Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Kenshin
kawaii.... laigan sigfam(ai??) tiesa.... burti i nedaudz pa lielu.. bet anyway labs biggrin.gif
SheWr
es tur ar mazliet paarkraasojos un nevareeju atrast taadu burtu kraasu kura tur ir saredzama.... prasi, ja gribi citu.
Kenshin
umm... iatamais ar` i kolosaals, demo.. jo vairaak, jo labaak... rolleyes.gif
man jau tiik daudznedzhaadi banni....
Sigfa
QUOTE(Kenshin @ Mar 14 2005, 16:10)
sigfam(ai??)
*

man pat parakstaa rakstiits, ka esmu viirieshu dzimuma, profilaa arii biggrin.gif
swordsman
kaa juus vispaar maakat taisiit sigus.es nesaprotu kaa es vienreiz meeginaaju bet nekas nesanaaca
tostermaize
QUOTE(swordsman @ Mar 14 2005, 21:00)
kaa juus vispaar maakat taisiit sigus.es nesaprotu kaa es vienreiz meeginaaju bet nekas nesanaaca
*

man taa pati probleema sad.gif sad.gif sad.gif nekaadi neprotu ar to photoshopu riikoties
Kenshin
dry.gif es taadiem siikumiem nepieveershu uzmaniibu..... huh.gif
uuber, pardon.... tagad zinaashu..... ph34r.gif
windhover
Vai nevarat, lūdzu, kāds arī man uztaisīt sigu? Uz tā vrētu būt Chrno no "Chrno crusade" (vēlams ar spārniem). Ideāli, ja dominētu violetā krāsa.. ph34r.gif
SheWr
Taatad....

1) windhower...es nevaru nekaadiigi atrast bildi ar Chrono....
2) Kenshin, es iisti nesapratu kaadu to jauno sigu tev vajadzeeja....?
3) Kursh no shiem piestaav labaak man?

3.1)image
3.2)image
3.3)image
Sigfa
ja gribi saskanjot ar avu, tad pirmais.

bildes var atrast googlee. domaaju, ja shovakar nebuus ko dariit, uztaisiishu kaadu bildiiti biggrin.gif
dash3
QUOTE(SheWr @ Mar 16 2005, 12:33)
Taatad....

1) windhower...es nevaru nekaadiigi atrast bildi ar Chrono....
2) Kenshin, es iisti nesapratu kaadu to jauno sigu tev vajadzeeja....?
3) Kursh no shiem piestaav labaak man?

3.1)image
  3.2)image
  3.3)image
*

pirmais pie teviim piestaav visslabaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tici man!!!!!!!!!! wink.gif
X_Kamui
Nu ja pirmais piestav labak, nu bet otrais man patik labak... smile.gif
dash3
vai kaads nevareetu uztaisiit man arii sigu????
man fonu vajadzeetu taadu zilganzalu un ar uzrakstu "I can swim" un virsuu to brunurupuci kas man ir avataraa. happy.gif
Westy
SheWr tev arvien labaak un labaak sanaak smile.gif
...................................................................
CloudX
QUOTE(dash3 @ Mar 16 2005, 17:43)
vai kaads nevareetu uztaisiit man arii sigu????
man  fonu vajadzeetu taadu zilganzalu un ar uzrakstu "I can swim" un virsuu to brunurupuci kas man ir avataraa. happy.gif
*

smile.gif Pameiginaaju

image

SheWr
Es ar pameeginaaju....

image
dash3
kuru lai izveelaas........laikam nemsu Cloudxa jo tur ir tas brunurupucis kas man ir avataraa

hmmmmmmm......kaa un kur juus taisat sigus???? blink.gif
swordsman
man vajag jaunu sigu!!!!!!!

ja juus taisat tad uztaisat taadu liidziigu kaads man ir bet tikai backgroundu dzeltenu un melnu
SheWr
Windhover.... piedod, es neatradu nevienu normaalu Chrono bildi, taapeec pagaidaam uztaisiiju sigu ar Folkenu (jo vinsh tev jau avataraa ir...). Protams var veel pieprasiit to Chrono sigu, tik buus ilgi kapeer atradiishu bildi...

image
windhover
Forši, SUPER! Man patīk tas sigs, laikam ar Chrno pat neizskatītos tik labs biggrin.gif
Ja es vēl varētu palūgt, lai tu uztaisi līdzīgu avtaru.. smile.gif

P.S Raxta Chrno nevis Chrono, bet izrunā laikam vienādi..
SheWr
Oki. Pagatavosim avataru......Vuala!

image
tostermaize
man ar nevar kaadu avataru uztaisiit meegjinaaju ar adobe photoshop nekas jeedziigs nesanaak sad.gif sad.gif
SheWr
un luuk ar aatri uzcepinaats avatar prieksh tostermaizes - image
windhover
QUOTE(SheWr @ Mar 17 2005, 14:54)
Oki. Pagatavosim avataru......Vuala!

image
*

Skatos tu jau labi būsi iepraktizējies avataru un sigu taisīšanā.. Pāris minūtes un jau gatavs.. Es pat ne reizi uzinstalējis photoshop'u neesmu! Bet nevari avataru pataisīt tumšāku un tos burtus.. Nez,lieli, pārāk uzmācīgi krīt acīs.. ph34r.gif
SheWr
Viena probleema - kad kautkaads darbs photoshopaa pabeigts un to izsleedz aaraa, tas viss saiet kopaa vienaa failaa (vismaz es nezinu kaa var dabuutu atpakalj). Taapeec teksts ir dalja no atteela un es to vairs iipashi nevaru modificeet...man buutu jaataisa jauns avatars. Bet tumshaaku es padariiju -
image
windhover
Nu jau izskatās labāk.. Tulīt tiks nomainīts mans avtars rolleyes.gif
Paldies tev jau atkal.. Labi, ka ir arī tādi foruma biedri kā tu.. thx ph34r.gif
SheWr
Nu...vienmer gatavs izpaliidzeet laugh.gif

Rekur kautkas jaunaaks

image
Kikumi
Šitais ar Mimiru ir viens no labākajiem tevis veidotajiem sigiem! happy.gif Vienkārši prieks skatīties! happy.gif
SheWr
Nu es te saaku taisiit dazhus sigus ar saviem brushiem...

Rekur veel dazhi eksemplaari...

image
image

EDIT:

Rekur viens ar gaar... taisiiju lielaa steigaa, taapeec daudz pie grafikas nepiestraadaaju....
image
-nDigo-
shitais sigs ar naruto ir labs, man patiik...
tavi sigi tieshaam paliek sakariigaaki
CloudX
smile.gif Un es ar uztaisiiju.

image

-nDigo-
vienu gan es nesaprotu, kaa juus dabujat tos backgroundus... huh.gif
Sigfa
QUOTE(CloudX @ Mar 19 2005, 19:16)
smile.gif Un es ar uztaisiiju.

image
*

baigi labais backgrounds, bet to pashu charu met aaraa, neiederas kompoziicijaa biggrin.gif
SheWr
Biju galiigi aizmirsis par Neji... tagad peedeejaa laikaa man Gaara vairaak iepaticies nekaa Neji, bet tomeer uztaisiiju vecajam labajam Hyuugam veelvienu sigu....

image
CloudX
Strongest of Uchiha?

image

SheWr
Es arii maaku Itachi!

image
Sigfa
lol, uztaisam sacensiibas? biggrin.gif Shitaadaa stilaa, lai paareejie balso par labaako smile.gif
SheWr
ai...es jau ar CloudX citaa forumaa jau esam sacentushies.... bet varbuut vareetu pameeginaat. Kaadas 4 kaartas un Sigfa pasaka no kaada anime, un tad mees tik varam no taa anime izveeleeties characteru....
CloudX
Man jau gatavs no FMa un Naruto biggrin.gif

image

image
SheWr
Naruto
image

Fullmetal Alchemist
image

Heh...es vienu taa iisti nesapratu. Vaards bija pareizi Winry, vai Winly? jo skatiijos seerijas no vairaakiem subotaajiem un tur kaa kuram bija rakstiits - vieni rakstiija Winry, bet otri Winly...
Sigfa
juus jau esiet sacentushies? Kursh uzvareeja?

nu ja jau taa, varat ar mani sacensties smile.gif vienreiz pa simts gadiem vajag uztaisiit arii kautko sakariigu taadaa stilaa.
dash3
vai kaads zin taadu kur iisti var taisiit sigus??????????????????????????
SheWr
QUOTE(dash3 @ Mar 21 2005, 16:27)
vai kaads zin taadu kur iisti var taisiit sigus??????????????????????????
*

..... wink.gif jaa...sheit... Diez vai tev kaads dziisies pakalj ar karstaako veelmi tev taisiit sigus.... pats iemaacies taisiit...

QUOTE(Sigfa @ Mar 19 2005, 22:59)
juus jau esiet sacentushies? Kursh uzvareeja?

nu ja jau taa, varat ar mani sacensties smile.gif vienreiz pa simts gadiem vajag uztaisiit arii kautko sakariigu taadaa stilaa.
*

Uzvareeja CloudX...Bet es tad tik saaku taisiit sigus laugh.gif Var jau ar trijataa sacensties
CloudX
QUOTE(SheWr @ Mar 21 2005, 19:58)
Uzvareeja CloudX...Bet es tad tik saaku taisiit sigus  laugh.gif Var jau ar trijataa sacensties
*

dry.gif neviens neuzvareeja ,jo neviens netiesaaja,bet toreiz sigi forshi bija smile.gif

image

Kaa jums liekas eksperti biggrin.gif tas sigs ko tagad uztaisiiju labaaks neka mans pashreizeejais sigz?

Sigfa
pilniigi noteikti.

Ko teiksi, CloudX? nelielu sacensiibu trijataa? laugh.gif
CloudX
QUOTE(Sigfa @ Mar 21 2005, 21:13)
pilniigi noteikti.

*

Essu ar mieru ,nezinu par SheWr'u smile.gif tik pasaki ko lai taisu.
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Mar 21 2005, 20:13)
pilniigi noteikti.

*

ČETRATĀ! Es ar gribu. laugh.gif Visādas dīvainas sacensības ir visai jautra lieta. XD
SheWr
Nu, tad es ar esmu ar mieru... tik tagad jaaizdomaa kaartas... vareetu buut 4.

1) Naruto
2) FMA
3) ???
4) ???

Es tik tos divus kaa mazu variantu, ja protams paareejie piekriit...

CloudX, man personiigi tas jaunais Sasukes sigs nezheeliigi patiik. laugh.gif
dmonster
Pats beidzot ieliku vienu paštaisīto no trim, manuprāt labāko
image
Sigfa
nu, es domaaju, ka naruto un fma buutu ok. 4 kaartas nevajag, vajag 3. (nepaara skaitli)

domaaju, kaa peedeejo liekam Beck. (vai arii bleach, bet tad visi 3 buus shausmiigi vienveidiigi.)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.