Super, bet stils jau tieshi tas pats kas citiem, sheit gan vairaak industriaals. Man patiik.
shitais kautkas jauns ir...?
Ar sagribeejaas paziimeeties ar jaunaako sigu
un veel
swordsman
Mar 1 2005, 21:07
SheWr vai Cloudx vai juus arii nevareetu uztaisiitman kaadu izmeers kaa visiem backgroundu oranzu ar melnu un ar uzrakstu "Just a Swordsman" un virsuu kaadu veci ar zobenu
luster dragon
Mar 3 2005, 15:36
vareetu man arii uztaisiit tikai ar to veci kas man avatara to pegasu nevis to zveeru.
piedodiet, netaisu yurgju sigus...
Nu, vai shitais ir labs?
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 11:29)
Šis jau mazliet atšķiras no pārējiem.. Tīri pat ok...
A kam tu to visu taisi? Labāk taisi pēc pasūtījuma, nevis liec iekšā visu kas tev sanāk... Vai liec tiešām labus, par ko pašam pārsteigums ir...
nu...shito jau ieliku kaa paarsteigumu... nav vairs tipiskas background+transperant picture...
Nav jau ar vairs daudz (normaalu..) pasuutiijumu... Un ja nav pasuutiijumu - tad pats pasuutu
A varbuut tu Jurchik kautko gribeetu redzeet? Tev tas sigs nebuus jaalieto, vienkaarshi priekam...
Oi vaig jaunu sigu. Kautko no Bleach tikai, lai ar Ichigo.
Woohoo! jauns pieprasiijums!
Luudzu:
swordsman
Mar 4 2005, 13:46
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 11:29)
piedodiet, netaisu yurgju sigus...
Nu, vai shitais ir labs?
vai tu to taisiiji man?????????
uztais kautko ar Natsume Aya! Bet atšķirīgu no iepriekšējām sigām.. Gribu redzēt uz ko esi spējīgs!! ^^
Luuk, Jurchik. Gruuti bija atrast kaadu Ayas bildi, bet beigaas uzraku -
Swordsman...tas nebija tev! tu tur redzi kautkaadu zobenciiniitaaju, vai tavu vaardu uz taa...?
Un rekur viens taapat aiz gara laika (par godu 124 seerijai) -
Tam peedeejam esi paarspiileejis ar kontrastu.
Kas tad tur ir ar kontrastu...? Tru veel normaali ir...
Bet nu rekur sigs ar manis pashtaisiito brushu...
Tev treniņam. Uztaisi par goduBleach 21. epam kādu riktīgu sigu.
piedod, bet 21 episodi veel neesmu noskatiijies (mazliet offtopic - tu jau man linku nevareetu iedot, kur var dabuut, jo es nekur neatradu...). Pasaki kuru personu tu tur gribi redzeet...?
Čaru var to ar loku.
Reku links.
AAAAA! Es eju noshauties! Nekur bildi nevaru atrast... manaa parastajaa bilzhu sourcaa Bleach vispaar nav, bet citur internetaa nav neviena bilde kur vinhs vienspats...
Es zinu, ka viņa vārds ir Ishida.
baseboalbatboy
Mar 5 2005, 00:59
Šķirstot šitās lapas žoklis atkārās kādā rakā to visu var dabūt gatavu
vienkaarshi panjem un uztaisa...
Rekur sigs ko pasuutiija Nuin (man personiigi tas sigs neiipashi, jo vieniigaa bilde kuru atradu bija baigi sliktaa kvalitaatee un meeginot to paveerst labaak baigi izkeepaajos pa visu sigu...)
Tas, cik internetaa ir maz bilzhu par Bleach, ir galiigs trakums!! Gribeeju veelvienu citu sigu, ar bildi peec manas izveeles, par Bleach 21 seerij, bet nekur neatradu bildes...
CloudX, luudzu padalies - kur tu dabuuji bildi ar Ishidu?
Skatiijos Bleach un uzspiedu Print Screen pogu
man varetu kautko no Samurai Champloo ar abiem male chariem virsu?
baseboalbatboy
Mar 5 2005, 22:38
Man sanāca kaut kāds sigs bet nevaru uloadēt
.
Bļin.
prieksh Raga:
Vispirms pa vienam uztaisiiju:
(ceru ka tie ir pareizie varonji...)
vaa, labs, maybe var kautka kopa vinus, un maybe ar oranzhu fonu
nenem launa manas velmes, vienk samurai champloo asociejas ar oranzo, tapec ari tadu gribas
tostermaize
Mar 6 2005, 09:40
Inuyashu fons droshvien sarkans
P.S super sigi
QUOTE(Rags @ Mar 6 2005, 02:21)
vaa, labs, maybe var kautka kopa vinus, un maybe ar oranzhu fonu
nenem launa manas velmes, vienk samurai champloo asociejas ar oranzo, tapec ari tadu gribas
nenjemu. Taa, tuulit buus gatavs...vuala!
Un luuk sarkans Inuyasha:
Ui nepamanīju, ka Shewr ar bija jau uzcepis... ><;
tostermaize
Mar 6 2005, 10:26
THX liels paldies
abus liec
.
kikyou, tev vinjsh paaraak kontrastains o_O negribi pielikt nedaudz sarkano klaat?
Rags ir nostaadiits neertaa situaacijaa
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 16:10)
kikyou, tev vinjsh paaraak kontrastains o_O negribi pielikt nedaudz sarkano klaat?
Hmmmmmmm ļauj man padomāt..... nop? o_0
tostermaize
Mar 6 2005, 18:05
pateicoties JurCHiX'am ceru kaa juus manu avataru un sigu visi normaali redzat jo bez vinna es to nezinaatu ka man inbox raadijaas
He. Es jau redzeeju, bet likaas ka tu pats ar redzi, bet vienkaarshi negribi mainiit...
Man personiigi patiik Kikyou sigs... kontrasta mainiishana biezhi tik padara smukaaku...
baseboalbatboy
Mar 6 2005, 18:41
Nav obligāti bet vai kāds nevarētu man arī kādu sigu uztaisīt....?
Nu, ja kikyou negrib, tad es izdariishu... (es to bildi biku pakompreseeju, lai nenoslogotu Otaku trafiku...) Shitaa bilde ir 5.3(3) reizes vieglaaka nekaa kikyou orgjinaals...
hehe... photoshopaa viegli nomainiit kraasu paleti, taa te veel vareetu ielikt zilu, zalju, orandzu utt..... Bet ja godiigi - izshkiriet striidu ar orandzhu kraasu! bisken sarkans un bisken dzeltens!
baseboalbatboy
Mar 6 2005, 20:27
Man patiktu ja fons būtu zilā krāsā un kreisajā pusē kāds sīcis un uzraksts Don`t mess with me...
Kaads tur striids, viss ir atkariigs no gaumes, shajaa gadiijumaa pasha pasuutiitaaja.
itkaa jau Rags ar orandzhu kraasu prasiija... vinsh tach teica ka taa vinjam ar Samurai Champloo asocieejas... Bet nu protams - par gaumi nestriidas...
Luuk, perfekts banneris baseball bat boy...
enjoy.
-nDigo-
Mar 6 2005, 21:16
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 20:13)
Luuk, perfekts banneris baseball bat boy...
enjoy.
labais, ej tu nost
paldies Sigfa tu uzlaboji manu gariigo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.