Tigra2
Mar 22 2007, 18:29
Haruka, tas ir jauki,ka esi pievērsies/usies sigu taisīšanai. Tā kā esi sigus taisījusi vnk tāpat, bez īpaša pasūtījuma,domāju, ka esi iepostojis/usi ar mērķi, lai kāds novērtē.
Tā. Manuprāt, priekš iesācēja ir okei, taču vēl daudz ir jāmācās. Otrais ir labāks par pirmo, jo bildes izskatījās daudz saistītākas viena ar otru. Pirmajā sigā bildes neizskatās savā starpā saistītas, bet tas ir svarīgi, lai būtu, ja taisi šāda veida sigu. Kautkā pamanīju, ka jo mazāk attēlus izmanto,jo glīšāk izskatās, vismaz manā uztverē. Vari pamēģināt spēlēties tikai ar vienu attēlu.
Par tekstu:
Tas, manuprāt, nedrīkst nomākt attēlu. Tās ir otrā siga vājais punkts. Teksts attēlu nomāc. Vēlams izmantot atbilstošu burtu lielumu un krāsu. Tekstam attēls ir tikai jāpapildina, vai jāapzīmogo. Ja vien tas nav sigs, kur galvenais ir teksts. Un tomēr ja taisam tādu sigu, tad attēlam jāveido harmonisku backgroundu.
Tēmas izvēlētas ļoti labi, un domāju, ka piestrādājot pie sigu veidošanas, tev ar laiku var sanākt kkas riktīgi labs, ja sigu taisīšana sagādā prieku, tad tik turpini tos veidot. ^.^
Haruka
Mar 22 2007, 18:50
Tigra, tev taisnība pie sigiem esmu iesācēja.! Ja godīgi tie bija mani pirmie sigi. O.o
Nolēmu ko tādu pamēģināt un man iepatikās.
Paldies tev par padomiem tagad zināšu kā taisīt labāk.!
baseboalbatboy
Apr 20 2007, 14:55
Nuukoe cilveeki... sen neesmu te licis nekaadas shtelles iekshaa takaa izdomaaju saakshu ar chitaadu sigu ko dazhas minuutes apakalj sashtelleeju !
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 12 2007, 16:40
Lūgums, vai kāds varetu uztaisit man sigu saskanīgu ar avataru. Parametri - 500x100
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 12 2007, 16:40)
Lūgums, vai kāds varetu uztaisit man sigu saskanīgu ar avataru. Parametri - 500x100
Var, ja pateiksi, ko konkrēti gribi... Ideāli būtu ja tu caur pm atsūtītu vismaz nosaukumu tai anime, no kuras gribi, lai tev uztaisa sig, vēl labāk būtu ja iedotu konkrētu attēlu...
Church
Jun 14 2007, 15:40
un man savukaart likaas ka pietiekoshi viennoziimiigi pateikts. - saskaniigu ar avataru. avataraa - bleach / yorouchi chiksa. ko papildus piebilst?
QUOTE(Church @ Jun 14 2007, 15:40)
un man savukaart likaas ka pietiekoshi viennoziimiigi pateikts. - saskaniigu ar avataru. avataraa - bleach / yorouchi chiksa. ko papildus piebilst?
Anime nepārzinu... so nezināju, kas taa par chiksu...
Vēl var piebilst, kādu tekstu virsū gribās, varbūt kādās krāsās...
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 15 2007, 01:04
Krāsas ar sakskanīgas ar avataru un vari ar bez uraksta, to gan pati uzliks.
°taa kaa esmu zhiids, tad iepostoshu pirmais. kraasas it kaa saskan, bet nekaadus renderus neliku.
Church
Jun 28 2007, 23:14
imho veel vareetu komplektam sigaa yourouchi kakja formu ;>
Vēl viens mēģinājums no manas puses
Uzraksts kkā tur neiederas, manprāt.
sabrina19
Jul 14 2007, 22:07
He, gribēju parādīt savu pēdējo sig, kurš nav gluži veidots kā ierasts
Avy -
Sig -
Sig tika veidots šim
indivīdam pēc pasūtījuma
Bet anyway, kādas domas?
taa pati bilde avaa un sigaa- piu
Mans sigs ;D vairāk neesmu veidojis, bet šobrīd ir lfs skins ar pārsteigtu Ichigo uz sāniem, un youruichi (type error ?) kaķa forma uz jumta
ReD_FoXy
Nov 18 2007, 15:34
Būtu lūgums uztaisīt signature.
Bilde:
Vēlmes: saglabāt krāsas uz zilajām, nu vismaz tā lai saskan ar avu.
Kikyou
Nov 18 2007, 19:09
Der? ._.
Īpaši neko neizmainīju, tikai nedaudz paturpināju attēlu, jo bilde, kuru sagādāji, bija jau pietiekami skaista.
Nois!
Mans visus pārspēj,jo tas ir animēts!!!! X3
Nope,nepārspēj....*skatās tālāk*....patiešām nepārspēj....man daudz jāmācās.
Ik pa brītiņu iesniegšu visādus sigs,iepatikās taisīt.
Klik itNav bikiņ par resnu?
ReD_FoXy
Nov 19 2007, 23:39
Kikyou tev izdevās vienkārši perfekti, tā kā biju iedomājusies tas varētu izskatīties!!
*samīļo* Paldies, lietošu :33
Arts - liels paldies par centieniem!
Kāds man var uztaisīt signature no šitā?
bāc! baigi labais topiks! no sākuma likās ka nebūs nekā interesanta bet izrādās ka kļūdījos!
būs vēl pašam jāsāk taisīt sigi! baigi interesanti visa šī padarīšana =D