Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Sigfa
Super, bet stils jau tieshi tas pats kas citiem, sheit gan vairaak industriaals. Man patiik.
SheWr
shitais kautkas jauns ir...?
image
Sigfa
nee... bet labs...
CloudX
smile.gif Ar sagribeejaas paziimeeties ar jaunaako sigu

image

un veel

image
Sigfa
nav paaraak bluriigi?
swordsman
SheWr vai Cloudx vai juus arii nevareetu uztaisiitman kaadu izmeers kaa visiem backgroundu oranzu ar melnu un ar uzrakstu "Just a Swordsman" un virsuu kaadu veci ar zobenu
luster dragon
vareetu man arii uztaisiit tikai ar to veci kas man avatara to pegasu nevis to zveeru.
SheWr
piedodiet, netaisu yurgju sigus...

Nu, vai shitais ir labs?

image
jurc
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 11:29)
Nu, vai shitais ir labs?
*

Šis jau mazliet atšķiras no pārējiem.. Tīri pat ok...
A kam tu to visu taisi? Labāk taisi pēc pasūtījuma, nevis liec iekšā visu kas tev sanāk... Vai liec tiešām labus, par ko pašam pārsteigums ir...
SheWr
nu...shito jau ieliku kaa paarsteigumu... nav vairs tipiskas background+transperant picture...

Nav jau ar vairs daudz (normaalu..) pasuutiijumu... Un ja nav pasuutiijumu - tad pats pasuutu laugh.gif A varbuut tu Jurchik kautko gribeetu redzeet? Tev tas sigs nebuus jaalieto, vienkaarshi priekam...
Nuin
Oi vaig jaunu sigu. Kautko no Bleach tikai, lai ar Ichigo.
SheWr
Woohoo! jauns pieprasiijums!

Luudzu:

image
swordsman
QUOTE(SheWr @ Mar 4 2005, 11:29)
piedodiet, netaisu yurgju sigus...

Nu, vai shitais ir labs?

image
*

vai tu to taisiiji man????????? huh.gif
jurc
uztais kautko ar Natsume Aya! Bet atšķirīgu no iepriekšējām sigām.. Gribu redzēt uz ko esi spējīgs!! ^^
SheWr
Luuk, Jurchik. Gruuti bija atrast kaadu Ayas bildi, bet beigaas uzraku - image

Swordsman...tas nebija tev! tu tur redzi kautkaadu zobenciiniitaaju, vai tavu vaardu uz taa...?

Un rekur viens taapat aiz gara laika (par godu 124 seerijai) - image
Sigfa
Tam peedeejam esi paarspiileejis ar kontrastu.
SheWr
Kas tad tur ir ar kontrastu...? Tru veel normaali ir...

Bet nu rekur sigs ar manis pashtaisiito brushu...
image
Nuin
Tev treniņam. Uztaisi par goduBleach 21. epam kādu riktīgu sigu. biggrin.gif
SheWr
piedod, bet 21 episodi veel neesmu noskatiijies (mazliet offtopic - tu jau man linku nevareetu iedot, kur var dabuut, jo es nekur neatradu...). Pasaki kuru personu tu tur gribi redzeet...?
Nuin
Čaru var to ar loku. Reku links.
SheWr
AAAAA! Es eju noshauties! Nekur bildi nevaru atrast... manaa parastajaa bilzhu sourcaa Bleach vispaar nav, bet citur internetaa nav neviena bilde kur vinhs vienspats...
Nuin
Es zinu, ka viņa vārds ir Ishida.
baseboalbatboy
blink.gif Šķirstot šitās lapas žoklis atkārās kādā rakā to visu var dabūt gatavu blink.gif
Nuin
Atradu linku šeit
SheWr
vienkaarshi panjem un uztaisa...

Rekur sigs ko pasuutiija Nuin (man personiigi tas sigs neiipashi, jo vieniigaa bilde kuru atradu bija baigi sliktaa kvalitaatee un meeginot to paveerst labaak baigi izkeepaajos pa visu sigu...)
image
Tas, cik internetaa ir maz bilzhu par Bleach, ir galiigs trakums!! Gribeeju veelvienu citu sigu, ar bildi peec manas izveeles, par Bleach 21 seerij, bet nekur neatradu bildes...
CloudX
smile.gif
4 nuin
image

4 swordsman
image
SheWr
CloudX, luudzu padalies - kur tu dabuuji bildi ar Ishidu?
CloudX
Skatiijos Bleach un uzspiedu Print Screen pogu tongue.gif
Rags
man varetu kautko no Samurai Champloo ar abiem male chariem virsu? unsure.gif
baseboalbatboy
Man sanāca kaut kāds sigs bet nevaru uloadēt dry.gif sad.gif .
Bļin.
SheWr
prieksh Raga:

Vispirms pa vienam uztaisiiju:

image
image

(ceru ka tie ir pareizie varonji...)
Rags
vaa, labs, maybe var kautka kopa vinus, un maybe ar oranzhu fonu happy.gif
nenem launa manas velmes, vienk samurai champloo asociejas ar oranzo, tapec ari tadu gribas happy.gif
tostermaize
Inuyashu fons droshvien sarkans
P.S super sigi
SheWr
QUOTE(Rags @ Mar 6 2005, 02:21)
vaa, labs, maybe var kautka kopa vinus, un maybe ar oranzhu fonu happy.gif
nenem launa manas velmes, vienk samurai champloo asociejas ar oranzo, tapec ari tadu gribas happy.gif
*

nenjemu. Taa, tuulit buus gatavs...vuala!
image

Un luuk sarkans Inuyasha:
image
Kikyou
image

Ui nepamanīju, ka Shewr ar bija jau uzcepis... ><;
tostermaize
THX liels paldies biggrin.gif
Rags
OMFG!!!111oneoneone
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
SUPER ^___^

abiem autoriem milzigs tnx, neesmu gan vel izlemis kuru lietot blink.gif
SheWr
abus liec biggrin.gif .

Sigfa
kikyou, tev vinjsh paaraak kontrastains o_O negribi pielikt nedaudz sarkano klaat?

Rags ir nostaadiits neertaa situaacijaa biggrin.gif
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 16:10)
kikyou, tev vinjsh paaraak kontrastains o_O negribi pielikt nedaudz sarkano klaat?
*

Hmmmmmmm ļauj man padomāt..... nop? o_0
tostermaize
smile.gif pateicoties JurCHiX'am ceru kaa juus manu avataru un sigu visi normaali redzat jo bez vinna es to nezinaatu ka man inbox raadijaas
SheWr
He. Es jau redzeeju, bet likaas ka tu pats ar redzi, bet vienkaarshi negribi mainiit...

Man personiigi patiik Kikyou sigs... kontrasta mainiishana biezhi tik padara smukaaku...
baseboalbatboy
Nav obligāti bet vai kāds nevarētu man arī kādu sigu uztaisīt....?
Sigfa
image

Nu, ja kikyou negrib, tad es izdariishu... (es to bildi biku pakompreseeju, lai nenoslogotu Otaku trafiku...) Shitaa bilde ir 5.3(3) reizes vieglaaka nekaa kikyou orgjinaals...
SheWr
hehe... photoshopaa viegli nomainiit kraasu paleti, taa te veel vareetu ielikt zilu, zalju, orandzu utt..... Bet ja godiigi - izshkiriet striidu ar orandzhu kraasu! bisken sarkans un bisken dzeltens! laugh.gif
baseboalbatboy
Man patiktu ja fons būtu zilā krāsā un kreisajā pusē kāds sīcis un uzraksts Don`t mess with me...
Sigfa
Kaads tur striids, viss ir atkariigs no gaumes, shajaa gadiijumaa pasha pasuutiitaaja.
SheWr
itkaa jau Rags ar orandzhu kraasu prasiija... vinsh tach teica ka taa vinjam ar Samurai Champloo asocieejas... Bet nu protams - par gaumi nestriidas...
Sigfa
image

Luuk, perfekts banneris baseball bat boy... biggrin.gif enjoy.
-nDigo-
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 20:13)
Luuk, perfekts banneris baseball bat boy... biggrin.gif enjoy.
*

labais, ej tu nost
paldies Sigfa tu uzlaboji manu gariigo laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.