hhhm...Beck neesmu redzeejis... Varbuut Tenjou Tenge, vai .hack://Sign? var jau ar vecos gabalus - Escaflowne, Lupin III.... bet nu Bleach ar var...
Kikyou
Mar 22 2005, 19:06
Waa... es ar Beck neesmu redzējusi...
Moš Bleach? Šite man liekās visi viņu būtu redzējuši.
jaa, redzeejis esmu, bet tad taas teemas buutu gandriiz vienaadas... heh...
Un kaa juus varat nebuut redzeejushi beck?! A nu ka noskatiities!
veel varianti- Yakitate! japan, Samurai champloo, genshiken, FMP (fumofu)
Nu shitaa var striideeties muuzhiigi... man ienaaca praataa laba doma...
1) Naruto
2) FMA
3) Briivais temats (Peec pasha izveeles!)
jaa, doma pavisam neslikta. Domaaju, taa arii daram. Nu, tad darbus iesniedzam liidz naakamaas nedeeljas sveetdienas vakaram un peectam 1 ned. balsoshana.
Kikyou
Mar 22 2005, 20:50
Patiesi neslikta ideja.
Anyway!
Ryoukai! *lēnītēm skrien uz photoshopu*
*atcerās* Nākamās nedēļas svētdiena. :3
swordsman
Mar 22 2005, 22:05
ajaa dasham taisniiba kuraa interneta adresee juus vispaar taisat sigus
QUOTE(swordsman @ Mar 22 2005, 21:05)
ajaa dasham taisniiba kuraa interneta adresee juus vispaar taisat sigus
ko...? Kaadaa veel interneta adresee? Mees tos pashi uz photoshopa taisam
Fullmetal Alchemist: Greed
dmonster
Mar 23 2005, 17:51
Naruto sigs man patīk heh Kigame Itachi draugs (vai arī kādu biedrību viņi iegāja) no labās puses, ja viņam ir laba puse (he he stulbs joks).
viena lieta- es gribeetu uzlikt svara ierobezhojumu banneriem- 60kb. Taupiisim Rozem bandwithu un speeleesim uz vienaadiem noteikumiem
Labaak neierobezhosim, bet uploadosim citur...
Luuk lapas, kur var uploadot.
http://www.imageshack.us File types: bmp, jpg, jpeg, gif, tif, tiff, swf
Max image size: 1024KB
http://www.tinypic.com File types: bmp, jpg, gif, png
Max image size: 250KB
Kikyou
Mar 23 2005, 20:48
Keh, tikai ne svara ierobežojumus! (neesam atrakciju parkā tak)
Piebalsoju Shewr! Vienkārši jāmet uz cita servera. :3
CloudX
Mar 23 2005, 21:00
sory sigfa visi maneejie ,beigaas sver vairaak par 60kb ,tavu ierobezhojumu neieveeroshu.
khe, vai tieshaam ir gruuti uzlikt kvalitaati uz 10 pirms eksporteet? Nu, dariet kaa ziniet
Daudzaam bildeem kvalitaate jau taa ir slikta, bet veel samazinot izskataas kropliigi... Un te tachu ir sacensiibas par labaaku, taapeec visi gribees augstaako kvalitaati saviem sigiem...
CloudX
Mar 25 2005, 00:20
Nu? Laiks jau saak beigties, bet Sigfa un Kikyou veel nav nevienu sigu uztaisiijushi.... jaataisa tach ir veseli 3! Bet nu protams ir jau veel nedeelja....
laiks saak beigties?
veel ir nedeelja! un es savus sigus postoshu peedeejaa dienaa.
Kikyou
Mar 26 2005, 20:38
Haha, es arī vēl nepostošu. :3
Nav kur steigties... lēnām... mierīgi... kā vienmēr - pa slaistu modei...
Vienu sigu esmu uztaisījusi, gan jau piespiedīšu sevi uztaisīt arī pārējos divus.... otrdien vai kautkad....
luster dragon
Mar 26 2005, 21:42
gribeetu sev sigu pasuutiit ar kaadu no mtg kaarssu zveeriem vienalga ar kaadu.
Un tad luuk visi 3 sigi no manas puses:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 1)
Naruto (Kisame)2)
Fullmetal Alchemist (Greed)3)
Pasha izveele: Cowboy Bebop (Ein)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
dmonster
Mar 30 2005, 15:11
Kapēc neviens neko nav ilgi postojis?
Reku mans jaunākais izdomas bērns:
Hikaru
Mar 31 2005, 12:00
Mans jaunais Sigs.
dmonster
Mar 31 2005, 14:22
Neiskatās tavs sigs Hikaru slikti, bet kautkā prasti, taisīts no screenshota un uzlikta teksta, bet no offense. Jautājums, kur tu dabūji to screen shot?
Da tu ko!!!
Negribu viņu aizstāvēt, bet man liekas Hikaru sigs vienkārši ģeniāls. Iedomājies cik daudz cilvēku mirst animēs? Un mēs padomājam par to kas notiks ar viņu bērniem, sievām utt...? Nē.. esam koncentrēti uz galvenajiem varonjiem, jo domājam ka viņi ir tie labākie un lai pārējie mirst, galvenais ka ar IY viss būtu kārtībā...
Bet nu uzraksts vienkārši ir perfekts un pilnībā piestāv bildei zem tā..
Ar to visu gribēju pateikt ka man patīk Hikaru sigs!
Hikaru
Mar 31 2005, 14:33
Zināju, ka kādam patiks mans sigs
. Prasts, bet labs.
Screenshotu es dabūju kaut kur
ŠEIT. Precīzāk
šito te.
skriins ir gjeniaals atrasts
mees nepadomaajam par vinju sievaam un beerniem, jo taa ir anime
vismaz es nemaz negribu iisti taalaak par galveno varonju redzesloku domaat.
dmonster
Mar 31 2005, 15:01
Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne? Nu atpakaļ pie siga viņš ir skaisti uzformēts. Varētu ar smieklu pieskaņu izteikt: tā bija asiņaina diena, kad suns(suņu dēmons IY) apsēda pilsētu un gribēja grauzt kaulus(tēmēts uz cilvēkiem)! Bet es nesaku, ka tur tā notika. Man vairāk izskatās, ka tā ir tā reize, kur viņš uzbruka bandītiem pilsētā, kur IY bija aiznesis viena zēna vectēvu,jo viņš bija savainojis kāju... piu piu piu... uzbruka pilsētai bandīti... piu piu... vadonis izrādās dēmons.. piu... IY pārvēršas tajā Rage formā bez zobena... tam tam un tad, kad vadonim kaņets viņi bēg IY pakaļ, slash smash un nokļūstam pie šīs ainas. Sorry 4 Spam. Bet šajā sigā bloody=coll un tas ir visai izskatīgi.
offtops
QUOTE(dmonster @ Mar 31 2005, 15:01)
Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne?
es anime skatos lai relakseetos, atpuustos, priecaatos, nevis lai lauziitu galvu un justu liidzi mirushajiem.
dmonster
Mar 31 2005, 16:03
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 14:40)
offtops
QUOTE(dmonster @ Mar 31 2005, 15:01)
Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne?
es anime skatos lai relakseetos, atpuustos, priecaatos, nevis lai lauziitu galvu un justu liidzi mirushajiem.
Par mirušo līdzjūtību nav jāuztraucas īpaši
,bet dažiem kā man tā dziļā joma no pasaku lasīšanas vai kā cita ir iegājusi un tad nekas nemainās vienkārši tu vari drusk vairāk saprast dažas lietas, bet varbūt arī ne. Vienkārši izsakoties, ar to nav problēbmas, ātri vari saprast domu nezaudējot saistošo. Viss būs kā vajag, tikai sapratīsi atrāk un labāk. Sorry 4 spam
CloudX
Mar 31 2005, 16:07
sheet, nu te jums kautkaad oftops aizgaaja
eniwaye uztaisiiju tapataas sev
haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars
skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam
CloudX
Mar 31 2005, 17:03
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 16:46)
haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars
skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam
Nee Sigfa ne pavisam ,vnk tam tur kroplim
manupraat piestav auksti zila kraasa.
Bwtf Sigfa kad postosi savus 3 sigus ,nu baigi gribas redzeet
?
Nu jau tieshaam laiks saak aptruukties... Es jau ar savu leilo nepacietiibu visu iepostoju paaajusho nedeelju.
Kikyou
Mar 31 2005, 18:08
QUOTE(SheWr @ Mar 31 2005, 16:08)
Nu jau tieshaam laiks saak aptruukties... Es jau ar savu leilo nepacietiibu visu iepostoju paaajusho nedeelju.
Pfft, laiks vēl pāri galvai!
Šodien es pabeidzu otro sigu, kuru es gan nepostošu, gadījumā, ja pēkšņi izdodās uztaisīt kautko labāku. :3
jaa, es jau shkjiet teicu, ka postoshu kautkad sveetdien. man veel tikai viens gatavs, shovakar taisiishu otro...
UPDT: ja tu gaidi ko eksluziivu, vai ne benaalu, domaaju, ka tu vilsies
^ Tas pats attiecās arī uz mani.... ~.~
Khmm... Man visi 3 sigi pabeigti ir. *pie sevis domā, "Kur gan es esmu iekūlusies...
* Bija nelielas aizdomas, ka, iespējams, mani nodzīs nost no datora un nepaspēšu iepostot, tāpēc.... ^__^;;;;;;;;
1. Naruto (Sakura)
2. FMA (Ed
)
3. Pita Ten (Shia)
Tāks. Te nu būs.
Aiziet - izbrāķējiet, jūs tak zinat, ka jūs to gribat. (<- tad, kad pēdējoreiz mācījāmies par darbības vārdu galotnēm skolā, es visu stundu nogulēju)
man pēdējais visvairāk patīk... vienkārši jauks.. nav kur piekasīties...
a pirmajiem diviem kautkā contrasts ir uzgriests pārāk gaišs... nu nez.. kautkā ne visai man... not my style..
-nDigo-
Apr 3 2005, 12:55
taa kaa JurCHiX jau teica 'not my style', bet man tomer patiik
BLABLABLA daudz nepljaapaashu rekur mani darbi.
1)Naruto - Aburame Shino
2)FMA - Edward
3)Rourouni Kenshin(nez vai pareizi uzrakstiiju) - Soujiro Saito
O.O Cloudx smuki sigi.
A par to contrastu... No idea. Man itkā pārāk kontrastaini neizskatās... =| Ir itkā spilgtas krāsas, bet....
Hmm... *skrien uz photoshopu un domā ko varētu darīt lietas labā*
Edit: Khmm... better now?
khem....es jau tuuliit taapat varu padoties. Kikyou - lieliski sigi, CloudX - lieliski sigi.... Man pat kauns tagad likt saveejos sarakstaa.........
jaagaida tik veel Sigfa un tad vareesim saakt balsoshanu.
Kaa es iedomaajos balsoshanu:
Katrs balsotaajs balso par katru kaartu vienkaarshi uzrakstot shaadi:
1) Kikyou
2) CloudX
3) Sigfa
no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi..
nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu...
eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam...
QUOTE(JurCHiX @ Apr 3 2005, 14:00)
no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi..
nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu...
eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam...
njaahhh nebija nekaads iedvesmaz taisiit sigus .
Un taatad luuk saraksts ar sigiem:
CloudX1)
2)
3)
Kikyou1)
2)
3)
SheWr1)
2)
3)
Sigfa1) ???
2) ???
3) ???
Balsot veel nevajag
taaks, nu man te veel viens sigs jaauztaisa, liidz vakaram buus
es uztaisiishu jaunu threadu, lai piesaistiitu arii citu uzmaniibu un tur mees katrs nobalsosim par kaadu favoriitu, ne sevi, ar postu.
Edit: Pazinjoju CloudX par uzvareetaaju
Sigfa,Kikyou,SheWr man te taads maziitinjsh priekshlikums - vareetu sho "izstaadi" uzlikt www.narutomania.com /graficks battle sadaljaaa.Es esmu noveerojis ka tur cilveeki balso ljoti dazhaadi buutu interesanti ko arzemnieki domaa par latwieshu "maakslu".
var meegjinaa, jaa. Nu, tad uztaisi tur threadu, kad buushu iepostojis saveejos gabalus.
Buutu jau labi. Tik ieliec te linku tieshi uz to postu, lai mees ar varam apskatiities kaa tur sabalso.
@sigfa sagaidiishu tavus sigus.
@SheWr Obligaati ielikshu te linku
Ko teiks Kikyou?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.