nav siga, tāpēc jūtos tāda apdalīta!!!!!!! varbūt, ja kādam ir laiks un varēšana un gribēšana ar to noņemties, lūdzu, izpalīdziet!! nu, bilde apmēram tāda-
haruno sakura, vēlams vijoletos toņos (ne uz rozā pusi, bet arī ne ļoti tumšu, vai indīgu, ka acis žilbst!!!) nu, kaut kur stūrī (īstenībā, pilnīgi vienalga, ka tik iederas kompozīcijā!) manis pašas nokristītais vārds - kahi (dieva dēļ, tikai ar maziem burtiem)... nu, ja kādam tas liekas sakarīgi, un vispasaulei uztverami... sad.gif
*

Saucaas gribejaas savu signu salabot...heh...oh, what ever, ja nekaptiik paskaidot kas ir violeti tonji un varbuut pieshkjirt kaada bile un varbuut ja manam buus ome manc a kautkas uztaisiis labaaku laugh.gif
image
image

un protams sabu sigu esnesalabojaa, hehe...citreiz laugh.gif
Pinky
image

to Madara: man nav brushi. nezinu kaapeec, bet nevareeju uzrakstiit neko. sad.gif minimaalisms = speeks !
dmonster
hmpf man jau pašam gribētos uztaisīt kādu brašu tikai nezinu kā. tongue.gif
Madara
QUOTE(Pinky @ Mar 21 2006, 17:55)

to Madara: man nav brushi. nezinu kaapeec, bet nevareeju uzrakstiit neko. sad.gif minimaalisms = speeks !
*

liels paldies!
Blackout
man gribētos sigu ar zaļā un sarkanā sajaukumu.
sigam jābūt 407x149 pixels. un... KUROSAKI ICHIGO!
Kurosaki ir jārāda ar pirkstu uz jebkuru pusi, jābūt uzrakstam -
Cock Goes Over There. Cilvēkiem vieglāk uztaisīt, ja zin ko taisīt. XD
harpy
QUOTE(Tsukama @ Mar 25 2006, 11:39)
man gribētos sigu ar zaļā un sarkanā sajaukumu.
sigam jābūt 407x149 pixels. un... KUROSAKI ICHIGO!
Kurosaki ir jārāda ar pirkstu uz jebkuru pusi, jābūt uzrakstam -
Cock Goes Over There. Cilvēkiem vieglāk uztaisīt, ja zin ko taisīt. XD
*

veel vieglaka vinjiem ir uztaisiit ja iedod bildes un vairaak nekaa vienu wink.gif LOL
Sushi
Hmm.. kurš labāks?
image
image
image
Pakkun
man 2. un 3. happy.gif bet tekstu gan prasaas savaadaak - stils ne taads..
piem. - still waiting for summer; vai - still waiting for the summer to come - buutu labaak..
Sushi
Njā, tā man jau bija rakstīts uz vēlviena cita siga... A es nezinu, kāpēc man šitais teksts kkā iepatikās... unsure.gif
flasherr
image
Pakkun
QUOTE(Sushi @ Apr 4 2006, 19:26)
Njā, tā man jau bija rakstīts uz vēlviena cita siga... A es nezinu, kāpēc man šitais teksts kkā iepatikās... unsure.gif
*

gramatiski kljuudains teksts... tb nevis gramatiski, bet gan konkreeta stila kljuuda. man kaa toposhajam tulkam galiigi neliekas pareizs! happy.gif
Sushi
Still waiting when it will be sunny.. njā.. šādi varētu, bet kko citu jāizdomā.
Pakkun
jaa, tikai taa -when it will be- dalja izklausaas taa .. parasti. Es jau ieprieksh ieteicu optimaalaakos variantus. Pagaidaam nevaru/negribaas neko sakariigaaku domaat tongue.gif
Ja ljooti vajag, tad PM man.
Blackout
still waiting...waiting for signature xDD c'mon people!
flasherr
Tsukama.
ja tu atrastu kādu bildi,kur tas džeks rāda pirkstu, varētu arī uztaisīt tev sigu.
Tomoko
YaYY! Mans pirmais sigys uz Coreldraw ir tapis! happy.gif

image
Blackout
oke noteikumi mainiijushies, vienalga kaadu characteru, bet slavenu no anime pofig kaada.. un lai tik raada ar pirkstu ^^;
Tomoko
Nope, nope, labaak jau ar Ichigo, jo ar vinju esmu uztaisiijusi! (Luudzu, atcerieties, ka es tikai vakar saaku saprast sigu taisiishanas maakslu!!)

Shito vakar uztaisiiju paardzeerusies energjijas dzeerienu..

image

Un sho te shodien.

image

Man jau vinjsh patuksh liekas, taapeec bik pamainiiju...
image

Njaa.. vienkaarshi jau ir, bet daudz maz lietojami ir! (atklaaju to, ka man galiigi fonu nav..)
btw, viss peec taviem prasiitajiem izmeeriem. Visi ir tieshi 407 x 149 rolleyes.gif
Well, ja nelietosi, that's ok. Tik un taa nav labi, kaa Kikyou, SheWr, Sigfa un CloudX..
harpy
gez, harpy sen nebija taisiijusi 5 min signs laugh.gif
image
taa ar zinaaju, ka kaukto aizmirsu, god damned borders, darn....
Blackout
wee, es palietoshu tomoko peedeejo sigu, vai man dieninj, paldies! ;DDD
pinksakura
ok tad nju es paluugshu kaadam uztaisiit man sigu
vereetu buutu violetos tonjos un virsuu Chizuna no Hitsuji no Uta (thats all i request) fons var buuut random smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.