Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sushi
Paldies, AmnE!
Mans tagadeejais pashportrets..
image
Arts
Oww that is very sweet. smile.gif Ja varu ticēt lidzībai,tad tu esi ļoti skaista. wink.gif
Sushi
Paldies, Art! smile.gif Taadaa gadiijumaa iipasha liidziiba nav! laugh.gif
Taa... kkur atradu mazu karkasinju (pienjemsim, ka avataram) un uzziimeeju pa virsu. Nekad shaadaa stilaa ziimeejusi nebiju... Acis negribeejaas aiztikt.
Originals:
image
Mans:
image
Kaede
Pēdējie divi. Tomēr, likās, kaut kas īsti neštimmēja, bet patika!
AmnE
Tagad arii taa turpmaak dariisi(nu par peedeejo es domaaju)? Bet ir oeky, man patiik! wink.gif
~Nefi~
Tavi darbi ir jauki, kvalitatīvi un patiešam labi! wink.gif
Sushi
AmnE, turpmaak taa nedariishu. Es tikai izmeegjinaaju! Taa sanaaca...
hypnotize
man patiik....peedeejais iteresants...
Sushi
Paldies, Hypnotize! biggrin.gif
image
Mans peedeejais garadarbs... smile.gif
Ayumi
Peedeejais? kapeec peedejais?
Cik skatos, tavi darbi uz paint ir sugoi. (nepiemineesim manu ''triicoshaas rokas'' makslu)
Sushi
QUOTE(Ayumi @ Jan 23 2006, 21:47)
Peedeejais? kapeec peedejais?
Cik skatos, tavi darbi uz paint ir sugoi. (nepiemineesim manu ''triicoshaas rokas'' makslu)
*

Ar vaardu ''peedeejais'' domaaju ''jaunaakais''... smile.gif
LeoR
Umm shis ir kaut kas smuks. Nebuutu tie sasodiitie roku pirksti taadi, bet nu tas jau siikums. Viss paareejais ir lieliski. (...5 min) Labi pietiks skatiities uz sho bildiiti... jaamuuk talaak laugh.gif
Lii
man ari patik, tavi darbinji ka vienmer forshi! happy.gif
Kaede
QUOTE(Sushi @ Jan 23 2006, 21:41)
Paldies, Hypnotize! biggrin.gif
image

*

Man pilnīgi trūkst vārdu... laugh.gif
Tiešām nav ko teikt, jo ir tik labs zīmējums!!!
Tik pirksti tādi..so so
Sushi
Taa... Te es vnk iedomaajos uztaisiit kaadu avatarinju... Nesanaaca
image
Arts
Labs avatrs es jau savējo uzmeistaroju.Tev paintā ir labāki skilli nekā ar zīmuli. unsure.gif
ETM
QUOTE(Arts @ Jan 31 2006, 23:22)
Labs avatrs es jau savējo uzmeistaroju.Tev paintā ir labāki skilli nekā ar zīmuli. unsure.gif
*

Varbuut iztiksim bez apvainojumiem? Visiem zinaams ka ar ziimuli jebkura gadiijumaa ir labaak kaa ar peli (ne tikai paintaa, fotozhopaaa ar nekas dizshs ar peli nebuus). Painta ziimeejumiem vienkaashi ir savs gars, pie tam tas viss tiek veikts uz aatru roku. Jebkuraa gadiijumaa buutu skaistaak ja uzziimeetu ar roku, peec tam ar kompi paarvilktu kontuuru un izkrasotu. Jautaajums i tikai pateereetajaa laikaa.
Kikyou
QUOTE(Sushi @ Jan 23 2006, 20:41)
image
Mans peedeejais garadarbs... :)
*

Par rokām netaisos piesieties, tās man pašai nesanāk. XD

Tā visā visumā man patīk. ^_^ Izņemot, acīm tā kā atspīdumi derētu, citādāk viņa izskatās hmm... zombijiska nedaudz. o.o Ēnas tā pamaz, bet tas ar laiku.

Ļooooti patīk meitenei tērps. ^_^ Pilnīgi fanartu gribās zīmēt (varbūt to kautkad vēlāk šodien izdarīšu - rīt ta' kontroldarbi nav!). Un auskari arī smuki...

Ko lai saka - smuki smuki. ^_^
Sushi
Hehe, paldies, par komentaariem. Bet Art, man jau tikai 2 darbi ar ziimuli ziimeetie ir ielikti... Peec taa jaw nevar spriest! wink.gif
Un.. jaa paldies Kikyou! biggrin.gif Njaa... rokas man vissliktaak sanaak, ziimeejot ar peli. Ar roku ir labaak. Aciim kkaads spiidums ir, bet savaadaaks, nekaa taads, kaadu ziimeeju parasti. Nju, taads blaavs!
Sushi
Hmm.. nu shito darbu ziimeeju ilgi. Un tik un taa izskataas nepabeigts! Veel ilgi domaaju: vai likt, vai nelikt? Ieliku...
image
Arts
wow Hercogiene vai grāfiene,vai augstmane.Īzskatās pabeigts..kā tu vari kleitām apģērbiem objektiem labi ēnas uzlikt??? ohmy.gif
Sushi
Ja tas ir lab, tad es esmu monitors... Hmm, nu man gan liekas, ka vajadzeeja vairaak piestraadaat pie shitaa darba! unsure.gif
Kazuki
es teikshu ka ir lab, tikai taa roka labajaa pusee taada kaa no gumijas. paareejais cmuki.
LeoR
Tieshaam smuki un izskataas, ka esi piestraadaajusi pie rokas pirkstiem smile.gif
Sushi
Hmm... tagad pamanīju problēmu, Dark angel! Vajadzēja lielāku elkoni!!!
Un, LeoR, nu... šoreiz man vienkārši sanāca. Uzzīmēju diezgan ātri, jo vienkārši palaimējās. Hehe, laikam bija labs garastāvoklis! smile.gif
Erik4xp
Nesaprotu kā uz datora var ko tādu dabūt gatavu???!!! dry.gif Bet es nekad īsti nēsmu mēģinājis. Man patīk tikai zīmulis, papīrs un dzēšgumīja.
Kikyou
Oo! Šis pēdējais ir ļoti smuks. ^_^ Var redzēt, ka zīmēts ilgi.
Tev sejas sanāk vairāk un vairāk piemīlīgas ar katru zīmējumu! Un pat plauksta, manuprāt, ir tā kā vajag.

Tas, kas rada to nepabeigtuma sajūtu ir tas lielais zaļais fons. Ja nekas nenāk prātā, tad var iztikt kaut vai ar ēnu - uzreiz pabeigtāks izskatīsies. Ā, un vēl uz grīdas arī ēnas pikucītis nenāktu par sliktu.
Sushi
Erik4xp, hehe vajag trenēties un tā riktīgi gribēt! Vajag būt kādam mērķim! Man gribās zīmēt ļoti labi, kā jau visi!
Kikyou, paldies!!! smile.gif Vajadzēs pielabot un tad atkal iepostot! biggrin.gif
Erik4xp
Nez uz painta vispār liekas MisionImposible....Bet tev jau sanāk....Hmmmm
Namejs
kaadu progu tu izmantoji coloringam?
Sushi
Pašu darbu izkrāsoju paintā, bet ieēnoju utt Corel Photopaint!
Angelina
peedeejais ir patieshaam riktiigi labs!!! varbuut vari kko izdariit ar sienu vai griidu,lai buut pabeigtiibas efekts. griidai,kaa jau teica Kikyou, dereetu eena.bet sienai varbuut kaada glezninja,kads tapeshu raksts vai kkaads cits netiiruma plekjiitis biggrin.gif
Lii
peedeejais taads karalisks... rolleyes.gif ziimeeji vinju ar atshautu mazo pirkstinju? biggrin.gif
Sushi
Hehe, Lii, tu ar savu atšauto pirkstiņu....
Angelina, kad būs laiciņš, izlabošu kļūdas, jo pati tagad tās redzu!

Nu tā. Padarīju zīmējumu ne tik karalisku, kā biju sākumā domājusi. Logu zīmēju daudzmaz parastu. Kā redzams, pielaboju vēl dažas lietas.
image
Angelina
ooo jaa,shaadi ir daudz labaak wink.gif tomeer tas augs man liekas mazliet diivains..tas tachu ir augs,vai ne? blink.gif
Sushi
Man viņš vienmēr ir licies dīvains. Ehh, gribētais vīteņauga efekts nav panākts, bet tur jau vēl jāmācās! blink.gif
Kikyou
O! Ar to logu ir daudz labāk! *applaudē*
Sushi
Paldies, Kikyou! smile.gif

Ehh... viena no manām daudzajām paint skicēm... Turpināt? unsure.gif
image
Namejs
turpini turpini...tik mute jaapielabo tjip jaaiskataas apmeeram taaimage
Sushi
Tiešām? Nez, man tā labāk patīk... Bet nu labi, kad pabeigšu, tad jau redzēs... smile.gif
Tomoko
Taa skice vnk sugoi! happy.gif Un Namej.. neapvainojies.. bet Sushi variants manupraat ir labaaks... Taa meitene zaljajaa kleitaa ir tieshaam skaista! Un tas bruunganiigais ziimeejumsar meiteni kimono... skaisti, ko gan citu teikt.. wub.gif
kahi
visvairāk patīk dusmīgā meitene! tiešām, sushi variants manuprāt, bija labāks! nezinu, vai to muti vajag krāsot!!
Sushi
Tomo-chan, arigato!!! smile.gif Nja, tiešām paldies! wub.gif
Kahi, nu, man arī tā šķiet.. smile.gif Kad būs tiešām laiks, centīšos pabeigt. Varbūt apm pirmdien! smile.gif
murasaki
blink.gif nebija ne jausmas, ka uz painta kko taadu var dabuut gatavu.. tieshaam cute biggrin.gif
Sushi
Man notika tāda pretīga lieta, ka zīmējums izdzēsās... dry.gif
Nu ko, jāsāk zīmēt pa jaunam... sad.gif
Vēl nevaru pateikt konkrētu laiku, kad ielikšu.
My Graceful Lily
QUOTE(Sushi @ Sep 20 2005, 15:38)
Shis pagaidaam ir mans jaunaakais darbinjsh! Uz photoshopa! biggrin.gif
image
*

Tā mācēt strādāt uz fotošopa ... Nu visu cieņu tev un cepuri nost tavā priekšā!

Eh ... ja es tā mācētu ... rolleyes.gif
Sushi
Nu.. neviens jau man nav mācījis... Un tas darbs ir mans pirmais anime darbs uz photopainta.. smile.gif
Ehh... te viens tāds prasts darbiņš... nu sejas man vislabāk patīk un sanāk zīmēt!
image
Erik4xp
Lilla... vai Violets neatšķiru
Tev forši sanāk tos matus izkrāsot
Kakls izskatās nepabeikts...
edg
Manupraat, violets.
Tas darbs izskataas peec "Iisti viiri dzeeshgumiju nelieto!". Taa kaa tu esi meitene, nepiestaav. Aaaaa, es ar dzimumu diskrimaaciju nodarbojos...
Sushi
Edg, piedod, bet es tā īsti nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt... huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.