QUOTE(Sigfa @ Aug 8 2005, 07:15)
nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Vispaar, ieksh CG katrs elements var tikt kastomaizeets. Uzspljaujam standartiem. Es jau sen gribu dabuut tabletu, lai var sho to sakariigaaku uztaisiit.
"viņam"? neatceros, ka es būtu mainījusi dzimumu. redzi meiteni manā avatarā? tā esmu es.
lai nu kā - neatceros, ka tu man to būtu teicis. tik sabrauci augumā, ka ko es te lienu, ja neko nejēdzu no jūsu CG ūberārta ;]
tb:
QUOTE(Sigfa @ May 16 2005, 21:11)
Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai.
Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu?
heh, un mani jau sajūsmina visi tie cilvēki, kas domā, ka, tiklīdz kā dabūs tabletu, tā taisīs zilus brīnumus. varētu domāt, ka tas tablets viņu vietā strādās. puikiņ, iemācies ar peli zīmēt, un tad ņerksti par tabletiem.
QUOTE(CloudX @ Aug 7 2005, 23:26)
:) vah smuks sigs,bet imo ja tev tik ļoti patīk visādi tekstiņi ,kam ta vispār vajag pārējo,tas tak tik novērsīs uzmanību no tava tekstiņa,vai arī otrādi kā tev sigā ,man piem bija tā - pirmais kas iekrita acīs bija teksts domāju vah tagad būs kāda pasaules gudrība ,nē tomēr kļūdījos vnk parasts pantiņš ,manuprāt tādu garu penteri nav vērts likt sigā ,jo tas neatklāj tavas GFX'ošanas* prasmes.
Teksts=teksts
sigs=sigs
Sigs+Teksts=wtf?
8GFX - digitaly ade art :P
tas sigs tika ielikts piemēra pēc, neba es tur centos kādu baigo gudrību ieguldīt tai tekstā. kā jau teicu agrāk - man sigi vispār šķiet pilnīgi lieki. un sigam jau pēc idejas būtu jāatklāj kaut kas vairāk par tevi, taviem uzskatiem, nevis tavas photoshopa prasmes.
un runa taču nebija par to, ka, lūk, lai SheWr tagad visās savās signaturēs liek daudz teksta iekšā. vienkārši lai pamaina kaut ko, jo no šādas mīņāšanās uz vietas nudien nav daudz jēgas.
kas attiecās uz CG/GFX - kādēļ jūs tikai ar tām signaturēm niekojaties? galu galā, ja runājam par māksliniecisko izpaušanos, etc, tad latviešiem priekš tā ir forums -
http://cg.image.lv. man domāt, tā ir piemērotāka vieta GFX prasmju izrādīšanai, nekā anime forums. tur jūs arī labāku kritiku/norādījumus varētu saņemt, nekā šeit.
anyway. laikam man labāk nejaukties jūsu mazajā signatūru taisīšanas paradīzē, savādāk daži no jums kaut kā pārāk nervozi kļūst :]
P.S. SheWr, jauks wallpeiperis! varbūt krāsas nedaudz par spilgtu tam, kas tur ir attēlots, bet visādi citādi - noskaņa ir ;)