Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Hikaru
1) CloudX
2) Shogun
3) CloudX

Grūti gan bija šoreiz izvēlēties, par kuru balsot.
Kima
1. Kikyou/SheWr (kaa wienmeer newareeju izweleeties, aba ja ljoti wajadzees palauziishu galwu ilgaak..)
2. Cloudx
3. shogun

un zwaigzniite dmonsteram par humoru!!!
Kikyou
Hmm... :3

1) CloudX
2) Shewr
3) CloudX
GunMetaL
manas domas par šo...

1) CloudX
2) SheWr
3) Shogun
Deadly Frozen
Ok, nokavēju šito pasākumu sakarā ar Putnu Dienu Limbažos. Ja izdosies piebeigt, varbūt vēlāk iemetīšu, ko sataisiju. Jo man līdz šīsdienas vakaram bija 1 ar pusi sigs gatavs XD
dmonster
Es ar beidzot nobalsošu:
1)Shogun;
2)Kikyou;
3)Kikyou.
Revol
whatever:
1] Kikyou
2] CloudX
3] Shogun
SheWr
nu, te jau viss ir aizmirsies, taapeec ielikshu vienu aatru darbu...*skrien uz photoshopu...*

Vuala!

image
Kikyou
Cooool. :3
Shewr pamatīgs Uraharas fans. biggrin.gif
SheWr
eeeh...ne gluzhi.... man visvairaak no Bleach patiik pashreizeejie kapteinji (ichimaru! Toshiro! Mayuri!)... man vienkaarshi sanaak atrast daudz materiaalus ar Uraharu. kaut taa kaa Urahara ar bija kapteinis, tad jau vinsh ar labs laugh.gif
Shogun
SheWr tieshaam baigi labi, bet kad taa balsoshana beigsies.

BTW, rekur mans animeetais signatures, man diemzheel animaacija diez ko labi nepadodas.

image
GunMetaL
paskatieties uz kautko drausmigi prastu un biedējošu mani sigu taisīšanas mēginajumi...

image

image

ko lai saka man nav talanta un izdomas lai taisītu šadas lietas biggrin.gif
Kikyou
Tee hee... ar ko taisi, Eliminator?
Sigfa
Ja man jaamin, tad - paint tongue.gif

Es sen neko neesmu viedojis... vaidzees kautko uzveidot tuvaakajaa laikaa.
anti
droši vien jautājums nevietā un tādā garā - bet kāda no tām signaturēm jēga? vai tad ar bildīti avatarā jau nepietiek? jo nu, lielākā daļa no šeit redzētajiem sigiem tik tiešām ir vnk papildus bildīte ar parakstu un īpašu domu nepauž.

atvainojos, ja kādu aizvainoju.
Sigfa
Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai.

Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu?
GunMetaL
heh lai cik ari sūdīgi man tie sigi nesanāktu es tos megināju taisīt uz photoshop man vienkārši nav tās mākslinieciskā talanta sad.gif(
CloudX
QUOTE(EliminatoR @ May 16 2005, 21:36)
heh lai cik ari sūdīgi man tie sigi nesanāktu es tos megināju taisīt uz photoshop man vienkārši nav tās mākslinieciskā talanta sad.gif(
*

talants atklaajas ar pieredzi ,pieredze nāk ar laiku ,ja gribi taisīt kautko skaistāku nekā pašreiz taisi tad trenējies trenējies un trenējies

Good Tutorials Labs links pilns ar visaadiem tutoriaaaliem ,iesaku!
GunMetaL
būs jaievērte bet smagi man jāstrada pie treniņa jo uz zīmēšanas lietām man smag iet sad.gif
dmonster
QUOTE(CloudX @ May 16 2005, 20:48)

Vot te ir labas pamācības, kā taisīt.
Kikyou
QUOTE(anti @ May 16 2005, 19:49)
droši vien jautājums nevietā un tādā garā - bet kāda no tām signaturēm jēga? vai tad ar bildīti avatarā jau nepietiek? jo nu, lielākā daļa no šeit redzētajiem sigiem tik tiešām ir vnk papildus bildīte ar parakstu un īpašu domu nepauž.

atvainojos, ja kādu aizvainoju.
*

Jēga jau varbūt arī nav. Bet man vienkārši laiku pa laikam sagribās kautko uztaisīt. Iespējams, bezjēdzīga brīvā laika izniekošana, bet tas ir mans brīvais laiks - daru ko gribu.
dmonster
Ma new sig.
image
rebel
mm..Tu nokraasojies,kad tiec ajzmirsc? blink.gif
jaux signature,bet pie anglju walodas gan jaapiestraadaa,ja es parejzi saprotu,kas tur patiesiibaa domaac,tad winjaaa ir 3 kljuudas... tik neuztwer personiski,wnk domaaju,ka warbuut gribeesi zinaat un maybe izlabot
SheWr
QUOTE(rebel @ May 18 2005, 15:18)
mm..Tu nokraasojies,kad tiec ajzmirsc?  blink.gif
jaux signature,bet pie anglju walodas gan jaapiestraadaa,ja es parejzi saprotu,kas tur patiesiibaa domaac,tad winjaaa ir 3 kljuudas... tik neuztwer personiski,wnk domaaju,ka warbuut gribeesi zinaat un maybe izlabot
*

ljoti atvainojos par offtopic, bet pasaki kur tur ir 3 kljuudas? es tik redzu ka ir uzrakstiits dye, nevis die (kaut mees neko nezinaam, varbuut taa ar domaats rolleyes.gif ) un forgotten nav ar diviem T...
rebel
Es jaw tejcu,ja es parejzi sapratu. pienjemu,ka domaac ir - Tu mirsti,kad tiec ajzmirsc (waj arii,kad Tewi ajzmirst.kaa nu kuram labpatiik teikt/tulkot)
1. - dye noziimee nokraaasoties/kraaswiela,newis mirt
2. your ir piederiibas wietniekwaarc, jaaraxta you are waj you're
3. forgotten raxtaas ar 2 t!! tongue.gif apskaties angljuwal maaciibu graamataa! un,ja taadas naw - kkad nesen kino raadija filmu,latwiski gan bija iztulkoc kaa "dziiwe, kuras nebija", taas nosaukums taac bija. un es nedomaaju,ka amerikaanji kljuudiitos anglju walodas lietojumaa.

taa luuk! sorry par offtopicu..

P.S. waj,tagad tik ajzdomaajos,ka iespeejams,Tu noraadiiji,ka taa ir kljuuda,ka forgotten nau ar 2 t,newis apstriideeji shaadu raxtiishanu..hehe,laj waj kaa, augstaak wisas 3 kljuudas mineetas. protams,ja ir ko iebilst un es kko esmu nepareizi sapratusi waj kaa,plz informeejiet mani! happy.gif
GunMetaL
nežēlīgi huh.gif
rebel
jaajaajaa..un Tawa angljuwaloda,EliminatoR arii nau iipashi lieliska.sorrz,labi,wismaz,ka izdzeesi taas kljuudas signatureee..
waj,waj,shodien man lajkam baaaigi kritisx gariigais..nju,piedodiet,atwajnojiet mani par sho briesmiigo apdir****o offtopicu.. biggrin.gif
CloudX
smile.gif Nē nē nekas izglīto cilvēkus ,dari labus darbus viss ok
GunMetaL
tātik turpini rebel smile.gif
rebel
*yeeeey,es neemu evil,evil nekrietnele!* bet tas dmonster a signature - ljoti smukinsh..pashai rodas weelme tajsiit kko tamliidziigu *hehe..peec paaris gadiem warbut wareeshu ne tikaj noraadiit uz kljuudaam citu signaturees,bet arii uzklawsiit citu spriedumus par manaam kljuudinjaam..*
dmonster
Ahh, who cares? biggrin.gif But so all are able to sleep happy here's ma renewed sig
image
Ak dies, Ak dies, kā man varēja gadīties tāda kļūda? tongue.gif
rebel
woooo-hoo! yeeeeeey! pozitiiws rezultaac! ahhh,nju,tas mani ljooooti priecee, tagad shis signature rullz 4ewaa! biggrin.gif happy.gif
Sigfa
QUOTE(rebel @ May 18 2005, 18:29)
woooo-hoo! yeeeeeey! pozitiiws rezultaac! ahhh,nju,tas mani ljooooti priecee, tagad shis signature rullz 4ewaa! biggrin.gif happy.gif
*

Tu runaa par anglju valodas pareizrakstiibu, bet pati pat pareizi latviski neraksti...

SheWr, uztaisi sigu ar alus pudeli biggrin.gif un peectam piedzeries un uztaisi vienalga kaadu sigu biggrin.gif
SheWr
Alus man peec garshas negarsho, taapeec uztaisiiju ar kautko mazliet savaadaaku:

image

Un par godu tam visi iedzeram glaazi piena laugh.gif
Deadly Frozen
muah, šitas joks man patīk, ņemot vērā, ka pati apspēlēju to reklāmu nedaudz savādāk (ļauni ņirgājoties par stereotipe-gothiem prasot "goth milk?" ) ^.____^ muah
Shogun
Shis nav nekaads signatures, bet es t uztaisiiju daugam

image
GunMetaL
ko lai saka smuki smile.gif malcis
Shogun
Man ir veelviens

image
GunMetaL
ari nav slikts smile.gif pat labs
SheWr
uu...es jau par sigiem biju galiigi aizmirsis...

image
image
CloudX
smile.gif

image

Sigfa
SheWr aizraujas ar fraktaaljiem?

neslikts dizains CloudX.

Es veeljoprojaam nevaru piespiesties kautko uzvidot...
SheWr
taa kaa man patiik Bleachaa visi kapteinji un leutnanti, tad tagad taisu visiem pa sigam...

(ja kaads nezin, tad augsheejais vecis ar blondajiem matiem ir Kira Itzuru, 3. diviizijas leutnants - kapteinins Ichimaru Gin... un taa vecene - Matsumoto Rangiku - 10. diviizija - kapteinis - Hitsugaya Toshiro)...

Un tagad: Hisagi Shuuhei - 9. diviizija - kapteinis: Tousen Kaname
image

velns paraavis... man vajadzeetu mazaak bleach skatiities... es jau visiem leitantiem un kapteinjiem vaardus zinu no galvas.... sad.gif
GunMetaL
Bleach atkarīgums - 9,9 bales. subjekts SheWr biggrin.gif
CloudX
QUOTE(EliminatoR @ May 24 2005, 16:12)
Bleach atkarīgums - 9,9 bales. subjekts SheWr biggrin.gif
*

99% piekriitu laugh.gif

Bwtf jauaakais sigs labaakais no visiem taveejiem
rebel
QUOTE(Sigfa @ May 18 2005, 21:14)

Tu runaa par anglju valodas pareizrakstiibu, bet pati pat pareizi latviski neraksti...

dry.gif taa wnk ir iisaak. un,ja es nezinaatu,kaa parejzi jaaraxta,tad diezwaj atljautos raxtiit taa,kaa man patiikaas un kaa aatraak raxtaas. ja tas bija domaac kaa jox,tad ok,bet citaadi. nez,nez.jaa,warjaw buut,ka wajadzeetu wajraak pietreeties pie latwju lieliskaas parejzraxtiibas. Turpmāk laikam rakstīšu visu kā vajag. Ar garumzīmēm, lielajiem burtiem un bez kļūdām.
* laugh.gif hahaahahahahaah,jaa,ka tik ne ariii...*
GunMetaL
domāju te vel daudziss būtu vienprātis ar mums smile.gif
luster dragon
kursh var uztaisiit forshu iconu manam veikalam citaa adresee ar nosaukumu Shrota Serviss ''ASM"
Sigfa
QUOTE(rebel @ May 24 2005, 19:08)
QUOTE(Sigfa @ May 18 2005, 21:14)

dry.gif taa wnk ir iisaak. un,ja es nezinaatu,kaa parejzi jaaraxta,tad diezwaj atljautos raxtiit taa,kaa man patiikaas un kaa aatraak raxtaas. ja tas bija domaac kaa jox,tad ok,bet citaadi. nez,nez.jaa,warjaw buut,ka wajadzeetu wajraak pietreeties pie latwju lieliskaas parejzraxtiibas. Turpmāk laikam rakstīšu visu kā vajag. Ar garumzīmēm, lielajiem burtiem un bez kļūdām.
* laugh.gif hahaahahahahaah,jaa,ka tik ne ariii...*
*

iisaak? kuraa vietaa burtu 'v' aizvietojot ar 'w' teksts paliek iisaaks? tas pats attiecas ar 'i' aizvietoshanu ar 'j'. Piemeeram vaardu 'vairaak' paarveidojot pokemonrakstaa sanaak 'wajraak'. Es ceru ka tu skaitiit maaki? Tu tagad noteikti teiksi, ka piemeeram 'ks' aizvietot ar 'x' un 'ts' aizvietot ar 'c' ir aatraak es tev varu teikt taa- gan 'x' un 'c' taustinji ir novietoti klaviatuuras apaksheejaa rindinjaa, liidz ar to vinjus ir sarezhgjiitaak piespiest un tas prasa apmeeram 0.1 sekundi vairaak nekaa nospiest vienu burtu augsheejaa rindinjaa. Ja njemam par piemeeru 'ks' tad nebuut nesanaak aatraak rakstiit to ar 'x' jo pa to 0.1 sekundi, kuru tu izteeree sasprindzinot kaadus 12 muskuljus tavas rokas delnaa, lai ieliektu to piespiest 'x' var tikpat labi izteereet piespiezhot veelvienu burtu ar otru roku, shajaa gadiijumaa abi burti buus 'k' un 's'. No shii mees varam izsecinaat, ka rakstiit normaali ir tikpat aatri cik rakstiit poke-rakstaa.

Man I'm good.

Luster dragon, cik lielu ikonu, cik kraasaas, cik dimensijaas, kaadam noluukam?
SheWr
un luuk shodienas leitnanti:

1) Ise Nanao - 8. diviizija, kapteinis - Kyouraku Shinsui
image

2) Iba Tetsuzaemon - 7. diviizija, kapteinis - Komamura Sajin
image

tas otrs nesanaaca tik labs... (gruuti jau ir taisiit, kad pa rokaam raapo hamelions...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.