Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Jackal
Es iztikšu bez kritikas!

Māsiņa izskatās ļoti labi, rodas pat sajūta ka viņa uztraucas tieši par mani, bet var neuztraukties man viss OK! biggrin.gif

Ļoti skaisti izēnoti ir Foxgirl mati. Visām ir skaistas dziļas acis, kas ir ļoti būtiski jo piešķir zīmējumiem dzīvīgumu. ja godīgi tad visi darbi ir ļoti labi, bet Nurse pat vairāk nekā ļoti labi! rolleyes.gif
Kaede
Pēdējais darbs vienkārši skaists! Burvīgas krāsas, sejas forma, frizūra... rolleyes.gif
Kazuki
man vislabaak pie sirds iet taa maasinja. smile.gif tieshaam forsha
zeloco
QUOTE(Sushi @ Dec 11 2005, 14:44)
Hahaa! Nurse!!! happy.gif
Meegjinaaju kraasot savaadaak. Maybe izskataas sliktaak, bet kraasot man patika! smile.gif
*

hehe:D man jau saak veidoties stereotips, ka anime visaam maasinjaa i zaljgani mati XD

QUOTE(Sushi @ Dec 12 2005, 23:20)
Man vnk pietruukst juusu komentaari un kritika...
Nu ok... uzziimeeju veelvienu... dry.gif

Kkaads tjip wallpaper... bija slinkums taa riktiigi kaartiigi ziimeet fonu!
*

Shitais labs, fons arii, nelec ariis, izcelj pashu ziimeejumu *iikshkji augshaa* *augstu happy.gif*
Sushi
Necereeju, ka buus tik labi komentaari. smile.gif
Bet man baigi riebjas, ka ziimeejot uz corel photopaint, kraasas ir maigas, mieriigas, bet, kad saglabaa, paliek baigi spilgts, taapeec tai maasinjai baigi spilgtie mati. Un zalji ir taapeec, ka pirmo kraasoju fonu un centos taa pieskanjot, lai buutu taadas kaa pretkraasas... biggrin.gif
Nu ko.. jaaiesaak naakamais!
gramozeks
man loti iepatikaas tava medmaasa. kaadu man vinja atgaadina! laugh.gif
Sushi
Tieshaam? Ceru, ka taa buus tava skolas medmaasinja, nevis no pokemoniem! laugh.gif laugh.gif

Starp citu, taa buutu vai nebuutu praata lieta- njemt piemeeru no Lilomes? I mean, ielikt ziimeejumu arii tapshanas stadijaa.. unsure.gif
Starp citu, peedeejaa laikaa uzziimeeju uz paint un laboju, kraasoju uz corel photoshopa.

Edg!!! Kur tavi interesantie, garie komentaari???
zeloco
QUOTE(Sushi @ Dec 13 2005, 21:12)
Bet man baigi riebjas, ka ziimeejot uz corel photopaint, kraasas ir maigas, mieriigas, bet, kad saglabaa, paliek baigi spilgts, taapeec tai maasinjai baigi spilgtie mati.
*

Piekriitu. ne reizi vien bijushas probleemas ar sho kraasu lietu... tas laiakm ir vieniigais, kas man corelii nepatiik..
Tomoko
Ljoti smuki darbi! Man baigi patiik Anti-reklaama RCDP biggrin.gif ! Plz, ieliec veel kko!!!! smile.gif
Sushi
image
Nesanaaca taa kaa gribeejaas... sad.gif
Sushi
Tikko uzziimeeju mazu divkraasainu Chii fanartinju.
Saakumaa vinjai bija arii kjermenis, bet sapratu, ka izskataas too terrible
image
LeoR
Seja ir sanaakusi loti, loti smuka, njaa kermenis laikam ir tas visgruutaakais, ko ziimeet.
Tjen
Bet pamegini ari Chii kermeni paradit cilveki pateiks tavas kludas un tu vinjas izlabosi un ta ar laiku tef nesagadas grutibas zimet kermenjus smile.gif (bet tas ta pec manam domam wink.gif )
Sushi
Parasti jau it kaa man nav gruutiibas ziimeet kjermenjus (protams, uz datora ir gruutaak)...
Bet shii jau tikai taada 10 minuushu bildiite (ja nenjemtu klaat to laiku, kameer paint bija nolaists apakshaa, sanaaktu piecas minuutes..)
Toties ieprieksheejo darbu es ziimeeju vairaakas dienas.
Tjen
Tad man nav kur piesieties biggrin.gif
Sushi
Paldies, paldies Tjen! smile.gif
Veel kaads?
Kaede
Divi pēdējie man gan ļoti patika. Īpaši Chii! Seja patiesi labi sanākusi! rolleyes.gif
Sushi
Paldies, paldies! Laikam jaasaak naakamais! Iesakiet, ko ziimeet!
Kaede
QUOTE(Sushi @ Dec 29 2005, 21:26)
Paldies, paldies! Laikam jaasaak naakamais! Iesakiet, ko ziimeet!
*

Uzzīmē kaut ko ziemassvētku noskaņās! Ir tak brīvdienas! Ko jauku! laugh.gif
Jebšu ko pilnīgi pretēju tam... rolleyes.gif
Sushi
Oki... Happy New Year visiem no Sushi! smile.gif
image
Shatako
Hmmm... smile.gif
Sushi kā būtu ja tu paplašinātu savu ziimeejumu kraajumu ar
kaadu engjeliiti,skolotaaju,skolnieciiti un varbuut kaadu ruukjiiti!!! tongue.gif
Aven
Vienk..Kawaii! Maneejs sho bildiit uzliek par wallpaperu! happy.gif
Sushi
Ok.. taa- uzziimeeju tikko vienu darbu un nevaru izdomaat, ko dariit taalaak? Ko, lai ziimee veel utt... Iesakiet0 ko dariit..
image
Kaede
Pretpēdēja- nu, tā meitenīte, vnk burvīgs darbs! Tik labi uzzīmēts! Tu esi ļoti talantīga zīmētāja! rolleyes.gif
Kafs
QUOTE(Sushi @ Jan 2 2006, 17:35)
Ok.. taa- uzziimeeju tikko vienu darbu un nevaru izdomaat, ko dariit taalaak? Ko, lai ziimee veel utt... Iesakiet0 ko dariit..
*

Cik ilgi zīmēji? Ar Paint 2006? smile.gif
LeoR
Smuki uzziimeets, tikai kaapeec ziimeejumam tik pamatiigi nogriezta kreisaa mala? Nevaru redzeet, ko vinja tur iisti dara smile.gif
Atashi
I like your winter-drawing! smile.gif
Sushi
QUOTE(LILOME @ Jan 2 2006, 21:17)
Smuki uzziimeets, tikai kaapeec ziimeejumam tik pamatiigi nogriezta kreisaa mala? Nevaru redzeet, ko vinja tur iisti dara smile.gif
*

Tur nav nogriezta mala... taa arii uzziimeeju. Un veel pat neesmu pilniigi izdomaajusi, ko vinja tur dara. Saakumaa gribeeju vinju ziimeet kaa engjeli, kas luudzas, bet tad paardomaaju! smile.gif
Kaf, ziimeeju tachu ar Photopaint (corel)
Atashi, thanks!!! biggrin.gif
ETM
Ehh. es iebrienu te peec ilga laika, paskatos, ka kaadam skjiet videejas kvalitaates ziimeejumi paintaa labi, Paints netiek noniecinaats (pirmaa lapa), a taad paskatos peedeejo un redzu ka ir paariets uz advanceetiem tuuljiem, kas nav paits (pat nav paint.NET). ehh... kaada vilshanaas. Paintaa var uzziimeet visu, vajag maaceet.
Sushi
ETM, astotajaa lapaa 2 ziimeejumi ir zimeeti paintaa (vieniigi viens no tiem ir izlabots/izkraasots ar coreli). Es vispaar taa biezhi daru- uzziimeeju un izkraasoju paintaa, un tad izlaboju un pielieku efektus fotocorelii.
Bet katraa zinjaa, es gribu sasniegt augstaaku liimeni ziimeeshanaa uz datora, taa kaa Kikyou. Protams, varu turpinaat mociities uz painta, bet neko taalu es tad nesasniegshu...
ETM
Dazhas manas domas:
* aizmirsti par ziimuli. tas neder nekam, paaraak tehniskas liinijas
* aizmirsti par paintbrush kaa kontuuru velkamo liidzekli. tas ka ir smuki ir tikai iluzija.
* kadreiz ir ieveerota taada fiicha kaa citi tonji? standartaa ir pieejami veel divi peleekaa tonji. iesaku paeksperimenteet.

Photoshopveidiigaas programmas vioenkaarshi rada iluuziju, ka ziimeets ar ziimuli, liinijas izpludinot. kopsumma ziimeejums ar daudzaam detaljaam izskataas pludojoshs. iemaacies ziimeet ar parastu neizpludinaatu brushu, tad sanaaks daudz labaak. nav jaaziimee tikai ar vienu melno kraasu. arii paintaa riiku ir daudz (kad sapratiisi kraasu izveides loga lietoshanu buus veel labaak).

Es, protams, atziishu, ka visaadus uudenjainus, spiiguljainus efektus paintaa nepanaaksi, kaa arii montaazhu veikt ir gruuti (nav neiespejami, ez zinu), bet parastiem ziimeejumiem Paints ir pilniigi pietiekoshs.

Edit: aizmirsu piebilst: pameegjini ar brushu paintaa ziimeetus darbus (ne airbrushu) downsaizot kaadaa aareeja progaa (pats paints maina izmeeru nesapludienot pikseljus), ja paliek kantains, tad nav iistaa proga, liinijaam vajadzeetu paluust druzsku, bet tikai maleejaam, nu vnk meegjini, tad maniisi efektu.
Sushi
Nu, es jau nemaz negribu radiit iluuziju, ka ziimeets ar ziimuli. Man ar to toolu ir eertaak, bet nu centiishos laboties. Man, nez kapeec, patiik tieshi izpludinaati ziimeejumi. Man ljooti patiik kkur savaa darbaa izmantot blur.
Nu labi, centiishos kko vairaak uztaisiit paintaa. Tad redzees kaa buus, bet veel nebeigshu riikoties photopaintaa. Ko noziimee downsaizot. Nee nu it kaa jau saprotu, bet kaa to izdariit?
Nu bet centiishos labot!
ETM
nu sorre, es te taa baigi izteicos... sorre. nu es te ieveerteeju ka tev kaukaads darbs vairakas dienas aiznjeema... tad paints noteikti ir par iisu (nu mees nerunaajam par pixelartu, kut tieshi paintaa viss notiek un var iet pat paaris meeneshus). Paintu labi izmantot aatriem ziimeejumiem (tava chii bilde labs piemeers).

Downsaizot ir tipa pataisiit mazaaku. tobish ziimeejumu kam dimensijas ir 400x400 pikselji (piemeers) pataisiit par 300x300 (nenogriezhot, bet "saspiezhot"). To dari ar kaut ko ne paintiigu, kas reekjina videejo kraasu starp pikseljiem. Nepaarzinu corel tuuljius, bet jaabuut kaukaadam transform. tad tiks reekjinaata krasa, un malas (kur baltais robezhojas ar melno) papluudiis, paliks pekeekas, bet melnais vidus taa arii buus melns. Esmu shobriid darbaa, tapeec nezinu vai vareeshu paraadiit piemeerus.
Sushi
Nu, es pameegjinaashu.
Probleemas noteikti buus ar taas iespeejas atrashanu! smile.gif

Shito mazliet paarveidoju...
image
vampire_kiss
ar ps nekad nav viegli kraasot..apbriinoju tos kuri maak ar photoshop....
kas tad tev par komiksu??? huh.gif
Sushi
Tjaa.. Tikko paintaa uzziimeeju savas mangas galveno varoni, bet iisteniibaa jau 4 galvenos varinjus var redzeet kkur sheit
Neenoju vnk gribeejaas uzziimeet...
image
vampire_kiss
paints..shausmas...es nemaz nemeeginu ar to ko ziimeet vai kraasot..man roka dreb un tad viss pa gaisu....(im short tempered).....*drop* dry.gif
davio
Ljoti labi. Shitais man ljoti patiik.
Kafs
Ak Dievs(zīmēt ar Paint), ta jau labāk ar roku. Es nesaprotu: "Vai tiešām mūsu paaudze māk tikai ar Paintu zīmēt?"
Sushi
Nu njee... Izlasiet ETM postus! Tad sapratiisiet, kaapeec daudzi ziimee ar paint.
Starp citu, pastaav iespeeja, ka tikshu pie skanera! smile.gif
Kazuki
shitais ir labs. man gan nav ne laika ne pacietiibas ziimeet ar paint. vienreiz pameegjinaaju un ar to pietika visam muuzham. wink.gif
Sushi
Man gan uz paint sanaak ziimeet aatraak nekaa uz corel photopaint. Tas varbuut taapeec, ka tad, kad veel nebija internets un corelji, ziimeeju visu laiku uz paint un speeleeju PC speeliites... Varbuut ietreneejusies roka...
ETM
QUOTE(Kafs @ Jan 4 2006, 15:40)
Ak Dievs(zīmēt ar Paint), ta jau labāk ar roku. Es nesaprotu: "Vai tiešām mūsu paaudze māk tikai ar Paintu zīmēt?"
*

Uzmetumiem un aaatriem ziimeejumiemneko vairak par Paint resursiem nevajag. Un Paints ielaadeejas daudz aatraak par jebkuru citu "jaudiigo" grafisko redzktoru.

P. S. Pameegjini pixelartu, redzees kaa tu ar fotoshopu labaak par paintistiem uzziimeesi.

!!! Ljoti atvainojos autorei par savu nepieklaajiigo iejaukshanos shajaa topikaa, ceru uz sapratni un piedoshanu, bet nevareeju neatbildeet uz apvainojumiem tiem kas ziimee Paintaa !!!
Kaede
Sushi, pēdējais riktīgi man patika! Labs darbs! Kvalitatīvi! rolleyes.gif
Sushi
Tu domaa peedeejo no paint? Sushi no mangas Nosleepumu varaa?
Blackout
zomg blink.gif tie ziimeejumi ar "brush" bija vnk izcili, man liekas tie tev padodas labaak nekaa shitie parastie blink.gif

editq:

QUOTE(Kafs @ Jan 4 2006, 15:40)
*

Ak dievs, nav jau vinju vaina... Mums skolaa jau 2. gadu maaca ar paint darboties -___- kautgan es (un veel dazhi) varam pat ar photoshop straadaat... bet nekaa... mad.gif
tur ir tikai jaariikojas peec principa: "jaaiemaacaas viss pasha speekiem"
Sushi
Edg noteikti nevar nepiekrist- ar air brush paintaa ziimeet ir ljoooooti viegli! biggrin.gif
Sushi
image
image
ETM
atljaavos downsaizot. (nav uzlikts neviens efekts)
image
AmnE
Shitais ziimeejums ir tik tieshaam smuks! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.