Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Pinky
pats tu esi plagjiaats, pipar. ej lasi romaanus un izgliitojies, nevis teeree te laiku ar taadu kaa es. image
Kikyou
Lai gan man pašai arī ir šis tas ko teikt par šo tēmu, tomēr nav īsti jēga, jo ar Pinky strīdēties ir tas pats kas strīdēties ar ķieģeli. Tāpēc beidziet spamot. Jāa, itkā ir par tēmu, bet tomēr nav.

Tagad... Pēctam, kad jūs būsiet ieraudzījuši šo brīnišķīgo fotogrāfiju, jūs aizmirsīsiet visu un sāksiet postot par tēmu.

image

Vai nav piemīlīgs margarīns? ^^
Pinky
nee, ms. gaazbetona blok !
Cow
QUOTE(Kikyou @ Jun 27 2006, 19:49)
Lai gan man pašai arī ir šis tas ko teikt par šo tēmu, tomēr nav īsti jēga, jo ar Pinky strīdēties ir tas pats kas strīdēties ar ķieģeli. Tāpēc beidziet spamot. Jāa, itkā ir par tēmu, bet tomēr nav.

Tagad... Pēctam, kad jūs būsiet ieraudzījuši šo brīnišķīgo fotogrāfiju, jūs aizmirsīsiet visu un sāksiet postot par tēmu.

image

Vai nav piemīlīgs margarīns? ^^
*

Nē tas ir sviests!Arprāts sviests!Cik gardi!Isaukum zīmēs!Es viņas visu laiku lietoju! laugh.gif
Sigfa
Psiholog, tie posti nebija spams :/ nevienaa noziimee.

Pinky, negribi klausiities ko tev saka cilveeki, tad luudzu, turpini dziivot savaa mazajaa pasauliitee, tikai, luudzu, nepievem forumu ar saviem tekstiem, kuri nav ne par mata tiesu labaaki par tavaam signatuuraam.

EDIT: aizvaacu nevajiidziigi uzbruukoshu tekstu veerstu pret psihologu. Aciimredzot cilveeks vnk nav izguleejies.
Pinky
smadzene, es nedziivoju mazaa pasaulee, es uzklausu citus, bet ne gadiijumos, kad man apzinaati kaapj uz galvas. ir taada lieta kaa gaume, par to nestriidaas, so Tu ar savu subjektiivo viedokli vari pist pa trasi, veemeej.
Sigfa
Nejauc gaumi ar tizlumu. Tad jau tiem cilveekiem, tur art sadaljaa, ir gaume, nevis kropli, neproporcionaali ziimeejumi ( es protams, nerunaaju par atziitajiem artistiem, kaa Kikyou). Atradis attaisnojumu.

Un vispaar, paprasi mammai ko noziimee `subjektiivs viedoklis`. Varbuut vinja var pie reizes tevi izgliitot, par to kaa runaat, shkjiet, paaraak izgliitots tu gan neesi. Pasham kauns nav? Retorisks jautaajums.

PS. pie reizes paprasi mammai ko noziimee vaardinjsh `retorisks`.

Labi, pietiks runaat ar sienu, shiisdienas deva izsmelta, jaagaida kameer sagremos.
Pinky
Tu tak esi debiils ! kaa var kko vispaar iemaaciities, ne tikai ziimeet, ja nav treninja ? practice makes perfect. tas, ka Tu te netieshi veel meegjini apcelt tos, kas maacaas ziimeet, ir nozheelojami. bet, buudams apreekjinaataajs, uzteici kikyo, nesaku, ka man nepatiik, kaa vinja ziimee. malacis - taa tik turpini !
kaapeec Tu domaa, ka es neeesmu izgliitots ? es, iespeejams, skolaa neesmu #1, bet tas nenoziimee, ka neeesmu izgliitots. zinu, ko noziimee subjektiivs. smile.gif
taa kaa tu miili normaali ****, uzcep pats kko ps. gribu savu kreiso aci uzmest - redzeet, ko taads pieredzeejis, inteligjents un pavisam NE tizls piilaadzis maak !

censored by lastguru
Sigfa
shis threads ir pilns ar maniem vecajiem darbiem, un tas ko valkaaju shobriid arii ir pasha cepts.

Negrasos atkaartoties. Uz taviem tekstiem (kuri jau saak atkaartoties) ir atbildeets ieprieksheejaa lapaa un no vairaakiem cilveekiem.
Pinky
[censored] zuudi miglaa ! rolleyes.gif

Edit: paarskirstiiju diezgan daudz lapas shajaa topikaa. cereeto nevainojamo parakstu, no Sigfas puses, vietaa sanjeemu kkaadas, nebaidos shii vaarda, [censored]. dzekinj, Tu mani pieviili, tev gaume vispaar ir [censored]. image image

Censored by lastguru: a vajag baidiities no shii vaarda, sheit ir forums nevis atkritumu bedre!
Kikyou
Un taa nu wakar es un kāds anoniims liidzdalībnieks izdomaajaam, ka mums buutu jaasāk kusteet līdzi laikam un jaataisa dInAmIsKuS un kraasainus sigus, jo pasaule kaa nekā ir SAWLJAINA!!!

Kaa nekaa wisi guru arii taa dara!!!

image

Cmukaa biuzh, ne?

Edit: Pieshpriceeju nedaudz animaaciju dinamiskumam. Nu i baaaig kruT. cool.gif
Pinky
101!74 ! ! image
Church
"kr4 wnk psc."
- tulkojumaa - discusting.
glaabj vieniigi tas, ka domaats kaa sarkastiska ironija ;>
ETM
vai nevareetu taadu dinamisko tikai lielaaku? nu fulskriina izmeeros. tad i piipeet neko nevajadzeetu.
Sigfa
QUOTE(Pinky @ Jun 28 2006, 12:58)
dzekinj, Tu mani pieviili, tev gaume vispaar ir pakaljaa. image image
*

Tad jau buusim uz viena plaukta. Vieniigaa atshkjiriiba laikam ir taa, ka es saprotu, ka mani vecie darbi nav nekaadi monstrozie un dazhi pat tiiri suudiigi.

Kikyou, wtf? tas teksts veel ir salasaams, un piemet paaris reizes noise un sharpness filtrus pilnam efektam. Citaadi- modei liidzi.
Psycholog
piu, goda vards, aizverieties, es gribu sigus redzeet, nevis juusu bezjedzigo strideshanos...un biju gan es izgulejies, un visu laiku esmu izgulejies, un rakstu visu pie pilna sapraata. Ja rodas veel kaadi jautaajumi - neatkariigi, kam, rakstiet PM . Punkts.
(neattiecas uz kikyou ievietoto sigu)

P.S. Negalvoju, ka likshu, bet mozh kads var pamegjinat uztaisit kautkaadu sigu prieksh manis? (atsaucoties uz manu nick) Kautko peec iespeejas monohromaaku, var atljauties varbuut nedaudz tumshi zilaa vai violeetaa vai sarkanaa pieshprici. Man pasham vnk fantazija nestrada smile.gif
harpy
QUOTE(Psycholog @ Jun 28 2006, 17:33)
piu, goda vards, aizverieties, es gribu sigus redzeet, nevis juusu bezjedzigo strideshanos...
*

ditto!!!

p.s. pasmieties vareeja bet nu....
CloudX
smile.gif Var paluugt kaadu sigu , vainu ar air gear ,vai ari Black lagoon?PLZPLZ

whooop aizmirsu , vai var arii sigu ar counter-strike tematiku ? izmeeri (348 x 98)
Pinky
es labpraat uztaisiishu, bet iedo kaadu bildi, savaadaak es nezinu kas un kaa. smile.gif shobriid man besis attieciibaa uz lielo maakslinieku puuli, kas mani, protams, nokritizees par visu, ko es daru...
Pinky
QUOTE(Shumins @ Jun 29 2006, 01:07)
QUOTE(Pinky @ Jun 29 2006, 00:49)
...uz lielo maakslinieku puuli, kas mani, protams, nokritizees par visu, ko es daru...
*

Laigan nesaprotu, kas vispaar ko tik stulbu kaa bildes likshanu izdomaaja ohmy.gif

Kaads nezin kaa te vareetu iemaaniit sigaa to pashu .mov vai .Avi, lai citiem kaartos datori un sigaa ietu stulbs trailers ???
*

Bildes likshana - tjip kkaadu personaazhu ?

Tutoriaalis, kaa ielikt sigaa stulbu .mov failu !
Pinky
tur var normaalu video ielikt, bet skanju gan nedabuusi.
Sigfa
QUOTE(CloudX @ Jun 28 2006, 18:26)
smile.gif  Var paluugt kaadu sigu , vainu ar air gear ,vai ari Black lagoon?PLZPLZ

whooop aizmirsu , vai  var arii sigu ar counter-strike tematiku ? izmeeri (348 x 98)
*

Kas tev noticis? sigu taisiishanu pats atmeti?
CloudX
Sigfa yep , tieshi taa smile.gif
Pinky Counter-strike bildes pameklee pats man slinkums (tikai izmeerus atceries plz)
Pinky
cloud, man bija probleemas ar pc, taapeec nebija laika kko uztaisiit. tuvaakajaa laikaa uztaisiishu.
Pinky
uztaisiiju liidziigu saveejam.

image
jurc
zini ka tavs sigs pārkāpj visus noteiktos siga lielumus forumā?

Pašai/pašam ir patīkami lasīt postus ja posts satur 1-2 teikumus un pārējo pusekrānu aizņem TAVS sigs?
Pinky
neeesmu naacis mekleet probleemas, taapeec samazinaaju parakstu. smile.gif ceru, ka Tu buusi apmierinaats/apmierinaata. smile.gif
ETM
Es arii ceru ka JurCHiX buus apmierinaata.. he he he... piedodiet, nenotureejos.

Bet nu pati buutiiba: neskjiet diivaini, ka cilveekam, kurs intensiivi taisa visiem peec kaartas superiiginjus (wii) sigus, nav ne mazaakaas nojausmas par ierobezhojumiem, kuri attiecinaami uz sigiem vai arii vijhs tos vienkaarshi ignoree?
Pinky
kaadus gribu - taadsu taisu. (wii)
CloudX
awwww superrigs cs sigs ! mad.gif aizmirsi noraadiitos izmeerus ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kiki
kaads var man ustaisiit sigu?
lastguru
QUOTE(CloudX @ Jul 12 2006, 17:09)
awwww superrigs cs sigs !  mad.gif  aizmirsi noraadiitos izmeerus !  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

diemzheel naacaas iznjemt... teica tachu ka ppaarsniedz pieljaujamos izmeerus (skat noteikumus)
Pinky
zheel, ka taa sanaaca. Cloudx, varu uztaisiit kko citu, tikai shoreiz negribaas cs teemu. smile.gif

kiki, kko uztaisiiju:

image
CloudX
biggrin.gif shitais bija reaali kruts sigs, meigini veel kautko ar cs uzmeistarot !!
Pinky
samazinaaju liidz vajadziigajiem izmeeriem.

image

bet padomaa par kko saistiibaa ar anime teemu !

Aven
IPB Image
Pinky
jaa, shito animaaciju jau es ieveerteeju gfx. smile.gif
Blackout
signature pl0x? >_>
Miky
Negribeju izcelties ar stulbumu tachu man japajautā. Kā nolāpits var ar pentoll izgrieztu gabalu ielimet jauna lapā.?!
edit: vairs nevjag smile.gif
wisky
Es pati taisu visus savus avus un bildes, ko lieku parakstā, tādēļ, neprasīšu nevienam lai kāds man uztaisa...'
Bewt man patikās jūsu darbniņi
Sigfa
Tu gribi teikt, ka tu uzziimeeji to charu kas tev avaa/sigaa? neticaas.
Kikyou
Nē, wisky teica, ka māk avus/sigus pats taisīt, tāpēc neprasa nevienam šeit lai priekš viņa taisa. "Bilde, ko liek parakstā" = signature. :)
Sigfa
Man gan *taisu pats* noziimee taisiit visu pasham, ieskaitot izmantotos materiaalus, bet varbuut arii paraak piesienos.
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Aug 31 2006, 15:35) *

Man gan *taisu pats* noziimee taisiit visu pasham, ieskaitot izmantotos materiaalus, bet varbuut arii paraak piesienos.

looks like someone has a lot of free time...
Sigfa
QUOTE(+Hachi+ @ Aug 31 2006, 23:12) *

Is that a bad thing? biggrin.gif kur tad palika tavs Ling-ling avatars?
Tigra2
no bildes griešanām un efektiem, neko nejēdzu... tas nu ir tā, un arī zīmēšanā neesmu nekaads ģēnijs, bet uztaisiiju shuminam sigu, vismaz meeģināju, un... ai vispār, uzskatīsim, ka es mācos, nav jau tas jāizmanto.

IPB Image
(tas kustas)
Ragana
Plīīz, uztaisiet man ar kāds sigu...
Pokemonize me!
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Sep 1 2006, 11:41) *

QUOTE(+Hachi+ @ Aug 31 2006, 23:12) *

Is that a bad thing? biggrin.gif kur tad palika tavs Ling-ling avatars?

Negribējās, ka mums ar Shuminu vienādi, bet tad jau arī viņš nomainīja.. Nu neko, jauni fandom, jauni avi.. Cerams, I will stick to this one.
ReD_FoXy
Vajadzeetu no shitaa:
IPB Image

Improvizeejiet.
Tigra2
IPB Image
un par 1,4 cm īsāks... ja nu gadiijumaa kas
IPB Image

visai vienkārš, bet piestāvētu avataram

(es taa priecājos, ka Red foxy atgriezās pie sava mīļā, jaukā , vecā ava ^^)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.