Rekur dazhi mani necilie darbi:

EDIT: Rekur veel viens, jaunaakais:

?
? "fotoveikalam" vienkārši nav vietas uz cietņa
 "fotoveikalam" vienkārši nav vietas uz cietņa  

. Vienkaarshi tie bij 3 dazhaadi teksti par dazhaadaam citaam lietaam.... un editotos parasti neieveero, bet nekas, naakamo reizi editoshu nevis spamoshu. Un veel kas - negribi sigu Jurchik? (tev tas nav obligaati jaaizmanto)
 . Vienkaarshi tie bij 3 dazhaadi teksti par dazhaadaam citaam lietaam.... un editotos parasti neieveero, bet nekas, naakamo reizi editoshu nevis spamoshu. Un veel kas - negribi sigu Jurchik? (tev tas nav obligaati jaaizmanto)
  )
 )
  )
)

Var man arii pameiginaat kaadam sigu uztaisiit?
 Var man arii pameiginaat kaadam sigu uztaisiit?

.
 .  Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani
 Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani  Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu
 Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu  

.
 .  Nu taa kautkas jau sanaaca,nekas dizhs.
 Nu taa kautkas jau sanaaca,nekas dizhs. Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani
 Un peectam uzvareetaajs varbuut buus cieniigs sacensties ar mani  Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu
 Karoche, abi sarunaa teemu un uztaisa savu bildi (vienaada leluma un svara), peectam uztaisa threadu ar pollu un tad cilveeki balso. Uzvar tas kuram nedeeljas laikaa visvairaak balsu savaaktas. Easy. Ir citi veidi, bet tas prieksh jums par sarezhgjiitu  

Un tagad visi kam nav slinkums ķersies pie darba, taisīs sign., un aptaujas.
 Un tagad visi kam nav slinkums ķersies pie darba, taisīs sign., un aptaujas. ( Tas ir tā, iespaidam, cik dažadas mēdz būt gaumes)
 ( Tas ir tā, iespaidam, cik dažadas mēdz būt gaumes)

lai tas tiek maakonim ar shewr.
 lai tas tiek maakonim ar shewr. Anyway, gribētos Kabuto iz Naruto uz tāda melna backgrounda, bet bildi vajadzētu, kur viņš tāds īpaši ļauns. Tik grūti tādu atrast
  Anyway, gribētos Kabuto iz Naruto uz tāda melna backgrounda, bet bildi vajadzētu, kur viņš tāds īpaši ļauns. Tik grūti tādu atrast   

Kad pati iemācīšos kārtīgu sigu taisīt, tad ielikšu šā vietā...
 Kad pati iemācīšos kārtīgu sigu taisīt, tad ielikšu šā vietā...  Un tas varētu ilgi vilkties...
 Un tas varētu ilgi vilkties...

soska-kun
 soska-kun