Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Signatures
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
-nDigo-
man te viens jautaajums paaraadiijaas, a kapeec juus neparakstaties uz saviem sigiem?
Kikyou
QUOTE(CloudX @ Apr 3 2005, 16:46)
@sigfa sagaidiishu tavus sigus.
@SheWr  Obligaati ielikshu te linku  smile.gif

Ko teiks Kikyou?
*

Kikyou teiks, ka var, ja baigi grib. :3

Ā un...
-nDigo-, es vismaz neparakstos, jo neredzu iemeslu to darīt. Nav ko vēl vairāk izcūkāt sigus ar lieliem koši sarkaniem un bieziem burtiem "I MADE DIS!!!!!!!!1111111111ONEONE NO STEELING!!!!!!!1111 MY GRAPHX R 2 GRATE 4 U ALL!!!!!!111 GOT IT!???????????".
Lūk tā.
ShinChan
Ja būtu jāizvēlas viena ikurāt patīkamākā siga tad mana balss būtu Cloudx Edam (tās krāsas, tās krāsas), vienīgi nedaudz mulsina tas, ka Edam konkrētajā sigā grūti noteikt dzimumu, nezinātājs teiks, smuka blondīne ar bizi aļa "Alpu slaucēja Gerda".
Sigfa
Ehh, beidzot pabeidzu. CloudX, kad tu liec tamos forumos, pasaki, lai cilveeki balso par katru kaartu atsevishkji.

Part 1;
image

Part 2;
image

Part 3;
image

Katra bilde savaa stilaa, gribeeju paraadiit, ka arii shitaa var taisiit biggrin.gif

LET THE VOTING BEGIN! biggrin.gif
SheWr
Tas tur Naruto sigaa ir Kyuubi? nevar iisti saprast...

Balsoshana var saakties!!!!

CloudX

1)image
2)image
3)image

Kikyou

1)image
2)image
3)image

Sigfa

1)image
2)image
3)image
CloudX
Kas tajaa naruto sigaa ir? biggrin.gif
OK par katru kaartu balsos atsevishkji
SheWr
un arii mani... piedodiet, ka tajaa listee neiliku (teica ka par daudz bildes...)

SheWr

1)image
2)image
3)image

Mees arii varam balsot? ja jaa, tad par sevi nevar...
Sigfa
tas pie naruto ir kriitosh orochimaru smile.gif

.
CloudX
biggrin.gif Narutomania is ready biggrin.gif <<--links

Sigus vairaak nemainiit!
jurc
No Sigfas sigiem man visvairāk patka FMA.. vienkārši smuks un perfekts... i like this!

Pārējie so so...

Bet labi pastrādājāt... malači!

Tik tagad vajadzētu ķerties klāt kaigan banerim.... [sk. offtopic]
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 19:46)
tas pie naruto ir kriitosh orochimaru smile.gif

.
*

....................ok. blink.gif
Tikai teikšu kā ir - ļoti, ļoti grūti atpazīt. laugh.gif
Shogun
Nerunaashu lieki taapeec domaaaju ka

1. kaarta CloudX
2. kaarta CloudX
3. kaarta CloudX

smile.gif
jurc
Mans vērtējums par visiem:
Naruto - CloudX
FMA - Sigfa
Beck - Kikyou

Nu nau taa ka vienam ir vairāki labi... katram ir kāds labākais no visiem....
Shogun
Es jau nesaku ka pareejie ir sliktaaki, vienkaarshi man shie labaak patiik.
Ella
1)Kikyou
2) Ja godiigi man ljoti patiik visu triis darbi ^^
3)CloudX, kikyou ^^
SheWr
QUOTE(Ella @ Apr 3 2005, 20:55)

2) Ja godiigi man ljoti patiik visu triis darbi ^^

*

hehe... maza te taada piebildiite - piedalaas 4 cilveeki.... bet nu nekas laugh.gif
FaNtA
nu taa... var redzeet ka cilveeki centušies, tiešaam prieks, loti skaisti, protams ir savi miinusi, bet ar laiku jau taps kas labaaks, bet nu labi ir tas kas ir tagad, un tapeec es teikšu ka:
1)Kikyou
2)CloudX
3)CloudX

...te laikam buus 60!
Sigfa
Ok, es te pakomenteeshu no sava subjektiivaa viedoklja, visus triis raundus.

1. Naruto: Man jaasaka, ka shis raunds mums visiem ir sanaacis vissliktaak. Nevaru izshkjirties par to kursh man labaak patiik, CloudX vai Kikyou. CloudX, kaa vienmeer, ar stilu. Taa grafika fonaa ir tik shausmiigi izgaismota, ka nevar saprast kas tur ir, un dod bildei abstrakcionisma piegarshu- skaisti. Bug-man man gan nevisai patiik, bet bilde laba atrasta. Kikyou, kaa vienmeer, kaa jau meitenei pienaakas, visgaishaak un ljoti atraktiivi. Jautra noskanja, ljoti laba bilde atrasta - fanarts? , un balti-oranzhais fonts ir arii labs sanaacis. Kraasas iet kopaa, kas gaishos darbos ir svariigaakais. Vienu lietu gan nespeeju saprast- kas taa ellee rataa par roku?! Visu skatu jauc nost. Shewr, paaraak pierasti. Es? Nepacietiiba neatmaksaajas.

Balss par CloudX, bet gribeetos jau redzeet ko labaaku.

2. FMA: Pirmie divi (CloudX un Kikyou) tik gaishi tik gaishi, otrie, vairaak uzkjeerushi seriaala tumsho pusi arii taisa attieciigi. CloudX, kas ar tevi noticis? Sen neesi saldumus eedis? No taa reegojas laukaa maza beerna rocinjas, aptraipiitas ar pamatiigu daudzumu izkusushas marmelaades... Taa pukje labajaa pusee neiederas kompoziicijaa, galiigi. Rozaa kraasa tur neizskataas paarliecinoshi... par daudz blur? Kikyou. Lasot to uzrakstu taa vien gribeejaas niciigaa balsii ieteikties 'shut up, already'. Gaishi, gaisiigi, dinamiski. Jaukas scanlines, ljoti laba bilde. Balti cimdi forever. Shewr, veciit, kur tu esi iebraucis? LJOTI neizteiksmiigi... Colors! Give us colors! Maneejais darbs man ir izdevies tieshi taads kaadu vinju veeleejos. Sava ideja un savs gotiskais elements ir vietaa. Kompoziicija gan ir par daudz uz labo pusi...

Balss Kikyou. Tikai pasaki, ka tu neesi meitene.

3. Random: Un jau atkal, CloudX vai Kikyou. CloudX jau atkal brauc aukstajos tonjos, sak 'as cold as ice'. Jauka grafika, kur tu tos fonus izroc? Bilde nav taa labaakaa, bet var iztikt, vismaz kautkaads neliels 3d fiils ir iekshaa, bet kur paliek dinamika? Citaadi- nice. Kikyou, Shut up, already!! Uzmaaciigie teksti... kur ir STILS?! Gaish, kreemiigs, varbuut par daudz. Pukjiigi meiteniigs darbs. Acis kaa rubiini un mati no cinka, ko veel var veeleeties. Bilde laba, bet skumjais feiss neiet iekshaa kraasaas... nu labi, varbuut iet. Shewr, tiiri ok, bet par daudz effektu.. bojaa skatu. Bilde nav taa veiksmiigaakaa, bet ir kautkaads suniigs fiils. Vai nu vaidzeeja taadu stadrata kjepu likt tur kur prasijaas kautko galiigi citu? nee... Maneejais ir baigi labais biggrin.gif vislabaakais no maneejiem visiem trim... ehh... es domaaju, ka es vinju bish bish paarveidoshu un likshu sheit kaa benneri. Ir kopiigs stils, ir kopiigs fiils.

Balss CloudX. Tu tomeer esi labaakais no mums.

Viens smailijs pa visu tekstu! Un es veel baidiijos vai atkal buus jaashmaucaas lai tiktu garaam 60 ziimju ierobezhojumam.
-nDigo-
neteereeshos ar vaardiem, tapeec
1.Kikyou
2.Sigfa
3.CloudX

SheWr, biju cereejis redzeet no tevis ko vairaak...
windhover
Lai cik arī grūta būtu izvēle, bet es to tomēr izdarīju huh.gif , un rezultāts ir sekojošs:
1)SheWr;
2)Kikyou;
3)Kikyou.
Westy
Mazliet apdomaajos un nonaacu pie secinaajuma ...
1. CloudX
2. Sigfa
3. Kikyou
dmonster
Es negribu ķēpāties ar gariem tekstiem, kas un kā, jo pēc mana murkšča visiem pietiks, tāpēc :
1)SheWr
2)Kikyou
3)Kikyou
Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 21:12)
ljoti laba bilde atrasta - fanarts?
*

Tas no Naruto artbook. happy.gif

Ā un par visiem tiem "shut up". Ahh.... Tāpat to apzinos, ka šausmīgi daudz runāju. laugh.gif Man tas laikam slikts (vai labs?) ieradums ir. Pat tad, kad es kautko zīmēju uz papīra, grūti iztikt bez vesela referāta blakām. rolleyes.gif Man vienkārši patīk rakstīt. :3 Rakstu daudz, rakstu bezjēgā, rakstu tad kad nevajag, bet tad kad vajag - nerakstu nemaz. XD

Man jau personīgi arī liekās, ka CloudX te ir ze altimēt vinner (<- o__O;). Bet FMA sigs, pēc manām domām, vissmukākais Sigfam tomēr.

Btw... PFFT KAD ES ESMU TEIKUSI, KA NEESMU MEITENE? @_@
CloudX
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 22:12)
Ok, es te pakomenteeshu no sava subjektiivaa viedoklja, visus triis raundus.

2. FMA: Pirmie divi (CloudX un Kikyou) tik gaishi tik gaishi, otrie, vairaak uzkjeerushi seriaala tumsho pusi arii taisa attieciigi. CloudX, kas ar tevi noticis? Sen neesi saldumus eedis? No taa reegojas laukaa maza beerna rocinjas, aptraipiitas ar pamatiigu daudzumu izkusushas marmelaades... Taa pukje labajaa pusee neiederas kompoziicijaa, galiigi. Rozaa kraasa tur neizskataas paarliecinoshi... par daudz blur?

*

image

Man baigi patika bilde smile.gif

Shut up! - bet man patika vinjas texti smile.gif
Sigfa
Nu vispaar, arii CloudX, Kikyou un SheWr vaidzeetu nobalsot.
SheWr
Nu, ja Sigfa uzstaaj...... rolleyes.gif

1) Kikyou... Nevareeju iisti izlemt... Gan Kikyou, gan CloudX, abiem lieliski sigi, tik kikyou sigaa man tas BG kautkaa labaaks likaas.....

2) Sigfam labs... nevaru iisti pateikt kapeec - vienkaarshi simpatizee......

3) CloudX! ljoti shitais patiik. Manupraat - perfekts blendings, labs backgrounds un stocks. Nu vispaar kopaa - Ljoti labi!
Kikyou
Oi, es atkal domāju, ka dalībnieki balsot nedrīkst... ^__^ A ja jau drīiiiikst..... ^^

1. CloudX
2. Sigfa
3. Sigfa
Sigfa
kikyou, kas taa par balsoshanu, izlem taksh.

CloudX, negribi uzveidot tutoriaali? Godiigi sakot, mani stipri interesee, kaa var dabuut dazhus no tiem efektiem kurus tu panaac.
Hikaru
1) CloudX
2) CloudX
3) Kikyou

.
CloudX
smile.gif
1)Kikyou - man patiik sakura tongue.gif
2)Sigfa - oo baigi druuma noskanja pilniigi atbilst edam smile.gif
3)Kikyou - neviens nepatika ,bet izveeleejos jo bija kawaiii stock tongue.gif

Kikyou
QUOTE(Sigfa @ Apr 4 2005, 16:33)
kikyou, kas taa par balsoshanu, izlem taksh.
*

Kārtīgi padomāju, izlēmu, uztaisīju "edit" tajā postā. Go, me! rolleyes.gif
Sigfa
domaaju, riit vakaraa sleedzam balsoshanu. Vietas jau ir skaidras, es vnk gribu uztaisiit tabulu, lai ir paarskataami.

Shaadu pasaakumu vaidzees atkaartot smile.gif
SheWr
noteikti vajadzees atkaartot! Tagad es mazliet vairaak pacentiishos uz sigiem un nepostoshu jau pirmajaa nedeeljaa.........
Sigfa
Dari taa smile.gif Jo vairaak shaadu pasaakumu, jo vairaak muusu prasmes aug. Visiem labi.
+Chibi+
Sigfa, ja tu ar FMA vinnēsi, heh heh heh, es gribēšu vismaz 4daļu no slavas par to, ka biju provaideris... rolleyes.gif
Sigfa
aha, bet es nevinneeshu, ne tuvu tongue.gif bet slavu tu protams vari piesavinaaties. Paldies par stock picture, Chibi!
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Apr 4 2005, 22:23)
Paldies par stock picture, Chibi!
*

tu pēdējā laikā pārāk bieži publiki man par kaut ko da jebko pateicies. happy.gif Heh. Bet es jau "nemaz" neuzprasījos.... laugh.gif
Revol
Neesu iipash sigu fans, bet taapat nobalsoshu tongue.gif :
1:Kikyou
2:CloudX
3:CloudX
SheWr
Nu driiz jau buus jaanobeidz balsoshana.

Varbuut nevilksim peec tam ilgi laiku un vareetu jau veelvienu konkursu uzraut? Ja kaads man te piekriit, tad vajag mums jau tagad izdomaat kaadas buus kaartas. Varbuut 3 kaartas un katra pilniigi peec izveeles?

Protams balsoshanu veel turpinaam....
dmonster
@SheWr Varētu, bet vienai būtu jābūt noteiktai, tā, lai būtu, ka vismaz 1 kārtā var salīdzināt attēlus.(Es arī piedalīšos, ja būs)
Sigfa
jaa, shodien beidzam balsoshanu. Es saskaitiishu, kautkad.

naakamo peec paaris nedeeljaam, savaadaak man jau tagad ko dariit ir paari kaklam.
Sigfa
Okay, Veeleeshanas beigushaas, par uzvareetaaju pasludinu CloudX biggrin.gif Kausu uztaisi pats, man slinkums. Luuk arii tabulas, ar sarkanu ieziimeeti uzvaretaaji, ar violetu neizshkjirti:

image

CloudX, pasaki tiem tur narutomaniaa, kuri domaa ka mees esam no elles, ka balsoshana beigusies, varbuut ir veerts iepostot shiis tabulas arii tur, bet nez vai.

Un pirms juus prasiet, kapeec bilde, es jums atbildeeshu jau tagad- jo vairaakas atstarpes par vienu shajaa forumaa nevar buut! jee! par to arii visi paceljam glaazes.
dmonster
Jauns mans
image
-kumori-
AAAAAAAAAA cik miligi biggrin.gif Man liekas, ka tev tas Sigs piestav *gigi* laugh.gif
SheWr
Nu, nebija ko dariit, taapeec aatri shito uztaisiiju:

image
dmonster
QUOTE(MIMI @ Apr 8 2005, 14:37)
AAAAAAAAAA cik miligi biggrin.gif Man liekas, ka tev tas Sigs piestav *gigi*  laugh.gif
*

Man personīgi liekas, ka no chibi'iem var iztaisīt baigi labus sigus.
Sigfa
Shewr, tas jau ir cits, augstqaaks liimenis. Taa turpini biggrin.gif
.
CloudX
Es ar jaunu uztaisiiju,diezgan suudiigu ,nezkapeec fotoveikalaa izskatijaas labaak.

image

w00psie aizmirsu pakomenteet

Dmonstra patiik happy.gif ,bet tomeer manupraat pa daudz teksta sabaazi,varbuut arii nee.
SheWra arii patiik ,neatkartoshu to ko teica sigfa ,ipashi labs bija backgrounds.
SheWr
CloudXa sigs labs, tik tas backgrounds taads savaads.....

rekur veel kautkas jaunaaks:

image
image
image

Edit: Luuk, riit no riita uztaisiiju ar Gaaru vienu sigu (shvaks meeginaajums iemaaciities blendoshanu...):

image
Kagome
Shie ir 2 pastaisiiti signi

image
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.