Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Kikumi
Ēeee es te arī nedaudz kaut ko uzmeistaroju... Mani pirmie sigi! smile.gif

image
image
image
SheWr
aaaa! visi taisa labaakus sigus nekaa es... Kaapeec taadas lietas ar mani notiek?!?*ielienu kaktaa, aptveru celjus un tur demoralizeets shuupojos...*

beigshu chiiksteet un labaak uztaisiishu mazu sigu... luuk! mans jaunaakais darbs - image
CloudX
smile.gif par godu 121 epizodei kuraa bija Kiba
image
SheWr
Mans darbs par godu 121 seerijai:
image
Revol
Nu ja vareetu uztaisiit kaut ko kas pieskan pie mana avatara [varu piedaavaad lielaaku avatara bildi] un/vai kaut ko ar NERV logo nebuutu slikti smile.gif
SheWr
kaads ir NERV logo...? Googlaa ierakstot paraadiijaas kautkaadas lapas...
Nuin
Varbūt...
image
Revol
QUOTE(SheWr @ Feb 11 2005, 21:05)
kaads ir NERV logo...? Googlaa ierakstot paraadiijaas kautkaadas lapas...
*

NERV logo:
image

plus te ir links uz vektor grafiku ar logo
NERV Logo: Adobe Illustrator Vector Graphic
Westy
Es ari uzdriiksteejos pameistarot
image
Kikyou
^__^ Nu jau toč' sāk atgādināt vecos labos ārzemju forumus... laugh.gif
Mja... es gan pārāk netaisos šite zīmēties... *baksta ar pirkstu uz savu signature* Man ļoti patīk visus šitos štruntus taisīt, ja ir noskaņojums...
Jūs visi te Adobe Photoshop izmantojat?
Sigfa
Ja negribiet piesaarnjot forumu ar saviem sigiem un nekrist citiem uz nerviem, tad netaisiet smagaakus sigus par 40kb (kas jau ir daudz... vispaar jau vaidzeetu buut 20...)
Jaladin
Kaads man uztaisiis sigu ar Onizuku? Uz citrondzeltena fona un uzraxts kaa manaa avaa(I am teacher). Un Onizuku ar vienu no vinja debiilajaam
grimaseem biggrin.gif
ShinChan
Es ar visā šajā baneru bumā nevarēju palikt malā un uzmeistaroju, manuprāt, ideālu sigu. Softs - MS paint; patērētais laiks 4 min. Ievērtējiet.

P.s. Ja vajag varu taisīt uz pasūtījuma bet rēķinaties, ka par manu zīmolu tomēr nāksies kaut ko arī maksāt. Nav jau kaut kāds bezvārda izstrādājums, golu golā.
edg
Es nezinu kaadam paint guru jaabuut, lai paspeetu 4 minuutees taadu sigu uztaisiit. Ieveerojiet visi, kaa centraa redzamais objekts kontrastee ar apkaarteejo fonu, taadaa veidaa spilgti izceljot sava veidola radiito spilgto teelu! Un shis teels - centraa esosha melna sviitra, tas simbolizee to, ka katraa gjenialitaatee ir savi truukumi, katraa kristaala baltaa olinjaa ir savi melnuminji, ideaalais nav sasniedzams. Un ieveerojiet, ka atteelots ir nogrieznis. Nogrieznis simbolizee celju no saakuma liidz galam, radiishanas celju. Un shis radiishanas celjsh ir bijis tik iiss, un tas ir veelreiz un veelreiz apbriinojami! Un tik iisaa laika posmaa tomeer var tapt darbs, kas vistieshaakajaa meeraa simbolizee tieksmi uz ideaalu. Un samaakslotaa neprecizitaate, objekta atrashanaas gandriiz bet ne tieshi centraa taa izpauzh muuzhiego tieksmi uz ideaalu un taas sasniegshanas neiespeejamiibu, ka tas nemaz nav paarprotams! Tajaa pashaa laikaa tiek paraadiits, ka tas nav arii liidz galam izprotams, veicot it kaa vienkaarshu maakslas darba saglabaashanu par JPG failu, bet patiesiibaa ar to apzinaati izpludinot bildes atteelu! Izpluudushais atteels ir netveramiibas un neskaidriibas atteelotaajs! Mees nekad neizpratiisim, kaapeec cilveeks tiecas uz ideaalu, kaapeec tas nav sasniedzams! Tas viss ir tik taali no mums - tieshi taadu efektu rada mazais objekts, kas izskataas it kaa taalumaa! Es vareetu runaat veel un veel, bet shaada liimenja maaksla nav vaardos aprakstaama, taa ir jaaizjuut, to baudot stundaam, dienaam un pat gadiem. Ik katra taas it kaa neveeriigaa detalja sevii sleepj noziimiigu sasaisti ar maakslas pausto domu, ar domu, kuras gjenialitaate ShinChan apzinjai naakusi no augshas, no mums neizskaidrojamiem absoluuto zinaashanu avotiem.

Un lai tu veel taisiitu taadu maakslu par naudu peec pasuutiijuma! Taa tachu maakslas zaimoshana pashos pamatos!
Hideki
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Labā racenzija!!!
Neesi domājis kļūt par modernās mākslas kritiķi? smile.gif
CloudX
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Feb 12 2005, 01:50)
Kaads man uztaisiis sigu ar Onizuku? Uz citrondzeltena fona un uzraxts kaa manaa avaa(I am teacher). Un Onizuku ar vienu no vinja debiilajaam
grimaseem biggrin.gif
*

smile.gif nekur nevareeju atrast Onizuku ar debiilu grimasi nu un uztaisiiju taadu

image
Jaladin
KEWL! THX
SeriousFanat
Hmm... man kaads negrib uztaisiit signu. Luudzu.
Taadu, ne paaraak augstu...
Vairaak zilo toni, ja iespeejams... Sarkano obligaati nee.
Aaa, nu ja "Final Fantasy X-2" Tidus & Yuna...
Ceru, ka nav paaraak daudz prasiits...
SheWr
Ierakstiiju Naruto OST diskaa un tagad izdomaaju uztaisiit CD-cover. Kaa jums liekas, kursh no shiem coveriem ir labaakais?

1)image

EDIT: Rekur ir tie paareejie:

2)image

3)image

4)image
Sigfa
Otrais labaaks,bet man abi nepatiik.
Nuin
Nu man tas trešais, bet to OST varētu tā kā saprotamāku. smile.gif
dmonster
Otrais labākais. smile.gif
SheWr
Un peec ilgaaka treninju laika, uztaisiiju jaunus sigus.

image
image
image
image
Kikumi
Ieteikums: lai backgrounds nespīdētu cauri bildēm, bildi liec iekšā pašu pēdējo, pašā pēdējā layerī! wink.gif
SheWr
eeeh...tas daudzaas vietaas ir speciali domaats - lai spiid cauri. Tas ir efekts un manupraat, tas izskataas forshaak... laugh.gif

EDIT: rekur kautko necaurspiidiigu uztaisiiju
image
Kikumi
Nu labi! Tas jau bija tikai mazs ieteikums! wink.gif No need to get personal...
Sigfa
QUOTE(SheWr @ Feb 19 2005, 13:12)
eeeh...tas daudzaas vietaas ir speciali domaats - lai spiid cauri. Tas ir efekts un manupraat, tas izskataas forshaak...  laugh.gif

EDIT: rekur kautko necaurspiidiigu uztaisiiju
image
*

ljoti suudiigi izgriezts ._O tev labajaa malaa spiid cauri.
SheWr
... wink.gif jaa, jo es pats tur ar 23% opacity brushu izdzesu... tas pieder pie rendereeshanas un ar magic brushu nemaz nevar taa caurspiidiigi izgriezt...
Kikumi
Mans arī uzpļeckoja kaut ko jaunu! laugh.gif

image

Hm, uploadojot pasliktinājās kvalitāte... O_o
Kikyou
Es ar pamanīju... =/
Tāpēc es parasti uz photobucket uzsviežu...
SheWr
tas vienkaarshi jaaskataas, kaadaa formaataa tu saglabaa. Es vienmeer njemu GIF, bet tie jau bisken vairaak sver...
Kikyou
Vairāk nesver. ^_^
Bet .jpg var labāku kvalitāti ar adobe photoshop dabūt.
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Feb 19 2005, 17:58)
Vairāk nesver. happy.gif
Bet .jpg var labāku kvalitāti ar adobe photoshop dabūt.
*

Nevar. Ja gifam uzliek exact color palette pie saglabaashanas, tad vinjsh sveers vairaak, bet buus nesapiests, atshkjiriibaa no jpg, kuram ir nezheeliiga kompresija.
SheWr
Vuala - 2 skaisti sigi:

image

image
Man ar tekstu neveicas... wink.gif
Shogun
Mans sigs, pakomenteejies, man vajag zinaat juusu domas.

image
edg
Atshkjiriibaa no lielaakaas daljas citu sigu, taa bilde (Kain) vismaz izskataas viscaur ar kaut ko aizpildiita. Saliidzinaajumam njem savu pashreizeejo sigu, kur kreisajaa pusee ir kaut kas, bet labajaa vareeja buut arii balta vieta, jo tur nekaa nav.
SheWr
Un kas tas bija...? Tam vispaar bija kaada zemaaka jeega? Tu vienkaarshi panjem un iequoto manu tekstu... Tev vienkaarshi sagribeejaas manus vecos, labos darbus visiem paraadiit...? Nu tad luudzu, skatieties, man vinji veel tagad patiik...

Nu beigsim ar shitaam mulkiibaam un apskatiisim manu jauno sigu:

image
bypass
Būtībā tavi visi sigi sastāv tikai no diviem layeriem, kur pirmais(aizmugurējais/bg) ir paterna un otrais čarteris + teksts. Viņi izskatās nepabeigti. Doh...
Tador
Evangelion, tumshi tonji, Ayanami Rei, Naaves dvesma, slepkaviigs skatiens, hieroglifs naave...
vai vareetu ko taadu luugt?
SheWr
Jaa, vareetu, bet kaads teksts?

mans jaunais darbs:

image
Tador
QUOTE(SheWr @ Feb 26 2005, 13:10)
Jaa, vareetu, bet kaads teksts?

mans jaunais darbs:

image
*

kanji naave - tas ir viss teksts
SheWr
Luudzu nesit mani Tador... Es iisti nesapratu ar to tekstu, taapeec pagaidaam ieliku vienkaarshi tavu vaardu kaa teksu... sad.gif

image
jurc
īstenībā viī visi tev ir vienādi - no pirmās līdz šai lapai.. Pamēģini dažādību, paeksperementē... Savādāk tā vien liekas ka citu tu neko nemāki darīt ka uzlikt backgroundu, iebāzt mazliet transferētu bildi un tekstu... booring...
SheWr
Nu itkaa taa jau ar ir taa visa maaksla...ko tad tu domaa tur daudz veel var salikt? varaviiksni un daudz labi pukiishu...? Daudz jau nav ko vairs tur kraasoties, jo tad viss sakeepaasies un tad tieshaam buus fufels
Sigfa
Zini, tu vari apskatiities kautkvai uz maniem banneriem, kuri visi ir pilniigi atshkjiriigi no taveejiem. Visi viji bija radushies eksperimenta celjaa.
SheWr
Neesmu nekaads runaataajs, bet nu zini...no tiem baneriem, man personiigi, neviens taa pa iistam nepatika... Nu jabkuraa gadiijumaa - meeginaashu kautko jaunu...
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Feb 28 2005, 14:55)
Visi viji bija radushies eksperimenta celjaa.
*

Man jau liekās, ka tad, kad kautko tamlīdzīgu taisa, vienmēr vajadzētu mēģināt eksperimentēt, nevis iet pa tiem pašiem soļiem kā vienmēr. :3

Šito es vēl neesmu teikusi, laikam, bet no visiem sigiem šeit man visvairāk patīk Kikumi sigi. :3 Daudz krāsiņas. laugh.gif
Sigfa
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 16:54)
Neesmu nekaads runaataajs, bet nu zini...no tiem baneriem, man personiigi, neviens taa pa iistam nepatika... Nu jabkuraa gadiijumaa - meeginaashu kautko jaunu...
*

Super, tad buus tev iedvesma paraadiit, ka maaki labaak biggrin.gif
Tador
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 12:12)
Luudzu nesit mani Tador... Es iisti nesapratu ar to tekstu, taapeec pagaidaam ieliku vienkaarshi tavu vaardu kaa teksu... sad.gif

image
*

heh super paskats! Paldies!
SheWr
paldies, paldies...

Es te veel gribeeju zinaat...shitais ir kautkas jauns...? un vai tas vispaar ir labs sigs...?

image
(Uztaisiiju par godu Rock Lee, jo vinsh man naruto speelee dabuuja 3 uzvaras peec kaartas!!!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.