Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Ayumi
Njā, esmu iesācējs sigu veidošanā biggrin.gif Šis ir mans otrais sigs (pirmais tika izveidots pusgadu atpakaļ XD)
image
Pinky
taa kaa man vispaar nebija brashi, izdomaaju, ka vajag pielikt kko jaunu klaat. uztaisiiju kko ar brashiem. ja kaadam patiik, varat droshi izmantot savaam vajadziibaam. smile.gif

image
Blackout
nyuu, cilveeki taisa tikai taapat.. a neredz, ka ir arii requesti.. sleep.gif''
+Chibi+
ar requests ir tā čābīgi, jo taisi netaisi, bet tāpat pasūtītājs nebūs īsti mierā. A ja iedot vienkārši bildi un saka "Gribu sigu", be vella nevar taču izdarīt! A paskiet cik lielu, kādos toņos, kādu tekstu, tad jau būs jums izpildīti zakazi. XD
Church
QUOTE(+Hachi+ @ May 8 2006, 20:27)
... A paskiet cik lielu, kādos toņos, kādu tekstu, tad jau būs jums izpildīti zakazi. XD
*

+ cik maksaas. tad tieshaam buus izpildiiti. ;D
bet vispaar tieshaam. piesieties ar kritiku / chinksteet briivpraatiigam darbam? bezmaksas eediens serveets bezpajumtniekiem ar laikam nav iisti kosheriigs, n?
minta
man kaads nevareetu uztaisiit ar sasuki, kakashi-sensei un gaaru? plz, plz, plz
+Chibi+
QUOTE(minta @ May 9 2006, 04:16)
man kaads nevareetu uztaisiit ar sasuki, kakashi-sensei un gaaru? plz, plz, plz
*

vienlaicīgi? ph34r.gif woah... that is a wierd... combination.. es nevaru izdomāt iemeslu, ka šie trīs kopā kaut kur parādītos, pat ne sigā. Heee. A kāda tev vajadzīga siga tematika?
Jackal
huh.gif *Jackal mēģina gara acīm iztēloties kā šis sigs izskatīsies*

Sasuke un Gaara varētu atrasties katrs savā pusē nostājušies uzbrukuma pozā, bet Kakashi seju(iekļaut acis un varbūt degunu) ar atvertu sharinganu varētu sapludināt kopā ar fonu!

Sliktākajā gadījumā tas izskatītos dīvaini, bet pavisam notiekti pievērstu apkārtējo uzmanību un ja uz to skatītos cilvēks kurš nav redzējis Naruto(te es sāku dzīt sviestu), tad viņam pavisam noteikti tur redzētais neliktos nekas neparasts un neatbilstošs!
minta
nju es jau driizaak gribeetu ka viduu ir Gaara vai Sasuke... fons man ir vienaldziigs, galvenais ka tumsh, bet ne peleeciigs... un tas nemaz nava diivaini... vinji ir forshi
+Chibi+
bet viņi, manuprāt, vispār neparādās nekur kopā. viņi vidpār kādreiz ir pārpmijuši vairāk par trim vārdiem? Naruto ir tas (vienīgais, heh), kuram ir normālas attiecības ar smilšu pandu.
vienkārši man liekas, ka viņi izksatīsies nedabiski kopā, bet nu, it's just me. Tas, kurš uzņemsies uztaisīt sigu, gan jau zinās, kā tur to salikt. Es nevarētu.
minta
lai kaa arii saliktu kopaa vajadzeetu izskatiities labi... es jau tagad saaku domaat vai Kakashi-sensei vietaa nevajadzeetu ielikt Hinatu... unsure.gif
tas noteikti izskatiitos veel diivainaak, bet nu es jau pati ar esu diivaina... blink.gif
+Chibi+
Sasuke, Gaara un Hinata? OMG. blink.gif Vai Gaara vispār zina par Hinatas eksistenci? That is so AU.
minta
kaapeec gan Gaaram buutu jaazin par Hinatu? un Sasuke ar diezko labi Hinatu nezin, bet... man taksh nevajag taadu kur visi ir draudziigi apkampushies... manis peec lai vinji ieniist viens otru
Uneverdie
Tikko uztaisiju savu sig(banneru) un ava. Baigi grūti pie nepierastām progam...

Parasti jau uz PhotoShop cs, bet tagad uz Photoshop Studio, līdzīgi ir bet, manu prāt, PhotoShop labāks.. he h

Kritika - kā man sanāca?
Pinky
uzliec raamiiti, labaak izskatiisies ! wink.gif
Uneverdie
QUOTE(Pinky @ May 25 2006, 08:53)
uzliec raamiiti, labaak izskatiisies !  wink.gif
*

Arī tā domāju.

Ir jau tāds iesācēju banner, bet man patīk
Pinky
nospied ctrl + a, tad edit -> stroke
Kirara
Oh jaa. Es redzeeju kaa tu to barneru taisiiji!
Man labaak liktos, ka tu njemtu to otru variantu bez tiem baltajiem plankumiem, bet gan to vietaa melnos ielikt.

Pinky, man liekas, ka raamiiti nevajag.
Spectre
Imho baltie plankumi pat loti vietaa ... nav pamata uztraukumam, a ramitis ir standarta lietina to vienmeer vaig happy.gif
Ja ieliks melnos buusparak tumsh. Buus sarkans un melns ... karoche shita labak smile.gif
Kirara
Kaada nu kuram gaume smile.gif
Niks
Rāmis nodala banneri no pārējās plaknes, tādēļ vairumā gadījumu tas ir vajadzīgs!
harpy
Raapiiti noteikti vajag, manc domaa, ka visiem vajag raamiiti, citaadi shie izskataas izpluudushi un pielipushi un katraa zinjaa nepaaraak jauki >.>
Steam
Var uztaisit Final Fantasy singature, varbut tads ir, jo daudz lapas?
Uneverdie
iedod bildi no kuras...
Steam
image
Uneverdie
Nekas labs no tās bildes man nesanāk..
Kirara
Kaut kaa man ar taam datoriskaam bildeem nepatiik.
Man neliekas, ka labi iznaaks. (iet runa tikai par manu gaumi, citam varbuut tas liksies fantastisks)
Pinky
taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu.

paldies ! rolleyes.gif
Ayumi
QUOTE(Pinky @ Jun 4 2006, 02:26)
taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu.

paldies !  rolleyes.gif
*

Ceru ka esi profiņš happy.gif Man vaig sigu... Ar Goku no Saiyuki .... te būs bilde -
image
ja var - ar uzrakstu ''Just too sexy for he's shirt'' <3
Pinky
nezinu, vai esmu profinsh...

image
+Chibi+
pagrieziet Goku horizontaali, taa buus labaak...
Ayumi
nezinu, vai esmu profinsh...

it's perfect wub.gif Liels liels paldies Pinky happy.gif
Kirara
Man taa shkjiet, ka raamiit vareeja ne tik biezu taisiit. Viens pixeliitis man pietiktu.
Pinky
luudzu, luudzu. image

raamiitis ir tieshi laikaa. ~_O
ChunkY
Labi darbi pinky!!!

Ilgi, pat ļoti ilgi neesmu neko taisiijis, taapeec rekur ir divi mani darbi.

image

Šis tāds bišķi vecāks.

image
Steam
tu nevaretu singature uztaisit no 6itas bildes:
image
ChunkY
Varu, tikai pasaki labaak izmeeru, kraasu un tekstu.

Edit: Negribeeju gaidiit kameer tu atbildeesi....nu tad rekur ir

image
Pinky
herenberg, nejaucies manaa laucinjaa ! cool.gif bet sigs uz goda - malacis !

mans variants -->

image
ChunkY
Ai, es vnk taa, palika garlaiciigi un izdomaaju kko uztaisiit.
Neuztraucies, tavaa darba sfeeraa nejaukshos.

Arii labs, tu ej pareizo celju, tikai palasi vairaakus tutorials un izmanto arii brushus.
Pinky
tur ir brushi, tikai ljoti maz. smile.gif

edit: rekur sigs, kaadus taisi Tu, chunky ! smile.gif

image
ChunkY
Biku liidziigs ir, bet man kraasa un backgrounds (bg) ir savaadaaki. Taadus monotonus gabalus ilgi vairs netaisu. Vajag reguleet veel highlights, contrast un shadows + blendings vareetu buut labaaks.
Steam
liels paldies par singiem!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pinky
nekas tur nav savaadaaks, princips ir tieshi taads pats, neaizrunaa man te ausis, mazais ! smile.gif Steam, paldies, ka izveeleejies manu darbu image
ChunkY
Princips jaa, bet man ir vairaak detalizeets, man nav tikai un vieniigi brushi. Domaaju kjerties pie vien lielaaka projekta, pie viena animeetaa signatura.

P.S. Maneejais man vispaar nepatika, es to uztaisiiju pa kaadaam 3-5 min. vnk bezdveeselisks darbs sanaaca.
Pinky
iedomiigais aapsi, nelec man aciis ! smile.gif un tevis taisiitais sigs ir forshs, neteelo iedomiigu aapsi, luudzu !
ChunkY
Neesmu es tach iedomiigs, tos darbus kurus es uztaisu aatri, man parasti arii nepatiik. Galvenais lai sanjeemeejam patiik.
Neptuuns
QUOTE(Ayumi @ Jun 4 2006, 02:00)
ja var - ar uzrakstu ''Just too sexy for he's shirt'' <3

Just too sexy for he's shirt= Vienkaarshi paaraak seksiigs, jo vinjsh ir krekls.
pareizi buutu Just too sexy for his shirt. ja tev nebija kaada (ljoti iipatneeja) doma shitajaa teikumaa.
Pinky
jaa, to es pamaniiju, bet negribeeju iejaukties klienta veelmees. smile.gif
Kirara
Labi izdariiji Pinky, tagad man vienmeer buus redzama vinjas siga (ja vinja to nenomainiis) un man buus par ko panjirgaaties. XD
Pinky
respekteesim tos, ar kuriem mums jaasadziivo vienaa kopienaa ! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.