Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Keydan
Kada veida viņš tomer tavi skitci sabojaja (vai ka latviski ir tas vards?), ne ņemot vera ka viņš uzlaboja dibeni.
Kirara
viena kaa otrai ir tuvaak (tas arii ir pareizi), bet matu gali man liekas sabojaati.
edg
Jaa, sabojaat ir iistais vaards latviski.
Ne tikai kaajstarpes platums, bet arii pashas kaajas ir mainiitas. Matu gali ir galiigi sabojaati, jo mans paint skills neljauj reaalaa laikaa ieguut taadus matus kaa Sushi.
Sushi
Ko jūs te runājat? Nekas nav sabojāts!!
Par matu galiem taču nekas! Galvenais, ka viņš izlaboja kājas un dibenu! smile.gif
Sushi
Mja.. (mlg) (O.o)
Well, nu es uztaisīju sev avatariņu ar vienu no saviem izdomātajiem chariem.
Šī ir Ninamo.. smile.gif
image
Nav jau īpaši animīga tā meiča, bet man nejauši sanāca iemēģināt kkādu weird jaunu stilu.. biggrin.gif
Kirara
Man jau patiik. Man ljoti patiik melnbaltie darbi. Jociigi, ka pati neziimeeju taadus.
edg
Pazudusi taa bilde. Mosh uploadee veelreiz.
Sushi
Eh, pie šī darba sēdēju ļoti ilgi.
Jā, tā ir tā pati Ninamo.. Zīmēju fonā ainavu, jo to cenšos iemācīties, kā arī meitenei centos zīmēt tādu bišķi interesantāku pozu. Patiesībā jau ar to ainavu bišķi nohaltūrēju, gribēju kaut ko savādāku. Un, protams, nesanāca tā, kā vēlējos, bet vismaz centos laugh.gif
image
Pakkun
izskataas ljot smuk, bet izmeers bish par mazu, nevar iisti saprast, iedziljinaaties detaljaas happy.gif
Sushi
Jā, es piekrītu. Ir baigi mazais. Tas ir oriģināls. biggrin.gif
Karamele
heh, jāsaka, ka baigi smuki sanācis, tikai viņa izskatas baigi niknā biggrin.gif kleitiņa un kurpītes baigi labas, turpini zīmēt šādā stilā.
Tigra2
chars, peec tavas liidziibas... (izskataas, ka buut Dievam ir labi happy.gif)
man shis stils patiik, ljoti daudzi chibi ir ar taadaam sejinjaam, bet veel neesmu redzeejusi, ne-chibi ar taadaam sejinjaam. miilji - ko lai veel saka.
Lii
Man arī patīk šitais darbiņš! He he, un es viņam redzēju tapšanas stadijas. laugh.gif Bet galarezultāts tiešām labs. Nu ko lai vēl saka, turpini tādā garā un vēl labāk biggrin.gif
LeoR
Var redzeet, ka esi taa pamatiigaak piestraadaajusi pie shii, smuki sanaacis, tik zheel, ka meitene kaut kur pamaniijaas savainot plecu smile.gif
Dead Star
Yayyy Sushi kaut ko uzzīmēja beidzot happy.gif Vairāk izskatās,ka tika piestrādāts pei paša nīstamā fona.Un es teiktu,ka bija vērts arī piestrādāt,jo ainava sanākusi uz goda.It sevišķi tie ūdeņi un makoņi.Pie pašas Ninamo vairāk laikam pie pozas strādājusi esi..ar ir ok.Man patīk vinjas saitējamās kurpes,pat ļoti laugh.gif Mjā seja tiešām tāda savādāka , bet līdz ar to - vismaz kaut kas cits ^^
Sushi
Karamele, paldies, paldies! ^^ Nu.. šādā stilā es laikam neturpināšu zīmēt, bet kādu reizīti jau.. smile.gif
Tigra, paldies! Tāda viņa bija izdomāta (tagad viņa ir bišķi savādāka, jo domāju iesaistīt viņu mangā) smile.gif
Lii, centīšos vēl labāk! Un paldies! (^.^)
LeoR, nu jā.. tā sanāca savainot.. biggrin.gif Bet paldies.
Dead Star, jā, kurpītes tādas.. Nu tā arī bija. Centos to fonu tādu labāku, nekā parasti un tāpat ar pozu. Zīmējums gan izskatās diesgan glezniecisks.. Bet nekas.. biggrin.gif Arigato!
edg
Deguns nemaz nav?
Kikyou
QUOTE(edg @ Jul 8 2006, 04:38)
Deguns nemaz nav?
*

Dažos gadījumos degunu nemaz nezīmē (chibi, vai pa pusei chibi cilvēciņiem; šitais uz pus-chibi izskatās). Citreiz jau arī muti nezīmē - vienkārši acis pa visu seju, bet tas ir tikai tādiem chibi, kam galva tikpat liela kā ķermenis. XD

Anyway, pēdējais ir tīri labs. Baigi kautko atgādina tas stils, bet nevaru uz momentu atcerēties, ko. ^^
Sushi
Yup! Kikyou, tev taisnība, viņa ir kaut kas līdzīgs pus-chibi! smile.gif
Tādu es viņu biju izdomājusi, bet tagad viņa izskatas biški savādāk. Tā teikt- animīgāk.
Nez.. man tāds stils ienāca prātā kaut kad, kad nemaz par stilu nedomāju, bet gan vienkārši ķēpāju kārtējo zīmējumiņu...
Kirara
Kā es varēju kaut ko tādu nokavēt?
Tik skaists...
Cow
Šis darbs ir skaists un (jocīgs)Un tev arī bija jau glītāki darbi smile.gif
Sushi
Heh, es tik sen neesmu neko uz datora zīmējusi un sāku jau lēnām zaudēt savus, kaut cik iegūtos, skillus.
Tā nu izdomāju kko atkal pamēģināt uz painta uzzīmēt... Nu, uzzīmēju diezgan ātri, jo fonu netaisīju utt.
IPB Image
mdr7
Ļoti glīti uzzīmēta mute un deguns, bet mati man šķiet tādi cieti un kokaini dry.gif Jāatzīst, ka priekšpēdējā bilde man patīk labāk wink.gif
Sushi
Hah, domāju gan.. to es vairākas dienas zīmēju.
Šito labi ja 20 minūtes..
Karamele
smuka viņa, ir smuka, atkal jau iebāzi man acīs to cik labi zīmē ^^
*iet pakārties - life is cruel...*
Sushi
Un tā šodien tapa vēlviens portrets! Šoreiz gan pašportrets... :|
IPB Image
Arfija
Man baigi patiik atvs deguns un luupas!:P
Dead Star
hmmm..mjā tagad ir labāk.Kakla un plecu līnija,matu gali.Sejas ēnojums un matu krāsojums ļoti,ļoti patīk happy.gif
Taison
mmm... baigi labs...
driikstu zinaat kuraa programmaa ziimeeji???
Sushi
Ehh.. man tas ir tik daudzas reizes jāsaka..
COREL PHOTOPAINT 11
Karamele
skaisti... bet tu parasti esi smaidiigaaka tongue.gif
Sushi
Ok, es nebrīnos, kāpēc diviem pēdējajiem darbiem ir tik maz komentāri- kā nekā ļoti ātri uzzīmēti..
Labā Karamele man ieskanēja četrus darbus..
Vecākais, nepabeigts..
IPB Image
Nāra XD
IPB Image
Neskataties uz viņas briesmīgo seju... ph34r.gif
IPB Image
Ar guaškrāsām..
IPB Image
Karamele
Jā ieskenēju, tikai atvainojos par lielo kavēšanos ._.
pirmais tauriņskuķis ir diezgan detalizēti uzzīmēts, man patīk viņas sejā tā ''svētā izteiksme'' lol biggrin.gif
otrais darbs man arī patīk, jo viņai ir sklaisti uzzīmēts profils un labi piestav tā ilgpilnā sejasizteiksme rolleyes.gif
Trešais man patīk vismazāk, jo seja patiešām tev nav iznākusi no tām labakājām. un arī nevar saprast, kas notiek ar viņas kāju.
Ceturtais darbs šķiet vislabākais ^^ vienkārši kawaiiga viņa ir ^^
Sushi
Tauriņskuķi zīmēju kkad skolā, kad nebija, ko darīt! ^^
Otrais.. apmēram tādus profilus es parasti zīmēju, nevis tā kā pirmajā.
Seja bija normāla pirms es biju izkrāsojusi viņu pašu... Pozu īpaši labi nevar redzēt dēļ kleitas.
Paldies! smile.gif
Vilrika Naktszvaigzne
Tev sanāk skaisti darbi. to nevar noliegt. Gan uz datora, gan ar roku. Man patīk.
Pēdējajos darbos var redzēt, ka esi jau šo to mačījusies, jo tie ir labāki nekā pirmie, vismaz manā skatījumā.
Man vislabāk patīk pēdējie darbi un arī šie:
"Antireklaama RCDP''
http://otaku.lv/uploads/20060324_381_Salauzts.jpg
http://otaku.lv/uploads/20060324_871_Salauzts.png
http://otaku.lv/uploads/20060427_398_YoukoSushene.PNG
http://otaku.lv/uploads/20060528_685_bezace.PNG
Dead Star
Pirmajam pie plaukstām būtu jāpiestrādā.Nāras profils noteikti ir pievilcīgāk padevies par pirmā zīmējuma tauriņveidīgās meitenes profilu.trešais ir interesants,tapēc no šiem labāk patīk.Varētu saukt par ļoti weird,bet kā jau teicu tas man vislabāk patīk.Ceturtajā atkal pārņem sajūta,ka nav kārtībā ar rokām.Man tās izskatās nevienādas.Bet krāsojums patīkams.
Miky
Ar guasham patik. rolleyes.gif
kaiva
blink.gif Man liekas, ka darbā ar guaša krāsām plaukstas par mazu. Un apakšdelms izskatās kaut kā pārāk kaulains. Bet krāsas gan ir ļoti skaistas, piestāv viena otrai, arī sejas izteiksme patīkama. Tiešām labi, tikai tās rokas smile.gif
LeoR
Es laikam griestos buushu skatiijies nevis monitoraa... nebiju pamaniijis peedeejos. Zivtele man vislabaak patiik (skrien peec makskeres).
Sushi
Paldies, LeoR! ^^ zivtele.. hehe
kaiva, piekrītu, rokas tiešām ir tādas. Nu plaukstas.. tās tiešām ir par mazu un vispār rokas kopumā izskatas pabriesmīgi. Ar guašām ir grūti tā smalki izstrādāt! Bet paldies ^^
kaiva
ar guašām ir ķēpīgi, jāliek daudzi slāņi lai dabūtu vēlamo rezultātu, bet tev tas nemaz tik slikti neiznak, man beigās vienmēr pacietība norauj. Sushi, paņem un ieliec ko skaistu labi drīz, lai arī man tiek kāds prieks. Tiešām gribas redzēt kādu tavu darbu. biggrin.gif Tas vismaz ir pietiekami orģionāls(nevis jaut kāds ķēpājums, kas aizbilstinoties tiek saukts par stilu, kā es to mēdzu darīt), bet patiešām kaut kas orģionāls un skaists.
Sushi
kaiva, liels Tev paldies par šo postu! Tas uzlabo garastāvokli. happy.gif
Nu, pašlaik esmu mazliet aizņemta, lai zīmētu kko priekš otaku.. Tikpat ar to pašu CO, tāpēc kādu laiciņu te neko nelikšu.

un te viens mazs random darbiņš, jeb pareizāk sakot- skricelējums
IPB Image
kaiva
Pēdējā zīmējumā, meitenei mati izskatās, kā būtu veidoti no melna, plūstoša ūdens(šis te bija domāts pozitīvi).
Bet ēnas gan man liekas bišķīt dīvainas blink.gif , bet var jau būt, ka man tikai izliekas.
nezinu kur lai piesienas, šķiet, ka vai nu es zaudēju talantu vai arī tu zīmē pārā labi. Or, brilles nekam neder dry.gif
Aha, izdomāju, sejas izteiksme baigi svētulīga, tas gan, patiesību sakot, nav pat nekāds īsts nopēlums. Bet varbūt tu kādreiz varētu pamēģināt uzzmēt kaut ko ar mazliet samaitātāku, niknāku, jebkurā gadījumā dīvaināku sejas izteiksmi.
Bet tas viss, tā ieteikumu un piesiešanās līmenī, priekš "skices" pat ļoooti labi.
Kate
ir glīši, tikai man prasītos, lai ēnas nebūtu tik kantainas ? biggrin.gif (nu tu saprati)
Isabel Carmin fon Edelhain
Tev labi sanāk matu ēnojums.
Sushi
Heh, dabūju ieskanēt divus darbus! happy.gif Šie abi gan nav īpaši svaigi, bet tomēr...
Zīmēts ar tušas pildspalvu, bez zīmuļa, bez dzēšanas.
IPB Image
IPB Image
kaiva
Nez kāda frīkaina, nepamatota, neloģiska un galīgi apšaubāma iemesla dēļ man patī pirmā zīmējuma sievietes poza. biggrin.gif
Ja tik tiešām, viss bez dzēšanas, tad tiešām ļoti labi. mati kā vienmēr labi. Tādi kā iestīvināti, bet varbūt matu putas. biggrin.gif Viss ir tieši tik šķībs un greisz, lai sagādātu man estētisku baudījumu. smile.gif
Keydan
"Children of sky high" viņi... nomira? Kads gotisks zimejums! tongue.gif
kahi
ja otrā ir geiša, tad tik un tā viņai rokas daudz par mazu. bet man patīk meitenīte fonā. bet kas ir tas lidonis tur, pa labi, men nav zināms.
Sushi
Kaiva, paldies XD
Keydan, nē, tas ir vnk kkāds mans fantasy zīmējums.. laugh.gif
Kahi, jā, rokas viņai ir pa mazu, zinu, zinu. Tas lidonis ir vnk lidonis. Aparātiņš.
Hooouwou.. visi trīs uz ''K'' XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.