Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Blackout
LOL. ja paveero, tad tieshama esmu izveeliigs XD
NOAR
Ja kaadam veel vaig idejas, un kaads grib taisiit ne-signu, tad man nodereetu avatars pa Elfen Lied teemu (asinis, kaads vektors, u.t.t.).
baseboalbatboy
smile.gif
image
Kaa patiik...
jurc
QUOTE(Tsukama @ Dec 11 2005, 14:25)
Gribeetu gaishi sarkanu fonu, tikai ne ljoti spilgtu. taa kaa tev ir piemeeros, tikai gaishaaku.. Jaabuut vienai catgirl, un jaabuut uzrakstam Tsukama, teiksim apmeeram size: 20... un jaabuut 468x130 pixels...
*

saņem
image
image
image
ReD_FoXy
QUOTE(JurCHiX @ Dec 12 2005, 22:27)
saņem

Miiljais JurCHiX... rolleyes.gif
Buushu nekauniiga un publiski kritiishu tev celjos - LUUUUDZU plzzzz plzzzzzzzz pretty pliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz Uztaisi man juanu signature laugh.gif wink.gif
Tev tik labi sanaaca ieprieksheejais un es zinu ka tu nespeesi man atteikt rolleyes.gif I need new signature... Plzzzzz!!! Kaut ko veelams kraasainu un veeljoporjaam ar manu cat girl... vispaar var buut viskautkas kas ir kawaii.. Bet kraasaini tongue.gif Paareejias peec taviem ieskatiem happy.gif
Sushi
Tas jau noteikti buutu taa nesmuki, bet... Jurchik, man ariii!!
Varu pateikt kaadu apm. - dereetu ar tumshi zilu nakts fonu un lai tur buutu kaada kawaii anime meitene ar tumshiem matiem un uzraksts Sushi... Pliiiiizzzzz!!!! Kaut ko pieskanjotu avam.
Blackout
omg. es to dievinu! omgroflbbq XD I LOVE IT! paldies! milziigs paldies!
Aven
Nu taa. Es vakar saaku maciities straadaat photoshop'ā un tāds nu ir mans pirmais neveiksmīgais signa mēģinājums. Jurchix neapvainojies! smile.gif
image
ReD_FoXy
QUOTE(Aven @ Dec 13 2005, 21:35)
Nu taa. Es vakar saaku maciities straadaat photoshop'ā un tāds nu ir mans pirmais neveiksmīgais signa mēģinājums. Jurchix neapvainojies! smile.gif
<image>
*

Okey tikai kaapeec par eksperimenta trusiiti esmu izveeletas es??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ir okey vispaar... smuki... JurCHiX - tu veeljoprojaam nespeesi man atteitk un saac ieviest sev vaidziigo gariigo tongue.gif dry.gif biggrin.gif
Kikyou
Jurchix, vienīgā kļūda par to tavu sigu, ko Tsukama sev uzlika ir...
...tas ir catboy. XD

Visādi citādi rullz.
Blackout
catboy XD lol, whatever, galvenais, ka ausainis ;>
Sushi
Nu jaa! Jurchikam sanaaca forshs sigs!
I am next peec Foxijas, ja protams, nav iebildumu! unsure.gif
Aven
QUOTE(Sushi @ Dec 14 2005, 16:33)
Nu jaa! Jurchikam sanaaca forshs sigs!
I am next peec Foxijas, ja protams, nav iebildumu!  unsure.gif
*

Tu gribi lai tieshi Jurchix taisa, vai arii ljausi amatierim pameegjinaat? tongue.gif
Sushi
Nee nu vari jau, protams, pameegjinaat...
Bet TAD JAU REDZEES, KAA BUUS...

UZtaisiiju pati shaadu.. kaa ir? Ir veerts atstaat?
image

Tikai mazaaku.
Blackout
mans viedoklis, varbuut vareeja citu fontu tam Sushi...>)
ETM
ev, es te ilgi cietos, bet nu tagad gan noleemu kaut ko pateikt...

1) jajau sadomaajat akadam konkreeti luugt lai kut ko uztaisa, tad nu pm is the right way to do it (foruma vadliinijaas pat rakstiits)

2) kaads no te postojoshajiem vispaar aizdomaajas cik tas viss ir saistoshs paareejiem un vai tas nav spams?

3) ja parakstos saaks likt shitaadus plakaatus, tad nu nezinu vai tas iipashi atvieglos foruma lasiishanu. (es kluseeju par ielaades aatrumu). Jau taa noveerojama paraadiiba, ka posts ir 5x mazaaks par parakstu, kapeec to visu veel pasliktinaat?
Church
QUOTE(ETM @ Dec 14 2005, 18:08)
...
1) jajau sadomaajat akadam konkreeti luugt lai kut ko uztaisa, tad nu pm is the right way to do it (foruma vadliinijaas pat rakstiits)

what's wrong in thread? tas i liidziigi kaa art kaadaas tur nodaljaas. iepostee sampli / apspriezh / komentee / kritizee / paluudz arii sev uzcept. vai atkal saaksies _ne-pa-ma-tota_ krohoborstvo IMNSHO? kas tieshi ir zheel? paaris lieki kilobaiti mysql datubaazee uz citiem ierakstiem?
2) kaads no te postojoshajiem vispaar aizdomaajas cik tas viss ir saistoshs paareejiem un vai tas nav spams?

konkreetai cilveeku grupai kas shajaa threadaa posto/to lasa tas ir saistoshi. _tev_ nav. kaapeec tu tad to lasi? nepieljauj sub-grupu peec intereseem eksistenci saliidzinoshi lielajaa visdazhaadaako personiibu otaku baraa?
3) ja parakstos saaks likt shitaadus plakaatus, tad nu nezinu vai tas iipashi atvieglos foruma lasiishanu. (es kluseeju par ielaades aatrumu). Jau taa noveerojama paraadiiba, ka posts ir 5x mazaaks par parakstu, kapeec to visu veel pasliktinaat?
*

ir redzeeti sliktaaki varianti. nau iistais briidis, jeb .. nau pietiekoshi ljauni shajos gadiijumos, lai buutu veerts asi kritizeet, bojaat ar paarmeeriigu siikumainiibu/nevietaa modereeshanu citiem foruma daliibniekiem gariigo. par imaagju lielumu .. hrm. pirms vairaak kaa 5 gadiem es piekristu shim rantam. tagad? <g>
[Edit]
P.S. es vispaar buushu reti piekasiigs pret modereeshanu offtopic threados. nolaadeets. offtopic. vai kaads atceraas jeedziena noziimi? ja tik ljoti acii spiezhaas, varbuut paluugt rozi uztaisiit really-really-offtopic iedalju, kur tieshaam varees iepostot briivaak / bez 'Shag na ljevo, na pravo - pobeg, prizhok na mestje - provokaccija'?
Aven
Mans jaunaakais darbs tongue.gif
image
[edit]
bik palaboju..
jurc
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 12 2005, 21:49)
Miiljais JurCHiX... rolleyes.gif
*

Nez.. nekas kawaii man nepadodas... Ja būs labs, ta ņem šo, ja slikts, tad ver vaļā photoshopu un taisi =)
image

Sushi
image
image
X_Kamui
QUOTE(JurCHiX @ Dec 15 2005, 13:27)
image

Wow šitais baigi labs signs sanaaca O_O
man nereaali patiik ^^
Pinky
agraak taisiiju sigus ar brashiem, etc. sapratu, ka forshaak ir panjemt gatavu bildi un kkur pamainiit kraasas, kko pielabot. piem, mans tagadeejas sigs - man jau patiik.

p.s. ja kaads tic maniem speekiem, varu arii uztaisiit kaadu sigu peec pasuutiijuma smile.gif
Aven
Man piemeeram tavs ieprieksheejais vairaak patika, bet tagad vinsh taads tuksh shkiet..
Pinky
in the name of god, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen

nu, ko lai saka, tas ir alucards - neko pielikt, neko atnjemt rolleyes.gif
Ayumi
QUOTE(Pinky @ Dec 16 2005, 22:55)
in the name of god, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen

nu, ko lai saka, tas ir alucards - neko pielikt, neko atnjemt  rolleyes.gif
*

Sho teicienu vareji sigaa lielikt, bet es neko nesaku. biggrin.gif
Nu tad es arii vienu lietu paluugshu-
Vai kaads profinsh vareetu man uztaisiit uber krutu sigu ar Chrno ( Chrno Crusade) demona formaa? Plizz.
Kikyou
^ Bija grūti atrast kādu sakarīgu scanu, ko izmantot, tāpēc ņēmu screenshotu. o.ō;
Jāa jāa, man nav skilu. >_>;

image
Ayumi
Bija grūti atrast kādu sakarīgu scanu, ko izmantot, tāpēc ņēmu screenshotu. o.ō;
Jāa jāa, man nav skilu. >_>;

OMFG! TAS IR MANS MIILAAKAIS!!! TOTAAL WUB! TNX! paldiespaldies.
kikyou mums atkal saskan biggrin.gif

Sushi
Euu! Man patiik! Vajadzeeja aatraak paskatiities...!
Pinky
ja nu kaadam patiik, varat izmantot...

image
Winry
Yeah...es ņemu pinky uztaisīto....tas naturāli rulz, bet ja kāds var tad varbūt Chrno Crusade var uztaisīt....! biggrin.gif biggrin.gif
Aven
Tu gribi special for winry sigu?
Winry
Jā.....bet varbūt bez Chrno Crusade...(pārdomāju)...sigu ar tidus no ff 10! biggrin.gif
Tas būtu baigi jauki ja varetu tādu uztaisīt kāds! biggrin.gif
Pinky
un atkal mani izbraakjeeja... sad.gif
Winry
Tas pagaidām...kamēr kāds uztaisīs ar Tidus no ff10 biggrin.gif biggrin.gif
Pinky
uztaisiiju sev sigu ar Ziemassveetku noskanjaam, pieskanjoju avatari.
Aven
AWWW!! Vaidzeeja agraak ieskatiities, nedomaaju ka vairs nevaig sho sigu, velns!
image
Winry
Eu...ir ideaali...miers ar to Tidus...ir perfect...atstāj, nevaig pūlēties...baigi labi tnx(sorry ka tāda domu maiņa) biggrin.gif biggrin.gif
Aven
QUOTE(Winry @ Dec 19 2005, 22:09)
Eu...ir ideaali...miers ar to Tidus...ir perfect...atstāj, nevaig pūlēties...baigi labi tnx(sorry ka tāda domu maiņa) biggrin.gif  biggrin.gif
*

Eu cik miilji vaardi paldies, tas vispaar ir mans pirmais nopietnais gara darbs photoshopaa, un nedomaaju ka tev patiks tongue.gif paldies veelreiz!
pinksakura
es ļoti mīļi lūdzu kāds lūūdzu varētu man uztaisīt sigu no šīs bildes... *puppy eyes*
image
Kagome
QUOTE(pinksakura @ Dec 25 2005, 22:44)
es ļoti mīļi lūdzu kāds lūūdzu varētu man uztaisīt sigu no šīs bildes... *puppy eyes*
image
*

well.... es kaut ko uztaisiiju, ceru ka tev patiks happy.gif, tikai njem veeraa to esmu iesaaceeja, un tikai nesen saaku taisiit sigus.... unsure.gif

image

image

un sho es taapataas uztaisiiju........
image
davio
Juus gan esat labi signaturu taisiitaaji.
Plz vai man arii kaads vareetu uzstaisiit sigu?
Gribeetos kautko no metal gear solid (taadu veel nevienam neesmu redzeejis)
Fons vareetu buut.
image
Un veel priekshplaanaa kaadu no shiem.
imageimage
Vai arī pashi variet meeginaat samekleet mgs bildes(buutu stiliigi ja buutu anime style).
p.s. Kads var plz pateikt kaa var ielikt bildi signature?
Sushi
Te taads ljoti vienkaarshsh sigs Pinksakurai... unsure.gif
image
harpy
So harpy person paspeeleejaas a photoshop laugh.gif
image
shitas izskatiisies veel sliktaka kaa tagad ja shams tiks skatiits caur Internet Explorer
image - shitaa(vai a pelekeu fonu) shams izskatiisies caur Iexploreri laugh.gif
image

nu ja es shamo salaboju taakaa tiku pie veel vermuta laugh.gif
Kagome
ehh.... nebija ko dariit, taapeec biski ar photoshop paspeeleejos.... nekas dizs nav sanaacis... ph34r.gif
image
Righorn
Sigs jau man ir labs, bet vai jūs man avataru nevaretu uztaisiit??
ja jā, tad kaut ko līdziigu sigam , ar Marco un X laws teemu...lūdzu... unsure.gif (tekstu virsuu nevajag)
harpy
QUOTE(Righorn @ Jan 7 2006, 04:05)
Sigs jau man ir labs, bet vai jūs man avataru nevaretu uztaisiit??
ja jā, tad kaut ko līdziigu sigam , ar Marco un X laws teemu...lūdzu... unsure.gif (tekstu virsuu nevajag)
*

tizli burti ne? laugh.gif
image
tsk laugh.gif
image

iedo normalau bildi un koam kautkas labaaks sanakas laugh.gif patiesiibaa manc photoshop nobruka akal ph34r.gif mad.gif
Pinky
image
Righorn
QUOTE(harpy @ Jan 8 2006, 03:06)
tizli burti ne? laugh.gif
image

Bilde riktiigi forsha bet burtus nevajg!!! cool.gif
flasherr
image
silk
Es arī dažus uztaisīju...man patīk, ka sigi ir mazi un neaizņem daudz vietas ^^

image

image

image
flasherr
image
taistot sigus,apgūstu Coreli.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.