Es shajaa jautaajumaa par spiiti visam veel gribeetu ielikt savu teoriju
Zinu, ka rakstu garus un garlaiciigus spamus, kas nespeej izcelties ar da jebkaadu analiizi, bet meegjinaashu tieshi saviem vaardiem uzrakstiit savas domas par sho jautaajumu.
Atceraties sevi beerniibaa, kad ziimeejaat beernudaarzaa teeti, mammu un sevi mazinju pa vidu - tas nav nekas vairaak kaa meegjinaajums apzinaaties sevi. Apskataties uz taadaam bildeem. Mazs beerninjsh ar lielaaku braali un veel liekaaku muchu + senci. Ziimeeshana ir sava veida domu un gariigaa staavoklja izlikshana uz papiira, kur parasti tiek meegjinaats ielikt savus jaunaakos atklaajumus, paardziivojumus. Citi savaa starpaa par to diskutee, bet dazjam vieglaak ir uzziimeet to, kas uztrauc kaada cilveeka sirsninju, jo tas tik vienkaarshi nespeej apkopot vaardus un aprakstiit procesu.
Taapat Tigras2 hentai un ziimeejumi ar sevis izdomaatu draugu nav nekaadi fui. Es gan tam pieeju ljoti vienkaarshi. Laikam jau kaatrs saprot kaapeec noteiktaa vecumaa cilveeks ko taadu saak ziimeet. Tas apzinas to, ka tas var dariit dziivee kaadu lietu vairaak, lietu, kas tam liekas briinishkjiiga un skaista. Satikt savu otru pusiiti un nodarboties ar daudz, daudz sex. Tas tachu ir ok, vai ne? Vienkaarshi tai briidii, kad to apzinies, tas tev ir liels paardziivojums dziivee. Un tu par to vari runaat ar draugiem. Uzziimeet citiem, lai paareejie redz, ka neesi zemee metama, bet tomeer arii ko no taa saproti. Tas tachu ir vairaak nekaa elementaari. Katrs savaa beerniibaa ar savu vaardu ir parakstiijis visu, kas atrodas maajaas - iemaacoties to uzraktiit.
Atceros sevi, kad man 4. klasee ucheniite atnjeema starbriidii saziimeetos hentai, kur tur visaadaas pozaas norisinaas dazjaadi paaroshaanas akti. Ielika stuurii un teica fui, kaa taa vispaar var. Saliimeeja man tos dienasgraamataa ecaakiem, lai tie mani raatu. Tachu shamie abi pasmaidiija un teica, ka deelinjsh beidzot saak pieaugt un intereseejes par meiteneem. Normaali. Un visi pameejaamies par aprobezjoto skolotaaju, kurai laikam nav sex
Taapat arii cilveekam esjot uz beereem un redzot televizoraa naavi, vardarbiibu, tas meegjina to galvaa sagremot. Cilveeki mirst no vecuma un arii pienaaks man kaarta, kad paarveertiishos par kaulu kaudzi. Pat veelams buutu patureet kaadu galvas kausu rokaas. Vai pieiet pie zaarka un apskatiities uz mirusho cilveeku. Taas visas ir situaacijas ar kuraam dziivee ir jaakaarto reekjini. Taapat ar Guro. Tas ir labi, ka saproti, ka tev no miesas var atrauk kaaju, roku. Ka atverot tavu veedera dobumu, tur buus visaadaas kishkas. Un protams asinis. Peec iepaziishanaas ar sex, naakamas rindas kaartiibaa ir naave un asinis. Sushi arii pamzaam meegjina uzzimeet ko taadu un paraadiit paareejiem, ka nav maza dumja meitene, bet ko jau saprot dziivee. Taa uzzimee Guro, jo talaa laikaa galvaa ir bijis taads paardomu briidis. Un taa meegjina to izlikt uz papiira un nostaadiit to sev priekshaa aci pret aci. Un protams iepostoja, lai kaads to arii redzeetu un varbuut ko uzrakstiitu, vai arii lai tikai citiem paraadiitu saveejo ieksheejo pasauli. Un ar vardabiibas patikshanu tur nav nekaada sakara.
Probleemas ir tika tiem cilveekiem, kam shaada rakstura bildes rada sexuaalu uzbudinaajumu un adrenaliina vilni. Ja peec bildes apskatiishanas tu izvelc savu dauktu un apmierini savu uzbudinaajumu, tad gan ir jaaiet pie aarsta. Pirmaa paziime, ka tev galvaa kas ir nogaajis greizi. Un taapat kaa sex ar savu miiljumu citiem rada baudu. Tad onaneeshana pie taadas bildes ir liidziigas sajuutas. Un te jau paraadaas biistamiibas moments. Kad tu taapat kaa sex mekleejumos ar shausmiigu iekaari meklee bildes, vai cilveekus, kurus sagriest un slepkavot. Domaaju Sushi neko taadu ziimeejot neizjuta. Taaka tas bija vienkaarsh paardziivojums dveeslee par naavi un basta. Daudziem jaunieshiem tas taa ir.
Te kaads kaut ko teica par kautuvi un asiniim. Bet ja es tur aizietu man buutu nulle emocijas, ja nu vieniigi peec izgriestaas karbonaades saaktu teceet siekalas. Njam pat tagad apeestu kaadu mazu telinju
Un nekaadu probleemu, jo ar to tiku galaa dziivojot pie omes laukos, kad redzeeju paikas ieguushanu un dabuuju pat dazjreiz lopinjus tureet. Peec tam eedot galju arii paardziivoju. Bet aatri sapratu, ka pasaulee taa ir iekaartots. Bet zinu daudzus, kas atkal klust vegjetaarieshi. Manupraat tas ir slimi, kad tu vairs nesaproti kas tu esi.
Taapeec nav ko stresot un taisiit paargudras paardomas. Viss notiek taa, kaa tam jaanotiek. Driiz Sushi saaks domaat par beerniem. Darbu, par kaut ko saniegshanu savaa dziivee un ejot gadiem shaadi ziimeejumi vairs nebuus. Vai arii paliks vardarbiigaaki, jo tu aizvien uzzinaasi nezjeeliigaa dziivee aizvien vairaak ljaunuma un perveersiibu. Bet manupraat tas viss ir oki.
Kaadreiz kad gjimene dziivoja mazaas istabinjaas viduslaikos un veel senaakos. Tad beerni redzeeja kaa dzimst beerni. Kaa top paika. Kaa beernus razjo. Kaa vecaaki karojo ar ciltiim tos aizstaaveetu un viss bija normaali, liidz kaads izdomaaja kaut ko taadu kaa mazu beernu trauslo domaashanu un pamzaam saaka beernus izstumt no reaalaas dziivees pasaku pasaulee. Un tad rodas cilveeki kaa
CirvjaKaac.
Taapat ar sho bildi. Tas ir sava veida paardziivojums, izlabshana ar naavi. Taapt zinu, ka vinja kaadreiz bija dziiva un jauka maza meitene, kas zinaamu iemeslu deelj ir nokljuvusi tur kur taa ir. Taa ir noasinjojusi un mirusi, paliekot sniegaa aizvien aukstaaka. Man nav nedz prieks, nedz kaads uzbudinaajums. Bet galvaa taada interesanta un neaprakstaam sajuuta, kad zini, kad vinja vairs necelsies. Neapskaus maati un teevu. Vinju vienkaarshi apraks ar visiem pieddzivojumiem un atminjaam. Un nebuus vairs otra taada cilveeka. - laikam mazliet tomeer veel bailes no naaves.
No emocijaam varu vieniigi sevii varu iekurinaat naidu pret to, kas vinjai to ir nodariijis. Tai pashaa laikaa es labaak saprotu, kaa es guleetu sniegaa, ja mani kaads nogalinaatu. Un pat dazjreiz ir interesanti izteeloties sevi, kaa tu juuties, kad tevii iedur ar nazi, vai dziivu esot sakropjo. Taaka nevaig gvelst sviestu par kaut kaadaam tirdaam un samaitaatiitu. Vai kaa justos, ka meitene buutu mana meita. Taada ir dziive. Sadziivo ar to, vai turpini dziivot savaa mazaa un skaistaa pasaulee.
Taapat arii ar Huseinu. Es aptuveni staados priekshaa vinja izdariito, jo esmu redzeejis daudz nacistu upuru, video materiaalu, piemeeram sho:
Iran Preparing Nuclear Bomb HolocaustKad tu neredzi vai nedzirdi tikai ciparus. Tas katrs vienieks bija taads pats cilveeks kaa jebkurshs cits no mums. Savaam domaam, piedzimis mazinjsh gjimenee kaadai maatei, kura to miileeja. Un tu reaali proti noveerteet nodariito. Neklausoties propogandaa ko tie bija sadariijushi, vai pie kaa vainiigi.
Cilveeka dziiviiba ir daarga un nenoveerteejam, to pazaudeejot - taa vairs nav atgriezjama, kaa sapleesta vaaze, vai sasista mashiina.Bet neskatoties uz vinja izdariito es aptuveni varu izteeloties vinja izjuutas pirms naaves. Un saprotu sunniitu naidu, kad pakaarshanas briidii tam neljaava pabeigt luushanu un pazemoja ar stulbiem izsaukumiem.
Lai arii ko cilveeks buutu izdariijis, tam ir jaapiedod un jaasanjem sods. Bet arii jaadod iespeeju aiziet no shiis pasaules kaa cilveekam. Jo ja tu njirgaajies par to un cietumaa pazemo, kaa Amiishi, tad tu tikai paraadi, ka ne kapeikas neesi labaaks:
Dancer in the Dark (Björk - 107 Steps) <- Part I
This Isnt the last song Björk <- Part II
Nu es arii visus shos meeslus skatos, jo man ar tiem ir jaatiek galaa. Manaa vecumaa citas lietas. Kad guro un henati jau saprotams
Citi var staastiit saviem beerniem, ka beernus atrod kaapostos un tos peec tam apciemo salateetis. Bet es dariishu ar tiem taapat kaa esmu audzis pats. Meegjinaajis visu izdziivot un saprast jauniibaa. Jo smejaties vai ne. Mazi beerni saprot un uztver to daudz mieriigaak, kad izraadaas vecaaminja aiz vecuma nomirst un mums ir jaaeed telinji, lai dziivotu mees. Un tas ir normaali. Taapat kaa nekaapt sveshaas mashiinaas un ko dariit ja tev dara paari, vai meegjina nolaupiit. Labaak visu uzzinaat jau mazam un dziivot pilveertiigu dziivi bez kompleksiem un liekas filazofijas.
Taada ir dziive, negribi nedzivo (Kaa tie pashanavnieki, kas pat savu dziivi nenoveertee un nagalina sevi)