QUOTE(Kikyou @ Jul 22 2008, 13:57)
QUOTE(Tenma @ Jul 22 2008, 12:09)
Atgādina vecās pasakas par 3 mātesmeitām ar dažādo acu skaitu (miga, miga vien actiņa, drīz aizmiga otr actiņa)
Ārprāts, pareizi, tas man atgādina, ka jāpārlasa latviešu tautas pasakas, jo tur daudz frīkainību ir (nabaga sērdienīte, kurai rokas nocirstas, un ta vēl Kurbads, kas ar bij pilnīgs wtf). XD
Bet vispār tā tur pasaka bij labā. Nokauj govi, aproc sirdi, izaug koks (laikam), ū tē tē ū tē jē pē.
un pēc tam ar tā koka āboliem sērdienīte piebaro princi, jo viņa ir vienīgā, kas var viņus dabūt
Btw, Kurbads ir viena no retajaam pasakām bez tradicionaalaa happy end, taapeec man pat ļooti patika.
Cowman
Jul 23 2008, 13:18
latvieshu senaas brutal pasakas
Shatako
Jul 23 2008, 13:54
lieliski. man ļoti iet pie sirdes. a man atgādina to Courage the Cowardly Dog sēriju, kur bijā tās ļaunās siāmas dvīnes. nu to kur mjurielu iešuva deķī. nezinu kāpēc, bet kkas man atsauca atmiņā to sēriju. zīmis rullzo. fanoju. *~*
izdoma. ^^
un man liekas, ka tev arī laiks doties uz sensejiem..
un vispār FuschichO arī.. [kā jau tika ierosināts iepriekš] tikai modi/admini kkur guļ, laikam neiegriežas šajās sadaļās.
offtopic.
--
zīmējuma noformējums labi piestāv. :]
nju man jua pesrsōnīgi vislābāk patīk innocence. aww so cute. :3
tās zilās acis , tas dēlīgums... (xD)
eh, žēl, ka visi tādi izaug. ; ;
Paldies par komentāriem! OuO
Nākamais --> 5. Seeking solace.
Nja, šis ir tāds nekārtīgs. ._. Viņi ēd ''After Eight''. Kā reidziet, jums atkal ir iespēja redzēt Zaķi Dārzkopi. Ah, un meitenei ir nevis psiha tumša lūpkrāsa, bet gan ''After Eight'' mutē. ¦3
Tigra2
Jul 31 2008, 12:28
Domāju, ka ja tam after eight mutē, būtu neduadz siltāks, šokolādīgāks tonis, tāds kā piena šokolādei, tad, neizskatītos it kā viņa būtu izbāzusi savu netīro mēli ārā no mutes. XD
Reāli tam after eight arī ir tāds tumši pelēcīgs tonis, melnā šokolāde kā nekā. Taču zīmējot no tā var atkāpties. XB
Tas kaķis ir vienkārši ģeniāls, tā sejas izteiksme, tas šarms. ;3 Un zaķis dārzkopis arī stilīgs. :3
Vai esmu tev kādreiz teikusi, ka dievinu tavus side čarus, kā arbūzu čigānzēnu? :3
Shatako
Jul 31 2008, 22:35
izskatās, ka kādam te ir gribējies after eight.. XD izskatās, ka viņai vienk. ir tāda mute, ne psihā lūpene. XD šis darbelis ir riktīgi labs. reāli daudz izrijuši. XD kkur fonā varēja vēl pavīdēt dusa. XD apsoli, ka nākamajā būs iesaistīta dusa. *~* nu, lūdzu, savai māšelei jau var, ne? ;3
Ahh, paldies, par komentāriem.
Tigra, nu nez, es konkrēti neatceros, bet.. jā, no arbūzu čigānzēna skavām reitu kurais izmūk. >x< Un par šokolādi.. ahh, nekas, lai jau paliek tā šokolāde, kāda ir. =w= 100 themes, kā nekā.
Shatako, man vienmēr gribās After Eight! :< dusa būs nākošajā.. XD ne šajā.
Tāks.. es atkal pārlecu. Šis ir 31. darbs ''100 tēmās''. FLOWERS.
FuschichO
Aug 12 2008, 13:19
Nedaudz biedējošas acis savienojumā ar nopietnu sejiņu, kuras muti un deguntiņu gribētos pārbīdīt kur citur. Bet šeit ir kaut kas kolosāls- proti- vēl nedaudz un mati būs kā īsti! Un vēl man patīk ka fons ir perspektīvē, tāds tirkīzīgs. Man šķiet ka pelēki-tirkīzīgā krāsa fonā ir viena no labākajām, lai izceltu ādas maigos toņus.... Hazukashii serifu...
Paldies, Fuschico. :3
Hah, šitais tapa ļoti ātri, tā teikt, ātrais oekaksis. Vienkārši sakārojās uztriekt kādu Miku fanartu atkal.
FuschichO
Aug 14 2008, 12:31
Tavs peints izskatās mākslinieciskāks par fotošopu. Tas viss.
Pa kuru laiku mani sensejos iemete? o_o Danke~
Anyway. Atcerējos, ka biju nofočējusi vienu portretu ar akvareļiem zīmētu.
Lūk.
Crappy, hehe. =w=
[piedodiet par stulbo kvalitāti ._.]
FuschichO
Aug 27 2008, 08:34
Donikaku- Omedetou!!!! :3
Pēdējais darbiņš dzīvē (ja tas bija tas, protams, ja atmiņa mani neviļ xD nu tas, kas atstutēts pret sienu bija) patika labāk, bet ir okē ;D
un un jā. forši, ka esi beidzot sensejos
pelnīti.
QUOTE(Sushi @ Aug 27 2008, 03:06)
Pa kuru laiku mani sensejos iemete? o_o Danke~
3 gadu laikā jauka izaugsme
Patachan
Aug 28 2008, 16:52
Vīī, Sushi beidzot ir sensejos!
Kikyou
Aug 28 2008, 20:53
Beidzot, beidzot, beeei-dzoooooot pasaulē taisnība!
Pēdējā meiča... Man to darbu gribētos dzīvajā redzēt, jo fočēts viņš pa pusei čābīgs izskatās.
Starp citu.
Tik īsi pirms pārcelšanas sensejos? TĀ IR ZĪME.
Dead Star
Aug 28 2008, 21:10
Sveiiicuuu >O<
Akvareļu portrets tik un tā mīlīgs.
FuschichO
Aug 29 2008, 16:36
QUOTE(Kikyou @ Aug 28 2008, 20:53)
Beidzot, beidzot, beeei-dzoooooot pasaulē taisnība!
Pēdējā meiča... Man to darbu gribētos dzīvajā redzēt, jo fočēts viņš pa pusei čābīgs izskatās.
Starp citu.
Tik īsi pirms pārcelšanas sensejos? TĀ IR ZĪME.
Tad jau es esmu pārspējusi šo zīmi ^^ Bet diez vai tam ir kāda patiesa nozīme. Nē, drīzāk, ja ieskatās senseju galerijās, tad mēs ar Sushi esam lūzeri.. laikam
zeloco
Aug 29 2008, 18:44
Apsveicu *iedod senseju noziimiiti*
akvarelju portretinjsh jauks ^^
Pēdējais darbs ir ļoti labs
Man patīk, diemžēl neko daudz vairāk pateikt nevaru, jo pati zīmēju reti. Bet ir baudāms.
Un apsveicu ar iekļūšanu sensejos, esi pelnījusi, tas nu ir skaidri redzams
Veiksmi tālakā zīmēšanā.
Novēlu ar septembri taviem darbiem atgūt dzīvesprieku!
Nu, ta beidzot, iecēla sushiku ar. :3
Ceru, ka ar iecelšanu sensejos sushis nepalaidīsies slinkumā. ;3 un viņa darbi turpinās būt tikpat feini un pozitīvi. :3
Nu, varētu būt, ka būs mazāk darbi, jo vasara beigusies. Nav vairs tik daudz brīvā laika, tādēļ, ceru, ka nedomāsiet, ka esmu palaidusies slinkumā. XD Bet būs!
Un paldies~
(man patīk, kad edg čakarē manus darbus (es viņus saglabāju o_o))
QUOTE(Sushi @ Sep 8 2008, 00:56)
Nu, varētu būt, ka būs mazāk darbi, jo vasara beigusies.
Labākie darbi top matemātikas (fizikas, literatūras, kas nu kuru garlaiko) stundu laikos. Vasara beigusies = vairāk laika zīmēšanai.
QUOTE(edg @ Sep 22 2008, 23:11)
Labākie darbi top matemātikas (fizikas, literatūras, kas nu kuru garlaiko) stundu laikos. Vasara beigusies = vairāk laika zīmēšanai.
Es zinu, tā ir. ¦D
Ja man būtu skaneris, tad te bez maz katru dienu parādītos jaunumi ar rūtainu/strīpainu fonu. =w=
Heh, man vakar nebija internets un sagribējās paķēpāties paintā. XD Variet darbus īpaši neņemt vērā, vienkārši, beidzot tak kaut kas ir jāieliek~
I do hate moe, but you know, I'm not talking about The Simpsons.
Moe rocks.
>w<
Oh wow, we're stuck together, baby. o_o
stuck together forever , baby!
man patīk tā bilde ar meiteni kurai galvā acs. 8)
Karamele
Nov 15 2008, 16:18
Acs! Acs! Jā! <3
Tev vēlarvien mani jāapzīmē ar acīm. Lol 'I hate moe' XD Ak paints, man patīk.
mjaaa, stuck together ir vnk apburošs
FuschichO
Nov 15 2008, 22:31
Ļoti patīk.. Vai man tikai tā liekas, vai arī esi uzkačājusi skilu? Izskatās kaut kā bik pareizāk un ēdamāk, kaut arī loti vienkārši
Shatako
Nov 16 2008, 19:17
MOE ROCKS, BABE. XD tiešām riktīgi ātrie, bet ir ok. (tajā īpašajā intonācijā) a tas pēdējais gribot negribot... atgādina to dienu kauguros atceries nu tad, kad bija baigi warm. XDDD tajā mmazajā mo bildē viņam piestāvētu teikt "moe is watching" XD 2. zīmī baigi labā ideja. patīk. nebiju tev neko teikusi par šito.. prieks par tevi, mās, ka esi sensejos. XDD (SHATAKO IS BACK IN BLACK)
Moe tev var nepatikt, bet tev labi sanāk!
Par tiem "stuck together" es domāju... kā viņi peld, sēž autobusā, gultā griežas uz otriem sāniem, ...? Un kādam ... jābūt, lai visu mūžu runātos, pieskartos un dzīvotu kopā ar cilvēku, kuram acīs var ieskatīties tikai caur diviem spoguļiem? Ar ko viņi aizvieto sejas izteiksmes valodu? Kurn un ņerkst? Ļoti jātic otram cilvēkam un sev (iedomība?), lai nesāktu šaubīties un gribēt ieskatīties otram acīs pēc apstiprinājuma. Es nespētu iedomāties neko līdzīgāku ticībai dievam, ja man durtu ar dakšām ribās.
dmonster
Nov 17 2008, 10:28
"Arvīds arī nezina, kas ir otrā pusē!"
Piedod, ka ar šo sabojāju tavu postu edg, tas patiešām liek aizdomāties. Bet, runājot par to pašu, uzticība kā tāda arī, ja mēs nevelkam paralēles ar dievu, kādam, ko nekad vai knapi esi tik redzējis, man ļoti saistās ar beznosacījumu draudzību. Tu nevari viņu nomainīt pret citu, ja tev viņš nepatīk, nevari aiziet prot, bet visos tavos labajos brīžos viņa/š būs klāt, dzirdēs visu, ko dari, varbūt piebalsos un priecāsies tev līdz. Tev vienmēr būs kāds ar ko parunāt pat, ja to negribi.
Jebkurā gadījumā jaukas bildes.
QUOTE(dmonster @ Nov 17 2008, 09:28)
Piedod, ka ar šo sabojāju tavu postu edg, tas patiešām liek aizdomāties.
Šodien aizgāju uz Nelss, bet neatradu tur griestos skrūvējamu āķi... Kāds var palīdzēt?
P.S. Tavs posts arī liek aizdomāties. Mēs nekad līdz galam nezinām, kas tur uz muguras ir. (Vismaz, ja tev nav rokas, spoguļi, smaguma sajūtas, ...)
QUOTE(dmonster @ Nov 17 2008, 09:28)
pat, ja to negribi.
pat, ja viņa uzskati atšķiras no tavējiem, pat, ja viņš tev uzspiež šos uzskatus. Tā nav beznosacījumu draudzība - tā ir piespiedu draudzība. Beznosacījumu draudzībai draugam nav jābūt vienmēr klāt, lai noticētu taviem piedzīvojumiem un dzīvotu tiem līdzi, labiem un sliktiem.
Tramvajs
Nov 17 2008, 23:29
Čali, Nelss ir pagātnē. Tagad visu var atrast Depo.
ar draudzību man gan šis darbs īpaši nesaistās. drīzāk cīņubiedri nevis draugi. draugi skatās vienā virzienā, bet cīņubiedri sedz viens otra aizmuguri, tādējādi pārredzot abi kopā visus 360°. nav nozīmes, kas ir otrā pusē un nav pat laika mēģināt noskaidrot - svarīgi tikai, ka no otra dzīvības ir atkarīga paša dzīvība, tāpēc jāaizsargā gan sevi, gan otru.
Ayumi, paldies!! 8]
Kara, dankešūnis! Ahh, bet tu nekad man to neatgādini. XD Un tad, kad tas notiek, tev pašai būs jānāk ar vairākiem marķeriem. XD Ok?
Tenma, paldiesis. Vispār jau tur nevajadzētu tik ļoti iedziļināties. Bija domāts tas process, kad viņi ir tik ilgi jau kopā, ka paliek bez maz par vienu cilvēku. Tas nav tā, ka tas viens tagad nezin, kas tad īsti atrodas tajā otrā pusē. =w= Za to tik forši, ka šitā runājās par manu darbu. BEIDZOT!! WOOOHOOO! Iedzersim par to!
Paldies, edg! A vispār jau man nav nekas pret kawaii moe zīmēšanu. Mani kaitina tās loli-čanenes animēs, kuras vienmēr ir gandrīz vienādas. Bet vispār, man ir tāāāā noriebušies gandrīz visi anime stereotipi. Wahh.. it īpaši tie veči, kuri patīk gandrīz visām pārējām čarenēm no tās animes. Ai nu moe moe ir noiets etaps. Kas attiecas uz ''stuck together''.. XD tad jau tu varētu arī prātuļot par to meiteni ar trešo aci. Kā viņa velk cepuri, kad ziemā auksti. Vai viņai vispār neaug mati, vai arī apkārt tai acij aug, tikai ir noskūti. Kāpēc tur nav skropstas utt. -w- Ātras idejas ir ātras. (vispār, tā ar aci radās kārtējajā klades malā.. ) Un ideālais beznosacījumu draugs ir tiešām ģeniāls. XD Es to zīmējumu saglabāju.
Tramvaj, nekāds Depo, tava vieta ir tramvajā! :3
Shatako, a kāpēc atgādina to dienu? XD Aahahahaaa.. paldies.
dmonster, man patīk tas zvērēns, ko tu tur ieliki. Bet.. tas vairāk domāts tā, ka tu jebkurā mirklī no tā otra cilvēka vari tikt vaļā. Tas teksts.. vai man dieniņ, to es ierakstīju tikai deviantartā.. ''..but if it's not ok with you, we can try out that plastic surgery called breaking up''. Vai kaut kas tāds. Tas tikai tā simboliski - tas zīmējums. Vārdu spēle, drīzāk?
Paldies par komentāriem!! OuO
QUOTE(Sushi @ Nov 18 2008, 23:44)
Tenma, paldiesis. Vispār jau tur nevajadzētu tik ļoti iedziļināties. Bija domāts tas process, kad viņi ir tik ilgi jau kopā, ka paliek bez maz par vienu cilvēku. Tas nav tā, ka tas viens tagad nezin, kas tad īsti atrodas tajā otrā pusē. =w= Za to tik forši, ka šitā runājās par manu darbu. BEIDZOT!! WOOOHOOO! Iedzersim par to!
hm... palieku pie sava - cilvēki, kas ir kopā diez vai būs otram uzgriezuši muguru
QUOTE(Tenma @ Nov 20 2008, 14:42)
hm... palieku pie sava - cilvēki, kas ir kopā diez vai būs otram uzgriezuši muguru
Kikyou
Nov 20 2008, 23:07
Vai tad nav tieši otrādi? Mugurpusē nav acu, tāpēc tas ir mūsu vājais punkts. Tā kā tā ir divpusēja aizsardzība, es domāju baigi labais. Ne jau bez iemesla radās tā tur nodrāztā poza action gabalos, kad divi ar ieročiem stāv muguru pie muguras.
A bet man vislabāk patīk tas ar eifeļtorni!
Toties "is this better" variants mani biedē, jo tur ir vairāk, nekā izskatās!
QUOTE(Kikyou @ Nov 20 2008, 22:07)
Vai tad nav tieši otrādi? Mugurpusē nav acu, tāpēc tas ir mūsu vājais punkts. Tā kā tā ir divpusēja aizsardzība, es domāju baigi labais. Ne jau bez iemesla radās tā tur nodrāztā poza action gabalos, kad divi ar ieročiem stāv muguru pie muguras.
tāpēc jau es saku, ka cīņubiedri!
Tenma, dažādi cilvēki draudzībā meklē dažādas lietas. Ja viņi ir viens otram pretim, tad vēlas dalīties iespaidos, domās, iegūt atgriezenisko saiti, spēlēt verbālas spēles, u.c. Ja ar mugurām - otra cilvēka atbalstu vai kādu ko atbalstīt, drošības sajūtu, savas nozīmības apziņu u.c. Vēl jau var sagudrot, piemēram, ķirurģisko sasiešanu blakus - vēlas līdzības, piederības apziņu, kopīgus mērķus, metodes, palīdzību nelaimē, kādu, kas notura uz pareizā ceļa, u.c. Un tas nav viss, ir taču arī sadomazo metafora - viens virs otra, ziedošanās/glābiņa metafora - viens otram pičpaunā, un droši vien vēl.
Tās visas ir pat ļoti tīras draudzības izpausmes. Variē pa cilvēkiem.
Es domāju, ka šis purns ir bezgala stilīgs.
Kikyou
Nov 21 2008, 09:21
Nu ja nu, ne kurš katrs ir spējīgs tusēt zem marsiešu gaisa balona!
dmonster
Nov 21 2008, 17:51
Viņš ir tik kruts, ka tusējas kā cilvēks no 80. gadiem.
Un visi zina, ka 80tie bija karš uz dzīvi un nāvi ar citplanētiešiem!
FuschichO
Nov 21 2008, 19:20
jūs esat ģeniāli un darat man prieku. srsly
vampiregirl
Nov 21 2008, 22:59
hah, jums kabi sanāk viena otra papildināt
QUOTE(vampiregirl @ Nov 21 2008, 21:59)
hah, jums kabi sanāk viena otra papildināt
Tāpēc, ka mēs kabi daudz trenējāmies, kad smiltis un akmeņi vēl kokos auga:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1333*brauka savu sirmo bārdu*
Patiesībā, nekas nav tā, kā izskatās XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.