Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Isabel Carmin fon Edelhain
Liekas nekas ipašs, bet tomēr pamēģinaju vai kas sanāks.

image
Sushi
Oho, Isabel, forši.. Dikti labās bildītes tev tur izmantotas... Man patīk
anishuara
Tik tieshaam buutu jauki ja man arii kaads uztaisiitu sigu...pliease oh please happy.gif (puppy eyes) unsure.gif laugh.gif
Niks
Ehh, tāpat pa brīvdienām nebūs ko darīt - kādu vēlies?
anishuara
vienalga, domaju taadu kam ir dzilja jeega un kursh ir smux! laugh.gif
Pinky
visvienkaarshaaksi veids, kaa uztaisiit normaali sgnatuuri, ir panjemt gatavu bildi un vinju modificeet. iemt kaadu liela izmeera bildi, vai pasaki tematu - kko uztaisiishu, vismaz meegjinaashu.
flasherr
ceru, ka patiks:
image
un otrs variants:
image
otrajam itkā tie burti labāk redzami
Winry
Tā lūdzu kas var uztaisī man sigu ar Kimi ga Nozomu Eien ar šādu bildi! biggrin.gif
image

P.S Um manu niku kaut kaa uzrakstīt, kas ir taisiitaaja ziņā....lūdzu..I will be really grateful! biggrin.gif
Pinky
nu cmom, vajag lielaakas bildes, lai kvalitaate buutu labaaka.

image
Niks
Anishurara, neko ar "dziļāku jēgu" nevarēju izdomāt (par smukumu šaubos):
image
P.S. Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo. - Piens (man gan liekas, ka piliens) izdobj akmeni ne ar spēku, bet ar nemitīgu pilēšanu. /Latimers/
P.P.S. Tavu niku neievietoju, lai neizskatās, ka tie ir tavi vārdi.
anishuara
interesanti, man ljoti patika.... Niks thx and a big hug!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Winry
paldies par sigu, bet man lielā bilde ir kā wallpapers, so tas buutu par lielu!...Bet paldies par šo sigu, really! biggrin.gif
Pinky
nepareizi, jo lielaaka bilde, jo kvalitaate labaaka ! rolleyes.gif
Niks
Pinky, vēl labāku kvalitāti varētu iegūt, ja tik lieliem tekstiem kā "Winry" izmantotu antialiasing.
Pinky
kur taadu var atrast ?
Kazuki
kaads nevar uztaisiit man sigu ar shito bildiiti? smile.gif
image
Zuzix
gomen par iejaukšanos taču dark_angel labā iewietošu bildīti lielākos izmēros:
image
Niks
QUOTE(Pinky @ Apr 15 2006, 13:19)
kur taadu var atrast ?
*

OMG, tu nezini, kas tas ir?!! Nezinu, kādu softu tu lieto, taču parasti tas atrodas turpat, kur izvēlas fontu, tā izmeru, krāsu utt.
anishuara
vai kaads var man uztaisiit sigu no shiis bildes?
image
Pinky
2 dark_angel:

image

p.s. es zinu, kas ir aa no pixel cariem, bet nezinaaju, ka taadu fisku var izmantot uzrakstiem. smile.gif
Niks
image
Kazuki
oi, manam patiik. smile.gif tahnk yuuu!!
-kumori-
QUOTE(Niks @ Apr 17 2006, 17:38)
image
*

Veinigais, kas man nak prata ir... LOL!!!!! XD Anjka, Tev shi bilde piestav, asinsrijeja ^^
anishuara
QUOTE(MIMI @ Apr 17 2006, 20:50)
QUOTE(Niks @ Apr 17 2006, 17:38)
image
*

Veinigais, kas man nak prata ir... LOL!!!!! XD Anjka, Tev shi bilde piestav, asinsrijeja ^^
*

njuz paldies blink.gif biggrin.gif tagad es esmu asinsriijeeja... dry.gif jauki, vot taadaas domaas juus par mani esat? huh.gif es mirstu... unsure.gif sryu bet man liekaas ka shis sigs nav prieksh maniim...
Niks
Sorry, vienkārši nebija citu ideju (laikam nevajadzēja vakar (emm, pēc datuma, tas gan laikam sanāk šodien) Pro7 skatīties Blade 2).
P.S. Damn, tā centos ar tām asinīm, lai izskatās kaut cik ticamas (pirmo reizi daru, ko tādu, ja kas).
anishuara
laugh.gif
QUOTE(Niks @ Apr 17 2006, 21:03)
Sorry, vienkārši nebija citu ideju (laikam nevajadzēja vakar (emm, pēc datuma, tas gan laikam sanāk šodien) Pro7 skatīties Blade 2).
P.S. Damn, tā centos ar tām asinīm, lai izskatās kaut cik ticamas (pirmo reizi daru, ko tādu, ja kas).
*

njaa sanaaca jau jauki! Bet tikai nav mans stils, es esmu piemiiliiga, sameeraaa... (kaa jau katra blondiine) bet ne asinskaara.... bet taa man patiik... laugh.gif
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Apr 17 2006, 21:15)

njaa sanaaca jau jauki! Bet tikai nav mans stils, es esmu piemiiliiga, sameeraaa... (kaa jau katra blondiine) bet ne asinskaara.... bet taa man patiik...  laugh.gif
*

*kriit gar zemi un reeeeeeeeec* PIEMILIGA!!! *LOL!!!!* XD BLONDINE!!! *nevar beigt smieties*

Man patik sigs kopuma... Tikai ap to muti tas asinis izskatas neizstas, itka vinai vnk mute nebutu asinis, bet vina vemj asinis ara... Bet roka sanaca forsha happy.gif

P.S. Anjka.... Tev nevajag prasit, lai taisa sigu no bildem, kuram tu NE LI DZI NIES!!! ^^
anishuara
QUOTE(MIMI @ Apr 17 2006, 21:21)
QUOTE(anishuara @ Apr 17 2006, 21:15)

njaa sanaaca jau jauki! Bet tikai nav mans stils, es esmu piemiiliiga, sameeraaa... (kaa jau katra blondiine) bet ne asinskaara.... bet taa man patiik...  laugh.gif
*

*kriit gar zemi un reeeeeeeeec* PIEMILIGA!!! *LOL!!!!* XD BLONDINE!!! *nevar beigt smieties*

Man patik sigs kopuma... Tikai ap to muti tas asinis izskatas neizstas, itka vinai vnk mute nebutu asinis, bet vina vemj asinis ara... Bet roka sanaca forsha happy.gif

P.S. Anjka.... Tev nevajag prasit, lai taisa sigu no bildem, kuram tu NE LI DZI NIES!!! ^^
*

da ladno, man ta bilde ir liidziiga, un taas asinis pie mutes man tieshaamatgaadina vemshanu,bet taa jau labi,pie rokas vareetu pielikt vel norautu galvu... laugh.gif rolleyes.gif
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Apr 17 2006, 21:30)

da ladno, man ta bilde ir liidziiga, un taas asinis pie mutes man tieshaamatgaadina vemshanu,bet taa jau labi,pie rokas vareetu pielikt vel norautu galvu...  laugh.gif  rolleyes.gif
*

AGA!, un tad tas izskaidrotu kapec tu vemi... Paarrijusies cilveka smadzenes ko? XD *lol* Un ta bilde NAV TEV LIDZIGA! Varbut vel man... Ja gribi, lai butu lidziga tad nokraso matus atpakal melna krasa un parverties par gotu... XD
anishuara
nav jau obligaati jaabuut gotam lai liidzinaatos tai bildei....

gribi pateikt ka man dereetu sigs ar sho bildi?

image
Niks
Sāku ar muti, tādēļ tur arī nekas dižs nevarēja sanākt (pirmās reizes likums), turklāt arī izšķirtspēja baigi iegrieza (viņai mute ir tikai pāris pikseļus liela).
P.S. Viedojot sig'us, vadījos pēc fotogrāfijas tavā profilā, kurā tu esi gana gotiska.
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Apr 17 2006, 21:36)
nav jau obligaati jaabuut gotam lai liidzinaatos tai bildei....

gribi pateikt ka man dereetu sigs ar sho bildi?

image
*

*ehrm* Vispar... ja... XD Tur pat gurnu forma sakrit ar tavejo... un astites [nju labi, tev bizites, kaut kas lidzigs jau ir]. Vispar kopuma izskatas pavisam lidziga tev! Bet vispar, vairak tev piestavetu shita bilde: image Vai ne?

EDIT: Nix neuzstraucies, anishuarai vins tapat deres... happy.gif
anishuara
Atvainojos par izteicienu, bet ej tu galiigi? dry.gif biggrin.gif laugh.gif es neesmu liidziiga Saillor Moon!!!! Driizaak jau shitai esmu liidziiga...
image

Sāku ar muti, tādēļ tur arī nekas dižs nevarēja sanākt (pirmās reizes likums), turklāt arī izšķirtspēja baigi iegrieza (viņai mute ir tikai pāris pikseļus liela).

nekas, tad tu vari pameiginaat vel, jeb arii izdomaa kaadu citru bildi ieliec... un par to galvu padomaa... laugh.gif
-kumori-
Es ne par Sailor Moon ka tadu domaju, bet sejinu!!! XD ... Un, meiten, neparverte savus labumus par augstu, lidz tadam sievishkim tev vel talu... ^^

P.S. Ja visi te viens otram taisa sigus [es ari taisitu, ja macetu], tad es veletos sigu no shitas bildites: image Biku mazina, bet lielaku nevaru dabut... dry.gif
anishuara
Veceniit, vieniigais kas man nav kaa vinjai tas ir veeders! happy.gif Viss paareejais it kaa sakriit,jeb shii buus labaaka? happy.gif vinjsh nav liidziigs man bet tomeer vinjsh ir jaux... (starpcitu vinju sauc Mini un vinsh ir RENYU grupas gitaarists kiinietis... tongue.gif)

image
-kumori-
Katram savs Aziats... dry.gif
Bet vispar... var ari ar dzivu cilveku... Tatad... Kads ludzu uztaisiet shurai to bildi ar Mini... Vins ir smuks un der vinai happy.gif
anishuara
ES NEESMU SHURA JAUILGU LAIKU!!!! dry.gif laugh.gif Bet par Mini runaajot,please ustaisiet man plzzzz vinju vinjsh ir dreamy!!! wub.gif
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Apr 17 2006, 22:01)
ES NEESMU SHURA JAUILGU LAIKU!!!!  dry.gif  laugh.gif  Bet par Mini runaajot,please ustaisiet man plzzzz vinju vinjsh ir dreamy!!!  wub.gif
*

Par to neesmu vel parliecinata... *gi gi* XD
Man ar MYV sigu vajag... Ilgu laiku es nevareshu promotion vina singlam vel taisit
Sushi
Nu.. kā redzams, Sushi nebija, ko darīt..
Vārdu Anishuara nerakstīju, jo nezināju vai tā būs normāli, ja gribi, uzraksti! smile.gif
image
Edit:Tomēr kko pamēģināju!! biggrin.gif
image
Edit2: Wow.. uz otaku pārāk nemanāms tas uzraksts. Ok, mēģināšu vēlreiz! wink.gif
Niks
JPG izmanto progressive + kompresija parasti nedrīkst pārniegt kādus 15% + nekādu blur (ņēm prewiew un skaties, kad ir vislabākā kvalitātes:izmēra attiecība), vai, vēl labāk, izmanto PNG, taču tad var būt problēmas ar ēzeli.
P.S. Ja tu Mini vietā būtu ielikusi Anishuara, tas jau būtu hentai. tongue.gif
anishuara
QUOTE(Niks @ Apr 19 2006, 00:15)
JPG izmanto progressive + kompresija parasti nedrīkst pārniegt kādus 15% + nekādu blur (ņēm prewiew un skaties, kad ir vislabākā kvalitātes:izmēra attiecība), vai, vēl labāk, izmanto PNG, taču tad var būt problēmas ar ēzeli.
P.S. Ja tu Mini vietā būtu ielikusi Anishuara, tas jau būtu hentai. tongue.gif
*

kaapeec hentai??? blink.gif huh.gif laugh.gif
Niks
Cik zinu, atkarībā no pielietojuma, hentai ir vairākas nedaudz atšķirīgas nozīmes, taču labāk netiekšu, kādā to domāju, jo tu visticamāk apvainosies.
anishuara
QUOTE(Niks @ Apr 19 2006, 15:26)
Cik zinu, atkarībā no pielietojuma, hentai ir vairākas nedaudz atšķirīgas nozīmes, taču labāk netiekšu, kādā to domāju, jo tu visticamāk apvainosies.
*

njeee dafaj staasti... happy.gif (puppy eyes)
Niks
Ja nekļūdos, tad viena no hentai nozīmēm ir nenormāls.
-kumori-
QUOTE(anishuara @ Apr 19 2006, 16:05)

njeee dafaj staasti... happy.gif (puppy eyes)
*

Ta saucas firteshana, Anjka... dry.gif

QUOTE(Niks @ Apr 19 2006, 16:37)
Ja nekļūdos, tad viena no hentai nozīmēm ir nenormāls.
*

hentai - transformation, metamorphosis, abnormality
hentai - formation
hentai - abnormality

Luk dazhas no hentai nozimem. Diez vai shura par to apvainojas... happy.gif

Blackout
i r need new signature. izdomaaju, ka vajag kaut kaadu ar sakuraam un geishu.. ^^ taatad jaabuut sakuraam un kaadai geishai no anime (acis jo plataakas, jo labaak) un uzraksts: "How could I hurt you, when I look so good?"
Isabel Carmin fon Edelhain
Izlēmu ko padarīt vnk prieka pec...

image
image
Niks
Āāā, no tiem košajiem stroke ap tekstiem man laikam acis iztecēs!
Janus
image
Katram sava gaume bet man patik sads pagaidam tongue.gif
flasherr
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.