Ok, es te pakomenteeshu no sava subjektiivaa viedoklja, visus triis raundus.
1. Naruto: Man jaasaka, ka shis raunds mums visiem ir sanaacis vissliktaak. Nevaru izshkjirties par to kursh man labaak patiik, CloudX vai Kikyou. CloudX, kaa vienmeer, ar stilu. Taa grafika fonaa ir tik shausmiigi izgaismota, ka nevar saprast kas tur ir, un dod bildei abstrakcionisma piegarshu- skaisti. Bug-man man gan nevisai patiik, bet bilde laba atrasta. Kikyou, kaa vienmeer, kaa jau meitenei pienaakas, visgaishaak un ljoti atraktiivi. Jautra noskanja, ljoti laba bilde atrasta - fanarts? , un balti-oranzhais fonts ir arii labs sanaacis. Kraasas iet kopaa, kas gaishos darbos ir svariigaakais. Vienu lietu gan nespeeju saprast- kas taa ellee rataa par roku?! Visu skatu jauc nost. Shewr, paaraak pierasti. Es? Nepacietiiba neatmaksaajas.
Balss par CloudX, bet gribeetos jau redzeet ko labaaku.
2. FMA: Pirmie divi (CloudX un Kikyou) tik gaishi tik gaishi, otrie, vairaak uzkjeerushi seriaala tumsho pusi arii taisa attieciigi. CloudX, kas ar tevi noticis? Sen neesi saldumus eedis? No taa reegojas laukaa maza beerna rocinjas, aptraipiitas ar pamatiigu daudzumu izkusushas marmelaades... Taa pukje labajaa pusee neiederas kompoziicijaa, galiigi. Rozaa kraasa tur neizskataas paarliecinoshi... par daudz blur? Kikyou. Lasot to uzrakstu taa vien gribeejaas niciigaa balsii ieteikties 'shut up, already'. Gaishi, gaisiigi, dinamiski. Jaukas scanlines, ljoti laba bilde. Balti cimdi forever. Shewr, veciit, kur tu esi iebraucis? LJOTI neizteiksmiigi... Colors! Give us colors! Maneejais darbs man ir izdevies tieshi taads kaadu vinju veeleejos. Sava ideja un savs gotiskais elements ir vietaa. Kompoziicija gan ir par daudz uz labo pusi...
Balss Kikyou. Tikai pasaki, ka tu neesi meitene.
3. Random: Un jau atkal, CloudX vai Kikyou. CloudX jau atkal brauc aukstajos tonjos, sak 'as cold as ice'. Jauka grafika, kur tu tos fonus izroc? Bilde nav taa labaakaa, bet var iztikt, vismaz kautkaads neliels 3d fiils ir iekshaa, bet kur paliek dinamika? Citaadi- nice. Kikyou, Shut up, already!! Uzmaaciigie teksti... kur ir STILS?! Gaish, kreemiigs, varbuut par daudz. Pukjiigi meiteniigs darbs. Acis kaa rubiini un mati no cinka, ko veel var veeleeties. Bilde laba, bet skumjais feiss neiet iekshaa kraasaas... nu labi, varbuut iet. Shewr, tiiri ok, bet par daudz effektu.. bojaa skatu. Bilde nav taa veiksmiigaakaa, bet ir kautkaads suniigs fiils. Vai nu vaidzeeja taadu stadrata kjepu likt tur kur prasijaas kautko galiigi citu? nee... Maneejais ir baigi labais
vislabaakais no maneejiem visiem trim... ehh... es domaaju, ka es vinju bish bish paarveidoshu un likshu sheit kaa benneri. Ir kopiigs stils, ir kopiigs fiils.
Balss CloudX. Tu tomeer esi labaakais no mums.
Viens smailijs pa visu tekstu! Un es veel baidiijos vai atkal buus jaashmaucaas lai tiktu garaam 60 ziimju ierobezhojumam.