Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
anishuara
QUOTE(Pinky @ Aug 4 2005, 19:42)
braalis uztaisiija man jaunu sigu, man jau loti patiik !  smile.gif
*

ja pinky sigs ir tiesham smuks... un tev piestav... ^__^
SheWr
da SheWr is back! un es labraat sariikot kaadu konkursu! (tik man tagad nav photoshops jo mana datora dalja ir....beigta! taadeelj es seezhu teva darba daljaa kur no photoshop nav ne minjas...tamdeelj buus mazliet jaapagaida...)
Tomoko
Shewr... tu vari uztaisiit man signature? No photoshopa neko nesaprotu, bet gribeetu sigu no shiis bildiites.... (protams chibi chobitu tongue.gif ) Cerams ka nav par daudz prasiits... unsure.gif kautko gribas pieskanjot avataram... sleep.gif nujaa.... thanks...danke... dzienkuje... spasiba.... rolleyes.gif
P.S. ceru, ka piedaavaajums veel speekaa.... unsure.gif sad.gif

image
SheWr
oke, kad tikshu pie photoshopa tad kautko pagatavoshu ^.^ tik liidz tam cerams ka neviens cits nebuus padariijis darbu.... (pashlaik jau laadeejas...)
Tomoko
Ei, tu nost!!! Tas signature ir .... vienk lielisks!!!!!
Sigfa
tam sigam burti ir pikseljfontaa, galiigi neder kopaa ar fractal artu.
SheWr
piekriitu...bet taa kaa man uz teeva datora nav nekaadi skaisti fonti, tad naacaas izmantot to kas ir.....
anti
QUOTE(SheWr @ Aug 7 2005, 14:04)
piekriitu...bet taa kaa man uz teeva datora nav nekaadi skaisti fonti, tad naacaas izmantot to kas ir.....
*

tēva datoram vai ta internets nau?
SheWr
QUOTE(anti @ Aug 7 2005, 14:00)
QUOTE(SheWr @ Aug 7 2005, 14:04)
*

tēva datoram vai ta internets nau?
*

uuum...logiski ka ir, bet tur nebija ieteicams vispaar neko pumpeet (es jau pasteidzos ar photoshopu, paaris brushiem, un veel dazhaadiem siikumiem....). taadeelj vairs neko nepumpeeju....
anti
QUOTE(SheWr @ Aug 7 2005, 15:32)
uuum...logiski ka ir, bet tur nebija ieteicams vispaar neko pumpeet (es jau pasteidzos ar photoshopu, paaris brushiem, un veel dazhaadiem siikumiem....). taadeelj vairs neko nepumpeeju....
*

man domāt, viens fonts aizņem krietni vien mazāk vietas kā Photoshop un bruši :]

labi, lai nu tas paliek, nav jau tik būtiski tagad vairs.
vispār es tev kaut ko pilnīgi citu gribēju sacīt. daži gan jau ka man atkal piesiesies, ka lienu ne savā lauciņā un tikai maisu gaisu (čau, Sigfa), bet nu, mēģināšu izteikties pēc iespējas maigāk ;]

SheWr, cik skatos, tu tak esi tīri zinošs cilvēks Photoshop jomā, kaut kāds talants/prasme tev arīdzan ir, bet nu.. izdoma gan pieklibo. ar to es gribu pateikt, ka tevis taisītās signatures ir pārāk līdzīgas viena otrai - izpildījuma un vēl jo vairāk idejas ziņā (šķiet, tev jau arī agrāk to ir teikuši). tas ir, signature sastāv no viena personāža bildes + brušiem vai stock (kā overlay un background) + teksta ar cilvēka/personāža vārdu. nu saki godīgi - pašam jau nav nedaudz apnicis? kāpēc tu to visu neattīsti nedaudz citā virzienā?

labi, atzīstu, no signaturēm neko daudz nesaprotu, un man tā padarīšana vispār šķiet pilnīgi lieka (vismaz tādā izpildījumā, kādā te ir vairums aktīvo otakiešu). signaturei taču būtu jāpauž kāda doma, ideja.. nevis tikai bildīte + vārds.

atgriežoties pie iepriekš teiktā - vismaz pamaini tekstu, pieliec maliņas (borders).. ir taču tik daudz iespēju!
lai būtu skaidrāks:
izmantojot līdzīgus paņēmienus kā tu, es uztaisīju šādu signature:
image

man nezkāpēc šķiet, ka signature ar šāda tipa tekstu ir daudz interesantāka, nekā ja tur būtu tikai mans/personāža niks uzrakstīts.

un, ja reiz uztveram signatures kā CG art, tad tam taču būtu jābūt kam atmiņā paliekošam, kaut kam tādam, kas izraisa emocijas.
pēc kā tad vēl jūs tiecaties, taisot šos "mazos mākslas darbus"?

P.S. un ieteikums no manas puses - beidz tak ar tām signaturēm niekoties, pievērsies kam nopietnākam. attīsti to, kas tev ir!
ceru, ka tu (un citi arīdzan) neņemsi ļaunā manis teikto. centos visu izvērtēt pēc iespējas subjektīvāk.
SheWr
nu protams, protams... es jau pats to sen apzinos ka katrs naakamais veel neoriginaalaaks, tik taada probleema, ka izdomu nevar uzburt no nekurienes! (buus absints jaadzer....) Bet nu es jau mazliet meeginu kerties pie kautkaa cita....

starp citu - viens nelogisks wallpapiirs no manis..... (centos minimaalistiski, bet nu sanaaca kaa sanaaca.... un ar tekstiem man vispaar nepatiik peerties, taapeec jau peros ar tik prastiem sigiem...)

image

EDIT: starp citu...rekur kautkas pie kaa es vismaz papuuleejos (ar manis pasha brushiem ^.^)
image

es nezinu kapeec, bet shajaa briidii tieshi shis personaazhs man asocieejaas ar metro liinijaam....
CloudX
QUOTE(anti @ Aug 7 2005, 22:15)
labi, atzīstu, no signaturēm neko daudz nesaprotu, un man tā padarīšana vispār šķiet pilnīgi lieka (vismaz tādā izpildījumā, kādā te ir vairums aktīvo otakiešu). signaturei taču būtu jāpauž kāda doma, ideja.. nevis tikai bildīte + vārds.

atgriežoties pie iepriekš teiktā - vismaz pamaini tekstu, pieliec maliņas (borders).. ir taču tik daudz iespēju!
lai būtu skaidrāks:
izmantojot līdzīgus paņēmienus kā tu, es uztaisīju šādu signature:
image

man nezkāpēc šķiet, ka signature ar šāda tipa tekstu ir daudz interesantāka, nekā ja tur būtu tikai mans/personāža niks uzrakstīts.
*

smile.gif vah smuks sigs,bet imo ja tev tik ļoti patīk visādi tekstiņi ,kam ta vispār vajag pārējo,tas tak tik novērsīs uzmanību no tava tekstiņa,vai arī otrādi kā tev sigā ,man piem bija tā - pirmais kas iekrita acīs bija teksts domāju vah tagad būs kāda pasaules gudrība ,nē tomēr kļūdījos vnk parasts pantiņš ,manuprāt tādu garu penteri nav vērts likt sigā ,jo tas neatklāj tavas GFX'ošanas* prasmes.
Teksts=teksts
sigs=sigs
Sigs+Teksts=wtf?
8GFX - digitaly ade art tongue.gif
Sigfa
nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Vispaar, ieksh CG katrs elements var tikt kastomaizeets. Uzspljaujam standartiem. Es jau sen gribu dabuut tabletu, lai var sho to sakariigaaku uztaisiit.
anti
QUOTE(Sigfa @ Aug 8 2005, 07:15)
nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Vispaar, ieksh CG katrs elements var tikt kastomaizeets.  Uzspljaujam standartiem. Es jau sen gribu dabuut tabletu, lai var sho to sakariigaaku uztaisiit.
*

"viņam"? neatceros, ka es būtu mainījusi dzimumu. redzi meiteni manā avatarā? tā esmu es.
lai nu kā - neatceros, ka tu man to būtu teicis. tik sabrauci augumā, ka ko es te lienu, ja neko nejēdzu no jūsu CG ūberārta ;]
tb:
QUOTE(Sigfa @ May 16 2005, 21:11)
Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai.

Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu?
*

heh, un mani jau sajūsmina visi tie cilvēki, kas domā, ka, tiklīdz kā dabūs tabletu, tā taisīs zilus brīnumus. varētu domāt, ka tas tablets viņu vietā strādās. puikiņ, iemācies ar peli zīmēt, un tad ņerksti par tabletiem.

QUOTE(CloudX @ Aug 7 2005, 23:26)
:)  vah smuks sigs,bet imo ja tev tik ļoti patīk visādi tekstiņi ,kam ta vispār vajag pārējo,tas tak tik novērsīs uzmanību no tava tekstiņa,vai arī otrādi kā tev sigā ,man piem bija tā - pirmais kas iekrita acīs bija teksts domāju vah tagad būs kāda pasaules gudrība ,nē tomēr kļūdījos vnk parasts pantiņš ,manuprāt tādu garu penteri nav vērts likt sigā ,jo tas neatklāj tavas GFX'ošanas* prasmes.
Teksts=teksts
sigs=sigs
Sigs+Teksts=wtf?
8GFX - digitaly ade art :P
*

tas sigs tika ielikts piemēra pēc, neba es tur centos kādu baigo gudrību ieguldīt tai tekstā. kā jau teicu agrāk - man sigi vispār šķiet pilnīgi lieki. un sigam jau pēc idejas būtu jāatklāj kaut kas vairāk par tevi, taviem uzskatiem, nevis tavas photoshopa prasmes.
un runa taču nebija par to, ka, lūk, lai SheWr tagad visās savās signaturēs liek daudz teksta iekšā. vienkārši lai pamaina kaut ko, jo no šādas mīņāšanās uz vietas nudien nav daudz jēgas.

kas attiecās uz CG/GFX - kādēļ jūs tikai ar tām signaturēm niekojaties? galu galā, ja runājam par māksliniecisko izpaušanos, etc, tad latviešiem priekš tā ir forums - http://cg.image.lv. man domāt, tā ir piemērotāka vieta GFX prasmju izrādīšanai, nekā anime forums. tur jūs arī labāku kritiku/norādījumus varētu saņemt, nekā šeit.

anyway. laikam man labāk nejaukties jūsu mazajā signatūru taisīšanas paradīzē, savādāk daži no jums kaut kā pārāk nervozi kļūst :]

P.S. SheWr, jauks wallpeiperis! varbūt krāsas nedaudz par spilgtu tam, kas tur ir attēlots, bet visādi citādi - noskaņa ir ;)
Sinistry-Orleo
Nu bet SeWr,vai tu man varētu uztaisīt pavisam parastu parakstu?!Pavisam vienkāršu un parastu?
Vienīgais ko es vēlos,ir lai bildē būtu šīs meitenes galva un krūšu augšdaļa,un malietiņ no zirga galvas un ziedošā koka (es domāju,tas ir sakura).Fonu man vajadzētu Sakura,t.i. maigi rozā ar baltiem virpulīšiem,var saredzēt sakuras ziedu formu.
Un pa kreisi būtu skaists,liels,balts uzraksts
White Sakura
Curlz MT fontā.
Meitenes bilde:
image

Lūdzu!
Pinky
uztaisiiju pats savu pirmo signaturi. man patiik happy.gif avatari arii biki pamainiiju...
Pinky
man iepatikaas fotoshops !

nomainiiju avu + sigu ! smile.gif

p.s. kur var atrast tos "Borderus"
ShinChan
QUOTE(Pinky @ Aug 13 2005, 18:43)
nomainiiju avu + sigu ! smile.gif
*

I hate you... i really do!
Pinky
kaapeec ? huh.gif
bypass
Nomaini krāsas.
Acis tek... ārā... bļin.
lastguru
QUOTE(bypass @ Aug 13 2005, 20:13)
Nomaini krāsas.
Acis tek... ārā... bļin.
*

Pinky, no pashreizeejaa siga tieshaam acis saap. luudzu nomaini kraasu uz kaut kaadu tumshaaku.
GunMetaL
varēji jau prosto nemainīt toni uz tumšāku man prāt neizskatītos arī tik slikti. :]
Pinky
uztaisiiju to, kas man tagad + veel vienu...

image
slay3r
Ok, uzveidoju sev arī Signature. ( Or what3ever u may call it ) unsure.gif

image
Sigfa
QUOTE(anti @ Aug 8 2005, 08:10)
QUOTE(Sigfa @ Aug 8 2005, 07:15)
nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Vispaar, ieksh CG katrs elements var tikt kastomaizeets.  Uzspljaujam standartiem. Es jau sen gribu dabuut tabletu, lai var sho to sakariigaaku uztaisiit.
*

"viņam"? neatceros, ka es būtu mainījusi dzimumu. redzi meiteni manā avatarā? tā esmu es.
lai nu kā - neatceros, ka tu man to būtu teicis. tik sabrauci augumā, ka ko es te lienu, ja neko nejēdzu no jūsu CG ūberārta ;]
tb:
QUOTE(Sigfa @ May 16 2005, 21:11)
Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai.

Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu?
*

heh, un mani jau sajūsmina visi tie cilvēki, kas domā, ka, tiklīdz kā dabūs tabletu, tā taisīs zilus brīnumus. varētu domāt, ka tas tablets viņu vietā strādās. puikiņ, iemācies ar peli zīmēt, un tad ņerksti par tabletiem.

QUOTE(CloudX @ Aug 7 2005, 23:26)
smile.gif  vah smuks sigs,bet imo ja tev tik ļoti patīk visādi tekstiņi ,kam ta vispār vajag pārējo,tas tak tik novērsīs uzmanību no tava tekstiņa,vai arī otrādi kā tev sigā ,man piem bija tā - pirmais kas iekrita acīs bija teksts domāju vah tagad būs kāda pasaules gudrība ,nē tomēr kļūdījos vnk parasts pantiņš ,manuprāt tādu garu penteri nav vērts likt sigā ,jo tas neatklāj tavas GFX'ošanas* prasmes.
Teksts=teksts
sigs=sigs
Sigs+Teksts=wtf?
8GFX - digitaly ade art tongue.gif
*

tas sigs tika ielikts piemēra pēc, neba es tur centos kādu baigo gudrību ieguldīt tai tekstā. kā jau teicu agrāk - man sigi vispār šķiet pilnīgi lieki. un sigam jau pēc idejas būtu jāatklāj kaut kas vairāk par tevi, taviem uzskatiem, nevis tavas photoshopa prasmes.
un runa taču nebija par to, ka, lūk, lai SheWr tagad visās savās signaturēs liek daudz teksta iekšā. vienkārši lai pamaina kaut ko, jo no šādas mīņāšanās uz vietas nudien nav daudz jēgas.

kas attiecās uz CG/GFX - kādēļ jūs tikai ar tām signaturēm niekojaties? galu galā, ja runājam par māksliniecisko izpaušanos, etc, tad latviešiem priekš tā ir forums - http://cg.image.lv. man domāt, tā ir piemērotāka vieta GFX prasmju izrādīšanai, nekā anime forums. tur jūs arī labāku kritiku/norādījumus varētu saņemt, nekā šeit.

anyway. laikam man labāk nejaukties jūsu mazajā signatūru taisīšanas paradīzē, savādāk daži no jums kaut kā pārāk nervozi kļūst :]

P.S. SheWr, jauks wallpeiperis! varbūt krāsas nedaudz par spilgtu tam, kas tur ir attēlots, bet visādi citādi - noskaņa ir wink.gif
*

Fascineejoshi, ka tu tomeer neiebrauci tajaa ko teicu. Vinjsh - SheWr. Izlasi teikumu veelreiz un padomaa.
nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses.
Par tabletu runaajot, jaa protams, kaa jau visiem, kas grib izlikties kruti un pamaaciit citus vinji protams teiks, ka ar tabletu vien jau ziimeet nesaaksi. Es tevi paluugtu mani nesaukt par puikinju, vismaz shajaa jomaa ne. Es jau visai ilgi nodarbojos ar ziimeeshanu, peedeejos 5 gadus nodarbojos ar visu veidu CG un programmeeshanu, ieksh cg.image.lv esmu jau, shkjiet, tresho gadu. Ieksh turienes ir cilveeki, kuri ir gana apnjeemiigi, lai izbiidiitu kaadu nopietnaaku projektu. Peedeejaa laikaa es tur ieeju vienkaarshi baudiit maakslu un varbuut pa kaadam komentaaram. Man vienkaarshi apnjeemiiba nedavelk liidz taadam liimenim. Turpinot teemu par tabletu un nemaaceeshanu ziimeet, man paziistamam maaksliniekam darbaa ir tablets un man bija taa fantastiskaa iespeeja iemeegjinaat roku, un man jaasaka, ka tas darbu padara par 3x baudaamaaku un tikpat reizes vieglaaku. Protams, tu veeljoprojaam uzstaasi uz sava, tapeec vienkaarshi pateikshu, ka esmu nolicis faktus visu priekshaa, taalaak spreidiet pashi; nenaacu sheit lamaaties.
jurc
Reku mans veikums:
image

Pirmais bija pārāk kawaii... reku kautkas drūmāks:
image

eku vēlviens:
image
dmonster
Es beidzot arī jaunu uztaisīju:
image
Nekas dižs jau laikam nava, bet man savs patīk.
slay3r
Veco bik pielaboju. tb uztaisīju kaut kādu animāciju, ne gluži tādu kā vēlējos nu bet...

image
EndlessReality
Vai kāds varētu lūdzu man arī uztaisīt? Man pašai ir tikai Paint...
Tomoko
Es saveejo uztaisiiju uz paint`a tongue.gif! (un iisteniibaa, man tas ljoti apmierina) Man jau taa dators ir piekraameets ar visaadiem failiem, pietam, kaads var pateikt kur var download`ot to versiju, ar kuru juus taisat signature? huh.gif Man jau kautkaada 2.0 tongue.gif biggrin.gif
EndlessReality
QUOTE(Tomoko @ Sep 5 2005, 19:41)
Es saveejo uztaisiiju uz paint`a tongue.gif! (un iisteniibaa, man tas ljoti apmierina) Man jau taa dators ir piekraameets ar visaadiem failiem, pietam, kaads var pateikt kur var download`ot to versiju, ar kuru juus taisat signature? huh.gif Man jau kautkaada 2.0 tongue.gif biggrin.gif
*

Man ir 0.1... By the way, es jau mēģināju, tas izskatījās vienkārši šausmīgi. Es nekad neesmu tādus taisījusi...
Tomoko
QUOTE(EndlessReality @ Sep 5 2005, 20:09)
QUOTE(Tomoko @ Sep 5 2005, 19:41)
*

Man ir 0.1... By the way, es jau mēģināju, tas izskatījās vienkārši šausmīgi. Es nekad neesmu tādus taisījusi...
*

ooo, tad jau tevi saprotu! dabuuju kautvai 6.0 trial, un tur jau vareeja redzeet atshkjiriibu... cool.gif ..... Kaads var LUUUDZU pateikt kuru versiju juus izmantojat, un varbuut pat noraadiit linku? rolleyes.gif unsure.gif wink.gif me buutu ljooooti pateiciiga...
Usagi
Nu es ar saveejo paint taisiiju.. ir jau pashausmiigs, bet galvenais ka pashai patiik smile.gif Paareejais nav no svara.. biggrin.gif
Tomoko
QUOTE(Usagi @ Sep 5 2005, 22:03)
Nu es ar saveejo paint taisiiju.. ir jau pashausmiigs, bet galvenais ka pashai patiik smile.gif Paareejais nav no svara.. biggrin.gif
*

A kaa tu taadus burtus uztaisiiji?? huh.gif Pasaki man ar wink.gif rolleyes.gif !
Sushi
Es arii uztaisiiju signaturi, bet man vinja neliekaas iekshaa! Taapeec tagad ierakstiiju to tekstu. A kaa es varu nomainiit uz bildi, varbuut tomeer ieliekaas! Jo man bija jau vairaakas uztaisiitas. Juus kaadreiz esat redzeejushi, kaadas man bija, jeb nevareeja redzeet?
Kaoru
QUOTE(Missy @ Sep 17 2005, 11:19)
Es arii uztaisiiju signaturi, bet man vinja neliekaas iekshaa! Taapeec tagad ierakstiiju to tekstu. A kaa es varu nomainiit uz bildi, varbuut tomeer ieliekaas! Jo man bija jau vairaakas uztaisiitas. Juus kaadreiz esat redzeejushi, kaadas man bija, jeb nevareeja redzeet?
*

Radas, ka ir ielicies
Usagi
QUOTE(Tomoko @ Sep 17 2005, 10:53)
QUOTE(Usagi @ Sep 5 2005, 22:03)
*

A kaa tu taadus burtus uztaisiiji?? huh.gif Pasaki man ar wink.gif rolleyes.gif !
*

Nu burtus es no wallpaperiem vairaakiem izgriezu un saliku visu kopaa! biggrin.gif
Sushi
Kaa var ielikt signaturee bildiiti, lai nav jaaraksta URL adrese???

P.S.- Ja man ir , tad kaads???
jurc
QUOTE(Missy @ Sep 18 2005, 01:17)
Kaa var ielikt signaturee bildiiti, lai nav jaaraksta URL adrese???

P.S.- Ja man ir , tad kaads???
*

Tev signature nav.
Ielikt signature bez URL nav iespējams.
smile.gif
Sushi
Paldies par informaaciju! Kaa tad lai es lieku? Man taas signatures vispirms jaaieliek k-kur i-netaa??? huh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
http://www.imageshack.us/

Pamēģini hostot caur šejieni. Vajadzētu sanakt.

Sushi
Nu, kaa ir? rolleyes.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
image

Man ir liels lūgums!!! Vai man kāds varētu no šī uztaisīt sigu? Please.... *puppy eyes*
CloudX
image

image

Peec vairaaku meeneshu paartraukuma uzmeistaroju kkauko happy.gif
image

Angelina
eee..man te taads liels luugums - vai kaads miiljsh cilveeks luudzu vareetu man uztaisiit 2 sigus? vareetu kko ar Kibu (vilka veidolaa) no Wolf`s rain un uzraxtu: "Carpe noctem!" un otro gribeetos ar taadu tumshu,vampiiriski-demonisku fonu + textu: "Two things are infinite: The Universe and Human stupidity." <--cerams texts nav par garu..ja nu tomeer ir,tad derees arii vnk: Angelina
pati nemaaku,luudzu izpaldiidziet... sad.gif
Church
QUOTE(Yume @ Sep 25 2005, 11:50)

offtop
yume: gliisha .sig, veel vareetu pievienot 'vsjo sujeta sujet i tomljenjije duha' ;>
Tomoko
ehh... pamuljkjojos ar paint`u wink.gif biggrin.gif rolleyes.gif! aaa, un to kas man tagad ir es arii taisiju uz paint`a smile.gif!

image

Starp citu, Usagi, ljoti gudri!! smile.gif
baseboalbatboy
NU man jauns sigs smile.gif ....nu shitaads
Blackout
Gribeetu gaishi sarkanu fonu, tikai ne ljoti spilgtu. taa kaa tev ir piemeeros, tikai gaishaaku.. Jaabuut vienai catgirl, un jaabuut uzrakstam Tsukama, teiksim apmeeram size: 20... un jaabuut 468x130 pixels...
Sushi
Tsukama, tev gan stingri nosaciijumi. biggrin.gif
Vispaar es arii riktiigi gribu jaunu signature!!! Man nesanaak normaali..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.