Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zīmējumi un krāsojumi
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Miki
Zin ko Sushi man te liekas ka ir viens (lab es tev to pateikshu kad buusim kaut kur citur, bet nu vnk kriit uz nerva..)... :/
Mimi
QUOTE(Miki @ Jun 27 2007, 20:21) *

Zin ko Sushi man te liekas ka ir viens (lab es tev to pateikshu kad buusim kaut kur citur, bet nu vnk kriit uz nerva..)... :/

Miki, vai tā ir tikai kaut kāda izrādīšanās, vai kas cits, bet ja jau tu tiešām kaut ko gribētu pateikt Suši, kaut ko tādu, ko nevienam nevajadzētu zināt, tas varētu tikt rakstīts PM, nevis muldēt topikā, ka tev kāds nepatīk, bet tu pateiksi viņai vēlāk, kas tieši... Domāju, saprati glare.gif
Tās varbūt ir tikai manas domas... bet nu. Dzīvojiet draudzīgi, cilvēki, Zaļais Miers ir labāks par Sarkano Gaļas kombinātu, kurš mums te ļoti labi izplešās... ^-~

Nothing special, bet domāju, ka tas būs tākā ieteikums... wink.gif
Miki
Tev nav pilnīgi vienalga, kur gribu tur rakstu....un es te necenshos izraadiities, kaa starp jums te to visp var? biggrin.gif nekaa... un man to nemaz nevajag taa kaa...
Man pilniigi pofig... tongue.gif
Mimi
QUOTE(Miki @ Jun 28 2007, 16:40) *

Tev nav pilnīgi vienalga, kur gribu tur rakstu....un es te necenshos izraadiities, kaa starp jums te to visp var? biggrin.gif nekaa... un man to nemaz nevajag taa kaa...
Man pilniigi pofig... tongue.gif

Nē, vienkārši dažbrīd mani tas izkaitina... Varbūt esmu pārāk lecīga, bet nu tas mazlietiņ liekas dīvaini...
Vienkārši es esmu droša, ka tu to tekstiņu biji domājusi. Jo, ja jau tu to nevarēji teikt, mierīgi varēji izdzēst.
Labi, projehaļi. Dari ko gribi. Piedod, vienkārši pēdējā laikā esmu kašķīga.
Miki
Uuuuu zin es pamaniiju....ziniet man visp vienalga kas te ko izkaitina, rakstu ko gribu, briiva valsts kaa nekaa..
Zin un es vinjai jau to pateicu un vinja reca, varu arii tagad pateikt...te ir taadi pakaljaa liideeji....
taa kaa nu man pilniigi pof, bet man vnk kaitina taadi cilveeki...man liekas ka mees esam sheit lai teiktu kljuudas ziimeejumos nevis liistu pakaljaa (es atvainojos)...
ReD_FoXy
Divas vistas ar līdzīgiem nikiem plūcas laugh.gif
Sit viņai, sit!

Bet runājot par TĒMU, ko normāli cilvēki arī cenšas ielāgot.
Man patīk Sushi darbi, bet turpināšu veco dziesmu - kāpēc jums tik ļoti patīk bojāt savu redzi stundām ilgi sēžot pie datora un zīmējot darbu? Esmu vecmāmiņa acīmredzot, jo zīmulis + balta lapa man patīk 100x labāk.
edg
Patiik, ta viena lieta, bet tavi ziimeejumi nav arii diez ko... Dators varbuut paliidzeetu paarveerst par kaut ko skataamu.
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Jun 28 2007, 22:40) *

Patiik, ta viena lieta, bet tavi ziimeejumi nav arii diez ko... Dators varbuut paliidzeetu paarveerst par kaut ko skataamu.

kas teica ka es aro to taisos baigi aizroties. mana ķēpas es vispār nezuskatu par zīmējumiem. bet nu labi. bet man ir gana slitka redze lai es nevēlētos to bojāt vēl. vispār puse no šeit esošajām useru galerijām ir izdzēšamas arī mana.
Mimi
QUOTE(Miki @ Jun 28 2007, 22:22) *

Uuuuu zin es pamaniiju....ziniet man visp vienalga kas te ko izkaitina, rakstu ko gribu, briiva valsts kaa nekaa..
Zin un es vinjai jau to pateicu un vinja reca, varu arii tagad pateikt...te ir taadi pakaljaa liideeji....
taa kaa nu man pilniigi pof, bet man vnk kaitina taadi cilveeki...man liekas ka mees esam sheit lai teiktu kljuudas ziimeejumos nevis liistu pakaljaa (es atvainojos)...

mjš, tur nu tev jāpiekrīt - pielīdēji ir... dry.gif
Un, tieši tā, mēs šeit esam, lai teiktu KĻŪDAS ZĪMĒJUMOS un kritizētu darbus...
Kikyou
Bet ja nu dažreiz galīgi nav nekas slikts ko pateikt, huh?
Ji: Acis var bojāt arī vairākas stundas zīmējot uz papīra, tā kā... XD
Mimi
QUOTE(Kikyou @ Jun 28 2007, 23:34) *

Bet ja nu dažreiz galīgi nav nekas slikts ko pateikt, huh?

kritika ir darba raksturojums, un tam nav obligāti jābūt sliktam. var pateikt, kas sanāca labi, kur vēl vajag patrenēties... =^-^=
Miki
Jeess vismaz kaut kur sakriit domas par pieliideejiem... biggrin.gif
Da lab ja, niki pfff...un es laikam nejuutos kaa vista... tongue.gif un es ar taada neesu taadeelj...
ReD_FoXy

Well, at least the oculist will hear something new...
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Jun 30 2007, 18:11) *

Well, at least the oculist will hear something new...

Beidz aakstiities! Tas tachu atkariigs no daudz kaa - monitora veida, taa, cik tuvu acis monitoram/papiiram, taa, cik fanaatiski tu blenz vienaa punktaa monitoram/papiiram, apkaarteejaa apgaismojuma, atteela kontrasta, lieluma, ... Sapraata robezhaas vajag lietas dariit, un viss buus kaartiibaa. Bet, ja labi gribees, sabojaat redzi var arii seenes lasot.
Sushi
Te nu es gaidu brēcienus un pārmetumus par to, ka:
1) tik slikta kvalitāte, jo fotografēts ar telefonu. Bet, es vēl jo projām gaidu, ka labais cilvēks, pie kā ir mani citi darbi, tos beidzot ieskanēs.
2) atkal sazīmēti tikai meiteņu ģīmīši. TRY SOMETHING NEW. Lieta tāda, ka tas ir tas, kas man patīk. Skolā es mācos zīmēt to, kas man varbūt nepatīk un nesanāk.
Ok, sāksim:
Parasta maigās meitenītes seja.
IPB Image
Vēlvienas meitenītes seja. Atgādināšu, ka, ja es zīmēju ar to tintīgo flomasterīgo pilteni, nekas netiek dzēsts un apakšā pazīmēts ar zīmuli. I enjoy the fun.
IPB Image
Vēl viens fiksais portrets.
IPB Image
Skicīte, kas ātrumā tapa tāpat vien. (pēdējie trīs zīmēti uz a6 mazām lapiņām, just for fun)
IPB Image
Un šitais zīmēts priekš skolas vasaras darbiem ar akvareļiem. A2 formātā.
IPB Image
(tuvplānā viņas narkomānīgā seja biggrin.gif)
IPB Image
Karamele
XD tas 'Just one bit, okay?' ir ģeniāls. visi darbi leikas labi, bet tas pēdējais apbrīnojami, noteikti mans favorīts, narkomānīgā seja ir ūber. krāsojums un viss liekas perfekti, šinī darbā liekas nav ne kā ko atņemt vai pielikt ^^
tad vēl ļoti patīk pirmās skicīte, tiktiešām smuka sejiņa izdevusies.
Asuka
nu jauki, kā vienmēr. pirmais.. piemīigi, proporcionāli. viss ok. nākamais - teh same, tik man liekas, ka acis par tālu viena no otras. trešais.. just kawaii ^__^. pēc tam seko kaut kas ļoti interesants. huh.gif <-- sushi.. that is bad. labi un pēdējais ir man FAVORĪTS. un ja vēl uz a1 formāta, tad es varu teikt tikai vienu - got damn it, sushi, tu esi malacis!!!~ darbs ļoti pievilcīgs un skaists, bet kaut kas man neliek mieru ar to degunu. bet tas ir sīkums. good job.
Pakkun
QUOTE(Sushi @ Jul 14 2007, 02:00) *

(tuvplānā viņas narkomānīgā seja biggrin.gif)

kā tad nebūs narkomānīga? biggrin.gif magoņu laukā sēž taču!

ja ne pēdējais, tad es teiktu, ka tu sāc haltūrēt huh.gif
Mimi
Pakkun - magoņu lauks, tas ir labais xDD

Nu, ja godīgi, man arī liekas, ka šoreiz Sushi paslinkoja... unsure.gif
Salīdzinot ar iepriekšējiem darbiem, šie liekas blāvāki, tādi, kā putraini... Grūti paskaidrot... ://
Man liekas, ka tev tomēr labāk tos darbus krāsot, tad tie izskatās košāki. Nezinu, iespējams, tas ir kvalitātes dēļ, bet es saku tā, kā man izskatās.
Tā itkā tās sejas ir piemīlīgas, tikai izskatās kā parasti ķēpājumi uz burtnīcu vāka.
Pēdējais gan ir tīri ok, tikai varētu mazliet gaišāk.... :J
Keydan
Sejas zimešana - level up.
Sushi
Tā jau arī ir, kā es teicu, šie bija tikai tādi ''just for fun''. Un, tā nav haltūrēšana, I tell you. Mani normālie darbi ir pie cilvēka, kurš solījās viņus ieskanēt, kas, protams, vēl nav izdarīts. Tad vēl man ir kādi trīs iesākti darbi uz datora. Man ir vēl 13 vasaras darbi jāuzzīmē/jāuzglezno (jā, jā citiem ir trakāk XD), ko jūs gribat? Nevaru solīt, ka pēc kāda laika es būšu atkal zīmētaktīva, jo būs baigā slodze skolā.
Ok, lai vai kā, ņemšu vērā, ko jūs teicāt. Šos ieliku tā vienkārši, par cik sen nekas nebija likts. Āh un sorry, maza kļūdiņa, pēdējais uz a2 zīmēts, ne uz a1.
Paldies. ('',)
Lii
No meitenēm vislabāk pirmā patīk, bet otrajai ir smieklīga izteiksme ;D tāda, it kā viņa būtu pieķerta darām kaut ko neatļautu. Gleznojumiņš foršs! Vēl jo vairāk ka tas ar akvareļiem kur viss plūst uz visām pusēm, vienīgi meitene tāda pabēdīga :S bet tā tiešām smuki! (uz datora izskatās labāk kā uz telefona mazā ekrāniņa xD un dzīvē jau noteikti pavisam labi)
Cilveeks
pirmaa meitene viss labaak sanaakusi... happy.gif tik varbuut kaklu vareetu pavisam nedaudz iisaaku... wink.gif
Sushi
Lii, paldies! ^__^
Cilvēk, kad tu tā par to kaklu.. tiešām nevāji garš. Gatavākā žirafe! Bet paldies. :3

Tātad.. te nu es jaunu datordarbu uzmeistaroju. Aizņēma diezgan daudz laika. Kā jau parasti - bez skices. Nenoliegšu, bija tiešām čakars. Neizcēlos ar alternatīvu lietus zīmēšanas metodi, tāpēc izmantoju vecos labos corel pakalpojumus.
Cerams, ka noskaņa ir panākta. Ai, nu vispār, cerams, ka jums patiks.
IPB Image
Pakkun
pirmajā acu uzmetienā izskatījās, ka viņai nav roku biggrin.gif

foniņš izskatās mazliet haltūrisks, var manīt, ka visas pūles esi pie meitenes pielikusi.

bet viņai kkas nešķiet kārtībā ar kājām-> daļa, ko sedz svārki, izskatās pārāk gara.
Sushi
Patiesībā bija tā, ka pūles vairāk pieliku pie fona, bet, liekas, ka atkal galīgi nav sanācis! XD Nekas, gan jau nākamreiz sanāks labāk. Damn, es tā cerēju, ka fons beidzot neizskatīsies pēc haltūras! XD
Daļa, ko sedz svārki, izskatās pārāk gara, jo kleita tāda. Man liekas, ka viņai jau tāpat tās kājas izskatās slimīgi tievas utt, bet, ja kleita būtu caurspīdīga.. vispār, man skatotes, izskatās, ka kājas daļa līdz celim, ir tikpat gara, cik no ceļa līdz pēdai. ohmy.gif
Cilveeks
lietussargs ljoti profesionaali izstraadaats, to gan nevar teikt par nohaltuureeto koku... wink.gif
Mimi
Man itkā patīk, un lietussargs vispār ir nežēlīgi apbrīnojams, tik dzīvīgs, tik skaists, vienkārši wow!
Piekrītot Pakkunam, es arī ievēroju to, ka kājas ir par garu, un varetu mazlietiņ vairāk piestrādāt pie debešu zīmēšanas.
Vai nu kādus mākonus piezīmēt, vai arī vispār nomainīt tiem krāsi uz tumšpelēku vai tādu... apmākušos krāsu.
Vienkārši neliekas man iespējamas tādas koši oranžas debesis... Neliekas.
Jāām, un lietu tev ļoti labi sanāca uztaisīt.. xD Es arī to kādreiz izmantoju, ja vien piesēžos pie Corela vai Photoshopa programmā zīmēšanas.
Es joprojām jūsmoju par to lietussargu...
Lii
Sūri grūti taisītais, rezultāts, manuprāt, arī ir tā vērts. Lai arī koks nav superreālistisks, es to nesauktu par nekādu haltūru, fonam labs ;] Joprojām fanoju par tavu apģērbu krāsošanu un vispār zīmēšanu, jo apģērbi tavos darbos vienmēr ir kaut kādi interesanti, lietussargs arī uz goda iznācis! Par meitenes kājām, to garumu, īsti nepiekrītu, jo kurš gan ir teicis, ka viņas sākās tur, kur kleita paliek kuplāka, varbūt sākās zemāk un, ja tā, tad viss ir ok. Forši, ka darbā ir sava noskaņa jūtama, tāda īsti rudenīga. Nu jā, ar to arī būtu pateikts viss, tagad tikai jācer, ka Rožiem patiks! xD
Sushi
Koks tiešām nebija nohaltūrēts.. varbūt man noņemt tās lapas un uztaisīt viņu tādu mazlapainu. Paskatīsimies, kā tad izskatīsies. Un, jā, kājas manuprāt, nav par garu, it īpaši attiecībā uz viņas galvu. Un, Mimi, tās nav debesis, bet gan mājas siena. :3 Protams, ka nevarētu līt, kad ir tik oranžas debesis.
Ehh.. nu apģērbi. XD Kā, jau zini, otrā iespēja man bija kļūt par apģērbu dizaineri, tā kā.. Aha, tā arī ir ar tām kājām, kā Lii saka. :>
Mimi
QUOTE(Sushi @ Jul 22 2007, 20:33) *

Koks tiešām nebija nohaltūrēts.. varbūt man noņemt tās lapas un uztaisīt viņu tādu mazlapainu. Paskatīsimies, kā tad izskatīsies. Un, jā, kājas manuprāt, nav par garu, it īpaši attiecībā uz viņas galvu. Un, Mimi, tās nav debesis, bet gan mājas siena. :3 Protams, ka nevarētu līt, kad ir tik oranžas debesis.
Ehh.. nu apģērbi. XD Kā, jau zini, otrā iespēja man bija kļūt par apģērbu dizaineri, tā kā.. Aha, tā arī ir ar tām kājām, kā Lii saka. :>

Sushi, man smadzenes saulē izbalēja... unsure.gif Es to vienkārši nekādi nesapratu... Jo kaut kā dīvaini, likās ka pļava uz pauguriņa, tālāk tukšums. Pat logu nebija.
Bet tāpat, ja arī tās kleitas nebūtu, un ja arī tai kuplums sāktos zemāk, viņa tāpat būtu par garu, bet šoreiz bodijs... Nezinu, vai tikai man ta liekas, bet nu... hvz...
Jām, es riktīgi izgāzos ar oranžajam debesīm... laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Tā vienkārši skatoties rodas iespaids, ka ceļi ir par zemu, bet domās pasekojot līdz uzreiz tas iespaids zūd. Iespējams, ka tas rodas viņas tievo kāju dēļ.
Dead Star
(vīii,vīii jauns darbs o.ō)
Roku novietojums liekas nedabīgs.It kā varētu jau būt iespējams,ka viņa ir tik gara,tāpēc var pieņemt,ka ar kājām viss ir normas robežās,izliekoties neredzam slimīgo tievumu.
Kleitis interesants,bet saskaņotās zeķes ^__^ ņamma.Sejiņa a visiem matiem baigi feinā,jap.Ieloces kleitai ar.Un,ja padomā,tad nav tas fons tik nohaltūrēts =/ vnk tiešām ar to sienu nevar īsti saprast,ka tā ir siena.Īpaši attapīgajiem(man,piemēram)var iesākumā nelielu aprakstu iedot,bet tas ir tikai gadījumā,ja tiešām nav ko darīt.
Miki
Num man jau tas peedeejais patiik, bet jaa piesienos pie koka, baigais haltuure (ja kkur ir atbilde kaadam par koku sorry neizlasiiju)...
bet nu taa man patiik tas lietus efekts tas tieshaam rada to noskanju un lietussargs heh smuki, bet rodas doma vai vinja nevareeja vinju notureet? da lab Miki murgo taadeelj vairaak neko neteukshu kaa tikai to ka ir smuki.. smile.gif biggrin.gif
BMWlover
Taads lietus kaa sheit man patiik, vari apskatiities mosh kko iemaacies... starpcitu tas ir tutoriaalis(ne jau lietus tutoriaalis bet vispaar)...

bet vispaar darbs labs...
Shatako
Ēnojums- vienk. ģeniāls tā pat kā kleita mati un seja. ^__^Šķiet, ka mājas sienai tu varētu iezīmēt kādu plaisu un/vai apmali kaurai sniedzas pāri zāles stiebriņi lai labāk varētu saprast, ka tā ir mājas siena.(es domāju ka Rozentāļiem tā patiktos labāk un tas būtu vēlviens piesitiens noskaņas radīšanai) :3
Kikyou
Va velns. Kāds sācis smuki krāsot. Skaists darbs, man patīk.
Vienīgais, man šķiet, ka paduses ir ne tā... Fons, jā, nu, es tevi saprotu, ilgi krāsojot čaru galīgi negribās pie fona ķerties klāt. Bet tāpat ir labi, man šķiet. Good job!
Sushi
Mimi, domāju, ka to sienu vēl uztaisīšu realistiskāku. Un, man tiešām liekas, ka ar bodiju viss ok.
Isa, aha.
Dead Star, slimīgais tievums.. pieņem to, kā tādu stilu. Pēdējā laikā kaut kā sanāk zīmēt tievus cilvēkus. Zīmējumam jau vispār jārunā pašam, bez nekādiem paskaidrojumiem. Ja kaut ko nevar saprast, tur ir kļūda. Tomēr, paldies! ^______^
Miki, paldies!
BMWlover, mjā. Man prieks, ka tev patīk tāds lietus. Bet tas ir savādāks. Jā, paldies.
Shatako, paldies, paldies.
Kikyou, paldies! Vispār, īpaši ilgi man ar to čaru nemaz negāja.. vienk. baigi pie foniem man jāpiestrādā. :3
---------
Ok, te mans vēlviens darbs, fočēts ar telefonu, kā redzams. Zīmēts uz A2, aizņēma precīzi vienu nakti.
Kopskats:
IPB Image
Fragmenti:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Asuka
es abrīnoju, ka tev pietiek iekšu zīmēt uz tik liela formāta lapām.
nu ir taču labais. es ticu, ka tu tā kārtīgi nopūlējies ar tiem mazajiem aplīšiem.
nu malacis. man patīk tehnika, kādā tu ēnoji - punktiņi.
tiešām labi. pat negribas neko sliktu teikt (ko nevar izdarīt xD)
nu viss ko varu pateikt. iekšas tev ir bērns. tik skilus jāatīsta vairāk un vairāk, un tad dzīvē varēs daudz sasniegt. (ak jel, es jau runāju, kā mana mamma)
nu jā.. smile.gif
zeloco
detaljainiiba nogalina o_o
<3
Mimi
Hmm. Tas fons, sienas, kanna izskatās vienkārši neatvairāmi realistiski!
Meitenei seja gan nedaudz sašķobīta, bet varbūt tas vienkārši sliktās kvalitātes dēļ.
Apbrīnojami.
Isabel Carmin fon Edelhain
Kopskata bilde ir pat ļoti simpātiska, bet diemžēl daži tuvplāni beidz nost iespaidu, lai gan skatoties uz kruziti tā vien gribās nocelt to no monitora un lēnā garā iztukšot.
Tigra2
vinja ir cuuute >.< Kā arī proporcijas šoreiz ir pilniibaa okei, roka tik smalka un glīša... svārciņi mmm.... punktiņi.
Rullz.
Tējkanna arī tāda kruta... un tējons krūzītē.
reālisma un anime konfrontācija. Nedaudz pat pēc photomanipulācijas izskatās... strīpainais galds pēc foto izkatās :3
Tā tik turēt~
enigmo
Whoa, ko man teikt...yunk! ph34r.gif
Arts
Kinda looks disturbed and twisted.Me likes it!! biggrin.gif
Damn..patiešām labs laiciņš aizgājis,lai to radītu.Šitam pīsam ir sava noskaņa-klusa,melnbalta un ar noise pieskaņu.
Shatako
DZīvajā tavs darbs izskatijās labāk! Man žķiet, ka tas ir vienk. super ūberīgs darbiņš! Es apbrīnoju tavus skillus! Varbūt vienīgi līnijas fonā vajadzēja taisnākas! :3
Sushi
Paldies visiem! ^^

Nedaudz pielaboju rudens darbu.
IPB Image
Shatako
Mjā.. Ir jau labi vienīgi vēl jau projām prasās kādu akcentiņu. (if ya' know what I mean XD) Kāda plaisiņa n' stuff like that prasītos. Bet visādi ctādi ir ļoti labi! ;3
Dead Star
mm,par to iepriekšējo - šaušalīgi smalki(tas ir skaidrs,ka arī pati tu to zini,ka ir smalki,bet tomēr), daudz pacietības, laika ieguldīts,tāpēc ar gribējās pateikt-malace :3
Miki
Mhm veel joprojaam malace, bet es nez shoreiz taa konkreetaa ieskatiijos un man daleca ka kkas nav kaartiibaa ar vinjas locekljiem (kkajaam, rokaam), nez vnk kaajas liekaas chutj uz otru pusi izliekushaas, un rokas shaushaliigi tievinjas.. smile.gif bet taa ir nekas..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.