Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
SheWr
hhhm...Beck neesmu redzeejis... Varbuut Tenjou Tenge, vai .hack://Sign? var jau ar vecos gabalus - Escaflowne, Lupin III.... bet nu Bleach ar var...
Kikyou
Waa... es ar Beck neesmu redzējusi...
Moš Bleach? Šite man liekās visi viņu būtu redzējuši. biggrin.gif
Sigfa
jaa, redzeejis esmu, bet tad taas teemas buutu gandriiz vienaadas... heh...

Un kaa juus varat nebuut redzeejushi beck?! A nu ka noskatiities!

veel varianti- Yakitate! japan, Samurai champloo, genshiken, FMP (fumofu)
SheWr
Nu shitaa var striideeties muuzhiigi... man ienaaca praataa laba doma...

1) Naruto
2) FMA
3) Briivais temats (Peec pasha izveeles!)
Sigfa
jaa, doma pavisam neslikta. Domaaju, taa arii daram. Nu, tad darbus iesniedzam liidz naakamaas nedeeljas sveetdienas vakaram un peectam 1 ned. balsoshana.
Kikyou
Patiesi neslikta ideja. laugh.gif
Anyway!
Ryoukai! *lēnītēm skrien uz photoshopu*
*atcerās* Nākamās nedēļas svētdiena. :3
swordsman
ajaa dasham taisniiba kuraa interneta adresee juus vispaar taisat sigus
SheWr
QUOTE(swordsman @ Mar 22 2005, 21:05)
ajaa dasham taisniiba kuraa interneta adresee juus vispaar taisat sigus
*

wink.gif wink.gif wink.gif ko...? Kaadaa veel interneta adresee? Mees tos pashi uz photoshopa taisam

Heheh...es nevaru tik ilgi nociesties... es jau tagad uztaisiiju kautko prieksh Naruto un FMA....

1) Naruto: Kisame

image

2) Fullmetal Alchemist: Greed

image
dmonster
Naruto sigs man patīk heh Kigame Itachi draugs (vai arī kādu biedrību viņi iegāja) no labās puses, ja viņam ir laba puse (he he stulbs joks).
Sigfa
viena lieta- es gribeetu uzlikt svara ierobezhojumu banneriem- 60kb. Taupiisim Rozem bandwithu un speeleesim uz vienaadiem noteikumiem smile.gif
SheWr
Labaak neierobezhosim, bet uploadosim citur...

Luuk lapas, kur var uploadot.

http://www.imageshack.us
File types: bmp, jpg, jpeg, gif, tif, tiff, swf
Max image size: 1024KB

http://www.tinypic.com
File types: bmp, jpg, gif, png
Max image size: 250KB
Kikyou
Keh, tikai ne svara ierobežojumus! (neesam atrakciju parkā tak)
Piebalsoju Shewr! Vienkārši jāmet uz cita servera. :3
CloudX
sad.gif sory sigfa visi maneejie ,beigaas sver vairaak par 60kb ,tavu ierobezhojumu neieveeroshu.
Sigfa
khe, vai tieshaam ir gruuti uzlikt kvalitaati uz 10 pirms eksporteet? Nu, dariet kaa ziniet tongue.gif
SheWr
Daudzaam bildeem kvalitaate jau taa ir slikta, bet veel samazinot izskataas kropliigi... Un te tachu ir sacensiibas par labaaku, taapeec visi gribees augstaako kvalitaati saviem sigiem...
CloudX
1)Naruto
image
happy.gif

biggrin.gif OOu SheWr nice sigs
SheWr
Nu? Laiks jau saak beigties, bet Sigfa un Kikyou veel nav nevienu sigu uztaisiijushi.... jaataisa tach ir veseli 3! Bet nu protams ir jau veel nedeelja....
Sigfa
laiks saak beigties? laugh.gif veel ir nedeelja! un es savus sigus postoshu peedeejaa dienaa.
Kikyou
Haha, es arī vēl nepostošu. :3
Nav kur steigties... lēnām... mierīgi... kā vienmēr - pa slaistu modei... smile.gif
Vienu sigu esmu uztaisījusi, gan jau piespiedīšu sevi uztaisīt arī pārējos divus.... otrdien vai kautkad....
luster dragon
gribeetu sev sigu pasuutiit ar kaadu no mtg kaarssu zveeriem vienalga ar kaadu.
SheWr
Un tad luuk visi 3 sigi no manas puses:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
1)Naruto (Kisame)
image
2)Fullmetal Alchemist (Greed)
image
3)Pasha izveele: Cowboy Bebop (Ein)
image
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

dmonster
Kapēc neviens neko nav ilgi postojis?
Reku mans jaunākais izdomas bērns:
image
Hikaru
Mans jaunais Sigs.
image
dmonster
Neiskatās tavs sigs Hikaru slikti, bet kautkā prasti, taisīts no screenshota un uzlikta teksta, bet no offense. Jautājums, kur tu dabūji to screen shot?
jurc
Da tu ko!!! blink.gif Negribu viņu aizstāvēt, bet man liekas Hikaru sigs vienkārši ģeniāls. Iedomājies cik daudz cilvēku mirst animēs? Un mēs padomājam par to kas notiks ar viņu bērniem, sievām utt...? Nē.. esam koncentrēti uz galvenajiem varonjiem, jo domājam ka viņi ir tie labākie un lai pārējie mirst, galvenais ka ar IY viss būtu kārtībā...

Bet nu uzraksts vienkārši ir perfekts un pilnībā piestāv bildei zem tā..

Ar to visu gribēju pateikt ka man patīk Hikaru sigs!
Hikaru
Zināju, ka kādam patiks mans sigs biggrin.gif . Prasts, bet labs.
Screenshotu es dabūju kaut kur ŠEIT. Precīzāk šito te.
Sigfa
skriins ir gjeniaals atrasts biggrin.gif

mees nepadomaajam par vinju sievaam un beerniem, jo taa ir anime tongue.gif vismaz es nemaz negribu iisti taalaak par galveno varonju redzesloku domaat.
dmonster
laugh.gif Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne? Nu atpakaļ pie siga viņš ir skaisti uzformēts. Varētu ar smieklu pieskaņu izteikt: tā bija asiņaina diena, kad suns(suņu dēmons IY) apsēda pilsētu un gribēja grauzt kaulus(tēmēts uz cilvēkiem)! Bet es nesaku, ka tur tā notika. Man vairāk izskatās, ka tā ir tā reize, kur viņš uzbruka bandītiem pilsētā, kur IY bija aiznesis viena zēna vectēvu,jo viņš bija savainojis kāju... piu piu piu... uzbruka pilsētai bandīti... piu piu... vadonis izrādās dēmons.. piu... IY pārvēršas tajā Rage formā bez zobena... tam tam un tad, kad vadonim kaņets viņi bēg IY pakaļ, slash smash un nokļūstam pie šīs ainas. Sorry 4 Spam. Bet šajā sigā bloody=coll un tas ir visai izskatīgi.
Sigfa
offtops
QUOTE(dmonster @ Mar 31 2005, 15:01)
laugh.gif Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne?
*

es anime skatos lai relakseetos, atpuustos, priecaatos, nevis lai lauziitu galvu un justu liidzi mirushajiem.
dmonster
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 14:40)
offtops
QUOTE(dmonster @ Mar 31 2005, 15:01)
laugh.gif Par galveno tālāk ne. Tākā virspusēji, ne?
*

es anime skatos lai relakseetos, atpuustos, priecaatos, nevis lai lauziitu galvu un justu liidzi mirushajiem.
*

Par mirušo līdzjūtību nav jāuztraucas īpaši laugh.gif ,bet dažiem kā man tā dziļā joma no pasaku lasīšanas vai kā cita ir iegājusi un tad nekas nemainās vienkārši tu vari drusk vairāk saprast dažas lietas, bet varbūt arī ne. Vienkārši izsakoties, ar to nav problēbmas, ātri vari saprast domu nezaudējot saistošo. Viss būs kā vajag, tikai sapratīsi atrāk un labāk. Sorry 4 spam
CloudX
biggrin.gif sheet, nu te jums kautkaad oftops aizgaaja
eniwaye uztaisiiju tapataas sev smile.gif

image

Sigfa
haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars laugh.gif

skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam biggrin.gif
CloudX
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 16:46)
haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars laugh.gif

skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam biggrin.gif
*

Nee Sigfa ne pavisam ,vnk tam tur kroplim laugh.gif manupraat piestav auksti zila kraasa.
Bwtf Sigfa kad postosi savus 3 sigus ,nu baigi gribas redzeet happy.gif ?
SheWr
Nu jau tieshaam laiks saak aptruukties... Es jau ar savu leilo nepacietiibu visu iepostoju paaajusho nedeelju.
Kikyou
QUOTE(SheWr @ Mar 31 2005, 16:08)
Nu jau tieshaam laiks saak aptruukties... Es jau ar savu leilo nepacietiibu visu iepostoju paaajusho nedeelju.
*

Pfft, laiks vēl pāri galvai!
Šodien es pabeidzu otro sigu, kuru es gan nepostošu, gadījumā, ja pēkšņi izdodās uztaisīt kautko labāku. :3
Sigfa
jaa, es jau shkjiet teicu, ka postoshu kautkad sveetdien. man veel tikai viens gatavs, shovakar taisiishu otro...

UPDT: ja tu gaidi ko eksluziivu, vai ne benaalu, domaaju, ka tu vilsies biggrin.gif
Kikyou
^ Tas pats attiecās arī uz mani.... ~.~

Khmm... Man visi 3 sigi pabeigti ir. *pie sevis domā, "Kur gan es esmu iekūlusies... rolleyes.gif * Bija nelielas aizdomas, ka, iespējams, mani nodzīs nost no datora un nepaspēšu iepostot, tāpēc.... ^__^;;;;;;;;

1. Naruto (Sakura)
image

2. FMA (Ed laugh.gif)
image

3. Pita Ten (Shia)
image

Tāks. Te nu būs.
Aiziet - izbrāķējiet, jūs tak zinat, ka jūs to gribat. (<- tad, kad pēdējoreiz mācījāmies par darbības vārdu galotnēm skolā, es visu stundu nogulēju) rolleyes.gif
jurc
man pēdējais visvairāk patīk... vienkārši jauks.. nav kur piekasīties...

a pirmajiem diviem kautkā contrasts ir uzgriests pārāk gaišs... nu nez.. kautkā ne visai man... not my style..
-nDigo-
taa kaa JurCHiX jau teica 'not my style', bet man tomer patiik smile.gif
CloudX
BLABLABLA daudz nepljaapaashu rekur mani darbi.

1)Naruto - Aburame Shino
image

2)FMA - Edward
image

3)Rourouni Kenshin(nez vai pareizi uzrakstiiju) - Soujiro Saito
image
Kikyou
O.O Cloudx smuki sigi. happy.gif

A par to contrastu... No idea. Man itkā pārāk kontrastaini neizskatās... =| Ir itkā spilgtas krāsas, bet....
Hmm... *skrien uz photoshopu un domā ko varētu darīt lietas labā*

Edit: Khmm... better now?
SheWr
khem....es jau tuuliit taapat varu padoties. Kikyou - lieliski sigi, CloudX - lieliski sigi.... Man pat kauns tagad likt saveejos sarakstaa.........

jaagaida tik veel Sigfa un tad vareesim saakt balsoshanu.

Kaa es iedomaajos balsoshanu:
Katrs balsotaajs balso par katru kaartu vienkaarshi uzrakstot shaadi:

1) Kikyou
2) CloudX
3) Sigfa

jurc
no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi..

nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu...

eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam...

CloudX
QUOTE(JurCHiX @ Apr 3 2005, 14:00)
no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi..

nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu...

eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam...
*

biggrin.gif njaahhh nebija nekaads iedvesmaz taisiit sigus . biggrin.gif
SheWr
Un taatad luuk saraksts ar sigiem:

CloudX

1)image
2)image
3)image

Kikyou

1)image
2)image
3)image
SheWr

1)image
2)image
3)image
Sigfa

1) ???
2) ???
3) ???

Balsot veel nevajag
Sigfa
taaks, nu man te veel viens sigs jaauztaisa, liidz vakaram buus tongue.gif

es uztaisiishu jaunu threadu, lai piesaistiitu arii citu uzmaniibu un tur mees katrs nobalsosim par kaadu favoriitu, ne sevi, ar postu.

Edit: Pazinjoju CloudX par uzvareetaaju laugh.gif
CloudX
smile.gif Sigfa,Kikyou,SheWr man te taads maziitinjsh priekshlikums - vareetu sho "izstaadi" uzlikt www.narutomania.com /graficks battle sadaljaaa.Es esmu noveerojis ka tur cilveeki balso ljoti dazhaadi buutu interesanti ko arzemnieki domaa par latwieshu "maakslu".
Sigfa
var meegjinaa, jaa. Nu, tad uztaisi tur threadu, kad buushu iepostojis saveejos gabalus.
SheWr
Buutu jau labi. Tik ieliec te linku tieshi uz to postu, lai mees ar varam apskatiities kaa tur sabalso.
CloudX
@sigfa sagaidiishu tavus sigus.
@SheWr Obligaati ielikshu te linku smile.gif

Ko teiks Kikyou?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.