Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Sushi
Lai jau pagozējas pie maniem darbiņiem arī šis...
IPB Image
kaiva
es gan nejēdzu vai kājas ir pareizas, bet smukas vienalga.
zobens nava smuks, vecs apsarmojis un vienkārši fui.
zeķītes foršas, gribētos tādas savā īpašumā.
labais pleca kauls izskatās izlausts.
man šoreiz nepatīk seja.
skaista acu krāsa.
interesants matu griezums.
vienmēr ir patikušas tās lentītes ap matu copītēm, vai kānu to pareizi sauc.
fons forš.
un visbeidzot, es esmu pārāk slinka lai rakstītu paplašinātos teikumos.
laugh.gif
Erik4xp
Zīmējumā nesaskatu Lainārtu un tas nemaz nav slikti . . .
Ļoti interesanta ši darba īpašība, jo ilgāk skaties, jo vairāk patīk. Tik zobens bojā visu prieku.
Sushi

ehh ehh
IPB Image
Kikyou
Hehehe... Šitais ir dievīgi labs, kā jau teicu pirms tam. Nav par ko piesieties. Ko lai saka - skaisti, skaisti. :3
Dead Star
tātad viss ieprieks teiktais ^^ un emm jā asinis tev tiešām padodas zīmēt :3 Malacis XD
Sushi
Paldies, paldies jums abam! smile.gif
Vienmer pasakat ko labu! Guro ir vienkarsi.. mmm (-..-)
Kazuki
he he es taa skatos peedeejais kkaa velk uz zaagja pusi biggrin.gif , bet man patiik taas asinjainaas sienas- ljoti dabiigi izskataas. nice, nice smile.gif
Sushi
Paldies, Kazuki! Zāģi gan esmu redzējusi tikai pirmo daļu, bet gribās arī trešo redzēt.
Jā, un vēlreiz paldies.
kaiva
biggrin.gif Es atradu ko tādu kas man nepatīk, tā radījuma sānos profils, es jau nesaku, ka viņš ir nepareizs, bet kaut kā man nepatīk, piere kau kādu lēzena.
bet savādāk, diezgan skaisti, veicina uz skaistām pārdomām biggrin.gif
Miki
pats ziimeejums man liekas ka ir ljoti forshs (ja rakstu nelogiski tad atvainojos)....asinjains visss un bez kaajaina meitene nu ko la saka....njaa...man patiik...bet kadd pirmo reizi vinju iraudziiju man paarskreeja skudrijnas paaar muguru.... happy.gif
Nerine
ooo, baigi labs guro! happy.gif tā tik turpināt! wink.gif
Sushi
Miki, hehe, paldies! Man likaas, ka tev nepatiks (lii jau nu pavisam noteikti). Bet nu.. smile.gif
Thoru, paldies.
Sushi
IPB Image
Nekomentēšu, jo nav laika. XD
LeoR
Smuks ziimeejums, tik pastudee kaadu graamatu par perspektiivi, savadaak fons taa smuki izkraasots, bet galiigi skiibs.
Kikyou
1) No cilvēkiem nekrīt ēna.
2) Fona un čaru ēnas baigi atšķirās.

Visādi citādi - vienkārši super. Malacis. :3
Sushi
LeoR, liels paldies, ka pakomentēji! smile.gif Par perspektīvi man jau skolā pārmācīts līdz kaklam. Ceļš tur jau nav taisns, jo ne jau visi ir tādi taisni, vai ne? Ok, varbūt vnk izskatās ne tik smuki, bet oh well. ('',)
Kikyou, it kā jau sākumā cilvēku ēna bija domāts tas puvekļ-like tumšums zem viņiem, bet zinu, ka tam vajadzēja būt garākam un vairāk uz labo pusi. Ehh, ehh zinu par tām fona un charu ēnām, a ko slinkai duriņai padarīsi? biggrin.gif Bet visādi citādi, paldies! :3
lilion
mmm, smukais gabaliņš, tas font tikai tāds nedzīvs mazliet, bet eh, es pat izkritizēt kārtīgi nemāku dry.gif
meitenei smuka jaciņa, un puiša sejas izteiksme ir vienkārši rolleyes.gif
patiešām piemīlīgi, pārmaiņa pēc tā iepriekšējā laugh.gif

P.s un šo postu raksta Kaiva, es atkārtoju, Kaiva, tas, ka lietotāja vārds ir Lilion neko neizsaka, jo mums ir dalītais dators un es neskāda gļuka dēļ nevaru ieiet savā puse, automātiski met mani šādu, vāks.
Cowkiller
oi ku milljsh sen neeko taadu nebiju redzeejis tongue.gif laugh.gif
Storm
Man arii patiix.. loti miilji ^^
Lii
Jā.. labi esi pastrādājusi, Sushi smile.gif Piekritīšu pārējiem par fona ēnām (it sevišķi ceļam, tālumā tumšāku utt.), bet cilvēciņi man patīkās ^__^ Nu fons principā arī, it sevišķi mēness - smuks sanācis. Par cik mans lieliskais dators visu rāda tumšāku nekā ir, man mazliet vajadzēja piefantazēt tonīšus krāsām, bet tas jau sīkums laugh.gif nu ja, nu tad tik meistaro augšā nākamos garadarbus
Sushi
Jēhū! Paldies, Lii. Tu vienmēr uzraksti ko labu! Nākamo jau drīzumā meistarošu, hehe. (jeb kā Upītis teiktu: tais' tik augšā)
Kaiva, Cowkiller, Storm, paldies par labajiem vārdiem! (^..^)
Miki
ahhh tas ir tas ziimeejums, vinjsh neizskatijaas tik iespaidiigi neizkraasots, bet ed domaaju ka shitaa ir daudz daudz labaak, un man patiik kaa tu esi izveeleejusies kraasas, jo man liekas ka tur nepiestaaveetu diena...un veel man patiik, tas ka vinji ir abi divi laimiigi...jo laimiigi ziimeeejumi vinmeer ir forshi... happy.gif
kahi
nu, meitene drusku pēc sliekas, un varbūt man kremt, ka pēdas drusku par mazu, bet džeks smukiņš sanācis.<[^,^]>
edg
Parasti gan maakslinieki neiekljauj aprakstus, ljaujot veerotaajam tos saskatiit pasham (un tiiksminaaties par to). Kaut gan shis gadiijums vareetu buut iznjeemums. Kursh gan iedomaatos, ka tevi saista simbolisms? Domaatu, ka kaut kas radomaa saziimeets.
CirvjaKaac
QUOTE(Sushi @ Nov 4 2006, 14:18) *

ehh ehh
IPB Image

You sick bastardo! Un par ko jūs tur vēl jūsmojat?!? Vājprāts! Kur Tavi vecāki skatās? Tu vispār saproti ko esi uzzīmejusi? Aizej uz lopu kautuvi un padzīvojies tur pāris dienas, ta redzēsi cik daiļi tas viss... Esmu vienkārši šokā.
15 gadīga meitene uzzīmē pie sienas pieķēdētu, asinīs peldošu meiteni, kura mokās un kurai acīmredzot varmācīgi atdalīta (nozāģēta? norauta?) roka un kāja un visi sajūsmā lec gaisā un plaukšķina, cik lieliski un reālistiski viņai tas ir izdevies. Man vienīgajam liekas, ka k-kas varētu nebūt kartībā?
Pakkun
QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 11 2007, 15:33) *

You sick bastardo! Un par ko jūs tur vēl jūsmojat?!? Vājprāts! Kur Tavi vecāki skatās? Tu vispār saproti ko esi uzzīmejusi? Aizej uz lopu kautuvi un padzīvojies tur pāris dienas, ta redzēsi cik daiļi tas viss... Esmu vienkārši šokā.
15 gadīga meitene uzzīmē pie sienas pieķēdētu, asinīs peldošu meiteni, kura mokās un kurai acīmredzot varmācīgi atdalīta (nozāģēta? norauta?) roka un kāja un visi sajūsmā lec gaisā un plaukšķina, cik lieliski un reālistiski viņai tas ir izdevies. Man vienīgajam liekas, ka k-kas varētu nebūt kartībā?

tā kā es drusku pasekoju līdzi labāko jūzeru darbiem un to izcelsmei, tad varu teikt, ka tas ir no DOJO spēles kā guro pārstāvnieks. sushi vnk parādīja, ka to viņa arī māk lieliski uzzīmēt happy.gif
CirvjaKaac
QUOTE(Pakkun @ Jan 11 2007, 15:48) *

tā kā es drusku pasekoju līdzi labāko jūzeru darbiem un to izcelsmei, tad varu teikt, ka tas ir no DOJO spēles kā guro pārstāvnieks. sushi vnk parādīja, ka to viņa arī māk lieliski uzzīmēt happy.gif

Šāda veida izpaušanās no 15 gadīgas meitenes puses man vienkārši nav pieņemama, pilnīgi vienalga kāda pasākuma ietvaros. Bet ja tas te feini skaitās - Thumbs up!
Cilveeks
QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 11 2007, 15:56) *

Šāda veida izpaušanās no 15 gadīgas meitenes puses man vienkārši nav pieņemama, pilnīgi vienalga kāda pasākuma ietvaros. Bet ja tas te feini skaitās - Thumbs up!

holivudas filmas + japaanju anime = pretiiiga asinjaina bilde un visi muusdien emo beerni vnk sajuusma ... biggrin.gif
Kate
QUOTE(Cilveeks @ Jan 11 2007, 16:53) *

QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 11 2007, 15:56) *

holivudas filmas + japaanju anime = pretiiiga asinjaina bilde un visi muusdien emo beerni vnk sajuusma ... biggrin.gif

haha, labi teikts. smile.gif (no offtopic here XD)
edg
Uzziimeets ir un paliek lieliski. Neredzu, kaapeec par to neslaveet. Tas ir saturs, kas ir ap trauslu tematu.
Kas tevi uztrauc vairaak - tas, ka 15-gadiigs beerns ziimee taadas pretekliibas vai tas, ka 15-gadiigi beerni par to ziimeejumu priecaajas?

Maaksla ir veids, kaa paarkaapt aizliegtaas robezhas. Kaa izpaust to, kas dziivee nav iespeejams. Kaa dzimumloceklji uz maaju sienaam un citi zveeri. Pirmkaart, protams, ka tas ir normaali. Otrkaart, tas var ljaut atvieglot emocijas, neizliekot dziivee. Kaa savdabiiga "spilvena sishana", kas tik ljoti patiik psihologiem. Bet ir aakjis, un taa ir paarsaarnjotiiba (vai kaa lai labaak nosauc). Cilveeks atceras to, par ko domaa (read 3x). Ja cilveeku kaut kas tirda (piemeeram, veelme kaadam nozaagjeet roku), tu par to domaa. Lielaakoties zemapzinjaa, bet visu laiku kulstas pa smadzeneem. Par to domaa. Rezultaataa izveidojas (parasti) neveelamas saites smadzenees, kuru deelj reizi pa reize dazhaadas "ne iisti pienjemamas" idejas shaujas praataa. Kaa no taa izvairiities? Zemapzinju var kontroleet diezgan vaajaa liimenii, taapeec ir risinaajums: apmierinaat veelmi. Izpauzhoties ziimeejumaa/staastaa/teaatrii/hvzkurveel, cilveeks rada sevii padariita darba sajuutu, apmierinot "tirdu". Izpaushanaas process ir apzinaats, un, lai arii to vieglaak kontroleet, vieglaak kontroleeti aizmirst, nedomaat, tas atstaaj sekas. Un shiis sekas jau buus apzinjaa. Domas par guro apzinjas liimenii rada guro-iskas idejas ikdienaa, kas saistiita ar ziimeejuma tapshanu. Piemeeram, ja ziimeejumaa atteelotais cilveeks ir kaiminju Maija mezha buudinjaa, tad, kad Sushi buus ar vinju viena tajaa buudinjaa, guro ieshausies praataa. Neizbeegami (ja vien nav uuberslikta atminja). Taatad izveele paliek starp biedeejoshaam ne-no-kaa guro idejaam un ne-no-kaa guro idejaam, kas pasham cilveekam liekas normaalas un nav biedeejoshas (liidz vinjsh apzinaas, ka nav). Lielaakoties cilveeks vadaas peec iisaakajiem celjiem uz apmierinaatiibu. Tie ir - nost ar tirdu, lai naak "es juutos normaali". Un sheit paraadaas paarsaanjotiiba. Jo vairaak tiek ziimeeti/skatiiti shaadi ziimeejumi, jo vairaak cilveeks sevi samaitaa, un peec tam vairs pilniibaa nekad netiks valjaa no savas diivainiibas. Taapeec vajag sevi tureet robezhaas. Izpaust savas sleeptaas dzinjas ir ok, kameer tas neatstaaj juutamu negatiivu iespaidu. Bet taas tikai manas domas. Psihoterapeitu vairums droshi vien breektu, ka esmu nenormaals liberaalis, un guro vajag iznjemt aaraa pilniibaa un tirdu nomaakt ar tableteem.
Secinaajums: Ziimeet guro un tamliidziigi izpausties ir ok, ja nepaarspiilee. Vai arii nav.

Bet vai vajadzeetu shaadas bildes izlikt publiski? Tas noziimee, ka daudzi cilveeki taas bildes var skatiities. Ja kaadu cilveeku tas ziimeejums nesaista, tad nekaada negatiiva ietekme nebuus. Kaut vinjam bija zinjkaare, bet ziimeejums nesaistiija, un zinjkaare tika veiksmiigi apmierinaata, viss ok. Bet, ja vinjam tas patiik, buus gan negatiiva ietekme. Pat tad, ja ziimeejums patiik tikai kraasoshanas tehnikas deelj, tur iesaistiits ir guro, un guro stuff guus, beernu valodaa runaajot, "pluspunktus" pie patikshanas. Vieniigais veids, kaa to nokontroleet, ir apzinaaties un apzinaaties veelreiz, ka, lai arii ziimeejums ir labi uzziimeets, guro reaalaa dziivee smagi nerullee. Atgriezhoties pie teemas, shaada ziimeejuma skatiishanai daljai atstaas negatiivu ietekmi. Kaapeec negatiivu? Prikols ir tajaa, ka ieientereseetaa personaa ziimeejuma skatiishana uzdzen tirdu. Guvums no ziimeejuma tik vien kaa apskatiishanas ir paaraak mazs, lai guutu reaalu apmierinaajumu, taapeec skatiitaajaa nerodaas padariitaa darba sajuuta, kas nonjemtu tirdu. Vinjaa rodas iesaakta darba sajuuta, kas liek turpinaat. Joks ir tajaa, ka neviens nav skolaa maaciijis "X% no cilveekiem shaadas bildes ir kaitiigas, taapeec, luudzu, nepubliceejiet". Vinji maaca "Shaadas lietas ir kaitiigas, fui, pee", kas zinjkaariigam cilveekam tikai palielina tirdu. Bet, lai tas viss nebuutu tik vienkaarshi, eksistee taadi cilveeki, kas JAU ir smagaa formaa samaitaati. Vinju tirdas liimenis var buut jau taadaa augstumaa, ka taas neapmierinaashana var novest pie ljoti nesmukas izpausmes dziivee. Par laimi cilveekiem "uz slieksnja" robezha starp reaalu un iedomaatu guro ir plaana visos punktos, arii izteelee. Pat ziimeeta guro skatiishana vinjam buus pietiekami reaalistiska un speeciiga, lai apmierinaatu tirdu. Shiem cilveekiem shaadi ziimeejumi paliidz. Par laimi vinji ir mazaakumaa, lai arii noteikti pateeree daudz guro bilzhu, kaa jebkaada veida fanaati.
Secinaajums: Daljai cilveeku shaadas bildes poh, dalju vieglaak vai smagaak traumee, daljai (mazai, gan) paliidz. Taa kaa dziivee pienjemts traumeeto dalju veerteet speeciigaak kaa labumu guustosho (un shinii gadiijumaa imo pareizi dara), labaak taadas bildes nepubliceet.

Taapeec mums ir atsevishkja "Adult" sadalja. Tigra2 savas hentai bildes ielika topikaa tajaa sadaljaa. Liidziigi var un ir aicinaats dariit jebkursh cits iespeejami traumeejoshas maakslas radiitaajs.

Btw, manis augstaak rakstiitais attiecas uz jebkaada veida anti-moraalaam un citaadi aizliegtaam dzinjaam, ne tikai guro. Un, luudzu, neaizmirsiisim manu parakstu, ok?

Gribeeju pielikt samaitaatiibas attiistiibas bildi, bet slinkums tagad ziimeet. Buus jaauzraksta bestsellers par beernu samaitaatiibu, pilns ar smukaam bildeem un nelasaamu tekstu.
CirvjaKaac
Uz priekšu! Slavē! Tas tikai iedrošinās zīmētāju atkārtot un uzlabot savas sadistiskās izpausmes, palielinot Tevis pieminēto "tirdi" pēc šāda veida sviesta.
Esmu vienlīdz striekts kā par pašu veidotāju, tā par sajūsmotajiem skatītājiem.
No tava pirmā garā veidojuma saprotu, ka - lai šādas lietas neizpaustos dzīvē tās kaut kāda veidā vajag izpaust, šajā gadījumā, to attēlot zīmējot (tos Tevis aprakstītos apziņas līkločus atļaušos ignorēt). Manī, piemēram, nav nemazākās tieksmes pēc norautām ekstremitātēm, asinīm, citu fiziskām ciešanām, vai tās ir tik minimālas, ka tiek apslāpētas, piemēram, vienreiz gadā redzot sagrieztu pirkstu. Un man tas šķiet vājprātīgi, ja 15 gadīgai metenei (un vispār vienalga kāda dzimuma un vecuma cilvēkam) šis dzinis pēc prātam neaptveramas varmācības ir tik spēcīgs, ka viņa ne tikai tādas bildes apskata, bet arī veido savus sick-ass darbus. Sanāk, ja šie "mākslinieki" kādu laiku nedabūs k-kādā veidā izpaust šīs tieksmes, tad nāksies vien tās izpaust graizot, mokot citus cilvēkus, un kas gan var garantēt, ka Tu pats, edg, nekļūsi par upuri šāda veida izpausmēm? Tapēc man rodas pamantotas šaubas par mākslinieka un šādas "mākslas" piekritēju (tajā skaitā arī Tavu) stabilo psihes stāvokli un nebīstamību sabiedrībai. Tas kā šādas tieksmes ir radušās ir cita runa..
Sushi
Zini, CirvjaKaac, man liekas, ka tu mani uzskati par kaut kādu mazu naivu meitenīti. Tu man varētu šitā piesieties tad, ja man te būtu pilns ar šāda veida zīmējumiem. Tieši tā, zīmēju šo priekš dojo, zem nosaukuma ''adult''. Varu teikt, ka tam nav īpaši liels sakars ar to, kas man notiek galvā. Ir zīmējumi, kas parāda manas domas utt, bet tie, ko zīmēju uz datora, ar peli parasti to neatspoguļo, jo to ir pārāk grūti uzzīmēt. Zīmēju to, ko esmu spējīga.. Sākumā, protams, ir iedvesma, tad rodas ideja un tā nu es sāku. Teikšu godīgi, pēc taviem tekstiem, CirvjaKaac, ir skaidrs, ka tevi šādas lietas ''šķebina''. nu nezinu, kā to pateikt.
Man patīk guro. Ar robežām, jeb drīzāk, tas, kas man tajā patīk, nav tas fakts, ka tiek kaut kas sadistiski norauts (nogriezts vai kkā tā). Turklāt, derētu uz šādiem darbiem paskatīties no mākslas puses.
Ok, man laikam nesanāk īpaši detalizēti posti, bet mēģināšu šinī teikumu juceklī pateikt tieši to, ko domāju.
Tās nav nekādas mana slimā prāta tieksmes, jo es guro tiešām nezīmēju bieži.
Zīmējot šo darbu, es nemaz neizjutu tik nenormālu baudu tā kā izliekot to uz ''lapas'', es vienkārši zīmēju atbilstoši tēmai. Šim zīmējumam pat nav nekāds ''scenārijs'' jeb stāsts, kādu izdomāju gandrīz katram savam darbam. Šim ne, jo tas nebija nekads manu domu izpludums. Drizak gan ideja. Vienkārši izlikta mana ideja, iedvesma un centiens panākt vajadzīgo darba iespaidu.

Iespējams, ka nepateicu visu, ko gribēju..

Nu protams, ka aizmirsu.
Par darbu ''the creator''.
Edg, piekrītu.. parasti gan neiesaista, bet, teikšu godīgi, ņēmu piemēru no Dalī.
Cowkiller
ooo redzu ka te ir kaads izbijis gjimenes aarsts vai psihologs?
ne par velti tevi sauc par cirvjakatu!
sheit cilveeki liek savus darbus lai tos noveerteetu nevis lai risinaatu vinju pashu probleemas, vai man nav taisniiba?(noteikti ka nav... biggrin.gif )
mjaa sushi tev kauna nav shitaadu raadiit?! biggrin.gif
tak vajadzeeja tev piestraadaat pie siikumiem:
uz griidas izlijushu un truudoshas kunjgja sastaava atliekas, zarnu chupu un gumijas cimdinjus!
ja praats mani nevilj tad man arii bija taadi sick ziimejumi...
luugshu cirvi lai noveertee cik slims esmu es... cool.gif
CirvjaKaac
Protams, var mani norēkt par pareizību un par to ka šajos veidojumos nesaskatu "skaistumu" un "mākslu", protams, še nedaudz pārspīlēju ar to slepkavošanu, bet tāpat - man šāda veida izpausmes vienkārši NAV pieņemamas.
Cienījamais Govj<wtfcenzeets>, milzīgs paldies Jums par viedokli. Vien paskatoties uz Jūsu profila bildi, kur redzams foršs čalis ar modernu lakatu ap galvu un, kas viltīgi smaidīdams rāda žestu, kura patieso nozīmi visticamāk nemaz nenojauš, kļūst skaidrs, ka Jūsu rakstītais noteikti jāpiefiksē un jācitē visās dzīves situācijās. Paldies Jums! Īkšķus gaisā, foršuli!
edg
QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 11 2007, 22:08) *

Vajag izpaust? Var, un imo ir ok to dariit, bet vai vajag... nevaru spriest.

Tas, ka tevii guro dzinju nav, ir normaali. Zinjkaariiba paarkaapt moraales normas eksperimenta peec - taa veselam praatam ar gadiem paariet. Daudziem noteikti taa nemaz neizveidojas (it iipashi parasti meiteneem), bet es labi atceros "asinjaino skeletgalvu ziimeeshanas laikus" pamatskolaa, un, cik zinu, tajaa vecumaa skeletgalvu/nazhu/monstru/asinju ziimeejumu ziimeeshana nav retums ne atkariigs no taa, kur tu dzimis, ne audzis. Muusdienaas tas noteikti ir speeciigaak, jo izniiciiba/druumums/vardarbiiba pokemonisma un pseidogotisma izpausmees tagad (un veel joprojaam) ir modes lieta. Kas arii, iespeejams, ir iemesls, kaa guro ir atradis celju uz meitenes praatu. Kaut gan driizaak shis iemesls ir attieciiga zhanra anime.
Kas notiks, ja guro tramdiits cilveeks nedabuus izpaust savas tieksmes? Tas atkariigs no katra gribasspeeka, ieaudzinaataas moraales stipruma, speejaam koncentreeties un citu intereshu speeciiguma. Ljoti, ljoti retais saaks ar nazi skraidiit. Un tieshi shaa iemesla deelj slaapeet savas tirdas ziimeejumaa ir pienjemami. Dzeeraajs var sliicinaat savas beedas alkoholaa un nosliikt peljkjee. Taa ir daudz lielaaka iespeeja. Bet dzershana nav iistaakais piemeers. Atrodi cilveeku, kas daudz speelee racing speeles un dziivee nespeej nenotureeties pretii braukshanai kaa speelee. Shis cilveeks buus analogjisks piemeers, tiesa, iespeejams, mazaak kaitiigs apkaarteejiem.
Kopsavilkums: Bez uztraukumiem! Parasti guro periods paariet. Ir jaabuut iipashi praataa vaajam vai slimam cilveekam, lai pat ar lielu devu guro nonaaktu liidz sabiedriibas apdraudeeshanai.
Miki
Sorry Cirvjakac bet man liekas ka tu pārspīlē ,jo ( katrs cilvēks to uztver savādāk) viņa tiešām ziimeeja prieksh taas teemas un vinjai taads darbs ir tikai viens cik es zinu(un es dauddz zinu) un piedod vinjsh nemmaz nav TIK drausmiigs varbuut vnk tu esi pieradis skatiities uz lietaam caur rozaa brilleem jo iisteniibaa Sushi jau saka ka tas ir vnk ideja un tur nav nekas apakshaa bet ja taa paskataas tad visaas valstiis ir vardarbiiba un tu domaa ka tur nekas taads nenotiek? es saprotu ka ir pretiigi taa skatiities,bet man liekas ka shis darbs ir diezgan reaals un daudzaas valstiis taa ir realitaate...taa kaa...
Atvainojos ka rakstu ar garumziimeem un bez... happy.gif
Tiaki nepaarproties es te nevienu netaisos nolikt bet vnk izsaku savas domas par sho striidiigo jautaajumu....happy.gif un neviens man nevar to paarmest...
Because it's free country...happy.gif...ha haaa....
Cilveeks
QUOTE(Miki @ Jan 12 2007, 21:09) *

vinjsh nemmaz nav TIK drausmiigs

vispaar jau ir... bet ja nebuutu visu zaagju, hostelju un pretiigaas anime multenes(guro un netik guro) tad tagad mees te redzeetu otraa pasaules kara ainas atteelotas ne no smukaakajiem skata punktiem.. ..bet emo siichi taapat grieztu sev veenas un priecaatos par savaam asiniim... un vispaar ieteiktu netaisiit spamu te, bet ja kaadam shitaa teema traucee, tad vinjsh var iet taisiit jaunu topiku par saimaitaato jaunatni(man shkiet ka viens taads topiks jau ir)...

P.S. apzinos ka shitas arii ir spams...
P.S.S. ...un turaties emo siichi... ....pie saviem nazhiem...
Miki
Cilveek ja taa visa nebuutu pasaule buutu savaadaaka...bet nu jaa piekriitu lai iet taisiit citu topiku...happy.gif
Shumins
Es shajaa jautaajumaa par spiiti visam veel gribeetu ielikt savu teoriju dry.gif
Zinu, ka rakstu garus un garlaiciigus spamus, kas nespeej izcelties ar da jebkaadu analiizi, bet meegjinaashu tieshi saviem vaardiem uzrakstiit savas domas par sho jautaajumu.

Atceraties sevi beerniibaa, kad ziimeejaat beernudaarzaa teeti, mammu un sevi mazinju pa vidu - tas nav nekas vairaak kaa meegjinaajums apzinaaties sevi. Apskataties uz taadaam bildeem. Mazs beerninjsh ar lielaaku braali un veel liekaaku muchu + senci. Ziimeeshana ir sava veida domu un gariigaa staavoklja izlikshana uz papiira, kur parasti tiek meegjinaats ielikt savus jaunaakos atklaajumus, paardziivojumus. Citi savaa starpaa par to diskutee, bet dazjam vieglaak ir uzziimeet to, kas uztrauc kaada cilveeka sirsninju, jo tas tik vienkaarshi nespeej apkopot vaardus un aprakstiit procesu.
Taapat Tigras2 hentai un ziimeejumi ar sevis izdomaatu draugu nav nekaadi fui. Es gan tam pieeju ljoti vienkaarshi. Laikam jau kaatrs saprot kaapeec noteiktaa vecumaa cilveeks ko taadu saak ziimeet. Tas apzinas to, ka tas var dariit dziivee kaadu lietu vairaak, lietu, kas tam liekas briinishkjiiga un skaista. Satikt savu otru pusiiti un nodarboties ar daudz, daudz sex. Tas tachu ir ok, vai ne? Vienkaarshi tai briidii, kad to apzinies, tas tev ir liels paardziivojums dziivee. Un tu par to vari runaat ar draugiem. Uzziimeet citiem, lai paareejie redz, ka neesi zemee metama, bet tomeer arii ko no taa saproti. Tas tachu ir vairaak nekaa elementaari. Katrs savaa beerniibaa ar savu vaardu ir parakstiijis visu, kas atrodas maajaas - iemaacoties to uzraktiit.
Atceros sevi, kad man 4. klasee ucheniite atnjeema starbriidii saziimeetos hentai, kur tur visaadaas pozaas norisinaas dazjaadi paaroshaanas akti. Ielika stuurii un teica fui, kaa taa vispaar var. Saliimeeja man tos dienasgraamataa ecaakiem, lai tie mani raatu. Tachu shamie abi pasmaidiija un teica, ka deelinjsh beidzot saak pieaugt un intereseejes par meiteneem. Normaali. Un visi pameejaamies par aprobezjoto skolotaaju, kurai laikam nav sex laugh.gif
Taapat arii cilveekam esjot uz beereem un redzot televizoraa naavi, vardarbiibu, tas meegjina to galvaa sagremot. Cilveeki mirst no vecuma un arii pienaaks man kaarta, kad paarveertiishos par kaulu kaudzi. Pat veelams buutu patureet kaadu galvas kausu rokaas. Vai pieiet pie zaarka un apskatiities uz mirusho cilveeku. Taas visas ir situaacijas ar kuraam dziivee ir jaakaarto reekjini. Taapat ar Guro. Tas ir labi, ka saproti, ka tev no miesas var atrauk kaaju, roku. Ka atverot tavu veedera dobumu, tur buus visaadaas kishkas. Un protams asinis. Peec iepaziishanaas ar sex, naakamas rindas kaartiibaa ir naave un asinis. Sushi arii pamzaam meegjina uzzimeet ko taadu un paraadiit paareejiem, ka nav maza dumja meitene, bet ko jau saprot dziivee. Taa uzzimee Guro, jo talaa laikaa galvaa ir bijis taads paardomu briidis. Un taa meegjina to izlikt uz papiira un nostaadiit to sev priekshaa aci pret aci. Un protams iepostoja, lai kaads to arii redzeetu un varbuut ko uzrakstiitu, vai arii lai tikai citiem paraadiitu saveejo ieksheejo pasauli. Un ar vardabiibas patikshanu tur nav nekaada sakara.
Probleemas ir tika tiem cilveekiem, kam shaada rakstura bildes rada sexuaalu uzbudinaajumu un adrenaliina vilni. Ja peec bildes apskatiishanas tu izvelc savu dauktu un apmierini savu uzbudinaajumu, tad gan ir jaaiet pie aarsta. Pirmaa paziime, ka tev galvaa kas ir nogaajis greizi. Un taapat kaa sex ar savu miiljumu citiem rada baudu. Tad onaneeshana pie taadas bildes ir liidziigas sajuutas. Un te jau paraadaas biistamiibas moments. Kad tu taapat kaa sex mekleejumos ar shausmiigu iekaari meklee bildes, vai cilveekus, kurus sagriest un slepkavot. Domaaju Sushi neko taadu ziimeejot neizjuta. Taaka tas bija vienkaarsh paardziivojums dveeslee par naavi un basta. Daudziem jaunieshiem tas taa ir.

Te kaads kaut ko teica par kautuvi un asiniim. Bet ja es tur aizietu man buutu nulle emocijas, ja nu vieniigi peec izgriestaas karbonaades saaktu teceet siekalas. Njam pat tagad apeestu kaadu mazu telinju laugh.gif
Un nekaadu probleemu, jo ar to tiku galaa dziivojot pie omes laukos, kad redzeeju paikas ieguushanu un dabuuju pat dazjreiz lopinjus tureet. Peec tam eedot galju arii paardziivoju. Bet aatri sapratu, ka pasaulee taa ir iekaartots. Bet zinu daudzus, kas atkal klust vegjetaarieshi. Manupraat tas ir slimi, kad tu vairs nesaproti kas tu esi.

Taapeec nav ko stresot un taisiit paargudras paardomas. Viss notiek taa, kaa tam jaanotiek. Driiz Sushi saaks domaat par beerniem. Darbu, par kaut ko saniegshanu savaa dziivee un ejot gadiem shaadi ziimeejumi vairs nebuus. Vai arii paliks vardarbiigaaki, jo tu aizvien uzzinaasi nezjeeliigaa dziivee aizvien vairaak ljaunuma un perveersiibu. Bet manupraat tas viss ir oki.

Kaadreiz kad gjimene dziivoja mazaas istabinjaas viduslaikos un veel senaakos. Tad beerni redzeeja kaa dzimst beerni. Kaa top paika. Kaa beernus razjo. Kaa vecaaki karojo ar ciltiim tos aizstaaveetu un viss bija normaali, liidz kaads izdomaaja kaut ko taadu kaa mazu beernu trauslo domaashanu un pamzaam saaka beernus izstumt no reaalaas dziivees pasaku pasaulee. Un tad rodas cilveeki kaa CirvjaKaac.

Taapat ar sho bildi. Tas ir sava veida paardziivojums, izlabshana ar naavi. Taapt zinu, ka vinja kaadreiz bija dziiva un jauka maza meitene, kas zinaamu iemeslu deelj ir nokljuvusi tur kur taa ir. Taa ir noasinjojusi un mirusi, paliekot sniegaa aizvien aukstaaka. Man nav nedz prieks, nedz kaads uzbudinaajums. Bet galvaa taada interesanta un neaprakstaam sajuuta, kad zini, kad vinja vairs necelsies. Neapskaus maati un teevu. Vinju vienkaarshi apraks ar visiem pieddzivojumiem un atminjaam. Un nebuus vairs otra taada cilveeka. - laikam mazliet tomeer veel bailes no naaves.
No emocijaam varu vieniigi sevii varu iekurinaat naidu pret to, kas vinjai to ir nodariijis. Tai pashaa laikaa es labaak saprotu, kaa es guleetu sniegaa, ja mani kaads nogalinaatu. Un pat dazjreiz ir interesanti izteeloties sevi, kaa tu juuties, kad tevii iedur ar nazi, vai dziivu esot sakropjo. Taaka nevaig gvelst sviestu par kaut kaadaam tirdaam un samaitaatiitu. Vai kaa justos, ka meitene buutu mana meita. Taada ir dziive. Sadziivo ar to, vai turpini dziivot savaa mazaa un skaistaa pasaulee.
IPB Image

Taapat arii ar Huseinu. Es aptuveni staados priekshaa vinja izdariito, jo esmu redzeejis daudz nacistu upuru, video materiaalu, piemeeram sho:

Iran Preparing Nuclear Bomb Holocaust

Kad tu neredzi vai nedzirdi tikai ciparus. Tas katrs vienieks bija taads pats cilveeks kaa jebkurshs cits no mums. Savaam domaam, piedzimis mazinjsh gjimenee kaadai maatei, kura to miileeja. Un tu reaali proti noveerteet nodariito. Neklausoties propogandaa ko tie bija sadariijushi, vai pie kaa vainiigi. Cilveeka dziiviiba ir daarga un nenoveerteejam, to pazaudeejot - taa vairs nav atgriezjama, kaa sapleesta vaaze, vai sasista mashiina.

Bet neskatoties uz vinja izdariito es aptuveni varu izteeloties vinja izjuutas pirms naaves. Un saprotu sunniitu naidu, kad pakaarshanas briidii tam neljaava pabeigt luushanu un pazemoja ar stulbiem izsaukumiem.
Lai arii ko cilveeks buutu izdariijis, tam ir jaapiedod un jaasanjem sods. Bet arii jaadod iespeeju aiziet no shiis pasaules kaa cilveekam. Jo ja tu njirgaajies par to un cietumaa pazemo, kaa Amiishi, tad tu tikai paraadi, ka ne kapeikas neesi labaaks:

Dancer in the Dark (Björk - 107 Steps) <- Part I

This Isnt the last song Björk <- Part II

Nu es arii visus shos meeslus skatos, jo man ar tiem ir jaatiek galaa. Manaa vecumaa citas lietas. Kad guro un henati jau saprotams laugh.gif

Citi var staastiit saviem beerniem, ka beernus atrod kaapostos un tos peec tam apciemo salateetis. Bet es dariishu ar tiem taapat kaa esmu audzis pats. Meegjinaajis visu izdziivot un saprast jauniibaa. Jo smejaties vai ne. Mazi beerni saprot un uztver to daudz mieriigaak, kad izraadaas vecaaminja aiz vecuma nomirst un mums ir jaaeed telinji, lai dziivotu mees. Un tas ir normaali. Taapat kaa nekaapt sveshaas mashiinaas un ko dariit ja tev dara paari, vai meegjina nolaupiit. Labaak visu uzzinaat jau mazam un dziivot pilveertiigu dziivi bez kompleksiem un liekas filazofijas.

Taada ir dziive, negribi nedzivo laugh.gif laugh.gif laugh.gif (Kaa tie pashanavnieki, kas pat savu dziivi nenoveertee un nagalina sevi)
CirvjaKaac
Man Tu izklausies pēc dzīves apvainota gota, kurš iemācījies gari, nesaturīgi d*rst. Dieva dēļ, turpmāk aiztaupi šādu ūdeni.. vismaz, ja teksts kaut nedaudz saistīts ar mani.

"Tas ir labi, ka saproti, ka tev no miesas var atrauk kaaju, roku. Ka atverot tavu veedera dobumu, tur buus visaadaas kishkas. Un protams asinis. Peec iepaziishanaas ar sex, naakamas rindas kaartiibaa ir naave un asinis. Sushi arii pamzaam meegjina uzzimeet ko taadu un paraadiit paareejiem, ka nav maza dumja meitene, bet ko jau saprot dziivee."

Absolūti ģeniāli. Tav jāraksta grāmatas! Ja cilvēks tikai 15 gados saprot, ka cilvēkam var atraut kāju vai roku, jāapšauba šī cilvēka garīgo veselību. Man, piemēram, šāda saprašana ir tik ilgi cik sevi atceros. Tad sanāk ka "no dzīves ko jau saprotu" jau no mazotnes? Un kas tā tava par "rindas kārtību"? Drīkst uzzināt, kur šādu veidojumu esi izracis?
Kapēc uz šādām lietām jāskatās un jātīksminās? Kāds labums no tā, ka Tu skaties un analizē kā citi izskatās pirms neizbēgamas nāves? Cilvēki bez šādas pieredzes (zarnām, norautām ekstremitātēm utt.) var nodzīvot piepldītu dzīvi. Tuvinieku nāve vai dzemdības izraisa pavisam citas emocijas, kā gabalos sarauts cilvēka līķis.

"Kaadreiz kad gjimene dziivoja mazaas istabinjaas viduslaikos un veel senaakos. Tad beerni redzeeja kaa dzimst beerni. Kaa top paika. Kaa beernus razjo. Kaa vecaaki karojo ar ciltiim tos aizstaaveetu un viss bija normaali, liidz kaads izdomaaja kaut ko taadu kaa mazu beernu trauslo domaashanu un pamzaam saaka beernus izstumt no reaalaas dziivees pasaku pasaulee. Un tad rodas cilveeki kaa CirvjaKaac."

Mož lienam alās? Tu vispār seko līdzi tam, ko raksti, vai bliez vaļā visu, kas galvā?

"Nu es arii visus shos meeslus skatos, jo man ar tiem ir jaatiek galaa. Manaa vecumaa citas lietas. Kad guro un henati jau saprotams laugh.gif"

Ke? Drīkst uzzināt kur dzīvo, ka Tev nepārtraukti jāskatās uz nāvi, ciešanām, ķidām un izvirtībām?

Esmu dzīvē redzējis pietiekami daudz vardarbības, citu pazemošanu, biegtu cilvēku, dzīvnieku (arī to pašu kaušanu), un nejūtos labi, ka k-ko tādu esmu pieredzējis, un negribu atjaunot tās sajūtas skatot Jūsu vareno "mākslu". Kapēc caur šiem darbiem cilvēkiem par šadām lietām jātgādina vai jādod pirmā pieredze? Ja ir gadījies skatīt šādu vājprātu dzīvē - žēl, sāpīgi, vienīgais labums, ka iegūta pieredze, un nākošreiz nebūs tik smagi, ja nav - nu i paldies Dievam. Tas, ka Tu skaties šādus darbus neko labu par Tevi neliecina, un, godīgi sakot, man tādi cilvēki "naturāli, b*a, besī", un ar kaut kādu "veselīgu interesi" te nepin iekšā.

Ar to arī gribētu beigt šo vareno pseidodiskusiju. Eju gulēt. Atā!
edg
Sasodiits, Shumins ir atradis sho topiku...

Atljaushos piekrist daudz kam no CirvaKaac teiktaa. Cilveeks nav "jaanoruuda", paraadot vinjam, kaa dziivam cilveekam var nozaagjeet galvu. Ir jaaljauj katram izveeleeties, kaadaa pasaulee vinjsh grib dziivot. Tas ir utopisks sapnis, bet uz to meegjina biidiities gandriiz visas pasaules civilizaacija. Ja kaads negrib, negribees vai citaadi labaak vinjam neskatiities taadas bildes, nedriikst vinjam taas uzspiest. Sho topiku apskatot, cilveeki negaida taadas bildes, un vinjiem nevajadzeetu arii taadas atrast. Taapat kaa lielaakaa dalja negribeetu, ka uz ielas pienaak sveshinieks un bljauj ausii. Un to jau es teicu - taadaam bildeem buutu jaaatrodas Adult sadaljaa. Vieniigi nezinu, vai ir veerts paarvietot jau esosho.
Ko dariit cilveekiem, kam patiik taadas bildes? Jau teicu, ka uzskatu, ka, ja cilveekam patiik taadas bildes skatiities, tas gandriiz nekad nav kaitiigi un ir pilniigi pienjemami. Liidziigi kaa skatiities filmas par karu. Tas nav tieshais celjsh uz nogalinaashanu. Taapeec taadas bildes vajag atljaut skatiities tiem, kas daudz maz sevi gariigi kontrolee (taapeec Adult sadaljai ir 18 gadu ierobezhojums).
Secinaajums: Vajag taa - gribi skaties, gribi neskatities. Taa viss buus kulee.

P.S. Buus vismaz warns par katru turpinaashanu par politikas teemu (tas uz tevi Shumins iipashi attiecas)!
P.P.S. Esmu tik prieciigs, ka lielaa dalja cilveeku nelasa topikus zem Useru galerijaam. Sanaak gandriiz sasaistiiti un bezfleimiigi posti!
Karamele
divi pēdējie darbi [džeks un meitenīte un ''The Creator''] tiešām labi, bet jāpiekrīt kahi ka pirmajā meitene izskatas tāda sliecīga XD otrais ''The Creator'' - wuuhuu pamatīgi izstrādāts un patiešām ar savu domu. goodie. gaidīšu kad uzzīmēsi vēlkaut ko.
Sushi
O, karamel, paldies, ka atgriezies pie lietas! biggrin.gif
Paldies, par labiem komentāriem. Njā, nu par to meiteni.. var jau būt. Un, kad tā paskatās, tiešām pēc sliekas izskatās.. XD
Sushi
Nu, es te tādus ikdienišķos zīmējumus arī labprāt ielieku (kad tieku pie skanera).
Šādi parasti portreti parasti top ''aiz neko darīt'', un visbiežāk, tie pazūd kaut kur rakstāmgaldā.
IPB Image
Ā, šo, starp citu, par zīmējumu nenosauksi.
Cowkiller
mjaa baigais zhoklis! laugh.gif
kustiiba interesanta...
Sorrow
interesanta sejas izteiksme.
Galva varbūt tāda dīvaina - viņai laikam lielas smadzenes...vismaz tā izskatās... tongue.gif
...un vajadzēja vairāk paēnot - viņa ir plakana.
Kate
Vajadzētu kādu apģērba krokojumu, lai neizskatītos ka viņai ir tikai viens masīvs gurns (vismaz tik daudz cik es uztveru laikam tas gurns ir domāts kā pēcpuse), un pleci - nedaudz stāvākiem(?) jābūt, nu, uz augšu. Tieši izteikti prasās tas kreisajā pusē
Bet tur varētu vainot stilu..
Patīk: rokas, seja (ap mutes apvidu)
Miki
ehhh tav neko nav ko dariit darbinjsh ko happy.gif nju jaa kaut kas nav ar galvu un izstaas plakani bet taa ir ok...bet tu jau zini ka man patiik kaa tu ziimee taa kaaa...happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.