Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
SheWr
Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa.
CloudX
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01)
Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa.
*

Hasty arent you? smile.gif
Me piekriit, tagad tik jaagaida kas veel pieteiksies.C'mon ppl!
dmonster
Go go go, let's do this thang, es ar piedalīšos un gribu pierādīt, ka nevajag photshop7, lai savārītu signaturu(mmm... putra), bet tagad nopietni, vajadzētu uztaisīt sāk kļūt garlaicīgi^^.
jurc
Heh, varbūt neaizmirsīsim vecās labās lietas un uztaisīt konkursu kurš uzstaisa labākus sigus iekš painta? biggrin.gif
dmonster
*This is a note for "Original Paint Product"* The name Paint makes me sometimes get all mad and furious(nah) Paint sanāk gļukaini parasti, dažkārt arī ne bet es dodu priekšrocību photoshop^^
Sigfa
paint ir noiets etaps, ar paint es mochiijos, kad man bija 10 gadu. biggrin.gif

nezinu, vai jau vajag, tagad saakas ZPD sezona, man visai daudz kaadi referaati jaasaraksta... labaak naakamnedeelj.
Shogun
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01)
*

Es piektriitu, ljoti gribu izmegjinaat. Godiigi tas bus mans pirmais BATTLES.
baseboalbatboy
Heh...
image
Fuuuiii....(laikam) dry.gif
Sigfa
Ja fui tad neliec, nebojaa kopskatu.
.
SheWr
image

Uztaisiiju kautko, kas man pasham uzlabo gariigo... laugh.gif

EDIT: un kautkas vienkaarshi prieksh manis...

image
CloudX
Hehe Kakashi ar Jirayas nekjiitro Noveli smile.gif

Ja kaads veel atceras Chrono Crusade:
image
biggrin.gif
image
Sigfa
Tas chernobiljas banneris ir nelabs, taa teema prasa vairaak. smile.gif parocies netaa, taadu infu uzraksi...
Yume
Mha, ceturto reaktoru uz banera, un pēdējo divu ugunsdzēsēju, kas atradās reaktorā pirms otrā sprādziena sejas. Būtu ļoti iespaidīgi.

Bet vispār, tādas tēmas labāk neaizskart.
Heh, jums laikam nebija tas kods būt sauktiem par Černobiļas bērniem. biggrin.gif man bija īpaši jauks fizikas skolotājs,kuram tā bija mīļākā frāze. dry.gif
Sigfa
naakamnedeelj... naakamnedeelj varam riikot konkursu... *besaas par referaatu daudzumu*
SheWr
oki - gadiishu ar nepacietiibu... rekur ielikshu kautko ko nesen uztaisiiju:

image
image

EDIT: nu, ja taisa, tad taisa vairaakus:

image
image
CloudX
smile.gif Baigie labie ,bet tas fonts kuru lietoji galiigi nerulee IMO.
SheWr
Heh - redz ka var ar iztikt bez visiem lielajiem brushiem un blendingu:

image

Nu, bet tas jau vairaak kaa kautkaads banneris

image
Sigfa
tev taa peedeejaa nav sanaakusi. Galiigi peec siga neizskataas.
SheWr
Kuru peedeejo tu domaa? ja to sharingan vs byakugan sigu, tad jau tas bija vairaak kaa banneris domaats...

image
luster dragon
kursh man var uztaisiit ja maaak riktiigi forshu avataru ar uzrakstu POHAS.PIEDODU PAR OFFTOPIC.vai sigu ar taaadu uzrakstu.POHAS
SheWr
nu, tagad gan jau buutu laiks taisiit otro ciinju!

man tagad laika diezgan - seezhu maajaas un slimoju, taapeec no manas puses viss kaartiibaa, bet paareejiem laikam jau baigi aiznjemtie grafiki tagad buus.... nu sakiet kaa ir

tad taisam to otro sigbattle?
dmonster
Jautājums paliek, kurš uzdos?
Kenshin
Shewr-wisu cienju sharingan vs byakugan - vnk acis nevar atraut... man baigi tiik ^^
CloudX
tad taisam ka pagajushaa reizee 3 kaartas ?Ja, ja tad tee buus mani priekshlikumi
1)Naruto(kaa tad bez vinja)
2)DNAngel
3)Bleach vai freestyle
dmonster
1)Ar mier
2)DNAngel vai Bleach varētu
3)Freestyle
Sigfa
Hmm, domaaju dereetu pameegjinaat ko citu, lai nav tas pats. Tobish,

1; Pokemoni (joka peec)
2; Witch Hunter Robin
3; freestile
CloudX
huh.gif
@sigfa
1)ne
2)ne
3)ja
Sigfa
hmm, nu manupraat Pokemoni buutu vislielaakais challendzhs- sliktu anime, par kuru visi domaa slikti uztaisiit taa lai labi izskataas. Vismaz buutu kautkas cits nevis parastaas veindabiigaas bildes.

DNAngel var arii palikt.
dmonster
Pokemoni - nav slikts, bet dažkārt drusku garlaicīgs. Poke-sigam tur ir daudzas dažādas iespējas un nav noteiktas bildes, baigiiiiiiiiiiiiiii daudz pokemoni.
Kikyou
Lol, kamdēļ gan ne pokemonus? laugh.gif Joka pēc var.

Witch Hunter Robin gan neesmu skatījusies... n_n;; Pret DN Angel gan neesmu. :3

1) Pokemon
2) DNAngel
3) freestyle

^ esu mierā. laugh.gif
dmonster
^^ k
Sigfa
Mhm, sounds good. Lai notiek tad.
SheWr
Un atkal neziniits SheWr naak visu sabojaat!! Neesmu DNAngel redzeejis....

manupraat vareetu shaadi:

1. kaut vai pokemoni
2. Bleach
3. freestyle
CloudX
K taatad vairaakums atbalsta sho wink.gif Izlemts
1)POHumoni
2)DNAngel
3)freestyle

Tagad Datums kad jaaiesniedz darbi??? Es saku no shiis dienas liidz sveetdienai.
SheWr
eeeeh...nu bet kaa ar to DNAngel?
dmonster
Līdz svētdienai? Navar biš ilgāk?
Sigfa
shiis nedeeljas sveetdiena.. chista nepaguushu. Davai, naakamaas nedeeljas sveetdiena.

Neuztraucies sheWr es arii neesmu redzeejis.
SheWr
nevar to pokemonu vietaa kautko citu....? man nezkapeec vienkaarshi nav karma to sigu taisiit... paareejiem kautko var izdomaat, bet shitam nekaa... varbuut taapeec ka pokemoni ir daudz par raibu - nekaads noteikts tonis, taapeec nevar izlemt kaadu kraasu likt.....
CloudX
tongue.gif TUr jau tas knifs sheWr ,tas prasa meistariibu ,kautgan shis man pasham neiet ljoti pie sirds tomeer ideja ar pohumoniem nav slikta ,bet ja nu tomeer gadijumaa nolems mainiit ,neiebildiishu.
Kikyou
Esmu par nākamo svētdienu kā nodošanas datumu. Man drausmīgi patīk slaistīties un mainīt domas (t.i., uztaisīt vairākus variantus), tāpēc.
SheWr
itkaa man jau visi 3 ir gatavi, bet njemot pieredzi no iepriesheejaas reizes, labaak taisiishu veel un beigaas labaakos ielikshu, taatad - vislabaak beidzam naakamnedeelj

aaaa! nolaadeeta tu Kikyou! iemineejies tu ar to vairaaku sigu taisiishanu, tagad es jau divus uztaisot nevaru izlemt kuru likt........ A man te taads luugums taapeec radaas, nevar taas kaartas shitaa uztaisiit:

1. tie pashi pokemoni
2. DNangel
3. Bleach
4. freestyle

Tas buutu ljoti labi ja taa juus piekristu. un veel viens jautaajums - vai briivajaa stilaa var taisiit sigu par kaadu animi, par kuru jau ir cits sigs shajaa reizee taisiits.
Sigfa
Freestyle ir freestyle, tobish, taisi ko gribi. Man personiigi 4 kaartas nepatiik, man jau taa knapi laika pietiks 3 uztaisiit, ar 4 vispaar buus besis. 4 kaartas var likt dueljos bet nejau shitaadaas masveida kaujaas. Besides, mees jau zinaam kas uzvarees biggrin.gif
dmonster
dry.gif Khem jā zinām, but who cares. 4. freestyle sigs - Naruto ^^ drīz jau būs galā un pārējos pa nogali centīšos.
dmonster
Sorry 4 double post, but kur var uploadot psd filus, jo caurejot paint tie sačakarējas?
CloudX
tongue.gif save as jpg then!
dmonster
Photo 5.5 not able to do that, sh..
Sigfa
ja tu ar to domaaji piekto photoshopu, tad vareeja gan kaa jpg, ja nelados photoshopaa jau no pashas pirmaas versijas vareeja saglabaat kaa jpg.
Deadly Frozen
Mazs jautājums - atļauts piedalīties tikai populāriem otaku? tongue.gif Un vai ir kādi noteikumi šīm sigu taisīšanas sacensībām, teiksim forumula kā taisīt - "Daudz otu bg+chars no attiecīgās animes + teksts, ieteicami nosaukums no attiecīgās animes. Savādākus nepieņemam. " ? tongue.gif
CloudX
Open battle t.i visi kuri veelas driikst piedaliities

Ummm nu signaturees jaabuut obligaadi pa teemu ar otaam vai kaa savaadaak taa jau maakslinieka dariiishana smile.gif
Kikyou
Jap, noteikumi nav, izņemot, ka jātaisa pa tēmu. :3
Un ko tieši tu domāji ar "populāriem otaku"? o_O

Edit: -.- Cloudx jau pirms manis iepostoja. Damn!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.