Paldies, AmnE!
Mans tagadeejais pashportrets..
Oww that is very sweet.
Ja varu ticēt lidzībai,tad tu esi ļoti skaista.
Paldies, Art!
Taadaa gadiijumaa iipasha liidziiba nav!
Taa... kkur atradu mazu karkasinju (pienjemsim, ka avataram) un uzziimeeju pa virsu. Nekad shaadaa stilaa ziimeejusi nebiju... Acis negribeejaas aiztikt.
Originals:
Mans:
Pēdējie divi. Tomēr, likās, kaut kas īsti neštimmēja, bet patika!
Tagad arii taa turpmaak dariisi(nu par peedeejo es domaaju)? Bet ir oeky, man patiik!
~Nefi~
Jan 18 2006, 22:09
Tavi darbi ir jauki, kvalitatīvi un patiešam labi!
AmnE, turpmaak taa nedariishu. Es tikai izmeegjinaaju! Taa sanaaca...
hypnotize
Jan 20 2006, 20:01
man patiik....peedeejais iteresants...
Paldies, Hypnotize!
Mans peedeejais garadarbs...
Peedeejais? kapeec peedejais?
Cik skatos, tavi darbi uz paint ir sugoi. (nepiemineesim manu ''triicoshaas rokas'' makslu)
QUOTE(Ayumi @ Jan 23 2006, 21:47)
Peedeejais? kapeec peedejais?
Cik skatos, tavi darbi uz paint ir sugoi. (nepiemineesim manu ''triicoshaas rokas'' makslu)
Ar vaardu ''peedeejais'' domaaju ''jaunaakais''...
Umm shis ir kaut kas smuks. Nebuutu tie sasodiitie roku pirksti taadi, bet nu tas jau siikums. Viss paareejais ir lieliski. (...5 min) Labi pietiks skatiities uz sho bildiiti... jaamuuk talaak
man ari patik, tavi darbinji ka vienmer forshi!
QUOTE(Sushi @ Jan 23 2006, 21:41)
Paldies, Hypnotize!
Man pilnīgi trūkst vārdu...
Tiešām nav ko teikt, jo ir tik labs zīmējums!!!
Tik pirksti tādi..so so
Taa... Te es vnk iedomaajos uztaisiit kaadu avatarinju... Nesanaaca
Labs avatrs es jau savējo uzmeistaroju.Tev paintā ir labāki skilli nekā ar zīmuli.
QUOTE(Arts @ Jan 31 2006, 23:22)
Labs avatrs es jau savējo uzmeistaroju.Tev paintā ir labāki skilli nekā ar zīmuli.
Varbuut iztiksim bez apvainojumiem? Visiem zinaams ka ar ziimuli jebkura gadiijumaa ir labaak kaa ar peli (ne tikai paintaa, fotozhopaaa ar nekas dizshs ar peli nebuus). Painta ziimeejumiem vienkaashi ir savs gars, pie tam tas viss tiek veikts uz aatru roku. Jebkuraa gadiijumaa buutu skaistaak ja uzziimeetu ar roku, peec tam ar kompi paarvilktu kontuuru un izkrasotu. Jautaajums i tikai pateereetajaa laikaa.
QUOTE(Sushi @ Jan 23 2006, 20:41)
Mans peedeejais garadarbs... :)
Par rokām netaisos piesieties, tās man pašai nesanāk. XD
Tā visā visumā man patīk. ^_^ Izņemot, acīm tā kā atspīdumi derētu, citādāk viņa izskatās hmm... zombijiska nedaudz. o.o Ēnas tā pamaz, bet tas ar laiku.
Ļooooti patīk meitenei tērps. ^_^ Pilnīgi fanartu gribās zīmēt (varbūt to kautkad vēlāk šodien izdarīšu - rīt ta' kontroldarbi nav!). Un auskari arī smuki...
Ko lai saka - smuki smuki. ^_^
Hehe, paldies, par komentaariem. Bet Art, man jau tikai 2 darbi ar ziimuli ziimeetie ir ielikti... Peec taa jaw nevar spriest!
Un.. jaa paldies Kikyou!
Njaa... rokas man vissliktaak sanaak, ziimeejot ar peli. Ar roku ir labaak. Aciim kkaads spiidums ir, bet savaadaaks, nekaa taads, kaadu ziimeeju parasti. Nju, taads blaavs!
Hmm.. nu shito darbu ziimeeju ilgi. Un tik un taa izskataas nepabeigts! Veel ilgi domaaju: vai likt, vai nelikt? Ieliku...
wow Hercogiene vai grāfiene,vai augstmane.Īzskatās pabeigts..kā tu vari kleitām apģērbiem objektiem labi ēnas uzlikt???
Ja tas ir lab, tad es esmu monitors... Hmm, nu man gan liekas, ka vajadzeeja vairaak piestraadaat pie shitaa darba!
Kazuki
Feb 19 2006, 20:46
es teikshu ka ir lab, tikai taa roka labajaa pusee taada kaa no gumijas. paareejais cmuki.
Tieshaam smuki un izskataas, ka esi piestraadaajusi pie rokas pirkstiem
Hmm... tagad pamanīju problēmu, Dark angel! Vajadzēja lielāku elkoni!!!
Un, LeoR, nu... šoreiz man vienkārši sanāca. Uzzīmēju diezgan ātri, jo vienkārši palaimējās. Hehe, laikam bija labs garastāvoklis!
Erik4xp
Feb 20 2006, 19:30
Nesaprotu kā uz datora var ko tādu dabūt gatavu???!!!
Bet es nekad īsti nēsmu mēģinājis. Man patīk tikai zīmulis, papīrs un dzēšgumīja.
Kikyou
Feb 20 2006, 20:19
Oo! Šis pēdējais ir ļoti smuks. ^_^ Var redzēt, ka zīmēts ilgi.
Tev sejas sanāk vairāk un vairāk piemīlīgas ar katru zīmējumu! Un pat plauksta, manuprāt, ir tā kā vajag.
Tas, kas rada to nepabeigtuma sajūtu ir tas lielais zaļais fons. Ja nekas nenāk prātā, tad var iztikt kaut vai ar ēnu - uzreiz pabeigtāks izskatīsies. Ā, un vēl uz grīdas arī ēnas pikucītis nenāktu par sliktu.
Erik4xp, hehe vajag trenēties un tā riktīgi gribēt! Vajag būt kādam mērķim! Man gribās zīmēt ļoti labi, kā jau visi!
Kikyou, paldies!!!
Vajadzēs pielabot un tad atkal iepostot!
Erik4xp
Feb 20 2006, 22:52
Nez uz painta vispār liekas MisionImposible....Bet tev jau sanāk....Hmmmm
Namejs
Feb 21 2006, 00:46
kaadu progu tu izmantoji coloringam?
Pašu darbu izkrāsoju paintā, bet ieēnoju utt Corel Photopaint!
Angelina
Feb 21 2006, 20:22
peedeejais ir patieshaam riktiigi labs!!! varbuut vari kko izdariit ar sienu vai griidu,lai buut pabeigtiibas efekts. griidai,kaa jau teica Kikyou, dereetu eena.bet sienai varbuut kaada glezninja,kads tapeshu raksts vai kkaads cits netiiruma plekjiitis
peedeejais taads karalisks...
ziimeeji vinju ar atshautu mazo pirkstinju?
Hehe, Lii, tu ar savu atšauto pirkstiņu....
Angelina, kad būs laiciņš, izlabošu kļūdas, jo pati tagad tās redzu!
Nu tā. Padarīju zīmējumu ne tik karalisku, kā biju sākumā domājusi. Logu zīmēju daudzmaz parastu. Kā redzams, pielaboju vēl dažas lietas.
Angelina
Feb 22 2006, 12:03
ooo jaa,shaadi ir daudz labaak
tomeer tas augs man liekas mazliet diivains..tas tachu ir augs,vai ne?
Man viņš vienmēr ir licies dīvains. Ehh, gribētais vīteņauga efekts nav panākts, bet tur jau vēl jāmācās!
Kikyou
Feb 22 2006, 20:26
O! Ar to logu ir daudz labāk! *applaudē*
Paldies, Kikyou!
Ehh... viena no manām daudzajām paint skicēm... Turpināt?
Namejs
Feb 24 2006, 15:17
turpini turpini...tik mute jaapielabo tjip jaaiskataas apmeeram taa
Tiešām? Nez, man tā labāk patīk... Bet nu labi, kad pabeigšu, tad jau redzēs...
Tomoko
Feb 24 2006, 23:31
Taa skice vnk sugoi!
Un Namej.. neapvainojies.. bet Sushi variants manupraat ir labaaks... Taa meitene zaljajaa kleitaa ir tieshaam skaista! Un tas bruunganiigais ziimeejumsar meiteni kimono... skaisti, ko gan citu teikt..
visvairāk patīk dusmīgā meitene! tiešām, sushi variants manuprāt, bija labāks! nezinu, vai to muti vajag krāsot!!
Tomo-chan, arigato!!!
Nja, tiešām paldies!
Kahi, nu, man arī tā šķiet..
Kad būs tiešām laiks, centīšos pabeigt. Varbūt apm pirmdien!
murasaki
Feb 25 2006, 23:16
nebija ne jausmas, ka uz painta kko taadu var dabuut gatavu.. tieshaam cute
Man notika tāda pretīga lieta, ka zīmējums izdzēsās...
Nu ko, jāsāk zīmēt pa jaunam...
Vēl nevaru pateikt konkrētu laiku, kad ielikšu.
My Graceful Lily
Mar 2 2006, 19:33
QUOTE(Sushi @ Sep 20 2005, 15:38)
Shis pagaidaam ir mans jaunaakais darbinjsh! Uz photoshopa!
Tā mācēt strādāt uz fotošopa ... Nu visu cieņu tev un cepuri nost tavā priekšā!
Eh ... ja es tā mācētu ...
Nu.. neviens jau man nav mācījis... Un tas darbs ir mans pirmais anime darbs uz photopainta..
Ehh... te viens tāds prasts darbiņš... nu sejas man vislabāk patīk un sanāk zīmēt!
Erik4xp
Mar 18 2006, 21:01
Lilla... vai Violets neatšķiru
Tev forši sanāk tos matus izkrāsot
Kakls izskatās nepabeikts...
Manupraat, violets.
Tas darbs izskataas peec "Iisti viiri dzeeshgumiju nelieto!". Taa kaa tu esi meitene, nepiestaav. Aaaaa, es ar dzimumu diskrimaaciju nodarbojos...
Edg, piedod, bet es tā īsti nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.