QUOTE(ETM @ Dec 14 2005, 18:08)
...
1) jajau sadomaajat akadam konkreeti luugt lai kut ko uztaisa, tad nu pm is the right way to do it (foruma vadliinijaas pat rakstiits)
what's wrong in thread? tas i liidziigi kaa art kaadaas tur nodaljaas. iepostee sampli / apspriezh / komentee / kritizee / paluudz arii sev uzcept. vai atkal saaksies _ne-pa-ma-tota_ krohoborstvo IMNSHO? kas tieshi ir zheel? paaris lieki kilobaiti mysql datubaazee uz citiem ierakstiem?
2) kaads no te postojoshajiem vispaar aizdomaajas cik tas viss ir saistoshs paareejiem un vai tas nav spams?
konkreetai cilveeku grupai kas shajaa threadaa posto/to lasa tas ir saistoshi. _tev_ nav. kaapeec tu tad to lasi? nepieljauj sub-grupu peec intereseem eksistenci saliidzinoshi lielajaa visdazhaadaako personiibu otaku baraa?
3) ja parakstos saaks likt shitaadus plakaatus, tad nu nezinu vai tas iipashi atvieglos foruma lasiishanu. (es kluseeju par ielaades aatrumu). Jau taa noveerojama paraadiiba, ka posts ir 5x mazaaks par parakstu, kapeec to visu veel pasliktinaat?
ir redzeeti sliktaaki varianti. nau iistais briidis, jeb .. nau pietiekoshi ljauni shajos gadiijumos, lai buutu veerts asi kritizeet, bojaat ar paarmeeriigu siikumainiibu/nevietaa modereeshanu citiem foruma daliibniekiem gariigo. par imaagju lielumu .. hrm. pirms vairaak kaa 5 gadiem es piekristu shim rantam. tagad? <g>
[Edit]
P.S. es vispaar buushu reti piekasiigs pret modereeshanu offtopic threados. nolaadeets. offtopic. vai kaads atceraas jeedziena noziimi? ja tik ljoti acii spiezhaas, varbuut paluugt rozi uztaisiit really-really-offtopic iedalju, kur tieshaam varees iepostot briivaak / bez 'Shag na ljevo, na pravo - pobeg, prizhok na mestje - provokaccija'?