Njā, esmu iesācējs sigu veidošanā
Šis ir mans otrais sigs (pirmais tika izveidots pusgadu atpakaļ XD)
taa kaa man vispaar nebija brashi, izdomaaju, ka vajag pielikt kko jaunu klaat. uztaisiiju kko ar brashiem. ja kaadam patiik, varat droshi izmantot savaam vajadziibaam.
Blackout
May 8 2006, 21:03
nyuu, cilveeki taisa tikai taapat.. a neredz, ka ir arii requesti..
''
+Chibi+
May 8 2006, 21:27
ar requests ir tā čābīgi, jo taisi netaisi, bet tāpat pasūtītājs nebūs īsti mierā. A ja iedot vienkārši bildi un saka "Gribu sigu", be vella nevar taču izdarīt! A paskiet cik lielu, kādos toņos, kādu tekstu, tad jau būs jums izpildīti zakazi. XD
QUOTE(+Hachi+ @ May 8 2006, 20:27)
... A paskiet cik lielu, kādos toņos, kādu tekstu, tad jau būs jums izpildīti zakazi. XD
+ cik maksaas. tad tieshaam buus izpildiiti. ;D
bet vispaar tieshaam. piesieties ar kritiku / chinksteet briivpraatiigam darbam? bezmaksas eediens serveets bezpajumtniekiem ar laikam nav iisti kosheriigs, n?
man kaads nevareetu uztaisiit ar sasuki, kakashi-sensei un gaaru? plz, plz, plz
+Chibi+
May 9 2006, 09:24
QUOTE(minta @ May 9 2006, 04:16)
man kaads nevareetu uztaisiit ar sasuki, kakashi-sensei un gaaru? plz, plz, plz
vienlaicīgi?
woah... that is a wierd... combination.. es nevaru izdomāt iemeslu, ka šie trīs kopā kaut kur parādītos, pat ne sigā. Heee. A kāda tev vajadzīga siga tematika?
*Jackal mēģina gara acīm iztēloties kā šis sigs izskatīsies*Sasuke un Gaara varētu atrasties katrs savā pusē nostājušies uzbrukuma pozā, bet Kakashi seju(iekļaut acis un varbūt degunu) ar atvertu sharinganu varētu sapludināt kopā ar fonu!
Sliktākajā gadījumā tas izskatītos dīvaini, bet pavisam notiekti pievērstu apkārtējo uzmanību un ja uz to skatītos cilvēks kurš nav redzējis Naruto(te es sāku dzīt sviestu), tad viņam pavisam noteikti tur redzētais neliktos nekas neparasts un neatbilstošs!
nju es jau driizaak gribeetu ka viduu ir Gaara vai Sasuke... fons man ir vienaldziigs, galvenais ka tumsh, bet ne peleeciigs... un tas nemaz nava diivaini... vinji ir forshi
+Chibi+
May 10 2006, 00:23
bet viņi, manuprāt, vispār neparādās nekur kopā. viņi vidpār kādreiz ir pārpmijuši vairāk par trim vārdiem? Naruto ir tas (vienīgais, heh), kuram ir normālas attiecības ar smilšu pandu.
vienkārši man liekas, ka viņi izksatīsies nedabiski kopā, bet nu, it's just me. Tas, kurš uzņemsies uztaisīt sigu, gan jau zinās, kā tur to salikt. Es nevarētu.
lai kaa arii saliktu kopaa vajadzeetu izskatiities labi... es jau tagad saaku domaat vai Kakashi-sensei vietaa nevajadzeetu ielikt Hinatu...
tas noteikti izskatiitos veel diivainaak, bet nu es jau pati ar esu diivaina...
+Chibi+
May 10 2006, 19:57
Sasuke, Gaara un Hinata? OMG.
Vai Gaara vispār zina par Hinatas eksistenci? That is so AU.
kaapeec gan Gaaram buutu jaazin par Hinatu? un Sasuke ar diezko labi Hinatu nezin, bet... man taksh nevajag taadu kur visi ir draudziigi apkampushies... manis peec lai vinji ieniist viens otru
Uneverdie
May 24 2006, 20:04
Tikko uztaisiju savu sig(banneru) un ava. Baigi grūti pie nepierastām progam...
Parasti jau uz PhotoShop cs, bet tagad uz Photoshop Studio, līdzīgi ir bet, manu prāt, PhotoShop labāks.. he h
Kritika - kā man sanāca?
uzliec raamiiti, labaak izskatiisies !
Uneverdie
May 25 2006, 13:15
QUOTE(Pinky @ May 25 2006, 08:53)
uzliec raamiiti, labaak izskatiisies !
Arī tā domāju.
Ir jau tāds iesācēju banner, bet man patīk
nospied ctrl + a, tad edit -> stroke
Kirara
May 26 2006, 13:23
Oh jaa. Es redzeeju kaa tu to barneru taisiiji!
Man labaak liktos, ka tu njemtu to otru variantu bez tiem baltajiem plankumiem, bet gan to vietaa melnos ielikt.
Pinky, man liekas, ka raamiiti nevajag.
Spectre
May 26 2006, 15:13
Imho baltie plankumi pat loti vietaa ... nav pamata uztraukumam, a ramitis ir standarta lietina to vienmeer vaig
Ja ieliks melnos buusparak tumsh. Buus sarkans un melns ... karoche shita labak
Kirara
May 26 2006, 15:45
Kaada nu kuram gaume
Rāmis nodala banneri no pārējās plaknes, tādēļ vairumā gadījumu tas ir vajadzīgs!
Raapiiti noteikti vajag, manc domaa, ka visiem vajag raamiiti, citaadi shie izskataas izpluudushi un pielipushi un katraa zinjaa nepaaraak jauki >.>
Var uztaisit Final Fantasy singature, varbut tads ir, jo daudz lapas?
Uneverdie
May 28 2006, 16:15
iedod bildi no kuras...
Uneverdie
May 28 2006, 16:45
Nekas labs no tās bildes man nesanāk..
Kirara
May 28 2006, 19:22
Kaut kaa man ar taam datoriskaam bildeem nepatiik.
Man neliekas, ka labi iznaaks. (iet runa tikai par manu gaumi, citam varbuut tas liksies fantastisks)
taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu.
paldies !
QUOTE(Pinky @ Jun 4 2006, 02:26)
taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu.
paldies !
Ceru ka esi profiņš
Man vaig sigu... Ar Goku no Saiyuki .... te būs bilde -
ja var - ar uzrakstu ''Just too sexy for he's shirt'' <3
nezinu, vai esmu profinsh...
+Chibi+
Jun 4 2006, 14:27
pagrieziet Goku horizontaali, taa buus labaak...
nezinu, vai esmu profinsh...
it's perfect
Liels liels paldies Pinky
Man taa shkjiet, ka raamiit vareeja ne tik biezu taisiit. Viens pixeliitis man pietiktu.
luudzu, luudzu.
raamiitis ir tieshi laikaa. ~_O
Labi darbi pinky!!!
Ilgi, pat ļoti ilgi neesmu neko taisiijis, taapeec rekur ir divi mani darbi.
Šis tāds bišķi vecāks.
tu nevaretu singature uztaisit no 6itas bildes:
Varu, tikai pasaki labaak izmeeru, kraasu un tekstu.
Edit: Negribeeju gaidiit kameer tu atbildeesi....nu tad rekur ir
herenberg, nejaucies manaa laucinjaa !
bet sigs uz goda - malacis !
mans variants -->
Ai, es vnk taa, palika garlaiciigi un izdomaaju kko uztaisiit.
Neuztraucies, tavaa darba sfeeraa nejaukshos.
Arii labs, tu ej pareizo celju, tikai palasi vairaakus tutorials un izmanto arii brushus.
tur ir brushi, tikai ljoti maz.
edit: rekur sigs, kaadus taisi Tu, chunky !
Biku liidziigs ir, bet man kraasa un backgrounds (bg) ir savaadaaki. Taadus monotonus gabalus ilgi vairs netaisu. Vajag reguleet veel highlights, contrast un shadows + blendings vareetu buut labaaks.
nekas tur nav savaadaaks, princips ir tieshi taads pats, neaizrunaa man te ausis, mazais !
Steam, paldies, ka izveeleejies manu darbu
Princips jaa, bet man ir vairaak detalizeets, man nav tikai un vieniigi brushi. Domaaju kjerties pie vien lielaaka projekta, pie viena animeetaa signatura.
P.S. Maneejais man vispaar nepatika, es to uztaisiiju pa kaadaam 3-5 min. vnk bezdveeselisks darbs sanaaca.
iedomiigais aapsi, nelec man aciis !
un tevis taisiitais sigs ir forshs, neteelo iedomiigu aapsi, luudzu !
Neesmu es tach iedomiigs, tos darbus kurus es uztaisu aatri, man parasti arii nepatiik. Galvenais lai sanjeemeejam patiik.
Neptuuns
Jun 7 2006, 00:36
QUOTE(Ayumi @ Jun 4 2006, 02:00)
ja var - ar uzrakstu ''Just too sexy for he's shirt'' <3
Just too sexy for he's shirt= Vienkaarshi paaraak seksiigs, jo vinjsh ir krekls.
pareizi buutu Just too sexy for his shirt. ja tev nebija kaada (ljoti iipatneeja) doma shitajaa teikumaa.
jaa, to es pamaniiju, bet negribeeju iejaukties klienta veelmees.
Labi izdariiji Pinky, tagad man vienmeer buus redzama vinjas siga (ja vinja to nenomainiis) un man buus par ko panjirgaaties. XD
respekteesim tos, ar kuriem mums jaasadziivo vienaa kopienaa !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.