Kirara
Jun 12 2006, 22:09
Pinky, uztaisi man labu sigu ar kakji. Izveelies bildi peec patikas, jo varbuut mana izveeleetaa nesanaaktu laba. Buutu labi, ja fons buutu gaishi zils. Un manaa gaumee buutu, ka raamiitis ir 1 pixeli biezs.
Pakkun
Jun 13 2006, 15:32
eeeerm .. man pilniigi kauns prasiit, bet .. vai var kko gotisku uzkomponeet ar Zangetsu no bleach vinja cilveeciskajaa formaa? tas buutu viens. otrs - kko nenopietnu un miikstu ar Pakkun'u no naruto (tas fiichainais suniitis) un klaat txu - They're soft and bouncy! uzticos sigmeistariem
ar suni gatavs, bet iedod, luduzu, kaadu bildi, kaa tas Zangetsu izskataas !
baseboalbatboy
Jun 13 2006, 17:11
Mana siga sarezhgjiitaa radiishana-bilde+burti
...wow dubultojas...
ChunkY
Jun 13 2006, 20:05
Pinky , bishkji tev paliidzeeshu.
http://www.animegalleries.net/albums/bleac...angetsu0000.jpgVajadzeeja uzspiest uz Rekur!!!
tur neko neraada !
ChunkY
Jun 13 2006, 20:49
veel joprojaam neraada !
Pakkun
Jun 13 2006, 22:54
LIELS paldies, zangetsu pagaidaam nevajag. *bow*
Kazuki
Jun 13 2006, 23:16
kaads nevar luudzu uztaisiit sigu ar sho bildi?
bija gruuti, jo nevareeju izgriezt normaali to chiksiiti, bet kkas jau sanaaca.
+Chibi+
Jun 14 2006, 13:06
labāk Kazuki vietā atstātu to "my borken wings"... goes much better with the pic.. jo visi jau tāopat zina, ka tas Kazuki sigs.
Kazuki
Jun 14 2006, 18:48
ir baigi labs. paldies pinky
Kikyou
Jun 14 2006, 19:22
Nepārprotiet, es necenšos Pinky izkonkurēt tagad, vienkārši savus skilus iemēģinu pēc ilga, ilga laika. :S 5 minūšu darbs, w00t.
ir ok. Tev baigais talans izgriet neizgriezhamaas bildes !
Kikyou
Jun 14 2006, 19:27
Lol, es pat neko negriezu ārā. Kur arī ir tas fokuss.
Bildes, kuras izskatās labi tā kā ir nemaz nevajag daudz rediģēt.
Kirara
Jun 14 2006, 20:13
Ö.ö cik vienkaarshi, bet tomeer skaisti Kikyou. Hmm..ja kaartiigi paskataas uz Kazuki doto bildi un uz Kikyou taisiitu sigu, tad tieshaam var redzeet, ka nav fons griezts aaraa. Tur ir tikai klaat likts.
esmu advaneceejies liidz taadam liimenim, ka neizmantoju citu veidotus fonus.
Kikyou
Jun 14 2006, 20:37
Kā jau es teicu, ne visām bildēm vajag mainīt fonu - pretējā gadījumā sanāk tieši sliktāk nevis labāk, ja cilvēkam nav laba krāsu izjūta. :)
ir taada lieta kaa "visu daru pats", taadeelj es to arii saucu par savu darbu. sliktaak nevar sanaakt. un man IR kraasu izjuuta, salduminj !
Kirara
Jun 14 2006, 21:14
Kaa man patiik shii saruna, vnk baudaama
Jums abiem ir labas signatures, tikai..
shoreiz man labaak patika signature no Kikyou..
es jau neciinos, kuram te labaaks darbs.
pinksakura
Jun 14 2006, 22:36
vareetu man no shiis bildes uztaisiit sigu luuuuudzu :3
shito smuki izgriezu, pat ljoti smuki. ja gadienaa nepatiks, Kikyou Tev uztaisiis forshaaku !
pinksakura
Jun 14 2006, 23:57
ir labs iisteniibaa tnx Pinky! :3 (already love this sig)
paga, nesaceries par aatru, atnaaks Kikyou un paarsitiis mani darbu !
Kikyou
Jun 15 2006, 13:59
Es tak tev teicu, ka nemēģinu ar tevi sacensties tu kropli. :S
lolita neiztureeja spiedienu ! awww :*
Kikyou
Jun 15 2006, 18:23
Beidz nīdēt, sievišķi, ej ārstēties. :S
Ok whatever, pietiks spamot, neatbildi uz šito postu.
Tigra2
Jun 15 2006, 18:32
man luudzu no šī sigu, lai buutu redzami roniishi un uzraksts
''信じる下さい''
nekas iipashs, nebija kur izveersties.
Kikyou
Jun 15 2006, 18:54
Gomen. Es sāku taisīt pirms Pinky ielika savu. :/
Btw, kas tur rakstīts? Vienīgais ko es tur varu izlasīt ir "jiru" un "sai". :|
Tigra2
Jun 15 2006, 19:03
paldies abi noderēs,man kā nekā ir divi profili
shinjiru kudasai < - kas gribees sapratiis, ko tas noziimee
Kirara
Jun 15 2006, 19:44
Ö_ö Kikyou labi sigas sanaak, pavisam labi.
ja saliidzina tos, ko taisiijaam Kazuki, kikyou darbs, iespeejams, bija labaaks. bet Tigrai taisiitos saliidziont, mans izskataas labaak.
auzaas.
iepaziisties ar
sho forumu, tur ir daudz veertiigas informaacijas !
A es teicu ka centos?
5 minute jobs
Bet vienalga paldies
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 19 2006, 22:01
Nekas liels, bet tomēr...
Tigra2
Jun 20 2006, 00:05
QUOTE(Pinky @ Jun 15 2006, 20:35)
ja saliidzina tos, ko taisiijaam Kazuki, kikyou darbs, iespeejams, bija labaaks. bet Tigrai taisiitos saliidziont, mans izskataas labaak.
pasaulē neeksistē termins labāk vai sliktāk;
Es pēc dabas esmu tāda ne pārāk spilta, vairāk plūstoša un maiga, tāpēc dodu priekšroku tam, kas mani raksturotu labāk;
Bet cilvēki jau ir dažādi, tāpēc pilnīgi iespējams, ka kāds cits cilvēks manā vietā dotu priekšroku otram sigam;
Un arī kazuki taisiitos nevar taadaa veidaa saliidzinaat, jo tavs sigs tak banku neaplaupiija
vai arii večiņu pāri celiņa nevadāja(kas padarītu to par labāku)
*Es juutos kaa kautkaads vecs muuks,kurš lasa lekciju... T_T*
ok, ok, man patiik spilgtas kraasas. jo kraasainaaks - jo labaaks.
Spectre
Jun 20 2006, 10:32
Pinky siga ir labaka - WHY ? - To begin - bilde ir fantasy un fantasy ar balaam krasam galiigi neiet. Ir vajadziigs spilgtums kas pasvītrotu liiniujas/kontuuras vismaz. + fantasy ir vienmeer košs fons ja viņš tiek pilnībā demontēts tad paliek tā sauktais Sausais atlikums
tas ir mans personiskais IMHO.
P.s. katrs sevis ceiniigs anime fans jau peec pirmas animes noskatishanas zinaas kas ir Shinjiru kudasai +)
man prieks, ka man ir arii atbalstiitaaji !
lai gan anime skatos jau vairaak kaa gadu, nezinu, ko noziimee Shinjiru kudasai.
Kikyou
Jun 20 2006, 12:54
QUOTE(Pinky @ Jun 20 2006, 10:29)
lai gan anime skatos jau vairaak kaa gadu, nezinu, ko noziimee Shinjiru kudasai. :ph34r:
"Tici (man)" vai kautkas tamlīdzīgs. o.ō A tas nebūtu "shinjite kudasai"?... Eeeh, skujviņzin.
Spectre
Jun 20 2006, 13:14
Pareizi vien ir
tiesa briinos es ... man liekas shis tiek lietots vismaz reizi katraa animee
ok. sorry par offtopa radišanu pārejat atpakaļ pie jaunu sigu radīšanas ^ ^
Tigra2
Jun 20 2006, 14:38
nav tas ''tici man''', tas ir ''tici luudzu''.
vismaz to es tiešām vēlos no daža laba, jo ņemot vērā to, ka man ir pārāk spilgta iztēle gadās samuldēt visādus blefus un tad, kad es nemuldu man netic, jo domā ka es atkal muldu...(jo patiesība bieži vien ir daudz jocīgāka par meliem...un neticamāka)
iebraucu offtopicaa.... sory...
Tierra san
Jun 20 2006, 14:51
Vai kaats var no shiis bides uztaisiit banneru (signaturu) kas izskatiitos peec komplekta avai.
paaraak maza bilde, izgriezt arii nebija speeka.
Tierra san
Jun 21 2006, 11:23
Thx, ir smuks... Kaa tu dabuji tos mazos punktinus? Es esmu mazliet straadaajusi ar fotoshopu pirms pusgada un nekas iipash jau neiznaaca, bet tagad es noleemu ka driizumaa atkal kautko izdariit. Es noleemu ka shoreiz arii tutus izmantoshu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.