Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
edg
Es gribeeju teikt, ka kontuurliinijas tavaa ziimeejumaa izskataas peec vienreiz uzziimeetaam un nemaz nepielabotaam. Kakls un zods izteikti kaa "pa trepeem" ziimeets. Taa, it kaa edg buutu ziimeejis. Zinu, ka tu vari labaak, taapeec tev to saku. Tev ir ziimeejumi, kur pie kontuuraam ir vairaak straadaats:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1754&v...indpost&p=71324 - sheit sejai izskataas piestraadaats.
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1754&v...indpost&p=70333
Vispaar, paarsvaraa tavi ziimeejumi ir taadi, kur uzziimeetaas kontuuras tiek atstaatas taadas, kaadas vinjas ir, nepieliidzinot smuki taisnas. Un tas mani kaitina! Tevii tachu kaut kas ir, un eenot, kraasot man taa nekad nav sanaacis, bet tu nocuukaa visu uz kontuuraam. Un nestaasti, ka tu pieliidzini - ja taa arii ir, redzeet to nevar!

Izkraasotam ziimeejumam labot kontuuras ir murgs, bet arii var:
image
Neko daudz nemainiiju, bet atshkjiriibu var redzeet. Ja kontuuras izliidzina pirms kraasohanas, tad tas ir mazs darbs un daudz smukaaki ziiemeejumi.
Sushi
Jā, tev taisnība, edg! Šo darbu diezgan ātri uztaisīju. Pareizāk sakot, kaut kad uztaisīju, un pēc laika, neko nelabojot, izkrāsoju. Paldies, ka izlaboji, daudz maz.
Bet, godavārds, es viņai tomēr bišķīt strādāju pie līnijām. Jo man vnk izskatījās, ka viss norm, bet labi, ka šito visu uzrakstīji!
Nākotnē Sushi vairāk piestrādās pie kontūrām! smile.gif
andrea
viss ir baigi forshi- nu tev tiesham padodas... smile.gif
vienigi tam pedejam- man ta isti nepatika ka tas konturas tik labi var redzet. bet ko nu tur datoram izdarisi... dry.gif
edg
Es ticu, ka tiem uuberriikiem, ko visi lieto, ir arii kontuuru sashaurinaashanas speejas. Bet pat mspaint ir iespeeja, kas sashaurina kontuuras, diemzheel liidz ar visu paareejo:
image
Miki
man shitais tavs peedeejais darbs patiik lai arii kaa edg saka nepiestraadaats pie kontuuraam, bet tik un taaa labi.... smile.gif
Tigra2
Patīk darbi, kas veidoti vienos toņos, tas rada maigu harmonisku iespaidu par darbu.Un tas ir jauki, ja spēj veiksmīgi izveidot skaistu darbu uz sarežģītas programmas.

njā, esmu laikam vienīgā, kas nekādīgi nevar iemācīties darboties ar tām krutajām programmām(pēc kāda laika neveiksmīgas mēģināšanas atgriezos pie vecā labā paint)

Bet par tām kontūrām: palielini darbu, un sāc labot, labu rezultātu var saniegt, ja iegulda daudz darba(to iemāca darbs ar paint)

Btw. cik daudz laika tu veltīji šim darbam?
Sushi
Šo darbu taisīju pa daļām. Vienā dienā uzzīmēju (kādas 10 min).. Kautkad citu dienu izkrāsoju.. nu tur laiku konkrēti nepateikšu..
Paldies, Miki! smile.gif
Zini, Tigra, pie šī darba nedomāju atgriezties, jo šis tiešām nebija no tiem darbiem ar labu rezultātu, ilgu zīmēšanas laiku, darba grūtumu utt... smile.gif
Tagad gan man taisās viens darbs, pie kura daudz strādāju. Ceru, ka jums patiks.
Un.. to darbu ar dusmīgo meitenīti... nu, varbūt kkad ielikšu, kad pabeigšu, bet kkā nav iedvesma.
edg
QUOTE(Tigra2 @ Mar 21 2006, 00:29)
njā, esmu laikam vienīgā, kas nekādīgi nevar iemācīties darboties ar tām krutajām programmām(pēc kāda laika neveiksmīgas mēģināšanas atgriezos pie vecā labā paint)
*

Tu laikam smejies! Man, saliidzinot ar tevi, ir 100 gadi, bet taas "krutaas" programmas veel aizvien kaa kosmosa kugjis pingviinam.
Sushi
Ok... pie šī darba gan tā ilgāk piestrādāju... unsure.gif
Bwaa... par fonu, nez.. es vnk neko nevarēju izdomāt..
image
LeoR
Nu, bet smuki, prieks skatiities smile.gif
Rufucis
Man skiet ka tiri ta neko.Labs laugh.gif
edg
QUOTE(Sushi @ Mar 21 2006, 02:40)
Ok... pie šī darba gan tā ilgāk piestrādāju... unsure.gif
*

Un to var ljoti labi redzeet! smile.gif
Lii
Ļoti smuki! happy.gif he he, salātzaļš krekliņš un gaiši brūni mati... wink.gif
Erik4xp
Labi izskatās, tikai šķībi sasējusi astītes, tas laikam tā domāts un zaķim arī nav ne vainas... tongue.gif
Lii
Skaidrs - tas taču Zaķis Dārzkopis! biggrin.gif
Kikyou
Oho, šitais pēdējais neslikts. ^_^ Meitene tāda nobesījusies (vai arī pusaizmigusi) izskatās. A poza reāli laba sanākusi.

Zaķītis ar zeķītēm, hī hī. XD
Sushi
Paldies par komentāriem! smile.gif
Leor, paldies!
Rufucis, paldies!!
Edg, tā arī bija.. speciāli priekš Edg! rolleyes.gif
Lii, paldies, ka ieteici tādas krāsas meitenei, diezgan normāli izskatās. smile.gif
Erik4xp, astītes tā ir speciāli! biggrin.gif
Lii, nu, vispār tas nebija domāts tieši Zaķis Dārzkopis, bet no tās sērijas gan..
Kikyou, meitene ir riktīgi nobesījusies un skumja... nekas viņai nesanāk un tagad vēl zeķes.., bet paldies! laugh.gif Un, jā, pie pozas riktīgi strādāju, jo jāmācās zīmēt pozas... un citas ķermeņa daļas!
Sushi
Sushi ņēmās pa Photopaintu... blink.gif
imageimage
Erik4xp
Njāā forši forši.... laugh.gif
Rufucis
Mēnes ritigi labs,parējais norm robežās. smile.gif
Sushi
dry.gif Atkal norm robežas.. man jāsāk mācīties tālāk! Vienmēr tik uz priekšu!!!! biggrin.gif
Pakkun
kaada norma? ideaali! vnk I.D.E.A.A.L.I. wub.gif
asamashii ritori banpaia
the pēdējais ir MEGA.. apskaužu..
Sushi
Bet pašu pēdējo jau es pati nezīmēju, tikai taisīju Photopaint remixiņu...
Erik4xp
Vajag ieskatīties šajā eņģeļa attēla un krietni piedomāt, kā viņš tika izveidots un pēc tam censties izveidot ko līdzīgu... Protams vajag nenormāli daudz laika, lai iemācītos un izveidotu tikai vienu darbu, toties labāk varēs apgūt krāsot uz datora... Un nākamie darbiņi nāks ātrāk... laugh.gif blaa blaa blaa, es sāku filozofēt...
Sushi
Zini, Erik4x, es tevi nesapratu... Taa tachu bija tikai improvizaacija... unsure.gif
Ok, jaadomaa naakamais ziimeejums, jaagaida iedvesma! smile.gif
Tomoko
omg... shausmiigi smuki, es tev teikshu! remiksinjsh baigi patiik un zakjiitis ar zekjiiteem... forshi..
Kirara
Visi darbi ir tik smukiņi!!
Man ļoti patika darbi no photopainta. smile.gif
Sushi
Nu, šo pārsvarā uz paint taisīju.. tāds- ātrais darbiņš.. ļoti ātri pabeidzu!
Mati, krekliņš un fons ir uz photopainta.. wink.gif
image
Lii
Smuki... happy.gif Youko-Sushi. Izskatās, ka tu būtu kaut kādās ūdens dzīlēs... (pēc fona)
kahi
she has the evil eyes! viņa izskatās dusmīga! tāda sapūtusies! nu, krāsas labas, bet par to izteiksmi vēl māc šubas!
edg
Labaakais tavs darbs, izskataas. Pat izteiksme man patiik.
Keydan
Ого! Я вще ненавижу рисовать на ПК! Для этого нужна немалая сила воли, терпение, выдержка! Респект! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dead Star
Tiešām smuks darbiņš wink.gif Sejas izteiksme arī ļoti izdevusies .. Varbūt mati tādi pa kantainu tieši uz pieres,bet vsipār ļoti labi
Sushi
Wow... nekad nebūtu domājusi, ka par 15 minūšu darbiņu saņemšu tik labas atsauksmes... rolleyes.gif
Lii- Hehe, ūdens dzīlēs.. nevar jau zināt.. Centos tādu nekonkrētu, ne pārāk uzkrītošu fonu.
Kahi- Sejas izteiksme ir īstā, jo tieši tādu skatienu es arī gribēju. Godīgi sakot, kad sāku zīmēt, tas bija vienīgais, ko zināju.
Edg- LIELS paldies tev!!! smile.gif
Keydan- Spasibo!!! Eto ne tak tjazhelo... smile.gif
Dead Star- Nu paldies!! biggrin.gif Kantaini.. nez man patīk tā čolkiņa tāpat.. tāda nekārtīga gan ir...
Storm
Man patiik taa izniicinoshaa izteiksme!! biggrin.gif
Kazuki
baigi labs darbinjsh. man patiik tas skatiens! biggrin.gif
hypnotize
man patiik noskanja darbinjaaa....smile.gif
Sushi
Nja.. tas skatiens tāds bišķīt ļauns.. bet tāds jau ir Youko skatiens!! ^^
Kirara
Man izskataas ka meitene tikai garlaikotos. mellow.gif
Karamele
Baigi smukiņi tev tie darbiņi! kritizēt bail, jo pati zīmēt nemāku XD Malacis! tā tupināt.
Sushi
Tikko pabeidzu savu jaunāko darbu.. Nja, nu diezgan banāli, bet..
image
Centīšos nākamreiz ko savādāku.. vajadzētu kādu veci uzzīmēt! biggrin.gif
Kirara
Tā jau labs darbs, bet kreisā roka ir "nu tā" salocījusies, it kā tur būtu divi elkoņi. happy.gif
Sushi
Plaukstu centos uzzīmēt, skatoties uz savu, bet kkā jocīgi tāpat sanāca..
Kas attiecas uz pārējo roku... ph34r.gif
Dead Star
Hmm zīmējumā mati un ausis nez ko baigi atgādina .. huh.gif Vai tik nebūs ietekme no Inuyasha manāma biggrin.gif ... Acis ir smuki , vienīgi pa manam to krūšu līniju vajadzētu augstāk par kādu puscentimetru,tad būtu labāk .. Patīk,kā mirgojums ir izveidots/uzzīmēts tam,kas ir rokā(mjā .. a kas tas ir ? )
Sushi
Nē, nē.. Inuyasha mani neietekmē! happy.gif
Njā.. krīšu līnija man vienmēr tā par zemu sanāk.. Un tas mirdzums- jau gribēju atvainoties par spryer tool (vai kā viņu sauca) izmantošanu.. biggrin.gif
Arts
Vai vari uzzīmēt kautko no Silent Hill puses.Visas bildes ir pārāk maigas...
LeoR
Smuks patiikams darbinsh, tik man liekas ka taa turot roku, shaadi izgriezt plaukstu ir diezgan neerti.
Sushi
Heheh, var jau kko guroīgu mēģināt.. happy.gif
Paldies, LeoR, jā... varbūt neērti ir, bet vismaz iespējams! biggrin.gif
Storm
Eh... Inuyasha - kas visiem ar vinju ir? rolleyes.gif
Ziimeejums miijsh kaa parasti, vieniigi ir bez emocijaam - tb primitiivs, bez idejas vnk ziimeejums, naakosreiz izdomaa shizetinju! wink.gif biggrin.gif , bet ziimeeshanas prasmei piesieties nevar... laugh.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.