Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa.
CloudX
Apr 10 2005, 20:06
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01)
Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa.
Hasty arent you?
Me piekriit, tagad tik jaagaida kas veel pieteiksies.C'mon ppl!
dmonster
Apr 10 2005, 21:21
Go go go, let's do this thang, es ar piedalīšos un gribu pierādīt, ka nevajag photshop7, lai savārītu signaturu(mmm... putra), bet tagad nopietni, vajadzētu uztaisīt sāk kļūt garlaicīgi^^.
Heh, varbūt neaizmirsīsim vecās labās lietas un uztaisīt konkursu kurš uzstaisa labākus sigus iekš painta?
dmonster
Apr 10 2005, 21:44
*This is a note for "Original Paint Product"* The name Paint makes me sometimes get all mad and furious(nah) Paint sanāk gļukaini parasti, dažkārt arī ne bet es dodu priekšrocību photoshop^^
paint ir noiets etaps, ar paint es mochiijos, kad man bija 10 gadu.
nezinu, vai jau vajag, tagad saakas ZPD sezona, man visai daudz kaadi referaati jaasaraksta... labaak naakamnedeelj.
Shogun
Apr 11 2005, 21:00
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01)
Es piektriitu, ljoti gribu izmegjinaat. Godiigi tas bus mans pirmais BATTLES.
baseboalbatboy
Apr 12 2005, 19:00
Heh...
Fuuuiii....(laikam)
Ja fui tad neliec, nebojaa kopskatu.
.
Uztaisiiju kautko, kas man pasham uzlabo gariigo...
EDIT: un kautkas vienkaarshi prieksh manis...
CloudX
Apr 12 2005, 22:01
Tas chernobiljas banneris ir nelabs, taa teema prasa vairaak.
parocies netaa, taadu infu uzraksi...
Mha, ceturto reaktoru uz banera, un pēdējo divu ugunsdzēsēju, kas atradās reaktorā pirms otrā sprādziena sejas. Būtu ļoti iespaidīgi.
Bet vispār, tādas tēmas labāk neaizskart.
Heh, jums laikam nebija tas kods būt sauktiem par Černobiļas bērniem.
man bija īpaši jauks fizikas skolotājs,kuram tā bija mīļākā frāze.
naakamnedeelj... naakamnedeelj varam riikot konkursu... *besaas par referaatu daudzumu*
CloudX
Apr 19 2005, 15:23
Baigie labie ,bet tas fonts kuru lietoji galiigi nerulee IMO.
Heh - redz ka var ar iztikt bez visiem lielajiem brushiem un blendingu:
Nu, bet tas jau vairaak kaa kautkaads
banneris____________________________________________________
tev taa peedeejaa nav sanaakusi. Galiigi peec siga neizskataas.
Kuru peedeejo tu domaa? ja to sharingan vs byakugan sigu, tad jau tas bija vairaak kaa banneris domaats...
Apr 21 2005, 16:08
kursh man var uztaisiit ja maaak riktiigi forshu avataru ar uzrakstu POHAS.PIEDODU PAR OFFTOPIC.vai sigu ar taaadu uzrakstu.POHAS
nu, tagad gan jau buutu laiks taisiit otro ciinju!
man tagad laika diezgan - seezhu maajaas un slimoju, taapeec no manas puses viss kaartiibaa, bet paareejiem laikam jau baigi aiznjemtie grafiki tagad buus.... nu sakiet kaa ir
Apr 27 2005, 07:59
Jautājums paliek, kurš uzdos?
Kenshin
Apr 27 2005, 15:20
Shewr-wisu cienju sharingan vs byakugan - vnk acis nevar atraut... man baigi tiik ^^
CloudX
Apr 27 2005, 15:34
tad taisam ka pagajushaa reizee 3 kaartas ?Ja, ja tad tee buus mani priekshlikumi
1)Naruto(kaa tad bez vinja)
2)DNAngel
3)Bleach vai freestyle
dmonster
Apr 27 2005, 16:12
1)Ar mier
2)DNAngel vai Bleach varētu
3)Freestyle
Hmm, domaaju dereetu pameegjinaat ko citu, lai nav tas pats. Tobish,
1; Pokemoni (joka peec)
2; Witch Hunter Robin
3; freestile
CloudX
Apr 27 2005, 17:11
@sigfa
1)ne
2)ne
3)ja
hmm, nu manupraat Pokemoni buutu vislielaakais challendzhs- sliktu anime, par kuru visi domaa slikti uztaisiit taa lai labi izskataas. Vismaz buutu kautkas cits nevis parastaas veindabiigaas bildes.
DNAngel var arii palikt.
dmonster
Apr 27 2005, 18:41
Pokemoni - nav slikts, bet dažkārt drusku garlaicīgs. Poke-sigam tur ir daudzas dažādas iespējas un nav noteiktas bildes, baigiiiiiiiiiiiiiii daudz pokemoni.
Kikyou
Apr 27 2005, 20:21
Lol, kamdēļ gan ne pokemonus?
Joka pēc var.
Witch Hunter Robin gan neesmu skatījusies... n_n;; Pret DN Angel gan neesmu. :3
1) Pokemon
2) DNAngel
3) freestyle
^ esu mierā.
dmonster
Apr 27 2005, 20:31
^^ k
Mhm, sounds good. Lai notiek tad.
Un atkal neziniits SheWr naak visu sabojaat!! Neesmu DNAngel redzeejis....
manupraat vareetu shaadi:
1. kaut vai pokemoni
2. Bleach
3. freestyle
CloudX
Apr 27 2005, 21:01
K taatad vairaakums atbalsta sho
Izlemts
1)POHumoni
2)DNAngel
3)freestyle
Tagad Datums kad jaaiesniedz darbi??? Es saku no shiis dienas liidz sveetdienai.
eeeeh...nu bet kaa ar to DNAngel?
dmonster
Apr 27 2005, 21:17
Līdz svētdienai? Navar biš ilgāk?
shiis nedeeljas sveetdiena.. chista nepaguushu. Davai, naakamaas nedeeljas sveetdiena.
Neuztraucies sheWr es arii neesmu redzeejis.
nevar to pokemonu vietaa kautko citu....? man nezkapeec vienkaarshi nav karma to sigu taisiit... paareejiem kautko var izdomaat, bet shitam nekaa... varbuut taapeec ka pokemoni ir daudz par raibu - nekaads noteikts tonis, taapeec nevar izlemt kaadu kraasu likt.....
CloudX
Apr 27 2005, 22:08
TUr jau tas knifs sheWr ,tas prasa meistariibu ,kautgan shis man pasham neiet ljoti pie sirds tomeer ideja ar pohumoniem nav slikta ,bet ja nu tomeer gadijumaa nolems mainiit ,neiebildiishu.
Kikyou
Apr 28 2005, 15:05
Esmu par nākamo svētdienu kā nodošanas datumu. Man drausmīgi patīk slaistīties un mainīt domas (t.i., uztaisīt vairākus variantus), tāpēc.
itkaa man jau visi 3 ir gatavi, bet njemot pieredzi no iepriesheejaas reizes, labaak taisiishu veel un beigaas labaakos ielikshu, taatad - vislabaak beidzam naakamnedeelj
aaaa! nolaadeeta tu Kikyou! iemineejies tu ar to vairaaku sigu taisiishanu, tagad es jau divus uztaisot nevaru izlemt kuru likt........ A man te taads luugums taapeec radaas, nevar taas kaartas shitaa uztaisiit:
1. tie pashi pokemoni
2. DNangel
3. Bleach
4. freestyle
Tas buutu ljoti labi ja taa juus piekristu. un veel viens jautaajums - vai briivajaa stilaa var taisiit sigu par kaadu animi, par kuru jau ir cits sigs shajaa reizee taisiits.
Freestyle ir freestyle, tobish, taisi ko gribi. Man personiigi 4 kaartas nepatiik, man jau taa knapi laika pietiks 3 uztaisiit, ar 4 vispaar buus besis. 4 kaartas var likt dueljos bet nejau shitaadaas masveida kaujaas. Besides, mees jau zinaam kas uzvarees
dmonster
Apr 28 2005, 20:38
Khem jā zinām, but who cares. 4. freestyle sigs - Naruto ^^ drīz jau būs galā un pārējos pa nogali centīšos.
dmonster
Apr 29 2005, 20:56
Sorry 4 double post, but kur var uploadot psd filus, jo caurejot paint tie sačakarējas?
CloudX
Apr 29 2005, 21:07
save as jpg then!
dmonster
Apr 29 2005, 22:57
Photo 5.5 not able to do that, sh..
ja tu ar to domaaji piekto photoshopu, tad vareeja gan kaa jpg, ja nelados photoshopaa jau no pashas pirmaas versijas vareeja saglabaat kaa jpg.
Deadly Frozen
May 1 2005, 21:21
Mazs jautājums - atļauts piedalīties tikai populāriem otaku?
Un vai ir kādi noteikumi šīm sigu taisīšanas sacensībām, teiksim forumula kā taisīt - "Daudz otu bg+chars no attiecīgās animes + teksts, ieteicami nosaukums no attiecīgās animes. Savādākus nepieņemam. " ?
Open battle t.i visi kuri veelas driikst piedaliities
Ummm nu signaturees jaabuut obligaadi pa teemu ar otaam vai kaa savaadaak taa jau maakslinieka dariiishana
Jap, noteikumi nav, izņemot, ka jātaisa pa tēmu. :3
Un ko tieši tu domāji ar "populāriem otaku"? o_O
Edit: -.- Cloudx jau pirms manis iepostoja. Damn!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.