Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Pinky
ja gribi saakt maaciities ar PS, tad ej sheit, tur viss ir latvieshu valodaa. tie punktinji ir liekaas caur edit -> fill -> pattern. tikai ieprieksh vinji pasham jaauzziimee.
Tierra san
Es iejieshu un apskatiishos kas tur ir.

Sheit mani pagaatenes maakslesdarbi, kas ir man inboxaa, jo maajas buushu tikai veelu vakaraa.

image
image
image
image
image
image
Shis varbuut peec izskata ir galiigi garaam, bet tekstinsh man baigi patiik. (Vacu valodaa rakstiits)
image
image

Zinu, tie ir iistaakie iesaaceej darbi, bet kaa nekaa es esmu shajaa jomaa iesaaceeja.
Kikyou
Viens vārds - vienveidība. :D
Pinky
ir jau vienveidiiba, taapeec jaalasa tutoriaalji. buus labs progress. smile.gif
Kikyou
Es drīzāk par to, ka 7 no 8 sigiem ir rakstīts Tierra un ir divi absolūti nesaistīti anime chari - viens pa labi, otrs pa kreisi. :D Bet jāa. Tutoriāļi.
lastguru
kad nav stila, kraasu un maakslas izjuutas, tik un taa nekas nesanaaks ar visiem tutoriaaljiem
aigarius
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2006, 21:41)
kad nav stila, kraasu un maakslas izjuutas, tik un taa nekas nesanaaks ar visiem tutoriaaljiem
*

Tāpēc mums ar lastguru ir teksta signatūras biggrin.gif
Sigfa
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2006, 22:41)
*

Ahahahahahahaaaa! Lieliski.

Tierra, man [nav] zheel to teikt, bet tavi sigi kapitaali smird. Un es to nesaku, tapeec, ka man gribeetos tev uzbraukt, bet tapeec, ka tie tieshaam ir vieni no pashiem sliktaakajiem sigiem, ko esmu redzeejis. Un tici man, es esmu redzeejis daudz.

Pat ja tas izklausaas rupji un ljoti nepieklaajiigi, pat iesaaceejam vispirms vajadzeetu apskatiities kaadus tutoriaaljus, par to kaa veidot darbus digitaalaa formaataa. Un Lastguru ir taisniiba, ja nav nekaadas maakslinieciskas izjuutas, tad labaak neposto darbus online, kur es vinjus vareeshu nolikt atpakalj uz galda ar nosaukumu `veerteejums: NAN`
Pinky
no bezgaumiiga lidiz gaumiigam ir tikai viens solis. vajag tikai palasiit tutoriaaljus, kurus taisa gaumiigi cilveeki. smile.gif
harpy
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2006, 22:41)
*

ditto....
Church
no otras puses daudz ko var iemaaciities/aizvietot. domaaju, arii paziistamaakajiem maaksliniekiem beerniibas darbi nemaz tik iipashi nebij ;>. par pashreizeejiem variantiem gan piebiedrojos kritizeetaaju puulim. imho nebaudaama kompoziicija / izveeleetaa kraasu gamma.
Cow
unsure.gif Kads negrib man sasukes signaturu ustaisīt?
Pinky
taaks, peecjaanju darbs. ceru, ka patiks. smile.gif

image
Kikyou
Pinky, tas nav sasuke... XD
Kirara
Mana maasa pasuuta sigu ar Sasuki un sanjem sigu ar kkaadu tur nezinu. laugh.gif

P.s. Fons man patiik.
Pinky
keh, laikam sasuke ir dzeks. bet, googlee mekleejot "sasuke", es atradu to bildi, taapeec sry, uztaisiishu kko citu.

ceru, ka tas ir iistais.

image
Winry
Vot tas ir sasuke, īstais un vienīgais! laugh.gif
Vai varētu lūdzu uztaisīt man sigu ar šo bildi, būtu ļoti pateicīga! biggrin.gif
image
wub.gif
Aven
Nu pinky, vai tagad labi? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
image
Cow
He he..
Winry
Es biju domājusi Pinky, jo man pilniigi po kurš taisa, ka tik smuks! biggrin.gif
Pinky
aven, vismaz ir progress. smile.gif
Aven
Vienkaarshi pirms tam, tutoriaaljus vispaar neesu redzeejis laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Pinky
2 Winry:

image
Winry
O! der , paldies! biggrin.gif (un tā bilde ir tik sexiiga) wub.gif
Aven
image
Psycholog
Doma jau riktiigi laba wink.gif
Cow
Es arī kaut ko ustaisīšu.
Tas kurš grib šo signaturu tas var vienkārši uzrakstīt vārdu smile.gif

image
Sigfa
Vai kaads man nevareetu uztaisiit signatuuru ar pulksteni un smuku fonu (bez teksta)? Visas detaljas atstaaju veidotaaja zinjaa.
Kikyou
Kāda vaina tavam pašreizējam, Sigfa? o.ō

Kārtējās 5 minūtes. (tik daudz laiks maz vispār aizgāja?)
Jo man nav ko darīt, jo es tikai vakarā eju uz jūru, jo es tā teicu.

image
Sigfa
man vnk gribeejas paskatiities, ko cilveeki var izdomaat no pulkstenja. Paldies, nav slikts, Kikyou, bet es gan vinju nevalkaashu tongue.gif Random post of randomness.
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Jun 26 2006, 16:10)
man vnk gribeejas paskatiities, ko cilveeki var izdomaat no pulkstenja.
*

Haha, tā jau arī likās. XD
Pinky
man atkal kkas kraasainaaks. smile.gif

image
+Chibi+
QUOTE(Aven @ Jun 26 2006, 01:05)
image
*

Eds nav TIK īss!!!
Sigfa
Iiss? Ja vinjam, kaa sigaa atteelots, no kruutiim liidz galvai ir 120 cm, tad domaaju, ka vinjsh vareetu pretendeet uz garaako cilveeku pasaulee!
ETM
njaa... pie taadaam proporcijaam Eda antena vien ir pusmetriiga.

P.S. Kikyou sigs ar pulksteni diezgan interesants... umm.. Pinky... that sleep.gif s.cks. nepatiikami skatiities.
Pinky
pienjemsim, bet citur man teica, ka baigi labs. ph34r.gif
Sigfa
domaaju, ka ETM gribeeja noraadiit uz to ka fona un bildes stili nesaskan. Grungjiigs fons un chrome bilde neiet kopaa. Un kas veel taas par zvaigzniiteem, kaa ar paint`a aizbrushu ziimeetas?
ETM
driizaak gribeeju noraadiit ka fons Pinky variantaa ir simboliski pielasiits taads kas kombinaacijaa ar pulksteni driizaak liek domaat nevis par laika riteejumu bet gan par taaa apstashanos. Druumas kraasa, laika nonesaati ornamenti (paintbrusha zvaigsniites)... un tam pa visrsu taads pulkstenis kuru nu nemaz par staavoshu uzskatiit nevar.

Lai arii es vispaar neesmu sajuusmaa par visu sho bilzhu kopaa liimeeshanu un kaut kaa abstrakta radishanu, tomeer gribetu pieziimeet, ka ja ko taadu dari, vismaz pacenties lai elementi saskan viens ar otru.
Pinky
no mushas izpuusts zilonis. keh.
Sigfa
QUOTE(Pinky @ Jun 27 2006, 13:17)
*

pashcienja dazhkaart robezhojas ar stulbu lepnumu.
ETM
QUOTE(Pinky @ Jun 27 2006, 13:17)
*

pag, es veel nerunaaju par tevis pasha izveeleeto bezgaumiigo sigu, kura fons liek aciim noasinjot (kas, aciimredzot, ir krUtAaa) un taapeec fons paliek par galveno bildes sastaavdalju, as vispaar grauj fona definiiciju.
Pinky
man acis neasinjo. atrodi normaalu moniiti, nekas Tev neasinjos, stila ekspert !
ETM
QUOTE(Pinky @ Jun 27 2006, 14:55)
man acis neasinjo. atrodi normaalu moniiti, nekas Tev neasinjos, stila ekspert !
*

nekur neapgalvoju ka esmu stila eksperts. Vienkaarshi izsaku savu viedokli, kursh, pamatojoties uz manu nepareizo un pilniigi slimo gaumu, noteikti ir nepareizs un lielaakaa dalja forumieshu piekritiis tam ka vajag lietot fonaa kodiigu kraasu putru (zinaatnisko terminu kaa to nosaukt nezinu, piedod) un parliecinaaties par to, lai priekshplaana atteels nenospiezh tik svariigo fonu un nekaadaa veidaa neizceljas. Taadaa veidaa noteikti tiks sasniegts meerkjis pieverst uzmaniibu saviem postiem.

EDIT: Un piedod, bet tev anv ne mazaakaas nojausmas pie kaada monitora es shobriid seezhu, tapeec uzskatu ka ir nedzudz nekorekti teikt ka tas ir slikts. Protams, tu teiksi ka vienkaarshi ieteici iegaadaties labaaku nevis to ka tas pie kura seezhu ir slikts, bet tad luudzu paskaidro kapeec man nepiecieshama speciaala ehnika lai tavi gara darbi buutu baudaami? Tas ir tas pats kas izbuuveet celju un peec tam uz suudziibaam atbildeet ar ieteikumiem nopirkt kaapurkjeezhu traktoru.
Pinky
jau ieprieksh mineeju, ka man patiik kraasas - spilgtas kraasas, taapeec taadas arii izmantoju. par kaadu uzmaniibas pieveershanu Tu runaa ? man tas ir sava veida hobijs taisiit parakstus - man tas patiik. un vispaar, neesi tik agresiivs. smile.gif
ETM
Nu, kad esmu atkopies no reekshanas, varu uzrakstiit kaadu rindinju arii. Taatad esmu agresiivs? Mana viedoklja, ja taas nav slavas dziesmas Pinky, paushana taatad ir nenormaala agresija? Es uzrakstu to ko es domaaju un peec tam mani nosauc par "stila ekspertu" cilveeks kursh ieprieksheejaas shii topika lapaas nesleepti uzspizh visiem savu viedokli, kursh iederaas tajaa kategorijaa, kur tiek sasorteeti visi tie viedoklji kas nesakriit ar maneejo. Esi sasniedzis augstaaku liimeni par tiem maaksliniekiem kas radiija origjinaalos plakaatus tapeec tev noteikti jaanomaina fons? Nekljuudiigi apgalvo ka tavs darbs ir labaaks par kaadu citu nepiepuuloties to jebkaadi pamatot? Nu super. Uzcelsim tev pieminekli un nokraasosim koshaas fosforizeetaas kraasaas!

Ja uzskati ka kaut kas ir labaaks par ko citu tad PAMATO to! Un pirms tu saac "man teica ka ir super" nav veeraa njemams pamatojums.

Un par tavu centiibu bakstiit visiem degunaa tutoriaaljus: jaa tutoriaalji iemaaca tehniku, bet kopuma izjuutu, gaumi, stilu tu no tiem neieguusi.

p.s. Jaa, tanii briidii kad mani nosauc par agresiivu es tieku izprovoceets taads arii buut, tapeec pat necentishos noliegt, ka shis posts ir pamataa veersts pret konkreeto sigu guru.
Sigfa
Nu, ir arii lietas, ko Pinky jaunskungs vareetu iemaaciities no tutoriem, piemeeram, kaa pareizi izgriezt bildi un peectam kontrastus saskanjot.

Scanlines protams rullee, bet ja tas tiek likts pa virsu visam un visur, un vieni un tei brashi teik izmatoti visos darbos peec kaartas, tad tas par kautko liecina. Jaasaka gan, ka esmu blendinga niideejs, purists, kursh izveelaas, vai nu ziimeetus, vai bildeetus materiaalus, nevis abus kopaa. Tas gan tapeec, ka ljoti biezhi tie foni kas teik piedaavaati ir vnk paaris shviikas ar dazhaadiem brushiem dazhaadaas kraasaas. My ass.

No otras puses, katram nuubam ar kautko ir jaasaak (vispaar jau saakt ar sigiem nav praata darbs) , jautaajums tikai, vai vinjam tas ir jaaizliek publiskai apskatei un peec kritikas jaasaka, ka `man teica, ka baigi labs!` Un kas par to ka teica, ka labs? aizej paskaties art sadaljaa, tur cilveeki katrai pljekai uz balta fona liek `baigi labs!` Neshkjiet smiekliigi?
Shinobi-sama
Atliek tikai māt galvu par tām pļekām uz balta fona. Cilvēki grib atzinības rakstus, bet kritiku necieš. Ja ir dzirdami tikai glaimi, tad ir tikai un vienīgi degradācija.

Es arī izteikšu viedokli: (to Pinky un arī viņam līdzīgajiem, tādu netrūkst)
Ja tu gribi apliecināt savu varēšanu par brušu triepšanu un randomā izmainīt defaulto propertie's sākuma parametrus, tad tu māki.
BET ar to siga kreatēšana neaprobežojas. Vārds 'labs', par kaut ko, ir arī jāpamato, savādāk, tā ir tikai personīgās bezspēcības atzīšana konkrētā nevarerēšanā. Detaļās neizplūdīšu, bet paaris sigi pēdējās lapās no tevis ir bezzobaini šabloniski plaģiāti. Paņemti kaut kādi elementi un iemontēti kaut kādā fonā. Tavi veidojumu galīgi nereprezentē siga būtību.
Sig pats par sevi ir paraksts, kas šoreiz ir domāts ar kaut kādu moto, ko pauž konkrētais indivīds. Vai vispār moto ar nozīmī pašu par sevi. Tādējādi sigam tas ir jāpauž nevis haotiski, bet gan ļoti konkrēti un sakārtoti.
Ja tu gribi preznentēt kādu character vai aktrisi, tad tev viņš arī jāpasniedz atbilsothi, nevis ar domu, ka tev pašam patīk, neapjēdzot, kas tev tur patīk. Līdzīgi kā čurāt sniegā un pēc tam apbrīnot. Bet jautājums, ko ta tu īsti apbrīno - sniegu, čurāšanas faktu, random'o zīmējumu kas izveidojies, vai pašu urīnu.
Līdzīgi kā iemēkt roku krāsas un vicināt švīkas uz molberta, un pēc tam prezentēt to kā maklas darbu, kurā ir ielikta dvēsele. Tādējādi tā nav māksla, bet gan apbrīna par nejaušības efektu, un slavēt konkrēto radītāju ir reizē bezjēdzīgi un nevajadzīgi. Ceru, ka saproti, ka šeit nav slavējams nedz radītais šedervs, nedz arī viņa radītājs. Vienīgā atzinība ir tikai un vienīgi radītāja drosme mērkt savas rokas iekš krāsas, kur normāli cilvēki atzītu to par sevis neatmaksājušos faktu. Ja vēl nepielec, tad vienīgais, kas pelnījis atzinību, ir tevis drosme un laika veltīšana, tam ka tu vispār ko radīji, bet tas ko tu esi radījis jau ir cits stāsts un pelna atiecīgi konkrētu kritiku. KO ARII DAZHI SHEIT IR SNIEGUSHI, un jāsaka pat ļoti labi kritizējuši.
Psycholog
matj va6u!
patiik taiisit sigus un patiik, ka tos kaads par tiem izsaka savu viedokli - ejiet uz deviantart.com tur blakus miljoniem amatieru ir arii profesionaalji, kuri katru dienu ruupiigi izveertee tuukstoshiem darbu, un iespejams var paliidzeet arii jums ar savu viedokli. Ja darbs buus nejeedziigs - vienkarshi neviens tam tad nepieveersiis nevismazaako uzmanibu tik ilgi, kamer jums apniks un juus saaksiet taisiit baudaamus darbus. A shii foruma kritikas lietderiiba ir apmeeram 0.5% tapec tas ir vienkarshi bezjeedziigi.
Sarunaasim taa, ka shajaa topikaa varbuut liksim tikai pieprasiijumus peec sigiem un sigus, kuri juusupraat ir tieshaam tik labi izdevushies, ka kads tos vareetu ielikt sev. Un takaa lai shis, ko es tagad rakstu, buutu peedeejais spam-posts shajaa topicaa >.<

Paldies

(Ja, ja, es zinu, neesmu es te nekaads admins...ar ko jums arii ir paveicies ! ]sad.gif )
Pinky
es vismaz censhos kaadam izpaliidzeet. sad.gif ticiet vai nee, etm, shino, sigfa, kaadam mani kjeepaajumi patiik, un man par to ir prieks, vismaz ir kkaads dzinis taalaakaam darbiibaam. Psiholog, tevis teiktais gan bija lasiishanas veerts, atskiriibaa no iepriekshmineetajiem kritizeetaajiem, Tu pateici kko lietderiigu. smile.gif

p.s. savus gudriibaam paarbagaatos tekstus turpmaak saiisiniet, luudzu. izveerst vienu domu n-tajos teikumos nav liela maaksla. image

Shinobi-sama
QUOTE(Pinky @ Jun 27 2006, 17:01)
ticiet vai nee, etm, shino, sigfa, kaadam mani kjeepaajumi patiik, un man par to ir prieks, vismaz ir kkaads dzinis taalaakaam darbiibaam.

p.s. savus gudriibaam paarbagaatos tekstus turpmaak saiisiniet, luudzu. izveerst vienu domu n-tajos teikumos nav liela maaksla. image
*

Tici vai nee, bet kjiinaa razhotos fake brand peerk daudz un pat atziist par gana labiem.

Un ja tu domaa, ka kaut ko pateikt gari un sakariigi nav maaksla, tad uz kaada pamata tad vispaar tiek radiiti romaani. Jeb tu nogursti jau izlasot aviizhu virsrakstus?

Un neviens negrasaas saiisinaat teksuts uz liidz labi/slikti vienvaarda teikumiem. Taisni otraadi - jo cilveeks vairaak uzrakstiijis, jo pastaav iespeeja postam buut labaak saprastam.
Ir noveerota izaugsme dazhiem postu veidotaajiem, bet diemzheel vinji ir uz pirkstiem (vienas rokas) skaitaami.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.