Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Sep 12 2005, 02:40)
Iespeejams tieshi taadeelj biggrin.gif

Ja salaatos ir tikai gurkji, tomaati, loki un kreejums, tad salaati ir garshiigi. Bet, kad tur samet sinepes, citronskaabi un visu citu, ko virtuvee var atrast... Kad runaa dazhi cilveeki, saruna ir sakariiga, patiikama, mieriiga. Ja iejaucas Shinchan un veel citi, tad saruna kljuust neizsekojama, haotiska un murgaina, to gruuti lasiit, orienteeties.

Shiis sarunas risinaas Missy personiigajaa bilzhu galerijaa. Tiek ietureeta patiikama gaisotne, dzerta teeja. Mees staavam pie Missy jaunaakaas gleznas un paarspriezham dziivi. Taa nav saruna ar meerkji atrast dizhus atrisinaajumus vai iekraat viedokljus. Taapeec taa patiikami var risinaaties dazhu cilveeku starpaa bez vajadziibas peec tirgus. Ne vien nav vajadziibas, bet ir daudz patiikamaak. Klusums. Miers. Teeja. Btw, ljoti laba.
*

Baac... Shitas bija labs.. Tu, edg, tikai aizmirsi piemineet ka ne tikai teeja ir laba... Arii darbi ir varen labi happy.gif
Sushi
Shis pagaidaam ir mans jaunaakais darbinjsh! Uz photoshopa! biggrin.gif
image
AmnE
O_o wow... diewiigs ziimeejums.. baigi gliish.. vieniigais man liekas, ka kruutis bish pa zemu, bet nu tas tikai mans viedoklis.. tieshaam gliishi!
Sushi
Paldies par komentinju! Es pavisam noteikti zinu, ka ar taam kruutiim k-kas nav! Taadas neformiigas, bet kaa saka- visas jaw nav ideaalas! happy.gif
Janots
jep!!!! shis - THE BEST!!!! wub.gif tik dazhas kluudas... deguns mazliet ne savaa vietaa smile.gif labam plecam jaabut mazliet augstaak ==> cut-cut garaakam kaklam un paarak plakana mugura... vai arii viduklis neizteiksmiigs...
Sushi
Nu... te buus paarlabots! Tachu vinja izskataas mazliet resna... bet gan jau buus labi! biggrin.gif
image
edg
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 15:54)
Nu... te buus paarlabots! Tachu vinja izskataas mazliet resna... bet gan jau buus labi! biggrin.gif
*

Ja shitaa ir resna, tad lielaakajai daljai meitenju jaasaak jau rukshkjeet. Tas resnuma efekts lielaa meeraa ir garaa kakla nopelns.

P.S. Izlabotais ir daudz labaaks.
Sushi
Hmmm... Labot uz tievaaku? smile.gif
AmnE
driizaak izskataas formiiga nevis resna.. nu manaa skatiijumaa! wink.gif
Sushi
QUOTE(AmnE @ Sep 20 2005, 17:15)
driizaak izskataas formiiga nevis resna.. nu manaa skatiijumaa! wink.gif
*

Vispaar man arii... Normaali gurni!
edg
edg visu izlaboja peec saviem ieskatiem:
image
Sushi
No red eyes allowed!!! Uzrakstinjsh ir zils un pieskanjots pie vinjas IISTAAS acu kraasas! Kas taas tur pa chuuskaam fonaa? ph34r.gif
anishuara
nu ko var teikt super super SUPER!!!!!!!!! es stava sajusma... happy.gif wub.gif
edg
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 16:58)
No res eyes allowed!!! Uzrakstinjsh ir zils un pieskanjots pie vinjas IISTAAS acu kraasas! Kas taas tur pa chuuskaam fonaa?  ph34r.gif
*

biggrin.gif Taas chuuskas rodas tad, kad ieziimee bildi un paarvieto uz citu vietu. Paliek baltas chuuskas. Es jau centos gan aizkraasot, bet te visaadi aciigi ljautinji...
Ja tu neieveeroji, acu kraasa ir mazaakais no visa, ko es dariiju. Paarsvaraa tur ir paarvietotas kjermenja daljas, mainiiti to izmeeri.
Saliku kopaa, lai var labi redzeet:

imageimage
Sushi
Es, protams, pamaniiju tavi veikumu edg! smile.gif Bet man nekas nav pretii arii pret vinjas iistajiem izmeeriem! biggrin.gif Bet tavam variantam nav ne vainas! wink.gif

Un veel kas- tas kreklinjsh ir domaats apmeeram uz pleciem. Taads ar diezgan lielu caurumu, bet ne pilniigi uz pleciem! laugh.gif
Sushi
Shis nav iisti izdevies, jo pashas kljuudas peec nevareeju ieeenot seju un matus...
image
AmnE
ar eenu wai bez eenas tik un taa gliishi!! wink.gif
edg
Ir ok, bet kaut kaa kriit aciis taa auss. Nav par augstu?
Sushi
Es domaaju, ka nav par augstu. Galu galaa elfa auss! wink.gif
Sushi
Labi.. te goes naakamais =>
Man liekas, ka nav k-kas ar eenaam... un asaras paaraak zilas...
image
edg
Es neticu, ka tas ir mspaint. Ar ko ziimeeji?
Sushi
Njaa... peedeejie nava ziimeeti uz paint! Ziimeeju uz corel photoshop.
BEIDZOT DABUUJU!!! Paveertee ziimeejumu, edg!!! smile.gif
edg
Gribi teikt, ka jaamaina ziimeeshanas vide?
Sushi
Nee... veel no paintinja buus!
gramozeks
normaa blink.gif !!! nav vaardu !!! smile.gif labs skils fotoshopaa!!! respect!!!! cool.gif
Sushi
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 14:32)
normaa blink.gif !!! nav vaardu !!!  smile.gif labs skils fotoshopaa!!! respect!!!! cool.gif
*

Wai paldies! Es uz photoshopa ziimeeju tikai kaadas triis nedeeljas, nedomaaju, ka buus tik labi! unsure.gif
Nu jaa... uz paint tomeer visu var izdariit daudz aatraak, bet bez taa efekta (bet ja godiigi, sheit ir cilveeki, kam uz paint ljooti smuki sanaak).
Corelii viss ir diezgan ilgaak... rolleyes.gif Sho darbu uzziimeeju pa kaadaam divaam ar pusi stundaam... (peedeejo)
Sushi
Vispaar padomaaju... jaaieliek arii sheit tas komiksinjsh..
image
Shatako
Nja...Labi uzzīmēts man it īpaši patīk 2,3,4,7,10 zīmējumi,bet 1 tāds jocīgs tā mute jocīga...Bet komixiņš jau baigi forš! biggrin.gif
Sushi
Tā tā... pārskatu, kas man te nav...
image
image
Sushi
Ok ok! Beidzot pabeidzu sho ziimeejumu...
image
Njaa... probleemas- kaajas, eenas utt...
Te uztaisiiju melnbaltu... varbuut labaaks
image
NEED comments... unsure.gif
Starp citu, shis ziimeejums tapa gan uz paint, gan corel photoshop. Saaku paintaa, pabeidzu photoshopaa. rolleyes.gif
tox1c
Es arii maacos ziimeet anime uz datora.... smile.gif
Sushi
Tas labi! Turpini maaciities un ieliec ziimeejumus otaku! smile.gif
tox1c
sarunaats! smile.gif
AmnE
Ir okey, bet bez kaajaam kaut kaa diivaini rokas izskataas. Bet varbuut ir pareizi uzziimeets,bet nu man kaut kaa liekas nedaudz ne taa!
Sushi
Labi.. Te mans svaigaakais garadarbs, zem nosaukuma ''Antireklaama RCDP''
image
SteiN
nee nju kaa vienmeer KRUT..tikai uz papira i veel albaak..tavi ziim venmeer i bijushi incanti taa kaa turpini..un labaak pie kaadaa dabuu no papiira ziim..caur skaneru..uz diskinja..tad buus supaa.. smile.gif))
Sushi
Paldies, paldies... Centiishos kkad, kkur, no kkaa, kkaa utt , lai vareetu kko ieskaneet.. blush.gif
baseboalbatboy
Nu uz beigaam paraadijaas kautkas labaaks......ja vien tu pameegjinaatu kaut ko uz papiira uzskraapeet... smile.gif
Kaede
Pēdējais Tev sanācis vienkārši piemīlīgi! Tāds mīļšun burvīgs! rolleyes.gif
Bet ir ļoti labi! smile.gif
Sushi
QUOTE(baseboalbatboy @ Nov 28 2005, 15:59)
Nu uz beigaam paraadijaas kautkas labaaks......ja vien tu pameegjinaatu kaut ko uz papiira uzskraapeet... smile.gif
*

Jaa... man tikai jaasadabuu skaneris..
2 ar roku ziimeeti mani darbi ir sheit...
Tie vieniigie, kas ziimeeti uz a4
baseboalbatboy
*mute valjaa* ph34r.gif blink.gif dubultvee o dubultvee ( biggrin.gif )super labi...
Sushi
Paldies... vai tad tik labi? blush.gif
Bet tik un taa... Kikyou ziimeejumi ir super!
Kikyou
Super! O.O Kikyou patīk!
No pirmās lapas paskatījos, nelielu uzlabojumu arī var redzēt. Izņemot, vienīgais pamanīju, pēdējie zīmējumi tev tādi nedaudz izplūdušām līnijām un krāsojumu. Hmm... Nez, man liekās pirmstam bija labāk, ar cietām līnijām. ^_^
Un pēdējais patiešām mīļš! ^_^

P.S. Neeeee! Kikyou nerullz! >.<
Kaede
OMG! I dont believe my eyes! Tie, kas ar roku zīmēti, nu vnk burvīgi! rolleyes.gif
Sushi
Bet man jau tikai 2 mazi ziimeejuminji tam konkursam bija uzziimeeti. Abus pabeidzu vienaa vakaraa...
Dead Star
Sveika Sushi !! smile.gif
Beidzot redzu arī tavus ar roku zīmētos darbus ... tiešām izdevušies diezgan labi .. malacis ..un vēl vienā vakarā sad.gif .. tas bēdīgais smilie tikai tāpēc ,ka zinu , ka man pašai vēl daudz, daudz jāmācās.. un esmu apņēmības pilna to arī darīt !!!
Bet tavi darbi tiešām ir labi , man mute ir vaļā ... rolleyes.gif
super !!
Sushi
Mmm... Paldies, paldies! Bet es domaaju, ka ljoti aatri iemaaciisies.. Man pashai veel ljoooti daudz jaamaacaas.
Kkur jau mineeju, ka anime ziimeeju ljoti mazu laiku!
Janots
shis man vislabaak patiik!!! wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Sushi @ Nov 15 2005, 14:21)
image
*

Sushi
Hahaa! Nurse!!! happy.gif
Meegjinaaju kraasot savaadaak. Maybe izskataas sliktaak, bet kraasot man patika! smile.gif
image
Sushi
Man vnk pietruukst juusu komentaari un kritika...
Nu ok... uzziimeeju veelvienu... dry.gif
image
Kkaads tjip wallpaper... bija slinkums taa riktiigi kaartiigi ziimeet fonu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.